Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay şekerim bunlar kardeş olmasın yani eşimle eşin, bizimki de aynı lafları ediyo onun tek geliri burası o yüzden yarıyolda bırakamam diyo Allaaam yarabbim , yav bu çocuk senin kadar düşünmüyo ki kendi geleceğini sana ne oluyoooo be hey safım benim, orası bizim ikinci gelirimiz olmasına rağmen paşalar gibi yaşayan ooo ama bizimkinin beynini yıkayan kayınvalidem, eşim de annesi için ölür o ne dese doğrudur mantığıyla ilerliyo bakalım ne zaman şutlanacak , kardeşi işe sıkı sarılsa bizi asla ortak etmezler ama gel gör ki eşim bunu anlamıyo

hıh bizimde kv ve kp eşimi bıraktırmıyordu. kv rahmetli oldu. kp de nankörlük yapıp taraf tuttu. ama bizde abisi de de çalışıyordu yalan yok yani. fakat mal payleşımı yaparkenn. 1 eşim aldıysa 2 o aldı. borç paylaşılırken de 3 borç eşime 1 borç ona kaldı. kp de de normali bu deyip çıktı işin içinden. eşim artık babasını d asevmiyor ki babsı öl dese ölür , aileni bırak dese bırakırdı o derece yani! inş sizin içinde en hayrlısı olur cnm. anlamayana da asla anlatamazsın. ancak kafasına dank etmeli.

kesinlikle haklısın şekerli gıdalar resmen benim intihanim

kızlar 2 gündür rahatsızdım gruba da giremedim.baktim bugünde halim yok.kalktim valla zorlaya zorlaya 1 saat zumba yaptım ilaç gibi geldi valla.2 günün hantallığını attım.spor harika biseyyhh

abi de maşallah yok bu kadar benim hakkım değil demiyor.ben şunu gördüm ki hak yiyenin ne huzuru ne de bereketi oluyor

esin de hakli sen de .tek maaşla cidden zor bu devir de .keşke ek iş yaparken hakkını geçirmese esin de .iste erkekler ailelerinin yanlışını zor görüyor ne yazikki

kesinlikle haklısın şekerli gıdalar resmen benim intihanim

evet bu imtihan zor ama sonu güzel cnm. tut kendini ve alternatif üret. ha ben bir de evde hiç tatlı tarzı yapmadım bu süreçte. eve de almadık. o zaman yememek için sınava gerek kalmıyordu

abi de maşallah yok bu kadar benim hakkım değil demiyor.ben şunu gördüm ki hak yiyenin ne huzuru ne de bereketi oluyor

tabi cnm öyle kesinlikle. eşim çok ağır beddua veriyor. boşver diyorum ama canı çok yandı sanırım kabullenemiyor hala.
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş bizi de içinde. ama bebeği günlerdir hastaydı hastanede yattı baya kötüydü. hatta durumu ağır falan dediler. ama yine de böyle düşünmez o. neyse ki çocuk çıktı hastaneden. biz de kendisine hiç helal etmiyoruz. umarım naptım ben der

bu arada sevilay80 geçmiş olsun cnm Allah sana da bol bol şifa versin inş.

kızlar ben bu ay çocuk için uğraşıyorum ya. hafif belirtiler yaşayınca heyecan yapıp test yaptım ama negatif çıktı. 0.1 dğer adetime 5 gün var daha bakalım. ay sanki ilk gebellik gibi heyecan yaptım. tatlı heyecandı tabi.

sonra üzerine de kardeşim aradı soruşturma açılmış kendine. bir de sözleşmeli. na moralim bozuldu. hiç güzel bir gün yaşamadım. kardeşime dua beklerim sizden.

Son düzenleme:
Biraz uyumusum eve gelirken bir iki alışveriş yaptım sanırım Sol koluma da olsa taşıdığım için gelince ağrım artınca az uzanayim dedim uyumusum

Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldum

Valla inan daha bu sabaha kadar gayet sıcaktı evin içi hatta tshirtle dolaniyordum evin içinde
Alt komşum memleketine taşındı onlar olsaydı eminim hala yakmazdim

Çok güzelmiş güle güle giysin fıstıkipekyolunda indirimini takip etseniz ordada güzel indirimler oluyo, ben yazın çanta ayakkabı bi çok şey aldım hem de çok güzel fiyatlara,tavsiye ederim

Mutlaka bakarım canım tavsiyen için teşekkür ederim

kızlar 2 gündür rahatsızdım gruba da giremedim.baktim bugünde halim yok.kalktim valla zorlaya zorlaya 1 saat zumba yaptım ilaç gibi geldi valla.2 günün hantallığını attım.spor harika biseyyhh

Geçmiş olsun canım ne güzel atmissin hantalligi üzerinden ♡

Bende öyle hatırlıyorum canım hemen emin olmak için net rakama bakarım

kaptanım sen nerde oturuyorsun yeni yakmaya başladın doğalgazı .maşallah ya oynakbasi34

