bence yeter cnm boşuna spor salonuna para vericen tamam orada yaptıkların biraz daha fazla olucak ama sende evde disiplinli bi çalışmayla aynı sonuca ulaşabilirsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2bızımde mahallede spor salonu acıldı hemde 100 metre ılerde cok yakın yazılsammı acaba sıkılırmıyım dıye korkuyorum evde yürüyüş bendı bırde bıssssssıkletım var onları düzenli yapsam yetermı acaba kaydirigubbakcemile2
pişştt neler yaptın bakem sen öleee dööökküülll ne yedin ne içtinn yerimsenibenkızlar ben dünkü yediklerimi hiç yazmak istemiyorum
bugün daha yeni kalktım ama yarım lt lik bardağımla sirkeli ılık suyla başlıycam arkasaından lapa yapıp yicem
çorba yapıcam demiştim ama malzemem eksik malesef
pirinç lapası yapıcam onun için
dün yediklerimi yazayım bende
sabah
haşlanmış yumurta,çay bide babam etli bişeyler yapmıştı 2 çorba kaşığı kadarda ondan yedim
ara yok
öğle-akşam
saat 15:30 gibi makarna yedim başka bişey yemedim ne doğru düzgün su var nede yeşil çayklava:
kızlar benim gıcık eltim geldi haftasonu yine habersiz..bana söylediği laflar aklıma geldi yine acayip hırslandım beni kimse tutamaz kurbana kadar en az 8 kg vercem..
olsun canım ya bundan sonra dikkat edersin yüklenme kendine..amasu çok önemli..ben yeşil çay yerine iki gündür beşi biyerde içiyorum ve sevdim tadını kızlar..içimi daha kolay..tavsiye ederim..tek derdi ben yeşilçayı hep yemeklerden bir saat sonra falan içerdim bunu önce içmek gerrekiyor ya unutuyor insan..:umursamaz:
günaydın kızlar nasılsınız kusura bakmayın işlerim yoğun olduğu için anca girebildim hemen yediklerimi yazayım
27/09/2009 tarihinde yaptıklarım
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Öğlen :
1 su bardağı bamya yemeği ( 100 kalori )
100 gr yoğurt ( 95 kalori )
Ara :
Yarım gözleme ( 245 kalori )
Akşam :
1 avuç çerez ( 550 kalori )
Su : 2,5 lt su +1 fincan çay +2 fincan nescafe + 1 fincan form çayı
Spor : yapılmadı ( düğüne gittiğim için spor yapamadım L )
Topla kalori : 1172,5 kalori (tahmini J )
şu eltine sölee sana haftada bir uğrasııınkaydirigubbakcemile3
günaydınn şekerlerra.s.
tamam canım sen resmini bana msnden gönder ben halederim sana özelden msn veririm canım gönderirsin opuyorumnanaktanbenim de bel odun gibidir selmacım ya bayılırım bel oyuntulu hatunlara ama genetik sanırım..bizim sülalenin ince kızlarında bile yok..
ben de baktım kimse yok geçmişi okumaya çalışıyorum ama daha çok var okunması gereken aralarda fotoyu da eklemeye çalışıyorum ama yok biranda sayfadan atıyor anlamadım yaa(işyerindeyken de çok yüklü uyarısı veriyordu..olmadı ilterimden rica ederim onun özel mailine gönderirim yarın..
ayyy kıyamam ben sana dermişim iyi yapmışsın aferin ayaklarının altı acısınki birdaha okadar çok yeme laelaelaelaelae:kedi:mafoldumben
Canım ya, suçluluk duygusundayım zaten, yarama bastın,
telafi etmek için elimden geleni yaptım,
Alışverişe gittik, çocuklar ve eşim arabayla eve döndüler, ben yürüyerek, ayaklarım altı hala acıyor, bacaklarım tutmuyor,
Yaklaşık 40 dk. yürümüşümdür...Akşamda balık yaptık ve sadece yarısını yedim...
