kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya::hulya:azra ya sen ne kadar zengiiiiinsın benım param sadece acık caya yettı sen bırürü şeyler almışın ben cok fakırım cok
tamam canım sen resmini bana msnden gönder ben halederim sana özelden msn veririm canım gönderirsin opuyorumnanaktan
ayyy kıyamam ben sana dermişim iyi yapmışsın aferin ayaklarının altı acısınki birdaha okadar çok yeme laelaelaelaelae
evet yaa sorma bitanem çok fena aştım hemde ama dün biraz kaçırdım 1000 kalorinin üzerine çıkmıyacaktım ama malesef çok sinirlendim akşam düğünden o yüzden onüme gelen çerez tabağına saldırdım allahtan abimin hanımı önümden aldı
evde okadar aletin var sen halen spor salonu diyorsun hergün evde 1 saat yürüş yapsan birazda bisiklet tamam işte bitanem opuyorumnanaktan
günaydınnnn a.s.
günaydınnn a.s.
günaydınn a.s.
sorma canım sabah bankaya gittim ordan geldim saolsuın patron carileri istedi sabah sabah onunla uğraştım şimdi geldim ama işlerim var öğleden sonra
:lepi: spor ve sudan bir haberiz kaptanım
günaydın afiyet olsun
o her hafta gelsin :roflol:
hayır bitanem çok sinirlendim düğünde okadar hazırlandım gittim saat 8 orda olmamıza rağmen yer küçüçüktü oturacak yer yoktu düğün sahipleri doğru düzgün ilgilenmediler sadece mecbur olduğum için 1 saat oturduk ve kaçtık
günaydın nülüferim nasılsın tatlım a.s.
nasıl hedaye olduğunu bilsem söz ederiiimyerimsenibencanım bayat ekmek ye ilk önce ekmeğı kızart öyle ye daha az kalori alırısn ben evde olsan öyle yapıcam birde artık yağ yeme helede katı yağ asla yeme
ben daha fakirim alamadım hiç birşey kaptanım birşeyler alda hediye et bari opuyorumnanaktan
süpersin cnaım yaa böyle davam et ne olur sakın bozma ben inanıyorum selma benim yüzümü güldürecek biliyorum cuma günü en az 2 kilo vermiş olacak :lepi: a.s.
günaydınlar kardeş takımım nasılsınız bakalım . arada bizm takıma uğrayında bizim cadılara sataşın kendilerine gelsinler biraz . yarışmada olduğumuzun bilincinde olsunlar .
günaydınlar kardeş takımım nasılsınız bakalım . arada bizm takıma uğrayında bizim cadılara sataşın kendilerine gelsinler biraz . yarışmada olduğumuzun bilincinde olsunlar .
kızlar takım olarak yarışıyoruz ama ben içinizden biriyle daha yarışmak istiyorum . daha çok enerji toplamam lazım daha çok motive olmam lazım . ilterim çakırım senle yarışalım olur mu ?
selam nazcım nasılsın canım??ilterin zaten 2 partneri daha var gel benle kapış:)
tamam nazcım geliriz merak etme sizde gelir bizimkilere azıcık gaz verin gerçi bizimkilere ben her gün kafalarına kafalarına vuruyorum ama olsun yineden siz gelin :roflol:günaydınlar kardeş takımım nasılsınız bakalım . arada bizm takıma uğrayında bizim cadılara sataşın kendilerine gelsinler biraz . yarışmada olduğumuzun bilincinde olsunlar .
tamam kaptanım bu 4 günün spor konusundaki yorumlarımı alırsın cuma günü ama yarından itibarende spor olmazsa eleştirilerim çoğalacak bilesin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
suyu günde bn 2,5 dan az içmem yazmadsım
evt dün tüm gün evdeydiim şöle bi yarım saat kendim harekt ettim
bugün de misafrm var ama yarından sonra kızı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyecem
nasıl hedaye olduğunu bilsem söz ederiiimyerimseniben
zevkle:lepi:
benimde süper gidiyor kuşum nasıl olsun vallahi süper gitmez zorunda zaten bu sefer eğer kilo vermezsem hem takım beni çatır çatır yer hemde ben kendimi yerim :roflol:iyidir iltercim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..benim bomba gibii maşşallahh....inşallah kurtulacağız şu fazlalıklardan...
çıkıyorum şimdilik öptüm byeee:)
selam nazcım nasılsın canım??ilterin zaten 2 partneri daha var gel benle kapış:)
kızlar şöyle yapalım bence daha uygun nazlıcım biz kendi takımızmız olarak kendi içimizdede yarışıyoruz sen kendi takımından bir partner seç o partnerinin kim olduğunu söyle cuma günü ben kanedi takımımın içindeki yarış sonuçlarını açıklarken bakalım sizler bizi geçecekmisin onı görelim ne dersiniz bizim takım içinde sıralamanız ne olacak ona bakalım bence böylesi daha iyi olur tabi siz bilirsiniztamam canım olur senle kapışayım ben yenerim ben seni ama ......şakkıdıvereliniortak
slm bacılar biraz geç geldim ama ne yapayım okulda pek müsait olamıyorum....
sabah 1 simit yedim.....arada 3-4 erik yedim..şimdide yeşil çay içiyorum......
su içmeyi unutuyorum kalkıp su içeyim....buarada tango salsa cd si aldım evde yapmaya başladım....yakında gösteri bile yaparım ben.....
süpersin canım yaa salsa ve tango haa bayılıyorum iki dansada keşke bende yapabilsemslm bacılar biraz geç geldim ama ne yapayım okulda pek müsait olamıyorum....
sabah 1 simit yedim.....arada 3-4 erik yedim..şimdide yeşil çay içiyorum......
su içmeyi unutuyorum kalkıp su içeyim....buarada tango salsa cd si aldım evde yapmaya başladım....yakında gösteri bile yaparım ben.....
selma12([sıze=2]85,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]85,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
ilterçakir([sıze=2]76,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]76,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
toplam kilo ([sıze=2]161,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]161,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
------------------------------------------------------------------------
azra_sila([sıze=2]117,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]117,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
ilterçakir([sıze=2]76,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]76,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
toplam kilo ([sıze=2]193,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]193,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
nazlıcım biz bu şekilde bir şey hazırladık buna göre cuma günleride kendi aramızda yarışıcaz istersen sizde bu şekilde yarışımıza alalım
tama bitanem sen patnerini söyle ben hemen sizin içinde bir liste hazırlarımtamam canım bana uyar ben bizim takımdan kendime bir partner bulayım bakayım.....
tama bitanem sen patnerini söyle ben hemen sizin içinde bir liste hazırlarım
saol cnaım benim yaaa çok mutlu oluyorum böyle olunca sizlerin sayesinde bende daha çok motive oluyorumilter üpersın ben kendı adıma söyleyım çok güzel motıve oluyorum sakın bozma bu durumu cok güzel
ayy saol cnaım yaa esas sizler harikasınız iyiki hepinizi tanıdım a.s.ilterim ahrika bir enerjin var
sen nerelerdeydin şimdiye kadar bakimklava:
tamam canım hemen silerede bir liste hazırlıyorumsağol ilterim çakırım ben buldum partnerimi melekle yarışıyorum....
tamam verelim huselcim ama biri beni şu etiket puanı konusunda aydınlatsın benim çünki ben hiçbirşey satın alamıyorum sadece çay ve simite yetiyor puanın onlarda tükenmiş :roflol:kızlar ya rep puanları görünmesede alışverişte kullanmak için lazım rep vermeye devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?