Teşekkürler caaanımmKız vere vere 100 gram vermişimKaplumbağ hızı buna denir sanırım
Minnacık eksi olunca insan bildirim yapmaya da utanır hale geliyor
Hiç sıkma canını canımsonuçta kuzucuğa rağmen sadece 100 gram almak bile büyük bir başarı bence
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda ...Aminnnn
Vayyyy süpersinnnnnnnnnnnTebrikler 6lı rakamları gördün Ay o günleri ben hiç göremem sanırım 7li rakamlara razıyım valla yeterki gisin
Günaydın sevgili Yena hayırlı Cumalar, seni görmek çok güzelGünaydın
Hayırlı cumalar
Bol eksiler :)
Teşekkürler caaanımmgördüm şükürler olsun yaklaşık 21 aydır hasret kalmıştım 6 lı kilolara sende sağlıkla görürsün inşallah canım
oynakbasi34 canim. Bu hafta regl döneminde olduğumdan sanırım çok inatçı çıktı yağlarim hafifletici sebep sayın nolur 66.00 giden -500 .
Canım harika bir menu. Afiyet olsun.Bugünkü menüm,
Kahvaltı peynirli omlet, 1e yakın dilim tb ekmeği 1 zeytin.
Öğle ekşili kabak yemeği
Akşam 3 tane mandalina
1,5 lt su
Gün içinde 5 bardak kadar ıhlamur tarçın karanfil çayı
1 kahve
1 bardak kadar limonlu su
Yarın sabaha herkese bol eksiler grubumuza da 1.lik diliyorum
Tatlım bak beni geçersen ısırırım o klavyeyi kullanan parmaklarını. Zumbadan sonra leslieye de başladın listen de çok duzgunİyi akşamlar sevgili takımımsonunda sporumu yapabildim yeme olayını da çoktan bitirdim menümü yazayım hemen sonra giremeyebiliyorum
07.00
2 bardak limonlu ılık su
09.30 kahvaltı;
1 yumurtadan peynirli omlet,domates,salatalık,1 ceviz,1 dilim tb ekmeği,1 greyfurt suyu
12.30 ara;
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 siyah üzüm
14.30 meyve;
1/4 ayva, 1/2 kivi, 1 mandalina
17.00 akşam;
Tonbalıklı salata
Su:2.5 lt
Spor: 40 dk zumba,30 dk leslie(çerez olduğunu demiştim) oynakbasi34
Black house guzum maşallahin var. Harika bir menü. Aman diyim hafta sonu salma koru bu düzeni.Kaptanım bugün sabah ve öğlen baharatlı yoğurt haricinde bişey yemedim.akşam yemeğine de havuç,salatalık ve domates ile yaptığım salatayı yedim... kahve içiyorum şekersiz. Birde kuru kayısı yiyeceğim bir kaç tane...
Yatmadan önce yine baharatlı yoğurdumu yiyip bol limonlu su içeceğim.
Sen de çok iyisin bebem.Bugün yediklerim
Sabah yagsız tb ekmeğinden tost bes zeytin
Ara bı küçuk muz yesıl cay
15:00 bıkase corba bı dılım ekmek
18:45 bı kase çorba beş kasık menemen bı dılım ekmek
21:00 bı portakal
Spor bı saat
Tesekkürler bitanem.Ablacım harikasın...
Gayet güzel ölçülü. Çeşit fazla sadece ama olsun.Bugün menüler coşmuş süper az yenmiş
En çok ben mi yedim ne
Kahvaltı 8de bir tane rafadan yumurta, bir dilim ekmek, çay
Öğlen 12 de yarım porsiyon yumurtalı karnabahar, ev yapımı meyveli yoğurt
Akşam 5te bir porsiyon etli kabak yemeği, yeşil salata, 5 kuru erik, iki dilim portakal.
Yatmadan ıhlamur.
Oh oh suyundan da koy.57.1 ile günaydııııııın
Geçtiğimiz cuma 58.3 idi.
