- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Valla Ben de kendimi kaybettim hep evde olmak tan herhalde esime diyeyim de az gezdirsin yoksa bu dusuncelerden kurtulamicam kafa dagitacak bisey de Yok. Bi caya gitsem acilirim da iste Esim de bugunlerde yogun. Neyse artik kendimi toparlamam lazim. Dua bekliyorum
Kızlar @YENA yı gören duyan bilen var mı ,oynakbasi34 sen görüşüyomusun valla merak ettim neden hiç gelmiyo 90 lar grubuna da yazmamış
Bence toplamda 3 lokmadan sıkıntı olmaz, afiyet olsun ablaMenüm sabah 2 haşlanmış yumurta bi hurma 3 zeytin bi dim ekmek 1 kk peynir
Öğle ve akşam ortak 1 tabak yeşil mercimek çorba karışık salata fırındatuzsuz yağsız sebzeli balık
Ara cay 3 hurma
Kaçamak bi lokma simit bi lokma börek bi lokma lahmacun tatları na baktım suyu 10 bardak Sürahi hazırladım limonlu az karbonatli onu bitiriyom spor yok yürüyüş alışverişte
Ozaman geçmiş olsun yena ablayaKızlar haber geldi
Maalesef soğuk algınlığı varmış ve hiç hali yokmuşbirde is yogunlugu olunca kafa kalkmıyor doğal olarak
Ama ilk fırsatta buraya da yazacak ♡♡♡♡♡
Çabucak toparlanır inşallah
Aman ne uzun geceymiş mübarek bütün markalardan mail üstüne mailHenüz cevap vermedi Yena ama eminim gezmelere dalmistir
Bende kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ hesapta dün gece yılın en uzun gecesiydi ama ben hiç uyumamis gibiyimŞaban gibi esneyip duruyorum
Benimki atom bombasıydı hadi hadi itiraf etSlm Kızlar dün akşam ufak kaçamaklar yaptım ;( üzerine komşu bir tabak dolma getirdi hem de 20 gibiydi saat dolaba koydum ama sabah içimdeki canavar hem de sabahın köründe çıkıverdi 3 aydır ilk defa ve 3 sarma 2 dolma yedim zaten tartımda artmıştı inat gibi yedim çok pişman oldum ama iş işten geçti. Öğleye doğru çok hafif kahvaltı yaptım. Eşime dedim ki oğlana bak 1 saatte gidip yürüyüm o da uyudu iyi mi gidemedim. Kendime 1 saat zamanım YÖK diye küstüm o da akşam yemeğe çıkardışimdi oğlanla yiyorlar ben oturuyorum. Zaten artıyım regl de gelecek tutmam lazım kendimi. Ama yalnız değilmişim menüler bomba
Ah bu yoğunluğun ne olacak senin kaptaniçemSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı aksamlar
Şükür kavusturanahavuzda dönerken baya kötü oldum eve gelir gelmez az uzanayim dedim uyumusum ağrıya karışık
Sağ kolu kollayacagim diye biraz dola yüklendim sanırım birde kollulugu takamadim araba kullanmak zorunda kalacağım diye
Tam uyandım eşim aradı bana araba lazım getirirmisin diyelen daha yeni kendime geldim diyemedim tabi mecbur gittim
Oda acelesi var diye beni eve nirakacagina eve 4 - 5 sokak kala bıraktı hem eve dönerken marketten kendime kahve alacağım dedim diye
Eve geldim yine yamuldumşu yılbaşı geçsin de fizik Tedaviye basliyayim da geçsin artık bu sıkıntı yoksa çekilecek gibi değil
İlaçları içerse ağrı geçiyor ama uyuyorum içmeyin de ağrı daha da fazla
Ozaman geçmiş olsun yena ablayateşekkürler canım ilgin için
Aman ne uzun geceymiş mübarek bütün markalardan mail üstüne mailbende aynısı oldum valla uyandığımda sanki yeni uyumuş gibiydim
Ah bu yoğunluğun ne olacak senin kaptaniçem
Yok yok sen ordada durmazsın balıkları yüzmeye götürür üşütürlermi diye de dert edip onlara da bişey düşünürsün, hatta dediğin gibi ağaç ev baraka sal bişeyler bulursunRica ederim canımhatta hemen serenalara da yazayım ♡
Hayır çok geç de yatmadan ama hakikaten havadan midir bilmiyorum sersem gibiydim bütün gün
Sorma bazen issiz adaya dusesim var ama kocacigim da gelsin canım sıkılmasıngerçi karı koca MacGayver gibiyiz mutlaka orda da yapacak bir şeyler buluruz karı koca isviçre cakisi gibiyiz demiştim bir keresinde de artık Sülalesi bile öyle diyor bizim için
O zaman da oturup ağaç ev yapar balık tutar her gece mangal yaparız herhalde
Heee doğruya hatun siyah elbise almıştıKızlar Serenalarin nerelerde olduğunu buldumwhatsupp durum sağ olsun
Düğüne gitmişkurtlarini döküyor bence ♡♡♡♡♡
Merhaba hoşgeldiniz,kendi adıma iyiyim şükür... ben yaklaşık birbuçuk aydır falan bu gruptayım sizi daha önce hiç görmedim eskilerdenmisiniz,kızlarla tanışıyosunuz sanırımmerhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?