Merhaba canım. Okulda mesajları okuyorum teneffuslerde fırsat buldukça ama cevap yazamadım. Eve gelince de fırsat bulamadım girmeye.
Merhaba kızlar...
Bugünkü menüm
06.30
2 bardak limonlu ılık su
1 bardak bamya tohumlu su
10.00 Kahvaltı
Yumurtalı ekmek (yağsız,süt ve yumurtalı), 1 kk süzme peynir, 3 zeytin,domates,salatalık,greyfurt suyu
13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,2 kare bitter
15.30
Bir kase tarhana, 4 kaşık kadar et sote, yoğurt
Mandalina,çeyrek muz
Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk zumba
Belki bir avuç kadar sarı leblebi ve 1 incir yerim,içeceklere devamoynakbasi34
Bugünkü menüm
Sabah(07.30) Bir yumurta, peynir, dereotu,roka, iki çeri, iki kayısı, zeytin, çay
Öğle(13.00) iki kucuk kivi, bir yeşil elma
Akşam(17.00) İki buçuk köfte, çeyrek tb ekmeği, yarım kase mercimek çorba, salata, ayran
İki kupa yeşil çay, iki litre su, birazdan üç mile leslie yapacağım çay fasli bitsin.Çayin yanında beş kuru üzüm bir tutam leblebi
Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacakoynakbasi34
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bugün menüm sabah tereyağında omlet, yeşillik çok çok az peynir salatalık domates 1 dilim tb ekmeği
Öğle 1 haşlanmış küçük patates ve az yoğurt
Akşam yok. Arada 2 tane kadar keçiboynuzu meyvesini yedim. 1 bardak 5i 1 yerde çayı içtim
Siyah çay 3 kupa kadar
1 kuru hurma
Su içtim ama ölçmedim Meryemciğim Allah bebeğini sana bağışlasın. Dualarım seninle..
Doktorun tedavisi inşallah hayırla netice verir canım. Dualarımız seninle. Sen de çok dua et. Cuma günü müjdeli bir haber beklicem senden insallah. Allah bebeğini sana bağışlasın meryemcim.Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacakoynakbasi34
Insallah kaptanim koltuga yapistim Esim de kızıyor hareket etme diye.. Bikac gun hareketsiz kalacam artik kilo falan da umrumda degil bebeğim Iyi olsun da Insallah dogumdan sonra yine sizlerleyim Allah in izniyle...Harika bir menü canım ♡ tebrikler
Senin menu de gayet güzel ♡ Tebrikler
Canım inan okurken bile gerilim seni düşünemiyorum
Kuzum bak üzülme ne olur ♡ bütün dualarımız seninle ve Allahın izniyle inşallah minik fasulyemize hiç bir şey olmayacak
Bak evde de hiç bir şekilde zorunlu olmadıkça kalkma yerindengerekirse esin ise gitmeden her ihtiyacinizi salona hazırlayın ve sende kuzuyla odada kal Lavabo harici kalkma yerinden
He Allahın izniyle yiyecek ekmeği varsa tabi bir şey olmaz ama sen yine de ne olur ne olmaz kendini kolla ♡
Listeyi dert etmedurumu izah eder izne ayiririm seni yeterki kuzu iyi olsun öncelik bu ♡♡♡♡
Çok güzel bir menü canımTebrikler
Allah razi olsun Ben Umutluyum Insallah beni birakmayacak yavrumDoktorun tedavisi inşallah hayırla netice verir canım. Dualarımız seninle. Sen de çok dua et. Cuma günü müjdeli bir haber beklicem senden insallah. Allah bebeğini sana bağışlasın meryemcim.
sonundaoldu canım sen de güzel haberler alırsın inşallah Allah kardeşinin işlerini rast getirsin Hayırlısıyla kurtulsun o soruşturmadan.
Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyordu. Yolun açık olsun canım.Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bugün menüm sabah tereyağında omlet, yeşillik çok çok az peynir salatalık domates 1 dilim tb ekmeği
Öğle 1 haşlanmış küçük patates ve az yoğurt
Akşam yok. Arada 2 tane kadar keçiboynuzu meyvesini yedim. 1 bardak 5i 1 yerde çayı içtim
Siyah çay 3 kupa kadar
1 kuru hurma
Su içtim ama ölçmedim Meryemciğim Allah bebeğini sana bağışlasın. Dualarım seninle..
