Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm Kızlar dün akşam ufak kaçamaklar yaptım ;( üzerine komşu bir tabak dolma getirdi hem de 20 gibiydi saat dolaba koydum ama sabah içimdeki canavar hem de sabahın köründe çıkıverdi 3 aydır ilk defa ve 3 sarma 2 dolma yedim zaten tartımda artmıştı inat gibi yedim çok pişman oldum ama iş işten geçti. Öğleye doğru çok hafif kahvaltı yaptım. Eşime dedim ki oğlana bak 1 saatte gidip yürüyüm o da uyudu iyi mi gidemedim. Kendime 1 saat zamanım YÖK diye küstüm o da akşam yemeğe çıkardı şimdi oğlanla yiyorlar ben oturuyorum. Zaten artıyım regl de gelecek tutmam lazım kendimi. Ama yalnız değilmişim menüler bomba

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar

Şükür kavusturana havuzda dönerken baya kötü oldum eve gelir gelmez az uzanayim dedim uyumusum ağrıya karışık
Sağ kolu kollayacagim diye biraz dola yüklendim sanırım birde kollulugu takamadim araba kullanmak zorunda kalacağım diye
Tam uyandım eşim aradı bana araba lazım getirirmisin diye len daha yeni kendime geldim diyemedim tabi mecbur gittim
Oda acelesi var diye beni eve nirakacagina eve 4 - 5 sokak kala bıraktı hem eve dönerken marketten kendime kahve alacağım dedim diye

Eve geldim yine yamuldum şu yılbaşı geçsin de fizik Tedaviye basliyayim da geçsin artık bu sıkıntı yoksa çekilecek gibi değil
İlaçları içerse ağrı geçiyor ama uyuyorum içmeyin de ağrı daha da fazla

Esin yoğunsa kuzum çay demle de o komşu ablani çağır ♡ hem kafan dagilir hemde onunda gönlünü yapmış olursun ufak bir teşekkür babında

Kızlar @YENA yı gören duyan bilen var mı , oynakbasi34 sen görüşüyomusun valla merak ettim neden hiç gelmiyo 90 lar grubuna da yazmamış

Hemen mesaj atıyorum canım bende şimdi merak ettim gerçi haftasonu ya gezmelerdedir inşallah da önemli bir şey yoktur ♡

Henüz cevap vermedi Yena ama eminim gezmelere dalmistir

Bende kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ hesapta dün gece yılın en uzun gecesiydi ama ben hiç uyumamis gibiyim Şaban gibi esneyip duruyorum

Kızlar haber geldi
Maalesef soğuk algınlığı varmış ve hiç hali yokmuş birde is yogunlugu olunca kafa kalkmıyor doğal olarak
Ama ilk fırsatta buraya da yazacak ♡♡♡♡♡

Çabucak toparlanır inşallah

Bence toplamda 3 lokmadan sıkıntı olmaz, afiyet olsun abla

Henüz cevap vermedi Yena ama eminim gezmelere dalmistir

Bende kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ hesapta dün gece yılın en uzun gecesiydi ama ben hiç uyumamis gibiyim Şaban gibi esneyip duruyorum
Aman ne uzun geceymiş mübarek bütün markalardan mail üstüne mail bende aynısı oldum valla uyandığımda sanki yeni uyumuş gibiydim

Benimki atom bombasıydı hadi hadi itiraf et

Ah bu yoğunluğun ne olacak senin kaptaniçem

Ozaman geçmiş olsun yena ablayateşekkürler canım ilgin için

Rica ederim canım hatta hemen serenalara da yazayım ♡

Aman ne uzun geceymiş mübarek bütün markalardan mail üstüne mail bende aynısı oldum valla uyandığımda sanki yeni uyumuş gibiydim

Hayır çok geç de yatmadan ama hakikaten havadan midir bilmiyorum sersem gibiydim bütün gün

Ah bu yoğunluğun ne olacak senin kaptaniçem

Sorma bazen issiz adaya dusesim var ama kocacigim da gelsin canım sıkılmasın gerçi karı koca MacGayver gibiyiz mutlaka orda da yapacak bir şeyler buluruz karı koca isviçre cakisi gibiyiz demiştim bir keresinde de artık Sülalesi bile öyle diyor bizim için

O zaman da oturup ağaç ev yapar balık tutar her gece mangal yaparız herhalde

Yok yok sen ordada durmazsın balıkları yüzmeye götürür üşütürlermi diye de dert edip onlara da bişey düşünürsün, hatta dediğin gibi ağaç ev baraka sal bişeyler bulursun

Kızlar Serenalarin nerelerde olduğunu buldum whatsupp durum sağ olsun
Düğüne gitmiş kurtlarini döküyor bence ♡♡♡♡♡
Heee doğruya hatun siyah elbise almıştı

beni hatirlayaniniz var mı bilmiyorum ama bir görünüp kaybolmustum şimdi listeye girmeden sizlerle beraber motive olmaya geldim oruç tutuyorum boğazımı tutamadığım için 91.4 dü sanırım.başladım oruca devam ediyoruz 85 o.görene kadar tekrar kendimi tanitayim adım hilal 25 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ev hanimiyim böyle işte geçen sene 13. takımla 76 yi görmüştüm ama 3 aynicinde verdiklerimi geri aldım insülin direnci pko belası ile beraber didiniyorum haftaya dahiliye randevum var bakalım ilaç alacak raddeye çıktımı meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…