- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Bugünkü menüm,
Kahvaltı peynirli omlet, 1e yakın dilim tb ekmeği 1 zeytin.
Öğle ekşili kabak yemeği
Akşam 3 tane mandalina
1,5 lt su
Gün içinde 5 bardak kadar ıhlamur tarçın karanfil çayı
1 kahve
1 bardak kadar limonlu su
Yarın sabaha herkese bol eksiler grubumuza da 1.lik diliyorum
İyi akşamlar sevgili takımımsonunda sporumu yapabildim yeme olayını da çoktan bitirdim menümü yazayım hemen sonra giremeyebiliyorum
07.00
2 bardak limonlu ılık su
09.30 kahvaltı;
1 yumurtadan peynirli omlet,domates,salatalık,1 ceviz,1 dilim tb ekmeği,1 greyfurt suyu
12.30 ara;
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 siyah üzüm
14.30 meyve;
1/4 ayva, 1/2 kivi, 1 mandalina
17.00 akşam;
Tonbalıklı salata
Su:2.5 lt
Spor: 40 dk zumba,30 dk leslie(çerez olduğunu demiştim) oynakbasi34
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün Allah Kabul etsin kuran merasimi vardı dünden beri ikram temizlik derken yazamadım bugün menüm sabah yok
Akşam bi tabak keşkek iki paçanga börek iki hurma iki kaysı spor iki gündür ayaktayım spor sayılırsa suyu 5 bardağa tamamlıcam inş
İnşallah kaptanımHarika bir menü canım tebrikler ♡
İnşallah yarın süper bir rakam göreceksin
Bir şahane menu daha ♡♡♡ Süpersin canım sende
Rabbim okuduğunuz Kuraları kabul etsinBende aslında yarın okuyayım bari Ameliyattan yırttım ya şükür babında ♡
Olsun zikzaklar olsa da istikametten çıkmadıkça hedefe varırız inşallah. Bir de ben çoğu zaman suyumu vs içerken diyorum ki Allahım şifa senden.
Harika bir menü canım tebrikler ♡
İnşallah yarın süper bir rakam göreceksin
Bir şahane menu daha ♡♡♡ Süpersin canım sende
Rabbim okuduğunuz Kuraları kabul etsinBende aslında yarın okuyayım bari Ameliyattan yırttım ya şükür babında ♡
Menü şahaneKaptanım bugün sabah ve öğlen baharatlı yoğurt haricinde bişey yemedim.akşam yemeğine de havuç,salatalık ve domates ile yaptığım salatayı yedim... kahve içiyorum şekersiz. Birde kuru kayısı yiyeceğim bir kaç tane...
Yatmadan önce yine baharatlı yoğurdumu yiyip bol limonlu su içeceğim.
Seninki de mükemmel balım... haydi inşallh eksili uyanalım.. benim yarın için pek umudum yok ama haydi bakalım...Bugünkü menüm,
Kahvaltı peynirli omlet, 1e yakın dilim tb ekmeği 1 zeytin.
Öğle ekşili kabak yemeği
Akşam 3 tane mandalina
1,5 lt su
Gün içinde 5 bardak kadar ıhlamur tarçın karanfil çayı
1 kahve
1 bardak kadar limonlu su
Yarın sabaha herkese bol eksiler grubumuza da 1.lik diliyorum
Ablacım harikasın...Yukarıdaki menülerin hepsi şahaneydi. Afiyetler olsun hepinize.
Ben de yazayım doğru banyoya salondan yeni geldim.
Perşembe menüm
Sabah( 9.00) Bol yeşillikli salata, yumurta, ceviz, zeytin çay
Öğle( 13.00) Bir yeşil elma
Aksam(17.30) Hafif bir kahvaltı peynir, yarım tb ekmeği, bir parça tulum, beş zeytin, iki ceviz, tere, maydanoz, dere otu, iki çeri domates
İki buçuk litre su, yeşil çay hala devam ediyor yanında yarım avuç kara üzüm, 25 dakika koşu bandı, bir saat zumba
oynakbasi34
Kaptanım bugün sabah ve öğlen baharatlı yoğurt haricinde bişey yemedim.akşam yemeğine de havuç,salatalık ve domates ile yaptığım salatayı yedim... kahve içiyorum şekersiz. Birde kuru kayısı yiyeceğim bir kaç tane...
Yatmadan önce yine baharatlı yoğurdumu yiyip bol limonlu su içeceğim.
Yukarıdaki menülerin hepsi şahaneydi. Afiyetler olsun hepinize.
Ben de yazayım doğru banyoya salondan yeni geldim.
Perşembe menüm
Sabah( 9.00) Bol yeşillikli salata, yumurta, ceviz, zeytin çay
Öğle( 13.00) Bir yeşil elma
Aksam(17.30) Hafif bir kahvaltı peynir, yarım tb ekmeği, bir parça tulum, beş zeytin, iki ceviz, tere, maydanoz, dere otu, iki çeri domates
İki buçuk litre su, yeşil çay hala devam ediyor yanında yarım avuç kara üzüm, 25 dakika koşu bandı, bir saat zumba
oynakbasi34
Bugün yediklerim
Sabah yagsız tb ekmeğinden tost bes zeytin
Ara bı küçuk muz yesıl cay
15:00 bıkase corba bı dılım ekmek
18:45 bı kase çorba beş kasık menemen bı dılım ekmek
21:00 bı portakal
Spor bı saat
Bugün menüler coşmuş süper az yenmiş
En çok ben mi yedim ne
Kahvaltı 8de bir tane rafadan yumurta, bir dilim ekmek, çay
Öğlen 12 de yarım porsiyon yumurtalı karnabahar, ev yapımı meyveli yoğurt
Akşam 5te bir porsiyon etli kabak yemeği, yeşil salata, 5 kuru erik, iki dilim portakal.
Yatmadan ıhlamur.
Süper bir menü canım maşallah var vallainşallah sende 2 hafta sonra bomba gibi listeye girersin ♡
Ay inşallah, sabırsızlıkla bekliyorum....
Yalnz kolunda problem varsa leslie bence ağır gelir. Kolunu oynatmasan hareket etmiyormuşsun gibi hissedip keyif almazsın. Bence iyileşmeyi bekle biraz ... Allah şifa versin canım..
Harikasın canımaslında bende evde Leslie yapabilirmiyim diye düşündüm kolları fazla kullanmadan en azından ağrı olursa hemen bırakırım
Otur otur olmayacak
Yine her zamanki gibi harika bir menü ♡♡♡♡
Bence hiç de fazla değil süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?