Her şey çok güzel bence. Yulaflı kurabiyede şeker yağ yoksa sıkıntı olmaz bence.Meryemciğim çok geçmiş olsun hayırlısıyla Bunu da atlatıcaksın inşallah Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Tevekkültü alallah ya nasip hasta kuzucuklarada şifalar diliyorum menüm sabah tarhana çorbası iki kaşık yulaflı yoğurt bi hurma bi yulaflı kurabiye 5 zeytin öğle yok akşam 17 00 da fırında 2 büyükçe dilim palamut 1kepek ekmeği marul salata
Çayın yanında yulaflı kurabiye Ler 3 adet kahvenin yanında bi hurma
Spor da kaymak olmuş menüyeSpor 1,30 saat kadar Step ve fitnes su 7 bardak
Bugün suyu artır bence. Antin kuntin ben de özledim bugün lorlusunu yapmayı düşünüyorum ya da yarınYarın sporda kurabiyeleri yakarım inş bu tatlı krizlerim için antin kuntin kurabiyesi yapıcam inş
Hayırla sonuçlanır inşallah.Kızlar az daha yarın mahkemem olduğunu unutuyordum
Eskiler bilir kizkardesime 2 sene önce kediler korktuğu için apartman giren 2 kediyi cikarmaya yardimci olmak için oturdukarı binanın kilerine girdim
Komşulara biride hatta bizimle birlikteyiz ama sonradan gicik oldukları bir komşunun eşyalarını 2 komşuya birlikte bu kadın çöpe atmış mal sahibi de şikayetçi olunca sırf kendilerini kurtarmak için eşyaların benim zarar verdiğimi idda etmişlertabi ben karakolluk olunca suçsuz yere onlara tazminat davası açtım
Sonuçta hiç alakam olmayan bir konudan dolayı saatlerce karakolda ifade vermek için bekledim ve o dönem özellikle küçük kuzum çok etkilenip ağladı
Yarın da karakolda saatlerce beklediğimiz sahitligini kizkardesime kayınpederi de yapacakkizkardesime ve mal sahibi de o gün yanımdaki ve onlar daHa önceki davada ifade vermişti
Kızlar dua edin de yarın şu davayı hayırlısıyla kazanabileyim
Biraz uyumusumeve gelirken bir iki alışveriş yaptım sanırım Sol koluma da olsa taşıdığım için gelince ağrım artınca az uzanayim dedim uyumusum
Valla inan daha bu sabaha kadar gayet sıcaktı evin içi hatta tshirtle dolaniyordum evin içinde
Alt komşum memleketine taşındıonlar olsaydı eminim hala yakmazdim
Mutlaka bakarım canımtavsiyen için teşekkür ederim
Geçmiş olsun canımne güzel atmissin hantalligi üzerinden ♡
Bende öyle hatırlıyorum canımhemen emin olmak için net rakama bakarım
İstanbul Eyupteyimçok şükür evim inanılmaz muhafazali düşün kışın en soguklarda gelen en yüksek faturam 80 liraydı
Tabi bu sene daha fazla gelir hem zamlardan hemde alt dairemdeki aile memlekete döndü ki iki ufak çocuk olduğu için devamli yakiyordu ♡
Canım hiç stres yapmaRabbim gönlüne göre verir inşallah ♡
şşimdiden Allah kabul etsin cnm. tüm ölmüşlerimize Rabbim Gani Gani rahmet eylesin cenneti ile mükafatlandırsın inş.Bu arada kızlar sizlere söylemeyi unuttumCuma günü Kayinvalidemde kuran var
21inde kayınpederi senesi hatta eşim ya tatlı alıp ikram edeceğim bizde de kuran okusaniz ya falan dedi bende dur bu agriyla zor olur ama şimdi hallederim dedim ( ki ben o dönemde malum fıtık sanıyordum )
Kvyi arayıp bak 21inde rahmetini senesi biz kuran okunsun diye düşündükbenim evde de olur ama sana yakışır hem tatlılar oğlundan bizde gorumcelerle ortaklaşa birseyler hazırlar anlasip dedim ( sonuçta birimiz salata tarzı yapsak diğer iki kişi de hamur işi tarzı yapabilir hesabı )
Tabi emrivaki yapıp sana yakışır diyince KV hayır diyemedigeçmişte bana yaptığı emrivakilere sayın
Oda sonraki gün arayıp bende tavuklu pilav yaptiririm uğraşmayın dedikızları dediyse ugrasamayiz diye
Listeyi sabah erkenden hazırlar olmadı Ayseye rica ederim o ilgilenirorda mümkün değil telefonla uzun süre ugrasamam gerçi büyük kız ben hizmet ederim sen ilismeyeceksin diye şimdiden tembihledi ama yine ayıp olur Aksama eşler de gelecekmiş ancak eve geç saatte gelince girebilirim
Aklimdayken söyleyeyim dedim ♡
Tsk ederim kızlar Allah razı olsun
