Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

amın cancaĞazlarrrr.....

Bende Çıkıyorum kızlarrr yarın yıne bu saatlerde ancak gırebılırımm

hoŞÇakalınnnnnnnnnnnnn

diyet gruplarının etiketleri epeyce artmış iltercim bak aşağıya

çıbık bacaklar, çıtır çıbık, çıtır çıtır, çıtır kızlar, çıtırlık moda, çıtırlar, çirkin olma, şişmalık kötüdür, şişmanlık üzer, şişmansan üzülme, artık kurtulalım, artık zayıfım, bende zayıflayacağım, cuma, diyet, etkilemek, fazla kilolar, fazlalık kalmasın, fazlalıklar, fazlalıklar bay bay, güzel kadınlar, herkez yarışıyor, ince beden, incelik, incelmek, kafada bitir, kesin zayıflıyoruz, kilolara elveda, kilolara veda edin, obez olma, obezlik, sağlıklı, sağlıklı ol, sağlıklı zayıflamak, takım, uzak değil, yarışa katıl, yarışalım, yarisma, yarışması, yemeğe aldanma, yemeğe kanma, yemek mi?, zayıf kızlar, zayıf olabiliriz, zayıflama, zayıflatır, zayıflayalım, zayiflama, zayıflama

saol canım gördün anladım nasıl yapıldığını hemen cicik yaptım ve satın bile aldım ayakkabıları hihoyyyt

süper birşey bu harika çok hoşuma gitti
ilter ben anlamadım nasıl aldın o ayakkabıları
canım altta huselinde yazdığı gibi etiketler varya orda etiketleri düzenle diyorsun bu konu ile ilgili cümleler yazıyorsun o şekilde etiket puanın artıyor

slm kızlar bütün gün ev temizledim oğlumun dersleri var okadar çok ödev vermiş ki öfff henmen kalkmalıyım ödev başına

slm arkadaşlar
nihalcim çok güzelsin cnmm o fazlalıklarından kurtulunca daha da güzel olca eminim
çitosum umarım sende oğluşunn düğünün de salsa yaparsın
selma12m inanma sen o testlere
neslişim inşallah o evi alırsıın

bende yedıklerımı yazayım bu gün

IKI ELMA IKI ARMUT ÜÇ TABAK LAHANA CORBASI IKI BARDAK YOGURT 3 LT SU

SPOR 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞ

gün boyunca bunları yedım ILTER NASIL MENÜM

Bu gün hıcama hıc kacamak yapmadım cok mutluyum şimdıde yatıyorum artık bırşey yememhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:

günaydın canım buğün karar verdim artık uyumucm eşimle kalktım kahvaltımı yaptım buğün yüzmeye gitcem cooooooooooooooooook mutluyum

28.09.2009

sabah
iki tuzlu kurabiiye
süt

ara
bol su:)

öğlen
bir sey yemedim

ara
yok

akşam birtane peynirli maydonozlu omlet
1 bardak süt
2 dilim ekmek
spor yapamadım sabahdan beri mutfagı dip bucak temizledim akşam 22 den 23.30 kadarda ütü yaptım yani hiç oturmadım sayılır

GÜnaydııııııııııııııııııın Çok ŞÜkÜr gırebıldım ekran kartımda sorun var umarın Şımdılık bozulmaz.

günaydın canım buğün karar verdim artık uyumucm eşimle kalktım kahvaltımı yaptım buğün yüzmeye gitcem cooooooooooooooooook mutluyum
bnde yarın gideceem
ama yüzme bnde aşırı acıkmaya sebep oluyoor

çok güzel nerdeyse hiiç bişey yememişsiiin ama bu kadar da aç kalmaa deriim
GÜnaydııııııııııııııııııın Çok ŞÜkÜr gİrebİldİm ekran kartımda sorun var umarın Şİmdİlİk bozulmaz.

Kaptanım bana kızmadın değil mi ?
yook kızmadıım ne diee kızayıım

Dün sabah = 1 adet gözlemeklava:
Öğlen = salat+ 1 adet armut
Akşam = yarım porsiyo yeşil fasulye + yarım porsiyon pilav + 1 porsiyon salata
Yatmadan önce = nescafe +2 bardak çay + yarım (küçük) dilim pasta klavaoh be yazabildim)
toplam 2 lt su

Kaptanım en son cumartesi günü girdim topige kaç defa alıntı yaparak cevap yazdım ama her defasında gönderemeden ekran gitti . Yalan yok pazar ve pazartesi günleride benim kız ekranın (her defasında) düzelmediğini söyleyince bende halı serme işini turşu ve acı sosu hazırlama işleri ile ( yarımdı zaten) uğraştım nihayet dün bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…