- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
sonundaoldu
Bakalım olmadı internetten sipariş veririzmaşallah bazı tesettür mağazaları öyle bir etiket koyuyor ki yanında da çeyrek altın takacakmisiniz diye sorasım geliyor
Kızın kendine aldığı palto bu
Eki Görüntüle 2216870
Günaydınnetim az sık sık gelemiyorum bu ara. Menü yazmak istiyorum oynakbasi34 tatlı isteğini incirle geçirdim.
Akşamkini hiç yememek lazım biliyorum.
O 3 -5 patateside ağzıma atmamam lazım yemediğim şey değil.
Regl yüzünden +2 ye kadar çıktım ama iniyor şükür.
Gelicem yine inş
Eki Görüntüle 2216875
Günaydın kızlar..
cnm ben Antepliyim şimdi de Antepteyim
cnm olanları okudum. benim eşimde 4 yıl önce elde avuçta ne varsa abisiyle ortak işe girişti. 4 yıl boyunca ayağıma bir çorap alınmadı ordan. bizim maaşlı işlerimizde var. neyse ben maaşı tamamen harcıyorum eve mutfağa araba kredisine derken adamın maaşının bir kısmını biliyorum diğer kısmını görmüyorum. meğer ortak işe harcarmış. ben ses edince hır gür çıkıyordu. hep diyordu ki çiftlik kurulum aşamasında, çiftliğe maikne adık vırt oldu zırt oldu! üzüntüden panik atağa yakalandım işte. neyse abisi evlendi. tabi çiftlikten evlendi. köyde evini yaptırdı. çocuğu oldu hastane masrafları yemeleri içmeleri her şey çiftlikten. neyse gelin fena çktı herkesi birbirine düşürdü. tabi ben bunu bilmiyordum. eşim bayramda bile beni götürmüyordu babasına. babasını onlarla yaşıyor. bizim aile hayatımız 180 derece değişip güzelleşti. ben artık diyordum ki büyü mü vardı acaba çözüldüo kadar değişti. sürekli benim aileme gitmeler, gezmeler, evle çocukla ilgilenmeler.. meğer araları iyice açılmış da kıymetimizi anlamış. çok ciddi maddi manevi kaybımız oldu ama iyi ki böyle olmuş dedim ben. çünkü her şerde bir hayır var. sen de öyle düşün sıkma canını sen bir de hamilesin stresten uzak durmalısın.
belki cnm hayırlısı artıkenişteme bak hele tam bir Antepli olmuş sana da helal olsun yerleştirememişsin ama suni Antepli yapmışsın
amin cnm. afiyet olsun. zaten aynı gıdaları sürekli tüketince illa azalır kilo.
aleyküm selam cnm. güle güle kullansın kızın yeni cicisini. eğer yapışan pantolon istemiyorsa kapalıların mağazalarına bakalbilir yapışmayan oralarda var. ben alıyorum.
ya sabah bu kadar az yiyip nasıl doyuyorsun cnm? benim midem dolmalı yaniyumurtası peyiri zeytini olmalı.
afiyet olsun.
Allah şifa versin önemli birsey degildir InsallahGünaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek
Ay inşallah canım yaGünaydın kızlar..
cnm ben Antepliyim şimdi de Antepteyim
cnm olanları okudum. benim eşimde 4 yıl önce elde avuçta ne varsa abisiyle ortak işe girişti. 4 yıl boyunca ayağıma bir çorap alınmadı ordan. bizim maaşlı işlerimizde var. neyse ben maaşı tamamen harcıyorum eve mutfağa araba kredisine derken adamın maaşının bir kısmını biliyorum diğer kısmını görmüyorum. meğer ortak işe harcarmış. ben ses edince hır gür çıkıyordu. hep diyordu ki çiftlik kurulum aşamasında, çiftliğe maikne adık vırt oldu zırt oldu! üzüntüden panik atağa yakalandım işte. neyse abisi evlendi. tabi çiftlikten evlendi. köyde evini yaptırdı. çocuğu oldu hastane masrafları yemeleri içmeleri her şey çiftlikten. neyse gelin fena çktı herkesi birbirine düşürdü. tabi ben bunu bilmiyordum. eşim bayramda bile beni götürmüyordu babasına. babasını onlarla yaşıyor. bizim aile hayatımız 180 derece değişip güzelleşti. ben artık diyordum ki büyü mü vardı acaba çözüldüo kadar değişti. sürekli benim aileme gitmeler, gezmeler, evle çocukla ilgilenmeler.. meğer araları iyice açılmış da kıymetimizi anlamış. çok ciddi maddi manevi kaybımız oldu ama iyi ki böyle olmuş dedim ben. çünkü her şerde bir hayır var. sen de öyle düşün sıkma canını sen bir de hamilesin stresten uzak durmalısın.
