Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kendıme depresyon testı yaptım burdan mutlaka bır dr gözükmenız gerek dıyor dogrumudur acaba bılen varmı o testlerı

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

ozbek83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selmay
kilosu : 57,80
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

lahanamı koydum ocaga pışıyor yanında bır bardakta yogur yesem olurmu
yoğurt çok faydalı insnaın vucudunu temizler her gün bir 1 bardağı kadar yoğurt tüketmen snein için iyi olur canım
kendıme depresyon testı yaptım burdan mutlaka bır dr gözükmenız gerek dıyor dogrumudur acaba bılen varmı o testlerı
sen boşver o testleri sen benim dediklerimi yap depresyondan kurtulursun merak etme sadece dediklerimi harfiyen yerine getir yeter

tamam canım swn ne dersen öyle olsun ŞenizŞeniz

süpersin canım yaa salsa ve tango haa bayılıyorum iki dansada keşke bende yapabilsem

ben de çok seviyorum eşime diyorum gel hadi gidelim birlikte kursa yok diyor ne işim olur..e o zaman ben gideyim diyorum haa tabi sen git elin herifleriyle tutkulu dans et ben de seni alkışlarım diye dalga geçiyor..onların cd si olduğundna haberim yoktu kitapçılarda mı var nerden aldın çilekçim..

nerde satılıyorsa çilekçim söylede bizde alalım evde yaparız kız demi nihalcim
o kadar emin olma eltim uğradı bana bu hafta acayip gaza geldim ona görekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:

kızlar bu nihalciğimizn resimi
nihal resim çok büyükmüş cnaım küçültmek gerekti o yüzden yüklenmiyormuş
benim profilemde koydum ordan baka bilirsiniz bunu silecem birazdan çünki
bu arada çok güzelsin niahlcim birlikte dahada güzel olacaz o eltinide çatlatacaz kıskançlıktan

Son düzenleme:

ay ben bunu da göremiyorum senin profilden baktım canım...çok tşk ederim zahmet oldu iltercim ya...valla makyajsız falan çektirdim işte napalım siz yabancı değilsiniz:kedi:
bu arada iltercim saç rngini sakın açtırma böyle daha hoş olmuşsun..

canım resmim hakkında yorum yapmışsın kilo aldı demişsin evet aldım hemde baya kilo aldım ramazandan önceki bir ayda aldı ozamanlar sende biliyorsun sorunların vardı çok kilo aldırdı sıkıntı bana birdaha boyatmayı düşünmüyorum zaten çok yıpranıyor saçlarım
artı makyajsız cekilen daha güzel en doğal halin ki benimde öyleydi spordan geldim duş aldım hemen çekildim ve ekledim özelliklede kötü çıksın istedimki daha çok hırslanayım diye eşim kızdı böyle resimmi eklenir diye sen karışma dedim :roflol:

Selam şekerler..Kim bakiyim o salsa öğrenen:1ninca::1ninca:..Öğren şekerim valla süpe rolur..

Biz de eşimle düğünden önce kısa bir dans dersi almak istemiştik ama o kadar dar bir zaman vardı ki ne yazık ki gerçekleşemedi.Olsa çok şık olacaktı ama ne yapalım inşallah oğlumun düğününe

Öğlen yemeğim 1 yumurta,1 dilim ekmek,yağsız yeşil salata.
sabahla öğle arasında da 4 tane baharatlı çubuk kraker.

boşver canım ben de aynı şeyi yaptım napalım biz buyuz makinene görüyorsa onu çekiyor ama elbette bizm en güzel halimiz bu değil..yarış sonraki fotolaırmızı koyarken ama herhes hoş giyinsin saç makyaj falan iyi olsun o zaman görsünler bakim bizi nırınırınnnnnnnnnn ay ben yine gazlandım gaz bacı nihal nırırınnnnnnnnnn
ilterim fıstık gibiyiz fıstıkkkkkkk

Selam kızlar,
Bende raporumu vereyim hemen,
Sabah, haşlanmış yumurta, domates ve salatalık,
Öğlen 1 dilim ekmekle bir kase çorbe içtim,
Aralarda elma yiyorum,
Akşamda sadece lahana çorbamdan içicem

50 TANE MEKıK ÇEKTıM
50 SAĞ BACAK, 50 SOL BACAK HAREKETı
2 defada aşağı inip çıktım(7 katta oturuyorum çocuğu okula götürüp getiriken asansör kullanmadım.)
Bende şimdilik bu kadar, sağlıcakla kalın,

menün süper çiğdemcim aynen devam :lepi:

evet daha güzel olacaz herkez ayy ne güzel olmuşsun diyecek bize sevmeyenlerde kıskançlığından çatlıyacak
süpersin canım opuyorumnanaktan

inşallah oğlunun sünettinde dans edersiniz canım ben hiç bilmiyorum oynamayı yaa mafoldumben

kızlar bu arada ben cumartesi akşamı regl oldum davul gibi şişim fotodan da anlayabilirsiniz zaten..:)neyse tartı gününe dek azalcak işallah..sizde ne durumlar çilek oldu biliyorum başka??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…