Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok gecmis olsun boşver kiloyu herseyin basi sağlık. Rabbim sağlık sihhat versin. Kilo nasil olsa verilir

Tünaydın kızlar.. ben gelirken uğraşıyorlardı gazla. oğluşumu da babasına bıraktım geldim. keyfi yerinde de ama ateşli ya. daha geçen hafta bitmişti antibiyotiğimiz. gece eşim nöbetteydi. evde soğuk oğlumla sarılıp yattık kanepe de . karşımıza da sobayı koyduk ara ara açıp kapattım. gece ağlaya ağlaya kalktı. küsüm sana, sevmiyorum seni diye. rüya mı dedim ama baya ağladı neden dedim cevap vermedi. ben de ağladım çok moralim bozuldu. sabah kalktı küsüm sana diyor. neden dedim rüyasında çikolata almasına izin vermemişim neyse tam kendine gelince bana seni sevmiyorum demiştin dedim. hayır ben öyle bir şey demem seviyorum annemi diyor
Evet napim aylardır evde bir başıma bebişlerle
Kuymak yapan Karadenizli biriydi harikaydı bayıldım ama kaloriliymiş haberin olsun. Ben yerken öğrendim

haha ben de yedikten sonra deseydin keşke afiyet olsun cnm.

Teşekkür ederim canım.
Benim kolum tutulmuştu, ağrılı geçmeyen bir süreç geçiriyorum. Daha iyiyim hamdolsun.

çok geçmiş olsun moni. Rabbim kalıcı şifalar versin inş. hastalık zor ya. neren ağrırsa canın orda oluyor.

cnm aman dikkat et. sonra perişan oluyorsun evdekilerde üzülüyor. bu arada böyle öğretmenleri milli eğitim eğitmeli! çocuğu dersten soğutacak. insan neden der? daha yapıcı konuşur ki edebiyat gibi bir dersten uzaklaştırmak yerine yakınlaştırır. bizim milli değerlerimiz var hep edebiyatta. inş halden anlayan biridir de boşa gitmemiş olursun.

Aaaa bilmiyordum bak. Güle güle büyüt canım. sonundaoldu gibisin aynı. Rabbim lepiska saçlı taptatli saglikli bir prenses nasip etsin inşallah.

evet aynıymışız. ben de ilk çocuk sanmıştım. aynı duadan bana da et cnm çok amin

saol cnm inş geçer. evet ya banyo işkenceydi, temizlik işkenceydi. ama sporu ben sadece dışarıda yürüyorum öğle araları. evde yapamam sanıyorum

eline sağlık cnm liste için hakkını helal et. senin de eksiler görmen yakındır bence önce sağlığına kavuş inş.

ben eminim o da tertemiz çıkacak. içini ferah tutu. acaba sen stresten dolayı eksilmiyor olabilir misin?? aklıma yeni geldi.

Hayırlı cumalar diliyorum 58.4 bugünkü tartım geçen Cuma 59.1 idi. Fark - 700 gr. Bildirim yapmaya geç kaldım sanırım

liste henüz tam değil geç kalmadın bence

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Maşallah herkes yine çok güzel rakamlar görmüş
İnanın kendim versem ancak okadar sevinirim ♡ oda olacak inşallah. ....Çok Aminnnnn

Küçük kızın seminerine gittim ( bağımlılıklar alakalıdır malum ve şükür çoğu şeyi doğru yaptığım emin olabildi ♡ )
Sonrada direk kızın okuluna geldim
Blok dersine den gelince mecbur 40 dakika kadar bekledim ama şükür çıkmadan Öğretmeni yakaladim
Meğer ben beklerken önümden geçmiş ( bende gicik oldum o An tanımadığım halde hatuna )

Neyse konuşup durumu izah edince hatun toparlamak için baya kivrandi Ben hiç istemem sıfir vermeyi keşke bana mazeret bildirseydi sizi de bu halde yormamis olurduk falan diye toparlamaya çalıştı
Dedim cekinmis olabilir ama direk sıfır hele ki Son senede beni rahatsız ettiği için kalkıp geldim özür üstüne özür diledi sonrada bizimkine 1 hafta daha zaman verdi ♡♡♡

Eeee bu sefer de benimki ezberleyemezse onun kafasını kırarım

Hala okul önünde bekliyorum hanım okuldan çıksın da direk doktora ilaç yazdirmaya geçelim diye Sağ Olsun eşimde işi erken bitmiş buraya )

Hayırlı cumalar diliyorum 58.4 bugünkü tartım geçen Cuma 59.1 idi. Fark - 700 gr. Bildirim yapmaya geç kaldım sanırım

Tebrikler sende eksileri gormussun ♡

Kılo veren butun arkadaslarımı tebrik ediyorum sızler gun gun erırken ben sabıt (((

Kuzum sen iyi ol haftaya birden gider inşallah ♡

tamm kaptanım. geçen hafta 79.6
bugün 78.3

Canım vücutta yağlar azalınca beyin değişik önlemler alıyor. Geçen hafta ben de sabittim ...ümidini kesince vazgeçiyor sen pes etme...sonuç alacaksın mutlaka...

cnm senin boyun kaç?? sen 86 la başlamıştın sanırım. dile kolay 20 kilo gitmiş etraf ne diyor ?? iltifatlar uçuşuyordur.

bugün menümü yazayım. biliyorsunuz haftasonu pek gelemiyorum.

sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
kk peynir
yarım domat-yarım salat
1 kaşık zeytin
(ekmeğin iki lokmasını bala bandım )

öğlen
5 kaşık karnabahar kısırı
3 kaşık yoğurt

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
1 menengiç
14 gr bitter

Gecmıs olsun canım
Tsk ederim bılmıyorum bu kadar ac kalıp verememek uzuyo benım sporsuz gıtmıyo
Sıkılasma var hıssedıyorum kılo verdım kesın dıye düşündüm bu hafta olmadı

Bu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sart
Menu harika ))

Gecmıs olsun canım
Tsk ederim bılmıyorum bu kadar ac kalıp verememek uzuyo benım sporsuz gıtmıyo
Sıkılasma var hıssedıyorum kılo verdım kesın dıye düşündüm bu hafta olmadı

peki tiroit değerlerin vitamin değerlerin normal mi cnm?? onlarda etkiliyormuş kilo vermeyi. bir de son olarak uyku ve yemek saatini değiştirsen. çünkü bana bunlar çok etki ediyor.

Cok gecmis olsun boşver kiloyu herseyin basi sağlık. Rabbim sağlık sihhat versin. Kilo nasil olsa verilir
Tşk ederim canım

İns abla ins haftaya daha iyi olacagim soz

ben de pek verememişim
Kucumseme iyi gitmis yine ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…