Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sonundaoldu
Bakalım olmadı internetten sipariş veririz maşallah bazı tesettür mağazaları öyle bir etiket koyuyor ki yanında da çeyrek altın takacakmisiniz diye sorasım geliyor

Kızın kendine aldığı palto bu
Eki Görüntüle 2216870

palto benimkindenmiş. rengi de sütlü kahve gibi. evet tanınmışlar öyle cnm. ama marka olmayanlar onlar gibi değil şükür.
mesela Tu.ba marka da indirim zamanı 80 liraya falan düşüüryor pantolonu. ama normalde 300 den aşağı olmuyor.

Günaydın netim az sık sık gelemiyorum bu ara. Menü yazmak istiyorum oynakbasi34 tatlı isteğini incirle geçirdim.
Akşamkini hiç yememek lazım biliyorum.
O 3 -5 patateside ağzıma atmamam lazım yemediğim şey değil.

Regl yüzünden +2 ye kadar çıktım ama iniyor şükür.

Gelicem yine inş

mdnün gayet güzel cnm afiyet olsn. kesinlikle reglden dolayıdır. ben de regl olmak üzereyim o yüzden tartım pek kımıldamıyor. biraz eksiyle mezun olmak isterdim ama kısmet işte
suya dayanalım en iyisi.

Ay inşallah canım ya

Haftasonu belki fırsat olursa oraya da bakarım
Dün pahalıdır diye girmedik oraya

Afiyet olsun canım inşallah çabucak paketin yenilenir de sende daha sık aramızda olursun

Günaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek

Rabbim acil şifalar versin canım ♡ Rabbim kuzum çabucak toparlanmasini nasip etsin

Kızlar soguktanmidir nedir ben felaket baş ağrısı çekiyorum bugün gerçi üşüyorum da petekleri yakmaya başlayayım bari hem kuzu okuldan gelince usumesin ♡
Ev korunaklı diye ne güzel yakmadan bu güne kadar ama hasta etmektense yakayim bari

Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldum

Akraba kardeş ortaklığından bahsedilmiş.. bende kesinlikle çok karşıyım ama dinleyen kim Benim eşim de hem öğretmen hem de ailesiyle ortak esnaf. Ben azıcık aşım kaygısız başım taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyo vazgeçmiyo ortak iş yapmaktan, sadece öğretmen maaşıyla bu hayatı yaşayamazsın hergün istediklerinin fiyatlarından hiç haberin yok falan filan diyo hep yahu tamam da ben usandım artık kardeşinin arkasını toplamaktan,eşim gece gündüz yoğun çalışıyo ama kardeşi sağolsun bir günde on binlik zarar veriyo tam düzeltiyoruz hop on beşbin bu böyle sürüp gidiyo sabancının çocuğu sanki kahvaltıyı burda yapar öğle yemeğini izmir de yer valla şaka yapmıyorum bizde tatil için vakit bulamayız en yeni telefon ne çıkıyosa onun elindedir ve canı isterse işe gelir,kayınpederim bazen sinirlenip arabalara bindirmiyo ama paşamıza arabamı yok spor arabalar kiralayıp sevgilisiyle yiyip içip dolanıyo... o yüzden okadar özeniyorum ki kendi kazanıp kendi yiyen ailelere, ah ne doluymuşum bende

Günaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek

geçmiiş olsun cnm ikinize de bol şifa diliyorum

ay soğuktandır kesin. doğalgaı bu zamana kadar açmamak iyi başarı valla. ev demek ki çok soğumuyormuş ne güzel.

biz kurtuduk darısıda başınıza. artık eşim tek takılıyor. her hesabı da veriyor bana. tabi biz çok sıkıntı yaşadık siz yaşamazsınız umarım.

biz kurtuduk darısıda başınıza. artık eşim tek takılıyor. her hesabı da veriyor bana. tabi biz çok sıkıntı yaşadık siz yaşamazsınız umarım.
Ne güzel valla sizin adınıza sevindim, bizimki kardeşi evlenmeden hayatta bırakmaz tek umudum evlenmesi,şöyle uyanık bi kızla evlensin diye ümit ediyorum ozaman belki gözü açılır eşimin , son sevgilisi yeterince uyanıktı da ayrıldı malesef

hahaha kesin çözüm. bak bizim ki fena önüne geleni evden kovarmış ben pek gitmediğim için bilmiyorum . çocuğun mamasına kadar eşim alır götürürdü düşün. en çok buna sinir olurdum. eşim çok sinir oluyro yengesine. ben de dedim ki bence teşekkür etmelisin. 20 yıl sonra ayrılsan abinden tüm emeklerimiz çöp olurdu. emekliliğimizde afedersin mal gibi kalırdık ortada. hatta ben saf kocam ayrılırken acaba babamdan bana dşen mirası ona mı versem yazık onun tek kazancı burası dedi. ben de dedim ki sen evladını düşünme buralar gelişiyor. onun çocuklara villada otururken senin oğlun babam bizi hiç düşünmedi derse görürsün dedim de dank etti yapmadı böyle birşey. bir de ayrılırken kazık yiyince anladı anyayı konyayı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…