Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen sene bizim müdür yaptı bir haftada 3.5 kilo verdi hurma diyetini. Ama hep başı ağrıyordu. Bende migren olduğu için hiç yanasamadim bu diyete. Baş ağrısı ancak hastanede iğne serumla son buluyor çünkü.

Valla Ben de kendimi kaybettim hep evde olmak tan herhalde esime diyeyim de az gezdirsin yoksa bu dusuncelerden kurtulamicam kafa dagitacak bisey de Yok. Bi caya gitsem acilirim da iste Esim de bugunlerde yogun. Neyse artik kendimi toparlamam lazim. Dua bekliyorum

Valla mesajin silkeledi beni 2 yıldır gebelik planı yapiyorum șimdi dert ettigim seylere bak degil mi? Allah affetsin insan oglu nankor. Ben bebisime odaklaniyorum o zaman.

Canım dualarımız seninle inşallah... dünden beridir inan okudukça dua ediyorum... inşallah hayırlısıyla bugünler geçecek gün sayacaksın..

haklisin ya bi kaç gündür yapamıyordum.bugun listemde görürsünüz ins.aksam yapcam zumbami

Kimsecikler yok
Bende menümü yazayım bari

Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
Çeyrek simit,bir tatlı kaşığı bal,bir tatlı kaşığı kaymak, 3 zeytin,bi kaç lokma menemen,1/2 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim ekmek,portakal suyu,domates ,salatalık

13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 minik lokum

17.00 Akşam:
1 buçuk lahmacun,1 büyük ayran,salata( yemek hazırlamaya üşendim battı balık yan gider hesabı dışardan istedim )

Su: şimdilik 2 lt
Spor: 40 dk zumba oynakbasi34
Hiçte pişman değilim

Menüm sabah 2 haşlanmış yumurta bi hurma 3 zeytin bi dim ekmek 1 kk peynir
Öğle ve akşam ortak 1 tabak yeşil mercimek çorba karışık salata fırındatuzsuz yağsız sebzeli balık
Ara cay 3 hurma
Kaçamak bi lokma simit bi lokma börek bi lokma lahmacun tatları na baktım suyu 10 bardak Sürahi hazırladım limonlu az karbonatli onu bitiriyom spor yok yürüyüş alışverişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…