Ben sorularımı sıralarken cevabını vermişsiniz zatenbeni hatirlayaniniz var mı bilmiyorum ama bir görünüp kaybolmustum şimdi listeye girmeden sizlerle beraber motive olmaya geldim oruç tutuyorum boğazımı tutamadığım için 91.4 dü sanırım.başladım oruca devam ediyoruz 85 o.görene kadar tekrar kendimi tanitayim adım hilal 25 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ev hanimiyim böyle işte geçen sene 13. takımla 76 yi görmüştüm ama 3 aynicinde verdiklerimi geri aldım insülin direnci pko belası ile beraber didiniyorum haftaya dahiliye randevum var bakalım ilaç alacak raddeye çıktımı meret
evet eskilerdenim ama aktif olamadan kacmistim 93 uygun görüp kendi çapımda başladım diyete geri geldim Kürtçü dükkanınaMerhaba hoşgeldiniz,kendi adıma iyiyim şükür... ben yaklaşık birbuçuk aydır falan bu gruptayım sizi daha önce hiç görmedim eskilerdenmisiniz,kızlarla tanışıyosunuz sanırım
:) bileydim.beklerdimBen sorularımı sıralarken cevabını vermişsiniz zaten
Tekrardan hoşgeldin ozaman Hilal, bende Meral 31 yaşındayım Erzurum da yaşıyorumbeni hatirlayaniniz var mı bilmiyorum ama bir görünüp kaybolmustum şimdi listeye girmeden sizlerle beraber motive olmaya geldim oruç tutuyorum boğazımı tutamadığım için 91.4 dü sanırım.başladım oruca devam ediyoruz 85 o.görene kadar tekrar kendimi tanitayim adım hilal 25 yaşındayım bir kız çocuk annesiyim ev hanimiyim böyle işte geçen sene 13. takımla 76 yi görmüştüm ama 3 aynicinde verdiklerimi geri aldım insülin direnci pko belası ile beraber didiniyorum haftaya dahiliye randevum var bakalım ilaç alacak raddeye çıktımı meret
Dön dön bu sefer gitme ama, bizi buralar düzene sokacak inşallahevet eskilerdenim ama aktif olamadan kacmistim 93 uygun görüp kendi çapımda başladım diyete geri geldim Kürtçü dükkanına
:) bileydim.beklerdim
yok canım buradaki samimiyete güvendiğim için zaten geri döndüm diğer takımda ki arkadaşlar da kaptanimizda sagolsunlar çok iyiydiler ama dağıldık işte sonra buraya geldim derken burdan da çıktım şimdi listeyi kötü etkilenmemek için girmicem ki izne ayrıldığım kiloya dönmeden giremiyorum diye de biliyorum hele bir 80 o göreyim benn sonra söz gireceğim listeye :)Tekrardan hoşgeldin ozaman Hilal, bende Meral 31 yaşındayım Erzurum da yaşıyorumneden listeye girmek istemiyosun? liste sorumluluğuyla ben doğumdan beridir veremediğim kiloları veriyorum çok şükür, bence sende denemelisin tekrardan.. bu arada kendini tanıtınca sizi bizi bırakıp senli benli konuşmaya başladım kusura bakma
inşallah inşallah bu gün kendime kadife bir elbise aldım hedef marta kadar 21 marta kadar net 75 ı girerim inşallah kızımın 3 yaş gününü fit olarak kutlamak istiyorum birde sonra kuzen düğünü var 8 Nisan inada inşallah 70 ı hedef koydum noldu beni durtun zaten kaptanımız banuda telefonum var girmedigimi görünce sık sık arayabilir :)Dön dön bu sefer gitme ama, bizi buralar düzene sokacak inşallah
:))) ben çok kullanırim bu lafı ya
Yok yok iyiyiz biz dun biraz esime inat ettim az is yaptım bugun bin pisman oldum yine kanamam oldu Allah tan dokrorumuza haftasonu da ulasabildik de hemen hastaneye gidip kontrol ettik çok sükür biseyi Yok ama risk devam ediyor. Hergun duzenli gelecek bir bayan da buldum sayılır Bakalim yarin gorusecen pazartesi başlayacak. Artık 1 - 2 ay böyle idare edicez. Bugunku korku bana yetti bir daha riske atar mıyım yavrumu. Dua edin siz yine... Hersey olacagina varir ama elimdenggeleni yapıcam Ben Allah ın izniyle kalp atisini da duydum ya artik cok kötü olurum. Rabbim imtihan etmesinM Meryem1306 senin bir sıkıntı yok dimibak hiç bir şey senin ve kürünü sağlığından önemli değil sakin fazla dolanıp is yapayım deme ♡♡♡♡♡
Ebicim sen de bize spor konusunda yardımcı ol ...Ben sporcu olayım bu ara ikisine birden yazıldim zira
