Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyo sonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik ne konuştum beee altı üstü bi kahve

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü ♡♡♡♡
Sporda yapılmış eee gelsin artık eksiler

Bende mutlaka en az 1 tane içiyorum birde cinsim o konuda Mehmet Efendi harici kahveler pek hoşuma gitmiyor üstelik anında tadından anlarım farklı marka olunca

Bende mutlaka en az 1 tane içiyorum birde cinsim o konuda Mehmet Efendi harici kahveler pek hoşuma gitmiyor üstelik anında tadından anlarım farklı marka olunca
Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorum sanırım ben de yarını beklemeyip mehmet efendi istycem eşim efendiden

Sen onu bana sor , bi kaşık bi marka bi kaşık başka marka olsun yine anlıyorum sanırım ben de yarını beklemeyip mehmet efendi istycem eşim efendiden

Ben hazır Eminönüne gitmisken 2 - 3 paket birden alıyorum tazecik ♡ o baya gidiyor bana olmadı marketten mecbur alıyorum

Bugün şeker hapını tekrar kullanmaya başladığım için midir nedendir bilmem başım ağrıyor

Kendime Son bir yeşil çay yaptım hem sıcak iyi gelir hemde tikasin beni diye
Kendi kendime nazar mi ettim nedir okuyayım bari kendimi gerçi biraz evvel küçük kuzu anne beni okusana dediğinde kendimi de okumuştum ( cimcimede başım ağrıyor diyordu ama Allahtan onun geçti de uyudu )

Yerim oniiiiiii sen nerden biliyon baş ağrıyınca okumayı minnoşuuum bayıldim maşallah

Bugün yediklerim
Sabah
09:00 peynir zeytin domates bi dilim ekmek

10:00yesil çay

11:30 iki kayısı

12:30bi kucuk çay bardağı leblebi

15:00 bi kase bol acılı taze fasulye bi dilim tb ekmeği domates salatalık

18:00 iki kayısı iki ceviz

20:00 bes kaşık kisir dört kaşık yeşil mercimek salatası yesil çay

Spor 40dk
Uyumadan yoğurt kürü

Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....
Kaptaaan yakaladım ver cezayııı

Yerim oniiiiiii sen nerden biliyon baş ağrıyınca okumayı minnoşuuum bayıldim maşallah

Çok bilmiş kuzum o benim
Bir iki kere okulda düşüp bir yerine bir şey olduğunda oy kuşum nazaran mi geldin sen demiştim oda şimdi ne zaman bir aksilik olsa nazar deydi diyor
Kendi kendime 10 kere kulhuAllahüehad okudum ama geçmedi sen okusana diye geldi

Ayyy eşimin futbolla hiç alakası yoktur ama sağolsun çevresindekiler başarmış maç izliyo
Erzurumsporla Fenerbahçeymiş puffff benim kahve yattı

Benimki maç delisi gerçi Ailecek Besiktasliyiz ♡ hatta Stad'da bile izledik ailecek alisiyorinsan zamanla gerçi ben ufaktan alıştım babam Almanyada ek iş olarak haftasonları hakemlik yaptığı için heee severek izlemem o ayrı

Aslında aksam geç olmasaydı abartılı bir menü değil ama işte misafirlik olunca insan saatini ayarlayamiyor yine ikramları masum olanını seçmişsin en azından afiyet olsun ♡

Abooo.. Akşamın sekizinde kısır....
Kaptaaan yakaladım ver cezayııı

Yarın karbonhidrat minimum tutup extra spor yapar bence sopa göstermeye gerek kalmaz maşallah spor konusunda istikrarlı

Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda. Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım. kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi

Dış kapının önünde leslie

Ah ah çelik tencerelerim hep İstanbulda. Zaten mıknatıs tutması gerekiyor kriter bu. Yani her çelik de işe yaramayabilir.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece tam yatacakken küçük kuzu yine başım ağrıyor diye ağlamaya başladı
Anam neler yaptık resmen hatim indirecektik ablasiyla

Şükür yine geç yatmama rağmen erken uyanabildim Hemen abdestimi alıp namazimı kilacagim

Allah razı olsun canım hatirlattin bana kaç gündür omuzumun korkusuna kilamiyordum
Kendimi o konuda suçlu hissediyordum zaten sen sorunca da hadi kalkerteleme iyileşmeyi beklemenin alemi yok dedim şimdi kendime sonuçta sonraki güne cikacagimin garantisi yok ki iyileşmeyi bekleyeyim ♡♡♡♡

Kızlar iyi geceler. Muhabbet güzelmiş
Serenalar yırtmış bu akşam ama ben yırtamadım. Neler yediğimi yazmıyacağım ama sanırım taşınma yorgunluğu çöktü üzerime yarın diyete devam.

İtiraf edemedigine göre menü baya ciss li Neyse olmuşla ölmüşe çare yok demişler
Bugün itibariyle cumaya kadar gram kaçamak istemiyorum ona göre
Bugün de çok sıkı tutuyorsun

Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirken kalkarken de mecbur destek alarak kalktım
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de bende rahat rahat namazlarimi kilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…