Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm
Sabah(07.30) Bir yumurta, peynir, dereotu,roka, iki çeri, iki kayısı, zeytin, çay
Öğle(13.00) iki kucuk kivi, bir yeşil elma
Akşam(17.00) İki buçuk köfte, çeyrek tb ekmeği, yarım kase mercimek çorba, salata, ayran
İki kupa yeşil çay, iki litre su, birazdan üç mile leslie yapacağım çay fasli bitsin.Çayin yanında beş kuru üzüm bir tutam leblebi

Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacak oynakbasi34

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bugün menüm sabah tereyağında omlet, yeşillik çok çok az peynir salatalık domates 1 dilim tb ekmeği
Öğle 1 haşlanmış küçük patates ve az yoğurt
Akşam yok. Arada 2 tane kadar keçiboynuzu meyvesini yedim. 1 bardak 5i 1 yerde çayı içtim
Siyah çay 3 kupa kadar
1 kuru hurma
Su içtim ama ölçmedim Meryemciğim Allah bebeğini sana bağışlasın. Dualarım seninle..

Harika bir menü canım ♡ tebrikler

Senin menu de gayet güzel ♡ Tebrikler

Canım inan okurken bile gerilim seni düşünemiyorum
Kuzum bak üzülme ne olur ♡ bütün dualarımız seninle ve Allahın izniyle inşallah minik fasulyemize hiç bir şey olmayacak
Bak evde de hiç bir şekilde zorunlu olmadıkça kalkma yerinden gerekirse esin ise gitmeden her ihtiyacinizi salona hazırlayın ve sende kuzuyla odada kal Lavabo harici kalkma yerinden
He Allahın izniyle yiyecek ekmeği varsa tabi bir şey olmaz ama sen yine de ne olur ne olmaz kendini kolla ♡

Listeyi dert etme durumu izah eder izne ayiririm seni yeterki kuzu iyi olsun öncelik bu ♡♡♡♡

Çok güzel bir menü canım Tebrikler

Doktorun tedavisi inşallah hayırla netice verir canım. Dualarımız seninle. Sen de çok dua et. Cuma günü müjdeli bir haber beklicem senden insallah. Allah bebeğini sana bağışlasın meryemcim.
sonundaoldu canım sen de güzel haberler alırsın inşallah Allah kardeşinin işlerini rast getirsin Hayırlısıyla kurtulsun o soruşturmadan.

Insallah kaptanim koltuga yapistim Esim de kızıyor hareket etme diye.. Bikac gun hareketsiz kalacam artik kilo falan da umrumda degil bebeğim Iyi olsun da Insallah dogumdan sonra yine sizlerleyim Allah in izniyle...
Umutluyum çünkü eve geldigimden beri yani 5 saattir kanamam olmadi yavrum beni birakmayacak Insallah

Allah razi olsun Ben Umutluyum Insallah beni birakmayacak yavrum

Meryemciğim çok geçmiş olsun hayırlısıyla Bunu da atlatıcaksın inşallah Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Tevekkültü alallah ya nasip hasta kuzucuklarada şifalar diliyorum menüm sabah tarhana çorbası iki kaşık yulaflı yoğurt bi hurma bi yulaflı kurabiye 5 zeytin öğle yok akşam 17 00 da fırında 2 büyükçe dilim palamut 1kepek ekmeği marul salata
Çayın yanında yulaflı kurabiye Ler 3 adet kahvenin yanında bi hurma

Kızlar az daha yarın mahkemem olduğunu unutuyordum

Eskiler bilir kizkardesime 2 sene önce kediler korktuğu için apartman giren 2 kediyi cikarmaya yardimci olmak için oturdukarı binanın kilerine girdim
Komşulara biride hatta bizimle birlikteyiz ama sonradan gicik oldukları bir komşunun eşyalarını 2 komşuya birlikte bu kadın çöpe atmış mal sahibi de şikayetçi olunca sırf kendilerini kurtarmak için eşyaların benim zarar verdiğimi idda etmişler tabi ben karakolluk olunca suçsuz yere onlara tazminat davası açtım
Sonuçta hiç alakam olmayan bir konudan dolayı saatlerce karakolda ifade vermek için bekledim ve o dönem özellikle küçük kuzum çok etkilenip ağladı

Yarın da karakolda saatlerce beklediğimiz sahitligini kizkardesime kayınpederi de yapacak kizkardesime ve mal sahibi de o gün yanımdaki ve onlar daHa önceki davada ifade vermişti

Kızlar dua edin de yarın şu davayı hayırlısıyla kazanabileyim

Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyordu. Yolun açık olsun canım.

