26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L
toplam kalori : 630,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )
DOĞRU SÖYLÜYORSUN KAPTANIM ADANA YEMEKLERİ HIMM HELEDE ACILI ADANA SÖYLEMESİ AYIPTIR BENDE GÜZEL YAPARIM YANİ TADANLAR HEP ÖYLE SÖYLÜYOR cokacimcoook
ahhh ahhh
adana yemekleriii
gerçekten arkadşlar çok güzeeel
burda olup zayıf kalmak sadece allah vergisidr
Canım buda iyiymiş bende canım çikolata çektiğinde kahvaltıyı çay ve çikolata yla geçiştirmeyi düşünüyorum:)
Salatalıkta gerçekten tok tutuyor, bugün pazardan alıcam bol bol
ŞU SALATALIK YEME İŞİNİ GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM.
kıradayım Şuanda ve evım rutubetten Şımdıden kokmaya baŞladııı....
Bızde ufakta olsa bır ev almaya karar verdıkk....
ıstanbul sefakÖydee hayırlısı tabıı ınŞŞŞ....rabbım bızımı ve ısteyen herkes ıÇın hay. Versın....ama ben Çok beĞendımmm.....olmasını Ço.kkk ıstıyorumm bakalımm kredı olayını araŞtırıyoruz Şımdılık....
Dualarınızı beklıyorummm
kızlar bu arada ben cumartesi akşamı regl oldum davul gibi şişim fotodan da anlayabilirsiniz zaten..:)neyse tartı gününe dek azalcak işallah..sizde ne durumlar çilek oldu biliyorum başka??
slm kızlar bütün gün ev temizledim oğlumun dersleri var okadar çok ödev vermiş ki öfff henmen kalkmalıyım ödev başına
alo arkadaşlar naber on parmak yazmak biraz zor oluyor ama ne yapalım artık ay galiba alışıyorum gibi eeeeeeee başka ne yazayim aslında böyle devam etsem diğerinden daha hızlı olurum herhalde bakmadan yazacağım için
Selmacığım teşekkür ederimiltercim a.s.a.s.a.s.
selmay cidden harika görünüyosun
kaçtım ben artıkın
ilterciğim benim kilom 57.8 ' le mi yoksa 58.3 ' le mi başladı. Galiba 57.8 hıııııyok kaptanım niye üzüleyim yaa ben cuma günü burda birincileri açıklarken ve bütün yarışmacılar hakında olumlu olumsuz yorum yaparken üzülecek olan onlar olurlar kilo veremeyenleri ben çok şişkoyum bekliyorum :roflol::roflol:
Bizim gelinin arkadaşlarından bir tanesi doktora ben kilo almak istiyorum da onun için gelmiştim der doktor sorar ne yer ne içersin kızcağıza sen hergün türk kahvesi içersen tabiiki kilo almazsın ocakta katılaşmış yağ damlacıklarının üzerine içtiğin kaveden bir miktar dökersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın demiş. Yani yağ yakma meselesi buradan geliyor .Kilo aldıranda bildiğim kadarıyla sütlü nescafebende kahvenin yag yakımını yavaşlattıgını biliyorum
Maşallah canım gayet güzel yazıorsun, tic. lisesi mi okudun, 10 parmak deyince, aklıma daktilo dersi geldi, şakır ,şakır ,şakır, diye sesler arasında ne yazarrdıkkaydirigubbakcemile3
selam kızlar
Evet canım ya özledim valla o günleri sende mi ticaret lisesi mezunusun
günaydın 8. takımın güzelleri nasıl keyifler??ya ben kaç gündür özenle hem kendimin hem de nesinin yediklerini yazdığım not defterini kaybettim delirdim ya işyerinde baktım yok aa haftasonu evde bıraktım sanırım demiştim dün evin altını üstüne getirdim yok yok..ay kim ne yapsın benim yediklerimin listesini ama sinir oldum ya(orti seninkileri dünden beri yazdım yeni bir not defterine..sen benimkilere sahip çık bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?