Günaydın.Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirkenkalkarken de mecbur destek alarak kalktım
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de bende rahat rahat namazlarimi kilarim
Günaydın.
Allah kabul etsin canım
Sorma bağırsaklarım uzun zamandır böyle çalışmadı iyi mi oldu kötü mü anlamadım. Bazen metabolizmayı şaşırtmak çok iyi geliyor bana. Zigzag yaptım diyelimSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece tam yatacakken küçük kuzu yine başım ağrıyor diye ağlamaya başladı
Anam neler yaptık resmen hatim indirecektik ablasiyla
Şükür yine geç yatmama rağmen erken uyanabildimHemen abdestimi alıp namazimı kilacagim
Allah razı olsun canım hatirlattin banakaç gündür omuzumun korkusuna kilamiyordum
Kendimi o konuda suçlu hissediyordum zaten sen sorunca da hadi kalkerteleme iyileşmeyi beklemenin alemi yok dedim şimdi kendimesonuçta sonraki güne cikacagimin garantisi yok ki iyileşmeyi bekleyeyim ♡♡♡♡
İtiraf edemedigine göre menü baya ciss liNeyse olmuşla ölmüşe çare yok demişler
Bugün itibariyle cumaya kadar gram kaçamak istemiyorumona göre
Bugün de çok sıkı tutuyorsun
Allah kabul etsin ablamSabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirkenkalkarken de mecbur destek alarak kalktım
Çok şükür en azından abartmamışsınhe olmasaydı tam süper olurdu ama eminim akşama kadar eriyip yok olmuştur bile Afiyet olsun canım
Bende Akşam Yemeğimi şimdi yedim
Elhamdülillah bugün de doydumHatta hemen aklımdayken bende menümü paylaşayım ;
Uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı; 08.45de
2 haşlanmışı yumurta
1 parça beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin ( ev yapımı ve hiç tuzu yoktu desem yeridir )
4 dal Maydanoz
1 kupa naneli limonlu yeşil çay ( hatta üstüne ikinciye su ilave ettim sonradan )
ara; 10.30da
1 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
Öğlen; 13:00de
3 kepçe Tarhana çorbası
ara; 16:00da
1 fincan Kiraz saplı Çay
Akşam 16:45de
5 yk kadar ıspanak
3 yk yoğurt
orta boy kase marul salatası ( bol soğanlı)
Bu saatten sonra ancak su ve çay, kahve ile devam ederim
Pek su içmedim bugün ama yatana kadar 1.5 litre kesin içerimgün içinde ancak 1 litre içmişimdir
Çok şükür şu saate kadar gayet güzel gittim aynen devam inşallah
kizlarrr suçunu soyleyeyim.ogle vakti 20 dk uyumuşum.uyandigimda içinden yine tatlı canavarı çıktı tutamadım kendimi 2 dilim kek yanında da yarim çay bardağı salep yedim .içtim.sonra pişman oldum ama iş işten gecti.az önce günlük 50 dk zumba mi yaptım.aksama da spor cezası verdi. kendime 45 dk leslie yapcam
merakla bekliyordum sonucu. tebrike derim cnm harikasınSlm kızlar bu saate kadar güzel gitti gun kv kizimi birakip 40dk tempolu yürüyüş yaptım
Ama aksama sinavim varkardeşimin esinin yani kucuk damadin doğum günü var sürpriz yapicaz
Yeşil çayimi icerim uc dört kaşık kısır yerim ama kesinlikle başka bir şey yok
Bu arada kızlar bugün bana İnsülin direnci için Doktorun daha evvel verdiği Şeker Hapıma da başladımHem tatlı krizlerini yok ediyor hemde maşallah ilk kullanmaya başlayınca maşallah bir bağırsakları çalıştırıyor sormayın
İnsan bağırsakları çalışınca sevinir mi ben seviniyorum
Aslında benim kilo vermelerim birazda o hapı bırakınca durduDoktor o zamanlar son tahlillerde yediklerine dikkat edersen içmesende olur demişti ama bu ara yattıkça yine insülin direnci hortladı o yüzden tekrar kullanmaya karar verdim en azından şu krizlerimin azaldığını hissedene kadar
Bizlerde başarıp kendi Başarı hikayelerimizi yapabiliriz kızlar
Bir kaç ay sonra bile iyiki diyebilir ve nasıl ki bu hatunlar bizlere motivasyon oluyorlarsabizlerde başkalarına örnek olup hikayelerimizle destek olabilir yüreklere dokunabiliriz
Pes etmek yok benim yüreği de kendileri gibi güzel Kelebeklerim
Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayız
Bende yeni evlendiğim zamanlar hevesleniyodum bişeyler yapmaya, özellikle yoğurt yapmaya nasıl özeniyodum sanıyodum ki yoğurt ta yaparsam ben tamamımişte o hevesle başladım meğer çok kolaymış, 2 senedir de hep kendim yapıyorum
Hobby dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun
Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmaz
Şimdi benim kafam karıştı bu ocaklarda çelik tencereler kullanılabiliyo diye biliyodum kullanılamıyomuymuş yada çelik tencerenmi yok
Ben yazana kadar iş işten geçmiştir bende bari afiyet olsun diyim
Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanımama ben bu vücuttan istemiyorum kadınlarda bukadar kası beğenmiyorum
Vuhuu ver gazı ver coşkuyu abla, kalkıp bi sürahi suyu dikesim geldi
Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedimnescafe içtim oda kesmedi, paketlilerdende istemedim çektirdiğimin lezzeti yok diye
Menümü de yazayım
07.00
2 bardak limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı
Kıymalı yumurta,ince bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,çay,2 dilim çavdar ekmeği
14.00
Sütlü nescafe, 10 kuru üzüm,10 fındık
16.30 Akşam
Bir küçük dilim haşlama et, kabaklı bol salata
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba, 30 dk leslie
Birazdan bir tane mandalina yicem,yeşil çay içerim artıkoynakbasi34
Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyosonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik ne konuştum beee altı üstü bi kahve
Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda.Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım. kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi
Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Ay Türk kahvesi candır , bende duble içiyorum ancak kesiyosonrasında soda içmenin mantığını tam olarak bilmesem de yıllardır öyle alıştım sodasız da hep eksik gelir Türk kahvesi kahve tok tutuyomu bilmiyorum ama nikotin ihtiyacını karşıladığı kesin sigara gibi mübarek içmeyince vücudum tepki veriyo resmen, şu an içimde hep bişeyler eksik ne konuştum beee altı üstü bi kahve
Ah ah çelik tencerelerim hep İstanbulda. Zaten mıknatıs tutması gerekiyor kriter bu. Yani her çelik de işe yaramayabilir.
Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Günaydın uyanan arkadaşlarıma...Kaptanimizin motivasyon fotoğraflarından gaza geldim. Hatırası var diye sakladığım nikah elbisemi çıkardım O yıllarda 56 kilo olan ben...(hep öyle olur ya evlenmeden önce ya 48- ya 50 kilo oluruz ) şimdilerde 66 kilo olarak zorla da olsa girdim valla. arkadaşlarima gösterme zamanı tabi yükleyebilirsem inşallah . Gelsin motivasyonlar
Eki Görüntüle 2216519 Eki Görüntüle 2216521
Haziran 2018 Aralık 2018
Yenacim çok teşekkür ederim.Vuhuuu ne güzelsin öyle sen ..
Meryemcim sadece bölgesel fazlalık var. Bu halin bile gayet iyi.. Tabii ki mutlu oldugun kilo da ol ama cokta sorun edecek kiloda değilsin. ♡
Yenacim çok teşekkür ederim.utandım ama bir o kadar da şımardim ya... kalça basen kaldı ...evet haklisin canım bölgesel fazlalikta. 10 kilom var hedefe.
cnm benim ilaçalrı rica ediyorum kafana göre başlayıp bırakma. ben ilaçlardan çok korkarım. hiç ummadığın minicik ilaçları organları telef edebilir. bir arkadaşım var o da bizim gibi tospik ilacı ara verip kullanıyor bazen ona da kızıyorum
Amin amin. Allah kabul etsin cnm. zorlanıyorsan oturarak kıl.
Günaydın uyanan arkadaşlarıma...Kaptanimizin motivasyon fotoğraflarından gaza geldim. Hatırası var diye sakladığım nikah elbisemi çıkardım O yıllarda 56 kilo olan ben...(hep öyle olur ya evlenmeden önce ya 48- ya 50 kilo oluruz ) şimdilerde 66 kilo olarak zorla da olsa girdim valla. arkadaşlarima gösterme zamanı tabi yükleyebilirsem inşallah . Gelsin motivasyonlar
Eki Görüntüle 2216519 Eki Görüntüle 2216521
Haziran 2018 Aralık 2018
Yok zaten doktorun bana senelerdir kullan dediği ilaçlarhep düzensiz kullanıyordum ilk zamanlar sonra bir ara bırakmıştım ama tabi insülin direnci fırlayınca doktor kesinlikle kullan demişti tabi açlık şekeri de 140 falan çıkmıştı o dönem
Düzenli kullanmaya başlayınca şükür açlık şekerim 85lere düştü o dönemsonrasında kilo vermeler de başladı ve son tahlillerde değerler güzel olunca doktor da bırakabilirsin ama kilo alma durumun olabilir sonuçta insülin direncin ancak 2 - 3 sene aynı kiloda kalırsan tamamen kırılmış olur demişti
Tabi ben yine tatlı krizlerine girip kilo alınca mecbur tekrar başladım yoksa inan bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi
Aminnn canım Allah razı olsunRabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ...Aminnnnn
Ya ne bileyim oturarak kılmak da sanki tembellik yapıyormuş gibi geliyor bana sonuçta bacaklarım tutuyor ( hee tabi kilo da etkiliyor oda bir gerçek ) ama inşallah en kısa zamanda kilolar da ağrılarda gittikçe daha kolay olur namazımı kılmam
Woooowwwww süpersin yaaa
İnanılmaz güzel bir fark var canım ve inşallah bir 5 kg daha verdiğin an kesinlikle o elbise bol bile gelecektir
Aynen devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?