İstanbul Eyupteyim çok şükür evim inanılmaz muhafazali düşün kışın en soguklarda gelen en yüksek faturam 80 liraydı
Tabi bu sene daha fazla gelir hem zamlardan hemde alt dairemdeki aile memlekete döndü ki iki ufak çocuk olduğu için devamli yakiyordu ♡

Canım hiç stres yapma Rabbim gönlüne göre verir inşallah ♡

Bu arada kızlar sizlere söylemeyi unuttum Cuma günü Kayinvalidemde kuran var
21inde kayınpederi senesi hatta eşim ya tatlı alıp ikram edeceğim bizde de kuran okusaniz ya falan dedi bende dur bu agriyla zor olur ama şimdi hallederim dedim ( ki ben o dönemde malum fıtık sanıyordum )

Kvyi arayıp bak 21inde rahmetini senesi biz kuran okunsun diye düşündük benim evde de olur ama sana yakışır hem tatlılar oğlundan bizde gorumcelerle ortaklaşa birseyler hazırlar anlasip dedim ( sonuçta birimiz salata tarzı yapsak diğer iki kişi de hamur işi tarzı yapabilir hesabı )

Tabi emrivaki yapıp sana yakışır diyince KV hayır diyemedi geçmişte bana yaptığı emrivakilere sayın
Oda sonraki gün arayıp bende tavuklu pilav yaptiririm uğraşmayın dedi kızları dediyse ugrasamayiz diye

Listeyi sabah erkenden hazırlar olmadı Ayseye rica ederim o ilgilenir orda mümkün değil telefonla uzun süre ugrasamam gerçi büyük kız ben hizmet ederim sen ilismeyeceksin diye şimdiden tembihledi ama yine ayıp olur Aksama eşler de gelecekmiş ancak eve geç saatte gelince girebilirim

Aklimdayken söyleyeyim dedim ♡

Allah şifa versin önemli birsey degildir Insallah

Geçmişler olsun xanım. Nasıl oldu kızın

Tsk ederim kızlar Allah razı olsun
Grıbı vardı bu sefer burnu akmadı gakmadı genzıne doldu gece sabaha kadar oksurdu uyumadi

Dr cok hırıltısı var dedi evınde rutubet varmı dıye sordu yok dedım diger sıkayetlerımıde soyledim

Kan verdık uc tup aglama sesı ınlettı uc kadın tuttuk oynatıp daha fazla acı duymasın diye

Ilaclarımızı aldık ıkısını sgk karsılamadı toplam 121 mılyon tuttu
Perşembe sabahı kontrol gidecegiz

Acmadınmı masallah abla

Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldum
Aynen bende

Doğuya doğalgaz indirimi olmalıııı valla kış gelince bizde hem elektrik hem doğalgaz faturası tavan yapıyo
Gecen ay dogalgaz 202 elektrik 118mılyon geldi bu ay merak ediyorum kac gelecek

geçmiiş olsun cnm ikinize de bol şifa diliyorum

ay soğuktandır kesin. doğalgaı bu zamana kadar açmamak iyi başarı valla. ev demek ki çok soğumuyormuş ne güzel.
Tsk ederim
Sagol canım

Ins en kısa zamanda hamıle kalırsın canım

Kardesınınde Allah yardımcısı olsun ıns bu gunlerı atlatır

Merhaba kızlar...

Bugünkü menüm
06.30
2 bardak limonlu ılık su
1 bardak bamya tohumlu su

10.00 Kahvaltı
Yumurtalı ekmek (yağsız,süt ve yumurtalı), 1 kk süzme peynir, 3 zeytin,domates,salatalık,greyfurt suyu

13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,2 kare bitter

15.30
Bir kase tarhana, 4 kaşık kadar et sote, yoğurt

Mandalina,çeyrek muz

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk zumba

Belki bir avuç kadar sarı leblebi ve 1 incir yerim,içeceklere devam oynakbasi34

O nasıl ilaçmışki okadar tuttu tekrar geçmiş olsun miniğime

Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldi ki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek

Geçmiş olsun canım ,hasta hasta büyük başarı valla tebrikler

esin de hakli sen de .tek maaşla cidden zor bu devir de .keşke ek iş yaparken hakkını geçirmese esin de .iste erkekler ailelerinin yanlışını zor görüyor ne yazikki
Zor mu görüyor ?? Görse de zor görse bizimki hiç görmüyo malesef,bişey desek kötü niyetli biz oluyoruz

Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebiş
Kardeşininde Allah yardımcısı olsun feraha kavuştursun inşallah tez zamanda

O nasıl ilaçmışki okadar tuttu tekrar geçmiş olsun miniğime

Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldi ki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek
Demır surubu,bagısıklık sıstemını guclendırıcı damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…