Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım diğer bilgisayarın ekranı yine gitti bende diğer bilgisayara geçtim ama bunundu tuşları daktilo tipi olduğundan yazarken zorlanıyorum.

alo arkadaşlar naber on parmak yazmak biraz zor oluyor ama ne yapalım artık ay galiba alışıyorum gibi eeeeeeee başka ne yazayim aslında böyle devam etsem diğerinden daha hızlı olurum herhalde bakmadan yazacağım için

İlterciğim süpersin kaloriler falan
a.s.a.s.a.s.

ahhh ahhh
adana yemekleriii
gerçekten arkadşlar çok güzeeel
burda olup zayıf kalmak sadece allah vergisidr
DOĞRU SÖYLÜYORSUN KAPTANIM ADANA YEMEKLERİ HIMM HELEDE ACILI ADANA SÖYLEMESİ AYIPTIR BENDE GÜZEL YAPARIM YANİ TADANLAR HEP ÖYLE SÖYLÜYOR cokacimcoook

XCanım benim hayırlısıyla olsun inşallah,
Allah evi olmayan herkese versin,en baştada sana versinyerimseniben

kızlar bu arada ben cumartesi akşamı regl oldum davul gibi şişim fotodan da anlayabilirsiniz zaten..:)neyse tartı gününe dek azalcak işallah..sizde ne durumlar çilek oldu biliyorum başka??

Oh canım sen iyisin, bende ayın 3 gibi olucam:1no2:
Yani şiş olucam çok ters zamana geldi, tartılmamama yakın.. onunda ağırlığı oluyor baya, neyseki sabah tartıldım ve eski kilomun altını gördümzemuszemus, o yüzden şimdilik no problem...

slm kızlar bütün gün ev temizledim oğlumun dersleri var okadar çok ödev vermiş ki öfff henmen kalkmalıyım ödev başına

Sorma şebnemcim, bizdede yığınla ödev vermişler, bu yıl çok sabırlı olmamız lazım, bize çok iş düşüyor..

Maşallah canım gayet güzel yazıorsun, tic. lisesi mi okudun, 10 parmak deyince, aklıma daktilo dersi geldi, şakır ,şakır ,şakır, diye sesler arasında ne yazarrdıkkaydirigubbakcemile3

iltercim a.s.a.s.a.s.
selmay cidden harika görünüyosun
kaçtım ben artıkın
Selmacığım teşekkür ederim
ilterciğim benim kilom 57.8 ' le mi yoksa 58.3 ' le mi başladı. Galiba 57.8 hııııı
bende kahvenin yag yakımını yavaşlattıgını biliyorum
Bizim gelinin arkadaşlarından bir tanesi doktora ben kilo almak istiyorum da onun için gelmiştim der doktor sorar ne yer ne içersin kızcağıza sen hergün türk kahvesi içersen tabiiki kilo almazsın ocakta katılaşmış yağ damlacıklarının üzerine içtiğin kaveden bir miktar dökersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın demiş. Yani yağ yakma meselesi buradan geliyor .Kilo aldıranda bildiğim kadarıyla sütlü nescafe

Anacığım şimdide bu bilgisayarın mausu gidiyor neyse halledeceğim artıksenağlama

Maşallah canım gayet güzel yazıorsun, tic. lisesi mi okudun, 10 parmak deyince, aklıma daktilo dersi geldi, şakır ,şakır ,şakır, diye sesler arasında ne yazarrdıkkaydirigubbakcemile3

Evet canım ya özledim valla o günleri sende mi ticaret lisesi mezunusun

günaydın 8. takımın güzelleri nasıl keyifler??ya ben kaç gündür özenle hem kendimin hem de nesinin yediklerini yazdığım not defterini kaybettim delirdim ya işyerinde baktım yok aa haftasonu evde bıraktım sanırım demiştim dün evin altını üstüne getirdim yok yok..ay kim ne yapsın benim yediklerimin listesini ama sinir oldum ya(orti seninkileri dünden beri yazdım yeni bir not defterine..sen benimkilere sahip çık bari:)

Nihalciğim aldığın notların hepsini neslişte alıyor ya se ondan tekrar alıp yazabilirsin bence ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…