- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Geçmiş olsun canımhoşbuldum :)
daha başlangıç bile yapamadım kusura bakmayın kızlar. elim ayağıma dolandı iyice. erkekler hasta olunca kadınlardan çok daha nazlı oluyor :/ bunca iş güç arasında işim iş yani...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımhoşbuldum :)
daha başlangıç bile yapamadım kusura bakmayın kızlar. elim ayağıma dolandı iyice. erkekler hasta olunca kadınlardan çok daha nazlı oluyor :/ bunca iş güç arasında işim iş yani...
çok benziyoruz gerçekten seninle.Tabi tek bir farkla.
sen hedefe nerdeyse vardın benim daha 10 kilo var.
![]()
Merhaba canımm ,hafta içini bu yüzden seviyorum herkes buralarda oluyoküçük kuzun daha iyidir inşallah..
Ayy inşallah 60 ları görürüm canım birbuçuk senedir nedir bu çektiğimbenimde asla fazla yemek gibi bi sorunum yok,kahvaltı dışında hiç ekmek aramam,herkes gibi tatlılar tatlılar
pasta börek poğaça türlerini de çok yapardım ama eşim istediği için, koca koca tepsiler gözümün önünde durunca gelip gidip yiyodum, artık eşimle anlaşma yaptım bi süre istemiycek
arada anlaşmayı unutup sen bu ara niye hiç pasta börek yapmaz oldun hasret kaldık gibi laflar ediyo hemen hatırlatıyorum
bide benim kola düşkünlüğümde vardı ama hamilelikle yok ettim şükür,buraya üye olmadan dışarda yemek yersek bir iki yudum alıyodum ama sizle birlikte ağzıma sürmüyorum artık
![]()
Hay ağzın bi tatlı kaşığı bal yesinsaol cnm daha iyi şükür. halsizliği falan geçti. bak biz fazlacaymışız tatlı düşkünü
ben de eşimle anlaşma yapmıştım. sen dışarda ye iç gel tatlılarını evde yemek var diğerleri sende diye. oğlumda ikindi kahvaltısında illa ki yiyor tatlı şeyler tamamdır işte.
kola çokkkkk eskiden severdim ama artık sevmiyorum. sadece ramazanda içiyoruz o da su kesmiyor ondan. işte artık arada içerim yerim ama kilo verirken neler çektiğimi bu sefer unutmak istemiyorum.
bu arada cuma kutlama yaparız artık 6laramotiven çok daha artacak bak gör.
eşimle muhabbetimiz.
Eşim:sen baya zayıfladın ha. hedefe kaç kaldı??
Ben: 2 kilo kaldı.
Eşim: haa iyi haftaya biter o zaman.
Ben :2 haftaya ancak.
Eşim: ya bitsin de hemen gidip künefe yiyelim.
Ben: neeeeeeee!
Eşim: sonra diyetteyim dediklerine fotolarını atarım künefe yerken
gel de koru kiloyu.
Dukan birasına gelince bende her otu çöpü denemem de bu pek bi masum geldi ondan yaptım ama tadı gerçekten berbattıama ben bebek isteyenlere tavsiye edilmediği için vazgeçtim iki gün yapıp bıraktım
![]()
Kahvaltı için gayet güzel de iş sonraki öğünlerde bitiyo canım,afiyet olsun6~7 zeytin
kibrit kutusunun yarışı kadar peynir
bolca kıvırcık,domates,soğan,yeşil biberle yapılmış zeytin yağlı salata
tavada az yağda kızarmış iki yumurta
ve peynirin tadını beğenmediğim için çok küçük bir parmak kadar ekmek yedim..
yanında şekersiz çay...
az sonra bir şekersiz kahve içeceğim :)
nasıl sizce ? kahvaltıda zorlanmıyorum ama akşam yemeğinde acayip zorlanıyorum.
Hay ağzın bi tatlı kaşığı bal yesindaha önce de dedim burda,eşim tatlı göremeyince bu sefer kendisi alıp geliyodu hemde bol şerbetli olanlardan,artık yalvardım getirme iş yerinde ye aldığın yerde ye annene götür ye yollarda ye ama getirme diye
ozamanda vicdanı elvermiyomuş
şükür artık oda sadece pestil köme tarzı şeyler getiriyo onu da hemen çayın yanına koyuyorum hızla uzaklaşıyorum
![]()
Bunlara güvenmi olur şekerim hepsi aynı
![]()
Yok yok adı bira sadece,zaten hazır değil kendin hazırlıyorsun,bi tatlı kaşığı yeşil çayı yarım litre suyla demliyosun soğuyunca yarım limon ve bir maden suyu ekleyip gün içinde bitiriyosun bukadarbu bira malt içeceği değil id mi??
ben emzirirken oğlanı almıştım kokusu bira gibiydi. zorla içiyordum süt olsun diye ama birkaç taneden sonra pes etmiştim
hem sağlıklı hem lezzetli onlar da. ama sen yeme gene de az kaldı çünkü güzel rakamlara
cık olmazhele benim eşime hiç olmaz. gece vakti üşenmez tatlıcı ararız
![]()
Ay onları yerken de bilinçli olarak yüzüne de bakmıyorum baktığımı görürse zorla bir ısırık olsun yediriyo,üzülüyo
![]()
zamanı gelince güzel bir hamilelik olur inşallah çok da kilo almazsın sen eminimama sen de Allah bağışlasın 2 minnoş var ben hamile kalmaya çalışıyorum, sonra Allah kısmet ederse hamile olup kilo alırım. sen fit ve 2 çocuklu bir hatun olarak el sallarsın bana![]()
zamanı gelince güzel bir hamilelik olur inşallah çok da kilo almazsın sen eminim![]()
Tsk ederim sagolGünaydın canım senin neyin var ?
Msjlarda goremedim çok su içtiğini biliyorum onunla ilgili bir şeymi?
Teyzene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
ah ah ben de uyuyabilseydim keşke dışardayım hastayım uykum var karnım çoook acıktı bir paket çubuk kraker yedim mutsuzumKızımla banyo sonrası iki saat uyuduk salata akşam yemeği için mutfağa gircem