Neyse bugünü atlattım çok şükür, pazar günleri malu herkes evde ve en sevdikleri yemeği yapmamı istiyorlar, az öncede yaş pasta yapmıştım onu yediler ama ben tadına bile bakmadım:hooray:
evet yaa sorma bitanem çok fena aştım hemde ama dün biraz kaçırdım 1000 kalorinin üzerine çıkmıyacaktım ama malesef çok sinirlendim akşam düğünden o yüzden onüme gelen çerez tabağına saldırdım allahtan abimin hanımı önümden aldıilterim sen aştın kendini gülüm yakında karşımıza kalori cetvelleriyle çıkarsan şaşırmıycam..kaydirigubbakcemile
yedikelrimizin kalori karşılığını yazıp gözümüze sokcan gibime geliyor ne dersin??
örn:nihalllll o yediklerin 1200 kalori ediyor yaptığın sporla da şu kadarı gidiyor bu duurmda yarınki programında fazladan 800 kalori harcamalısın ki haftalık hedefine yüzde bilmem kaç daha yakın olasın amanınlaelaelaelaelaeamanındelikafadulden:roflol::roflol:
evde okadar aletin var sen halen spor salonu diyorsun hergün evde 1 saat yürüş yapsan birazda bisiklet tamam işte bitanem opuyorumnanaktanbızımde mahallede spor salonu acıldı hemde 100 metre ılerde cok yakın yazılsammı acaba sıkılırmıyım dıye korkuyorum evde yürüyüş bendı bırde bıssssssıkletım var onları düzenli yapsam yetermı acaba kaydirigubbakcemile2
günaydınnnn a.s.günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
günaydınnn a.s.herkese günaydın
ii haftalarrrrr
günaydınn a.s.günaydın 8. takımın güzelleri nasıl keyifler??
sorma canım sabah bankaya gittim ordan geldim saolsuın patron carileri istedi sabah sabah onunla uğraştım şimdi geldim ama işlerim var öğleden sonrailter daha gelmedi nerdeki acaba
neslişin de işleri yoğunmuş akşama doğruu gelcek
:lepi: spor ve sudan bir haberiz kaptanımbnde dünkü raporumu verem çıkam
bugün misafrlerim gelcek ama araasıra bakarıım yine
27-09-09
sabah bi kupa çorba
ara armut
öğlen bi tabak makarna salata yourtlu havuç
ikindi bi dilm kekklava:
akşam 2 dilm ekemk arası peynir
günaydın afiyet olsungünaydın tombiklerr..lülülülülülülülülülülülü..Ne var ne yok?Nasılsınız bakalım.sabah sütlü nesfitli kahvaltımı yaptım.YEŞİL ÇAYIMI İÇİYORUM..:içelim::içelim:
o her hafta gelsin :roflol:kızlar benim gıcık eltim geldi haftasonu yine habersiz..bana söylediği laflar aklıma geldi yine acayip hırslandım beni kimse tutamaz kurbana kadar en az 8 kg vercem..
hayır bitanem çok sinirlendim düğünde okadar hazırlandım gittim saat 8 orda olmamıza rağmen yer küçüçüktü oturacak yer yoktu düğün sahipleri doğru düzgün ilgilenmediler sadece mecbur olduğum için 1 saat oturduk ve kaçtıkdüğünde oynamadınmı ilterim onu spor sayak:teytey:
günaydın nülüferim nasılsın tatlım a.s.günaydınn şekerlerra.s.
acuk çalışayım bariiiiii görüşürüz kızlarrrr
günaydın arkadaşlar
KAHVALTI ceyrek ekmek ve üzerıne tere yagı sürdüm peynırle yedım dayanamadım cünki ekmekler sıcaktı
ARA elma
ÖGLENDE ıkı yumurtayla yapılmış bol soganlı omlet ve ıkı bardak ayran ıkı dilm ekmek
AKŞAM beş altı tane balık
SPOR 1 saat yürüyüş 10 dk bısıklet
ben daha fakirim alamadım hiç birşey kaptanım birşeyler alda hediye et bari opuyorumnanaktan:hulya::hulya::hulya:azra ya sen ne kadar zengiiiiinsın benım param sadece acık caya yettı sen bırürü şeyler almışın ben cok fakırım cok
süpersin cnaım yaa böyle davam et ne olur sakın bozma ben inanıyorum selma benim yüzümü güldürecek biliyorum cuma günü en az 2 kilo vermiş olacak :lepi: a.s.ilter haftaya süper başladım kahvaltıda sadece elma yedım şimdıde armut yıyorum bu gun detok ssssssssssssssssssssssss yapacagım lahana corbası ıcecem perşembeye kadar ve meyva yıyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?