Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyoİnşallah aynı istikrardan devam edip eksileri de gördükçe çok daha motivasyon olurum
Aslında bende çok fazla kaslı hatun sevmem ama özellikle şu gobegime fena taktımDumduz olsun istiyorum
Aslında tam evde nescafe var yapsam mı diye dusunurken yok en güzeli Türk Kahvesi iceyim hem tok tutar diye düşündümAma açım ve hiç şikayetçi değilim bu durumdan
Menümü de yazayım
07.00
2 bardak limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı
Kıymalı yumurta,ince bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,çay,2 dilim çavdar ekmeği
14.00
Sütlü nescafe, 10 kuru üzüm,10 fındık
16.30 Akşam
Bir küçük dilim haşlama et, kabaklı bol salata
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba, 30 dk leslie
Birazdan bir tane mandalina yicem,yeşil çay içerim artıkoynakbasi34
Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyosonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik ne konuştum beee altı üstü bi kahve
Hadi inşallah canım, bugün kontrol tartısını bilerek es geçtim bi tartılınca sabah akşam tartıdan inmiyorum diyeAfiyet olsun canımçok güzel bir menü ♡♡♡♡
Sporda yapılmış eee gelsin artık eksiler
Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorumBende mutlaka en az 1 tane içiyorum birde cinsim o konudaMehmet Efendi harici kahveler pek hoşuma gitmiyor üstelik anında tadından anlarım farklı marka olunca
Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorumsanırım ben de yarını beklemeyip mehmet efendi istycem eşim efendiden
Yerim oniiiiiiiBugün şeker hapını tekrar kullanmaya başladığım için midir nedendir bilmem başım ağrıyor
Kendime Son bir yeşil çay yaptım hem sıcak iyi gelir hemde tikasin beni diye
Kendi kendime nazar mi ettim nedirokuyayım bari kendimi gerçi biraz evvel küçük kuzu anne beni okusana dediğinde kendimi de okumuştum ( cimcimede başım ağrıyor diyordu ama Allahtan onun geçti de uyudu )
Tşk ederim ablaBu arada sağlıklı mutlu yılları olsunailesi ve tüm sevdikleriyle inşallah
Size iyi eğlenceler ve hoş sohbetler diliyorumbol bol çaya aban
Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....Bugün yediklerim
Sabah
09:00 peynir zeytin domates bi dilim ekmek
10:00yesil çay
11:30 iki kayısı
12:30bi kucuk çay bardağı leblebi
15:00 bi kase bol acılı taze fasulye bi dilim tb ekmeği domates salatalık
18:00 iki kayısı iki ceviz
20:00 bes kaşık kisir dört kaşık yeşil mercimek salatası yesil çay
Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü
Yerim oniiiiiiisen nerden biliyon baş ağrıyınca okumayı minnoşuuum bayıldim maşallah
Ayyy eşimin futbolla hiç alakası yoktur ama sağolsun çevresindekiler başarmış maç izliyo
Erzurumsporla Fenerbahçeymiş puffff benim kahve yattı
Bugün yediklerim
Sabah
09:00 peynir zeytin domates bi dilim ekmek
10:00yesil çay
11:30 iki kayısı
12:30bi kucuk çay bardağı leblebi
15:00 bi kase bol acılı taze fasulye bi dilim tb ekmeği domates salatalık
18:00 iki kayısı iki ceviz
20:00 bes kaşık kisir dört kaşık yeşil mercimek salatası yesil çay
Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü
Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....
Kaptaaan yakaladım ver cezayııı
Dış kapının önünde leslieMesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda.Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım. kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi
Ah ah çelik tencerelerim hep İstanbulda. Zaten mıknatıs tutması gerekiyor kriter bu. Yani her çelik de işe yaramayabilir.Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayız
Bende yeni evlendiğim zamanlar hevesleniyodum bişeyler yapmaya, özellikle yoğurt yapmaya nasıl özeniyodum sanıyodum ki yoğurt ta yaparsam ben tamamımişte o hevesle başladım meğer çok kolaymış, 2 senedir de hep kendim yapıyorum
Hobby dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun
Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmaz
Şimdi benim kafam karıştı bu ocaklarda çelik tencereler kullanılabiliyo diye biliyodum kullanılamıyomuymuş yada çelik tencerenmi yok
Ben yazana kadar iş işten geçmiştir bende bari afiyet olsun diyim
Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanımama ben bu vücuttan istemiyorum kadınlarda bukadar kası beğenmiyorum
Vuhuu ver gazı ver coşkuyu abla, kalkıp bi sürahi suyu dikesim geldi
Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedimnescafe içtim oda kesmedi, paketlilerdende istemedim çektirdiğimin lezzeti yok diye
Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda.Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım. kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi
Kızlar iyi geceler. Muhabbet güzelmiş
Serenalar yırtmış bu akşam ama ben yırtamadım. Neler yediğimi yazmıyacağım ama sanırım taşınma yorgunluğu çöktü üzerimeyarın diyete devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?