Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar bu saate kadar güzel gitti gun kv kizimi birakip 40dk tempolu yürüyüş yaptım

Ama aksama sinavim var kardeşimin esinin yani kucuk damadin doğum günü var sürpriz yapicaz

Yeşil çayimi icerim uc dört kaşık kısır yerim ama kesinlikle başka bir şey yok

Süpersin canım valla spor konusunda tam bir örneksin
Ben kesinlikle inanıyorum kaçamaksız bir şekilde bu geceyi de atlatırsın sen
Evde kuru kayısın varsa giderken yanında götür tatlı niyetine sende çayla onu yersin

Saat 7 gibi gidecegiz bi gozum burda olacak motivasyon yuklu msjlarinizi bekliyorum )

Okadar emek veriyorsun kesinlikle bir anlık zevk için en az iki gününü heba etme pastadan hadi göz hakkı bir çatal kadar al oda eşinin tabağından Olmadı ısrar ederlerse çaktırmadan kuzuya besle
Biz kesinlikle sana güveniyoruz yapabilirsin Ben ara ara atarım buradan sana motivasyon mesajları merak etme

1 saat koşu ve tempolu yürüyüş veee 1000 tane çevirilmiş hulahop ile geldiiiiim. Akşam yemeğim ise su :)
Öptüm hepinizi canım diyetdaşlarım

Süpersin canım Akşam en azından 1 kase yoğurt ye canım hem protein hemde en azından aç kalmamış olursun

Bu arada kızlar bugün bana İnsülin direnci için Doktorun daha evvel verdiği Şeker Hapıma da başladım Hem tatlı krizlerini yok ediyor hemde maşallah ilk kullanmaya başlayınca maşallah bir bağırsakları çalıştırıyor sormayın
İnsan bağırsakları çalışınca sevinir mi ben seviniyorum

Aslında benim kilo vermelerim birazda o hapı bırakınca durdu Doktor o zamanlar son tahlillerde yediklerine dikkat edersen içmesende olur demişti ama bu ara yattıkça yine insülin direnci hortladı o yüzden tekrar kullanmaya karar verdim en azından şu krizlerimin azaldığını hissedene kadar

Bizlerde başarıp kendi Başarı hikayelerimizi yapabiliriz kızlar

Bir kaç ay sonra bile iyiki diyebilir ve nasıl ki bu hatunlar bizlere motivasyon oluyorlarsa bizlerde başkalarına örnek olup hikayelerimizle destek olabilir yüreklere dokunabiliriz

Pes etmek yok benim yüreği de kendileri gibi güzel Kelebeklerim

Yürü be kaptaniçem kim tutar seni, arkandayız

Bende yeni evlendiğim zamanlar hevesleniyodum bişeyler yapmaya, özellikle yoğurt yapmaya nasıl özeniyodum sanıyodum ki yoğurt ta yaparsam ben tamamımişte o hevesle başladım meğer çok kolaymış, 2 senedir de hep kendim yapıyorum

Hobby dışında sıkıntı yok canım afiyet olsun

Çok iyi canım afiyet olsun inşallah bu istikrarın hiç bozulmaz

Şimdi benim kafam karıştı bu ocaklarda çelik tencereler kullanılabiliyo diye biliyodum kullanılamıyomuymuş yada çelik tencerenmi yok

Saat 7 gibi gidecegiz bi gozum burda olacak motivasyon yuklu msjlarinizi bekliyorum )
Ben yazana kadar iş işten geçmiştir bende bari afiyet olsun diyim

Burada yazıya dikkat çekmem gerekirken ben hatuna takıldım kaptanım ama ben bu vücuttan istemiyorum kadınlarda bukadar kası beğenmiyorum

Su perisi86 miden bulanincaya kadar bol su iç canım. Yiyecek gördüğünde öö ol. gazan mübarek olsun. Zaferle dön aramıza. Oradaki yiyeceklerin hepsinin tadını biliyorsun.
Vuhuu ver gazı ver coşkuyu abla, kalkıp bi sürahi suyu dikesim geldi

Hadi kızlar buyrun hep beraber şekersiz Kahve içelim

Eki Görüntüle 2216437
Afiyet olsun kaptanım nasıl canım çekti kahvem bitmiş bugün içemedim nescafe içtim oda kesmedi, paketlilerdende istemedim çektirdiğimin lezzeti yok diye

İnşallah aynı istikrardan devam edip eksileri de gördükçe çok daha motivasyon olurum

Aslında bende çok fazla kaslı hatun sevmem ama özellikle şu gobegime fena taktım Dumduz olsun istiyorum

Aslında tam evde nescafe var yapsam mı diye dusunurken yok en güzeli Türk Kahvesi iceyim hem tok tutar diye düşündüm Ama açım ve hiç şikayetçi değilim bu durumdan

Menümü de yazayım

07.00
2 bardak limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı
Kıymalı yumurta,ince bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,çay,2 dilim çavdar ekmeği

14.00
Sütlü nescafe, 10 kuru üzüm,10 fındık

16.30 Akşam
Bir küçük dilim haşlama et, kabaklı bol salata

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba, 30 dk leslie

Birazdan bir tane mandalina yicem,yeşil çay içerim artık oynakbasi34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…