Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnde dünkü raporumu verem çıkam
bugün misafrlerim gelcek ama araasıra bakarıım yine
27-09-09
sabah bi kupa çorba
ara armut
öğlen bi tabak makarna salata yourtlu havuç
ikindi bi dilm kek klava:
akşam 2 dilm ekemk arası peynir

günaydın tombiklerr..lülülülülülülülülülülülü..Ne var ne yok?Nasılsınız bakalım.sabah sütlü nesfitli kahvaltımı yaptım.YEŞİL ÇAYIMI İÇİYORUM..:içelim::içelim:

bence yeter cnm boşuna spor salonuna para vericen tamam orada yaptıkların biraz daha fazla olucak ama sende evde disiplinli bi çalışmayla aynı sonuca ulaşabilirsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

pişştt neler yaptın bakem sen öleee dööökküülll ne yedin ne içtinn yerimseniben

dün yediklerimi yazayım bende
sabah
haşlanmış yumurta,çay bide babam etli bişeyler yapmıştı 2 çorba kaşığı kadarda ondan yedim
ara yok
öğle-akşam
saat 15:30 gibi makarna yedim başka bişey yemedim ne doğru düzgün su var nede yeşil çayklava:

kızlar benim gıcık eltim geldi haftasonu yine habersiz..bana söylediği laflar aklıma geldi yine acayip hırslandım beni kimse tutamaz kurbana kadar en az 8 kg vercem..

olsun canım ya bundan sonra dikkat edersin yüklenme kendine..amasu çok önemli..ben yeşil çay yerine iki gündür beşi biyerde içiyorum ve sevdim tadını kızlar..içimi daha kolay..tavsiye ederim..tek derdi ben yeşilçayı hep yemeklerden bir saat sonra falan içerdim bunu önce içmek gerrekiyor ya unutuyor insan..:umursamaz:

günaydın kızlar nasılsınız kusura bakmayın işlerim yoğun olduğu için anca girebildim hemen yediklerimi yazayım
27/09/2009 tarihinde yaptıklarım
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Öğlen :
1 su bardağı bamya yemeği ( 100 kalori )
100 gr yoğurt ( 95 kalori )
Ara :
Yarım gözleme ( 245 kalori )

Akşam :
1 avuç çerez ( 550 kalori )
Su : 2,5 lt su +1 fincan çay +2 fincan nescafe + 1 fincan form çayı
Spor : yapılmadı ( düğüne gittiğim için spor yapamadım L )

Topla kalori : 1172,5 kalori (tahmini J )

evde olunca insanın düzeni bozuluo cnm ya iş yerinde öle değil
evet beşi bi yerde çok etkiliymiş ya benim yengem onunla 7 kg vermiş biraz dikkat ettim ve beşibiryerde içtim dedi ama ben kolay kolay çay içemiom yeşil çaya bile yeni başladım

düğünde oynamadınmı ilterim onu spor sayak:teytey:

:hulya::hulya::hulya:azra ya sen ne kadar zengiiiiinsın benım param sadece acık caya yettı sen bırürü şeyler almışın ben cok fakırım cok

tamam canım sen resmini bana msnden gönder ben halederim sana özelden msn veririm canım gönderirsin opuyorumnanaktan

ayyy kıyamam ben sana dermişim iyi yapmışsın aferin ayaklarının altı acısınki birdaha okadar çok yeme laelaelaelaelae

evet yaa sorma bitanem çok fena aştım hemde ama dün biraz kaçırdım 1000 kalorinin üzerine çıkmıyacaktım ama malesef çok sinirlendim akşam düğünden o yüzden onüme gelen çerez tabağına saldırdım allahtan abimin hanımı önümden aldı
evde okadar aletin var sen halen spor salonu diyorsun hergün evde 1 saat yürüş yapsan birazda bisiklet tamam işte bitanem opuyorumnanaktan
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
günaydınnnn a.s.
herkese günaydın
ii haftalarrrrr
günaydınnn a.s.

günaydın 8. takımın güzelleri nasıl keyifler??
günaydınn a.s.
ilter daha gelmedi nerdeki acaba

neslişin de işleri yoğunmuş akşama doğruu gelcek
sorma canım sabah bankaya gittim ordan geldim saolsuın patron carileri istedi sabah sabah onunla uğraştım şimdi geldim ama işlerim var öğleden sonra

:lepi: spor ve sudan bir haberiz kaptanım

günaydın afiyet olsun

kızlar benim gıcık eltim geldi haftasonu yine habersiz..bana söylediği laflar aklıma geldi yine acayip hırslandım beni kimse tutamaz kurbana kadar en az 8 kg vercem..
o her hafta gelsin :roflol:
düğünde oynamadınmı ilterim onu spor sayak:teytey:
hayır bitanem çok sinirlendim düğünde okadar hazırlandım gittim saat 8 orda olmamıza rağmen yer küçüçüktü oturacak yer yoktu düğün sahipleri doğru düzgün ilgilenmediler sadece mecbur olduğum için 1 saat oturduk ve kaçtık

günaydınn şekerlerra.s.
günaydın nülüferim nasılsın tatlım a.s.

ilter haftaya süper başladım kahvaltıda sadece elma yedım şimdıde armut yıyorum bu gun detok ssssssssssssssssssssssss yapacagım lahana corbası ıcecem perşembeye kadar ve meyva yıyecegım

canım bayat ekmek ye ilk önce ekmeğı kızart öyle ye daha az kalori alırısn ben evde olsan öyle yapıcam birde artık yağ yeme helede katı yağ asla yeme
:hulya::hulya::hulya:azra ya sen ne kadar zengiiiiinsın benım param sadece acık caya yettı sen bırürü şeyler almışın ben cok fakırım cok
ben daha fakirim alamadım hiç birşey kaptanım birşeyler alda hediye et bari opuyorumnanaktan

ilter haftaya süper başladım kahvaltıda sadece elma yedım şimdıde armut yıyorum bu gun detok ssssssssssssssssssssssss yapacagım lahana corbası ıcecem perşembeye kadar ve meyva yıyecegım
süpersin cnaım yaa böyle davam et ne olur sakın bozma ben inanıyorum selma benim yüzümü güldürecek biliyorum cuma günü en az 2 kilo vermiş olacak :lepi: a.s.

günaydınlar kardeş takımım nasılsınız bakalım . arada bizm takıma uğrayında bizim cadılara sataşın kendilerine gelsinler biraz . yarışmada olduğumuzun bilincinde olsunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…