Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirken kalkarken de mecbur destek alarak kalktım
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de bende rahat rahat namazlarimi kilarim
Günaydın.
Allah kabul etsin canım

Sorma bağırsaklarım uzun zamandır böyle çalışmadı iyi mi oldu kötü mü anlamadım. Bazen metabolizmayı şaşırtmak çok iyi geliyor bana. Zigzag yaptım diyelim

Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirken kalkarken de mecbur destek alarak kalktım
Allah kabul etsin ablam

Günaydın hatunlar..

Çok şükür en azından abartmamışsın he olmasaydı tam süper olurdu ama eminim akşama kadar eriyip yok olmuştur bile Afiyet olsun canım

şükür ki erimiş cnm

afiyet olsun kaptanım..

sevilay senin bu şekerli şeylerle imtihanın nolacak cnm nacizane tavsiyem böyle büyük kaçamaklar yapma. lokma olarak yap kaçamağı. seni tıkayacak şeyler bul. mesela beni elma tıkıyordu. zayıflarsın yine ama süreci uzatırsın bu da motiveni bozabilir
merakla bekliyordum sonucu. tebrike derim cnm harikasın

cnm benim ilaçalrı rica ediyorum kafana göre başlayıp bırakma. ben ilaçlardan çok korkarım. hiç ummadığın minicik ilaçları organları telef edebilir. bir arkadaşım var o da bizim gibi tospik ilacı ara verip kullanıyor bazen ona da kızıyorum

ben de yola böyle deyip girdim cnm. ya sabredeceğin 3 ay dedim. 3 ay sonra iyi ki diyeceksin dedim. çok şükür Rabbimin ve sizlerin yardımıyla süreci tamamlamak üzereyim. ailem demiyorum onlar hep ye deyip durdular

ben de yoğurt yapınca kendimi acayip havalı hissediyorum hala niyeyse
bu arada hobby ve bitterler ikramdı

afiyet olsun kabak güzeli

ben bir topiği takip ediyordum. kız da soda içiyosdu ve sodanın ödem yaptığını söylemiş diyetisyeni. bırakmıştı ve eksiler başlamıştı. aklında olsun cnm dene bir gün

Allah kabul etsin cnm

Amin amin. Allah kabul etsin cnm. zorlanıyorsan oturarak kıl.

Kahvaltimi en sagliklisindan hazırladım
Yanında tabiki yeşil çayım ♡

Eki Görüntüle 2216513

yumurta olsa çok iyi olurmuş cnm. ben yumurtalı ve yumurtasız denedim. yumurta olmadığında dehşet aıkmıştım. afiyet olsun cnm

Günaydın uyanan arkadaşlarıma...Kaptanimizin motivasyon fotoğraflarından gaza geldim. Hatırası var diye sakladığım nikah elbisemi çıkardım O yıllarda 56 kilo olan ben...(hep öyle olur ya evlenmeden önce ya 48- ya 50 kilo oluruz ) şimdilerde 66 kilo olarak zorla da olsa girdim valla. arkadaşlarima gösterme zamanı tabi yükleyebilirsem inşallah . Gelsin motivasyonlar

Haziran 2018 Aralık 2018

Gulumsettin beni :)
Ne hoş sohbet birisin nerelerdeydin şimdiye kadar de bakim :) ♡

Ah ah çelik tencerelerim hep İstanbulda. Zaten mıknatıs tutması gerekiyor kriter bu. Yani her çelik de işe yaramayabilir.

Tanrı türkü korur deseydin

Allah kabul etsin canım.
Iyilesinceye kadar sandalyede kilabilirsin...

Vuhuuu ne güzelsin öyle sen ..
Meryemcim sadece bölgesel fazlalık var. Bu halin bile gayet iyi.. Tabii ki mutlu oldugun kilo da ol ama cokta sorun edecek kiloda değilsin. ♡

Vuhuuu ne güzelsin öyle sen ..
Meryemcim sadece bölgesel fazlalık var. Bu halin bile gayet iyi.. Tabii ki mutlu oldugun kilo da ol ama cokta sorun edecek kiloda değilsin. ♡
Yenacim çok teşekkür ederim. utandım ama bir o kadar da şımardim ya... kalça basen kaldı ...evet haklisin canım bölgesel fazlalikta. 10 kilom var hedefe.

Yok zaten doktorun bana senelerdir kullan dediği ilaçlar hep düzensiz kullanıyordum ilk zamanlar sonra bir ara bırakmıştım ama tabi insülin direnci fırlayınca doktor kesinlikle kullan demişti tabi açlık şekeri de 140 falan çıkmıştı o dönem
Düzenli kullanmaya başlayınca şükür açlık şekerim 85lere düştü o dönem sonrasında kilo vermeler de başladı ve son tahlillerde değerler güzel olunca doktor da bırakabilirsin ama kilo alma durumun olabilir sonuçta insülin direncin ancak 2 - 3 sene aynı kiloda kalırsan tamamen kırılmış olur demişti
Tabi ben yine tatlı krizlerine girip kilo alınca mecbur tekrar başladım yoksa inan bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi

Aminnn canım Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ...Aminnnnn
Ya ne bileyim oturarak kılmak da sanki tembellik yapıyormuş gibi geliyor bana sonuçta bacaklarım tutuyor ( hee tabi kilo da etkiliyor oda bir gerçek ) ama inşallah en kısa zamanda kilolar da ağrılarda gittikçe daha kolay olur namazımı kılmam

Woooowwwww süpersin yaaa
İnanılmaz güzel bir fark var canım ve inşallah bir 5 kg daha verdiğin an kesinlikle o elbise bol bile gelecektir
Aynen devam canım

Günaydın kızlaaaaar bi selam vermek için girdim hızla geçmişe gözattım birazdan alıntılarımla buraları doldurcam miniğim sütünü içti kahvaltı bekliyo geç kalktı biraz , acilen onun karnını doyurmaya gidiyorum görüşmek üzereeee

o zaman düzenli kullanmaya devam et cnm. ideal kilona da gelince kullan ki kilon sabitlensin kademeli olarak bırak ondan sonra.
yani tembellik değil bence sonuçta ağrıların var geçince tekrar olduğu gibi devam edersin. Allah biliyor içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…