belki cnm hayırlısı artıkenişteme bak hele tam bir Antepli olmuş sana da helal olsun yerleştirememişsin ama suni Antepli yapmışsın
amin cnm. afiyet olsun. zaten aynı gıdaları sürekli tüketince illa azalır kilo.
aleyküm selam cnm. güle güle kullansın kızın yeni cicisini. eğer yapışan pantolon istemiyorsa kapalıların mağazalarına bakalbilir yapışmayan oralarda var. ben alıyorum.
ya sabah bu kadar az yiyip nasıl doyuyorsun cnm? benim midem dolmalı yaniyumurtası peyiri zeytini olmalı.
afiyet olsun.
Geçmişler olsun xanım. Nasıl oldu kızınGünaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek
palto benimkindenmiş. rengi de sütlü kahve gibi. evet tanınmışlar öyle cnm. ama marka olmayanlar onlar gibi değil şükür.
mesela Tu.ba marka da indirim zamanı 80 liraya falan düşüüryor pantolonu. ama normalde 300 den aşağı olmuyor.
Günaydınnetim az sık sık gelemiyorum bu ara. Menü yazmak istiyorum oynakbasi34 tatlı isteğini incirle geçirdim.
Akşamkini hiç yememek lazım biliyorum.
O 3 -5 patateside ağzıma atmamam lazım yemediğim şey değil.
Regl yüzünden +2 ye kadar çıktım ama iniyor şükür.
Gelicem yine inş
Eki Görüntüle 2216875
Günaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek
Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldumKızlar soguktanmidir nedir ben felaket baş ağrısı çekiyorum bugüngerçi üşüyorum da petekleri yakmaya başlayayım bari hem kuzu okuldan gelince usumesin ♡
Ev korunaklı diye ne güzel yakmadan bu güne kadar ama hasta etmektense yakayim bari
Çok güzelmiş güle güle giysin fıstıkKızın kendine aldığı palto bu
Eki Görüntüle 2216870
Günaydın kızlar bız kızımla hastaneye geldık dün akşam ateslelendı oksurukte mahvetti bakalım dr ne diyecek
Kızlar soguktanmidir nedir ben felaket baş ağrısı çekiyorum bugüngerçi üşüyorum da petekleri yakmaya başlayayım bari hem kuzu okuldan gelince usumesin ♡
Ev korunaklı diye ne güzel yakmadan bu güne kadar ama hasta etmektense yakayim bari
Akraba kardeş ortaklığından bahsedilmiş.. bende kesinlikle çok karşıyım ama dinleyen kimBenim eşim de hem öğretmen hem de ailesiyle ortak esnaf. Ben azıcık aşım kaygısız başım taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyo vazgeçmiyo ortak iş yapmaktan, sadece öğretmen maaşıyla bu hayatı yaşamazsın hergün istediklerinin fiyatlarından hiç haberin yok falan filan diyo hep yahu tamam da ben usandım artık kardeşinin arkasını toplamaktan,eşim gece gündüz yoğun çalışıyo ama kardeşi sağolsun bir günde on binlik zarar veriyo tam düzeltiyoruz hop on beşbin bu böyle sürüp gidiyo sabancının çocuğu sanki kahvaltıyı burda yapar öğle yemeğini izmir de yer valla şaka yapmıyorum bizde tatil için vakit bulamayız en yeni telefon ne çıkıyosa onun elindedir ve canı isterse işe gelir,kayınpederim bazen sinirlenip arabalara bindirmiyo ama paşamıza arabamı yok spor arabalar kiralayıp sevgilisiyle yiyip içip dolanıyo... o yüzden okadar özeniyorum ki kendi kazanıp kendi yiyen ailelere, ah ne doluymuşum bende
Ne güzel valla sizin adınıza sevindim, bizimki kardeşi evlenmeden hayatta bırakmaz tek umudum evlenmesi,şöyle uyanık bi kızla evlensin diye ümit ediyorum ozaman belki gözü açılır eşimin , son sevgilisi yeterince uyanıktı da ayrıldı malesefbiz kurtuduk darısıda başınıza. artık eşim tek takılıyor. her hesabı da veriyor bana. tabi biz çok sıkıntı yaşadık siz yaşamazsınız umarım.
Ne güzel valla sizin adınıza sevindim, bizimki kardeşi evlenmeden hayatta bırakmaz tek umudum evlenmesi,şöyle uyanık bi kızla evlensin diye ümit ediyorum ozaman belki gözü açılır eşimin , son sevgilisi yeterince uyanıktı da ayrıldı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?