merhaba kızlar nasılsınız
Yok yok iyiyiz biz dun biraz esime inat ettim az is yaptım bugun bin pisman oldum yine kanamam oldu Allah tan dokrorumuza haftasonu da ulasabildik de hemen hastaneye gidip kontrol ettik çok sükür biseyi Yok ama risk devam ediyor. Hergun duzenli gelecek bir bayan da buldum sayılır Bakalim yarin gorusecen pazartesi başlayacak. Artık 1 - 2 ay böyle idare edicez. Bugunku korku bana yetti bir daha riske atar mıyım yavrumu. Dua edin siz yine... Hersey olacagina varir ama elimdenggeleni yapıcam Ben Allah ın izniyle kalp atisini da duydum ya artik cok kötü olurum. Rabbim imtihan etmesin
banucuuumm nerelerdesin bak ben en azından 10 15 mesaj yazmazsam sık sık rahatsız er benir hadi bir el verinde kalkayım ayağa
Ağlamak istiyorumKimsecikler yok
Bende menümü yazayım bari
Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
Çeyrek simit,bir tatlı kaşığı bal,bir tatlı kaşığı kaymak, 3 zeytin,bi kaç lokma menemen,1/2 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim ekmek,portakal suyu,domates ,salatalık
13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 minik lokum
17.00 Akşam:
1 buçuk lahmacun,1 büyük ayran,salata( yemek hazırlamaya üşendim battı balık yan gider hesabı dışardan istedim)
Su: şimdilik 2 lt
Spor: 40 dk zumbaoynakbasi34
Hiçte pişman değilim
Ağlamak istiyorumya balık niye batsın. Allah'ım dejavu yaşıyorum sanki. Sabah kahvaltısı tamam biraz abartılı olmuş bunu toparlamak yerine daha da dağıtmanin alemi ne bizi hep bu hafta sonları bitiriyor....yarın bunu telafi etmeni bekliyorum. Büyük lahmacun hem de....tövbe bismillah
Sen ebi demişken ilk günden beri aklımda sormak ama unutuyorum aceba abla "lebiderya" mı yapmak istedi de başkası kullanınca o da baştaki l yi sona attı ?? Allahım bazen ne kadar lüzumsuz oluyorumEbicim sen de bize spor konusunda yardımcı ol ...
Koç burçları inatçı olurmuş çok şükür bı tek diyette faydasını gördüm burcumun.Sorma canım bende özellikle haftasonlarini sevmiyorum
Çocuklar bütün gün evde olunca istekler bitmiyor hadi bir yeme iki yeme ama sonunda insan dayanamayabiliyor
Ne yani fındık lahmacun mu yicektim ,hem onu yicem hemde adını lahmacun edecem pehhhAğlamak istiyorumya balık niye batsın. Allah'ım dejavu yaşıyorum sanki. Sabah kahvaltısı tamam biraz abartılı olmuş bunu toparlamak yerine daha da dağıtmanin alemi ne bizi hep bu hafta sonları bitiriyor....yarın bunu telafi etmeni bekliyorum. Büyük lahmacun hem de....tövbe bismillah
Harbi koçmusunKoç burçları inatçı olurmuş çok şükür bı tek diyette faydasını gördüm burcumun.yemeyeceğim dediysem imkanı yok kimse yediremiyor kendim bile... gerçi buraya yazdım ya... Bu huyum da gider. Kendime çok nazar ederim.
Canım haftasonu yoğunluğu ve yorgunluğu diyeyimYoklama memuru iş başındaThinkerwoman @mavimli sizlerinde sesiniz çıkmıyo kızlar hayra mı yorsak bilemedim
Menümü yazıp kaçayım kızlar
Sabah patatesli omlet yeşillik çay
İkindi ve akşam 1 kase kuru fasulye
Ekmeksiz .
Bu ara su içmeyi ihmal ediyorum bir de üstümde böyle bir çökkünlük bıkkınlık var ki sormayın..
Allah sana da acil sifalar versin insaAllahDonmene sevindim canım ♡
Bende fıtık fıtık diye dolaniyordum ya bir ara meğer omuzdaki tendonu yirtmisimfelaket ağrılarım var yine bugun rahat duramıyorum ki
Büyük kız yapıyor bütün ev işlerini ama ağrı az hafifleyince dayanamayıp az iş yapıyorum ertesi gün yine artıyor ağrılar maalesef
Fizik Tedavi sartmis üstelik 3 ayı bulur geçmesi dedi doktorolmazsa kortizonlu iğne yapacaklar sanırım gerçi inşallah ona gerek kalmaz da geçer
Aman Güzelim evladin herseyden önemli boşvergerekirse ev dağınık kalsın
Dualarımız seninle ♡♡♡♡♡
Merak etme bundan sonra her An ensendeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?