Grıbı vardı bu sefer burnu akmadı gakmadı genzıne doldu gece sabaha kadar oksurdu uyumadi
Dr cok hırıltısı var dedi evınde rutubet varmı dıye sordu yok dedım diger sıkayetlerımıde soyledim
Kan verdık uc tup aglama sesı ınlettı uc kadın tuttuk oynatıp daha fazla acı duymasın diye
Ilaclarımızı aldık ıkısını sgk karsılamadı toplam 121 mılyon tuttu
Perşembe sabahı kontrol gidecegiz
Acmadınmı masallah abla
Aynen bende
Gecen ay dogalgaz 202 elektrik 118mılyon geldi bu ay merak ediyorum kac gelecek
Tsk ederim
Sagol canım
Ins en kısa zamanda hamıle kalırsın canım
Kardesınınde Allah yardımcısı olsun ıns bu gunlerı atlatır
O nasıl ilaçmışki okadar tuttutekrar geçmiş olsun miniğime
Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldiki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek
Geçmiş olsun canım ,hasta hasta büyük başarı valla tebrikler
Zor mu görüyor ?? Görse de zor görse bizimki hiç görmüyo malesef,bişey desek kötü niyetli biz oluyoruz
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebiş
Kardeşininde Allah yardımcısı olsun feraha kavuştursun inşallah tez zamanda
cnm çok geçmiş olsun. artık sen kendine ve bebeğine odklanacaksın. bak 2 yıl beklemişsin Rabbim nasip etmiş ne güzel. değerni bil ve ona göre hareket et. dinlen bol bol hayırlı haberlerle gel ve sağlıkla kucağına al inş.Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacakoynakbasi34
sonundaoldu Rabbim Size de en kısa zamanda hayırlı haberler nasip etsin ....Aminnnn
Dualarımız hep sizlerle
Doktorun tedavisi inşallah hayırla netice verir canım. Dualarımız seninle. Sen de çok dua et. Cuma günü müjdeli bir haber beklicem senden insallah. Allah bebeğini sana bağışlasın meryemcim.
sonundaoldu canım sen de güzel haberler alırsın inşallah Allah kardeşinin işlerini rast getirsin Hayırlısıyla kurtulsun o soruşturmadan.
Meryemciğim çok geçmiş olsun hayırlısıyla Bunu da atlatıcaksın inşallah Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Tevekkültü alallah ya nasip hasta kuzucuklarada şifalar diliyorum menüm sabah tarhana çorbası iki kaşık yulaflı yoğurt bi hurma bi yulaflı kurabiye 5 zeytin öğle yok akşam 17 00 da fırında 2 büyükçe dilim palamut 1kepek ekmeği marul salata
Çayın yanında yulaflı kurabiye Ler 3 adet kahvenin yanında bi hurma
Günaydın kızlar...
saol cnm Amin
şşimdiden Allah kabul etsin cnm. tüm ölmüşlerimize Rabbim Gani Gani rahmet eylesin cenneti ile mükafatlandırsın inş.
çok saol cnm amin
bizim bina yeniydi ya. şantiye elektriği suyu görünüyor ve komşuyla ortak. 2 kişiyiz. meskene geçirmek için 22 bin gerekmiş ev sahibi onu halletmeye çalışıyor amaaaaa elektrik ortak 600 küsür su 400 lerde gelliyor! biz bittik yani. ki bana tek elektrik 80 geçmez su da 50 yi geçmezdi.
çok saol cnm Amin
cnm çok geçmiş olsun. artık sen kendine ve bebeğine odklanacaksın. bak 2 yıl beklemişsin Rabbim nasip etmiş ne güzel. değerni bil ve ona göre hareket et. dinlen bol bol hayırlı haberlerle gel ve sağlıkla kucağına al inş.
saol canım benimAmin
saol cnm çok teşekkür ederim Amin
şu kurabiyeler ne zaman bitecek tatlım
bitince yapma daha alma da.
kızlar hepinize içten dualrınız için teşekkür ederim Rabbim duysun kabul etsin inş.
kaptancığım mahkemende hayırlısıyla sonuçlanır inş. Rabbim rast getirsin. hadi sen de hayırlı haberlerle gel.
Aminnnn canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ...Aminnnn
Mahkeme konusu 3 sene oldu resmengerçi inat ettim 10 sene de süreceğini bilsem yine vazgecmezdim sonuçta hiç alakam olmadığı halde beni birseylerin icine çekmeye kalkistilar sırf kendilerini kurtarmak için
Allahın izniyle inşallah bugün davada haklı olduğum ortaya çıkar da cezalarını çekerler
Ahtim var şu dava istediğim gibi sonuçlansin hem kurban kesecegim hemde çocuk sevindirecegim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?