Her şey çok güzel bence. Yulaflı kurabiyede şeker yağ yoksa sıkıntı olmaz bence.

Spor 1,30 saat kadar Step ve fitnes su 7 bardak
Spor da kaymak olmuş menüye su az ama

Yarın sporda kurabiyeleri yakarım inş bu tatlı krizlerim için antin kuntin kurabiyesi yapıcam inş
Bugün suyu artır bence. Antin kuntin ben de özledim bugün lorlusunu yapmayı düşünüyorum ya da yarın afiyet olsun canım.

Hayırla sonuçlanır inşallah.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Büyük kızı gönderdim kaldı ufaklık ve eşim
Okuldaki velilerden biri bugün bizi kahvaltıya davet etti hatta öğretmen de gelecekmiş Mahkeme öncesi biraz kafamı dagitirim

Dün yormadım da kendimi ama boynum bugün fena ağrıyor yine omuzum vuruyor sanırım
Bugün ve yarını da atlatayim da sonra uzun bir süre yerimden kalkmayaçağım

Günaydın kızlar...

saol cnm Amin

şşimdiden Allah kabul etsin cnm. tüm ölmüşlerimize Rabbim Gani Gani rahmet eylesin cenneti ile mükafatlandırsın inş.

çok saol cnm amin

O nasıl ilaçmışki okadar tuttu tekrar geçmiş olsun miniğime

Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldi ki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek

bizim bina yeniydi ya. şantiye elektriği suyu görünüyor ve komşuyla ortak. 2 kişiyiz. meskene geçirmek için 22 bin gerekmiş ev sahibi onu halletmeye çalışıyor amaaaaa elektrik ortak 600 küsür su 400 lerde gelliyor! biz bittik yani. ki bana tek elektrik 80 geçmez su da 50 yi geçmezdi.

çok saol cnm Amin

cnm çok geçmiş olsun. artık sen kendine ve bebeğine odklanacaksın. bak 2 yıl beklemişsin Rabbim nasip etmiş ne güzel. değerni bil ve ona göre hareket et. dinlen bol bol hayırlı haberlerle gel ve sağlıkla kucağına al inş.

sonundaoldu Rabbim Size de en kısa zamanda hayırlı haberler nasip etsin ....Aminnnn
Dualarımız hep sizlerle

saol canım benim Amin

saol cnm çok teşekkür ederim Amin

şu kurabiyeler ne zaman bitecek tatlım
bitince yapma daha alma da.

kızlar hepinize içten dualrınız için teşekkür ederim Rabbim duysun kabul etsin inş.

kaptancığım mahkemende hayırlısıyla sonuçlanır inş. Rabbim rast getirsin. hadi sen de hayırlı haberlerle gel.

Aminnnn canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ...Aminnnn

Mahkeme konusu 3 sene oldu resmen gerçi inat ettim 10 sene de süreceğini bilsem yine vazgecmezdim sonuçta hiç alakam olmadığı halde beni birseylerin icine çekmeye kalkistilar sırf kendilerini kurtarmak için
Allahın izniyle inşallah bugün davada haklı olduğum ortaya çıkar da cezalarını çekerler
Ahtim var şu dava istediğim gibi sonuçlansin hem kurban kesecegim hemde çocuk sevindirecegim ♡

Amin cnm amin. bence sonuçlanır bu defa. bizim iki defa mahkeme işimiz oldu. eften püftendi ikisi de 3 yıl sürdü yaklaşık. sanırım ortalama bu kadar sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…