Fark 1200 gr
Sevinçliyiz mutluyuz yaşasın grubumuz
Ben de inanmak istiyorum canım. Motivasyonum iyice düştü daha ne yapabilirim diye düşünüyorum. 70 den sonra gıdım gıdım gidiyor .Yine de gitmiş ya daha ne olsunhaftaya daha da fazla gider bence
oynakbasi34 canim. Bu hafta regl döneminde olduğumdan sanırım çok inatçı çıktı yağlarim hafifletici sebep sayın nolur 66.00 giden -500 .
Canım mezun olmak için acele ediyorsun gibiGünaydın kızlar. İşyerinde pc bozuk dünden beri telefonla girmekte zorlanıyorum.
Bildirimimi yapayım pc gelince gelirim inş.
Geçen hafta sanırım 66.1
Bu hafta 64.8
Merhaba kardeş takımcım
YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.
Teşekkürler cnm. benim hedefim 63 tü. Acayip sıkılmaya başladım liste işi yemek getirme işi davetlere katılmama falan baya soyutlandım. Yani diyetimi bozmadım ama ufak ufak açmak istiyorum enerjim de düştü artık. Bir de mesela ben 60 kiloda çok zayıf duruyorum yani 36 beden bile bolluk yapıyor tipimden mi ne anlamadım. Şimdi ki hedefim korumayı öğrenmek. İşte benim en büyük sorum o. Bir de aslında iştahsızım canım sıkkın bu aralar. Şayet hamile olsam bile gruptan kopmayacağım. Amacım en az kilo alımıyla kapatmak. Olmazsa da koruma işini çözmek. Öyle işteCanım mezun olmak için acele ediyorsun gibitebrikler güzel sonuç...
Kız dogru soyluyorsun hiç böyle düşünmedim.Tebrikler cnm 2 paket yağ eritmişsin hem de regl haldeyken
Kaptanım olsun da 100 gr olsun.
Kardeşinin de sorunları hallolsun diğerlerini takmazsin biliyorum . Alsan da nasıl vereceğini biliyorsun . Sinsi sinsi birikmelerine izin vermeyiz emin ol. O zaman kilo vermenin tadını çıkar canım. Allah diğer işlerini de yoluna koyar inşallahTeşekkürler cnm. benim hedefim 63 tü. Acayip sıkılmaya başladım liste işi yemek getirme işi davetlere katılmama falan baya soyutlandım. Yani diyetimi bozmadım ama ufak ufak açmak istiyorum enerjim de düştü artık. Bir de mesela ben 60 kiloda çok zayıf duruyorum yani 36 beden bile bolluk yapıyor tipimden mi ne anlamadım. Şimdi ki hedefim korumayı öğrenmek. İşte benim en büyük sorum o. Bir de aslında iştahsızım canım sıkkın bu aralar. Şayet hamile olsam bile gruptan kopmayacağım. Amacım en az kilo alımıyla kapatmak. Olmazsa da koruma işini çözmek. Öyle işte
Kız dogru soyluyorsun hiç böyle düşünmedim.Haftaya dört paket o zaman yok anam bayağı abarttım üç paket diyim
Kardeşinin de sorunları hallolsun diğerlerini takmazsin biliyorum . Alsan da nasıl vereceğini biliyorsun . Sinsi sinsi birikmelerine izin vermeyiz emin ol. O zaman kilo vermenin tadını çıkar canım. Allah diğer işlerini de yoluna koyar inşallah
Teşekkürler cnm. benim hedefim 63 tü. Acayip sıkılmaya başladım liste işi yemek getirme işi davetlere katılmama falan baya soyutlandım. Yani diyetimi bozmadım ama ufak ufak açmak istiyorum enerjim de düştü artık. Bir de mesela ben 60 kiloda çok zayıf duruyorum yani 36 beden bile bolluk yapıyor tipimden mi ne anlamadım. Şimdi ki hedefim korumayı öğrenmek. İşte benim en büyük sorum o. Bir de aslında iştahsızım canım sıkkın bu aralar. Şayet hamile olsam bile gruptan kopmayacağım. Amacım en az kilo alımıyla kapatmak. Olmazsa da koruma işini çözmek. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?