Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın milletttt,hastayım ben uufff içim ağrıo ya resmen gribimsi bişey oldum sanıorum kolumu kaldıramıorum bi bu eksikdi zaten ooyy oooyyy
koçum nerelerdesin ya sen ?
ben senin pazar ve pazartesi ne yediğini kaçırdımmı yoksa yazmadınmıı

levrekciğim günaydın geçmiş olsun üşüttün mü yoksa ?

saolasın cnm sanıorum üşüttüm arkası önü v yaka olan bi triko giyinmiştim ondan kaptım die düşünüyorum çünkü göğüs kısmımın içi nasıl ağrıo anlatamam sesli konuşamıom öksüremiorum flnn

Kurallar

1. 25/09/2009 tarihinde başlıyananyarışımız kurban bayramında son bulur . Toplamda 2 ay.
2. 25/09/2009 herkez kilo bildirimi yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar
3. Her hafta cuma günü bildirim işi yapılır
· üyeler 2 ay boyunca en fazla 2 kere (+) çıkabilir
· üyeler 2 ay boyunca en fazla 3 kere sabit çıkabilir
· 2 kere sabit bildirim yapan 1 kere (+) bildirim yapabilir
· 2 kere (+) bildirim yapan üye sabit yapamaz
· eğer bu kuralları ihlal ederse ceza alacaktır .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve hergün yedikleri içtikleri yazılacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetliyecek ve cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. Hergün en az 1 saat spor yapmak , 2,5-3 lt su içmek , 1 fincan bitki çayı içmek şart.

Cezalar

1. Takımdaki bütün herkez bu kurallara uymak zorundadır uymayanlar diskalifiye olur.
2. Kurallar kısmındaki 3 kuraları ihlal edenler zayıflama topiği olmayan başka bir topikte ( ozaman belirlenecektir ) “ben çok şişkoyum” yazacaktır.
3. Düzenli olarak yediklerimizi içtiklerimi yazılacak ( mazeretsiz ) yazmayanlarda “ben şişkoyum” diye yazacaklar başka topiklerde
4. 2 ayın sonunda tahüt ettiği kiloyu veremeyenler takımdan diskalifiye olur

günaydın levrek geçmiş olsun canım sen de benim gibi meraklı mısın bağır açmaya:)bende hiç boğazlı bişi giyemem daral gelir ama ben de kaptım şifayı..sürekli hapşırıyorumm burnum akıyor hiç halim yok..

bende yedıklerımı yazayım bu gün

IKI ELMA IKI ARMUT ÜÇ TABAK LAHANA CORBASI IKI BARDAK YOGURT 3 LT SU

SPOR 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞ

gün boyunca bunları yedım ILTER NASIL MENÜM
süper cnaım benim böyle devam ediyorsun ya beni acayip mutlu ediyorsun canım benim yaa görecek herkez selma nasıl kilo vermiş azı acık bakacak kurban bayramında süpersin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bu gün hıcama hıc kacamak yapmadım cok mutluyum şimdıde yatıyorum artık bırşey yememhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:
harikasın yarında bu şekilde kaçamak yapmadan tamala günü ondan sonra alışıcaksın zaten bu beslenme temposuna az kaldı bitanem sık dişini ondan sonra zaten sen yimek istemiyeceksin opuyorumnanaktan

güüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııın
günaydın kaptanım nasılsın yediklerini göremedim

günaydın canım buğün karar verdim artık uyumucm eşimle kalktım kahvaltımı yaptım buğün yüzmeye gitcem cooooooooooooooooook mutluyum
günaydın canım çok fazla uymakta çok az uyumakta insana kilo aldırır bunu hiç bir zaman unutmayın opuyorumnanaktan
İlterciğim süpersin kaloriler falan
a.s.a.s.a.s.
saol bitanem bir hedefim var bu hedefi yerine getirmek için herşeyi yaparım ben kafama koyduğumbirşeyi yapamadım yarıda kaldı demedim bu güne kadar bunuda demiyecem allahın izniyle opuyorumnanaktan

57.8 le canım bu kiloyula başlıyorsun mecburen snein işin birazdah zor o yüzden artık pasta yemeyi bırak :roflol:
slm cnaım hoş geldin

günaydın cnaım nasıl olalım ya bildiğin gibi anca girebildim bende defterini kaybettiğinede çok üzüldüm ama bir yerlerden çıkar merak etme ben o yüzden word turuyorum yediklermizi
günaydın cnaım geçmiş oldun dikkat et kendine
ilterciğim şu kuralları sana zahmet olmazsa tekrardan bi yazsana
tamam canım yediklerimi yazayım hemen ekliyecem opuyorumnanaktan

28/09/2009 tarihinde yaptıklarım
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Ara :
1 dilim karpuz ( 40 kalori )
Öğlen :
1 su bardağı taze fasulye ( 100 kalori )
100 gr yoğurt ( 95 kalori )
Ara :
1 avuç üzüm ( 28 kalori )

Akşam :
Haşlanmış tavuk ( 132 kalori )
4 yemek kaşığı pilav ( 125 kalori )
2 yemek kaşığı sebze yemeği ( 30 kalori )

Su : 2,5 lt su +2 fincan çay +1 fincan phyto slim çay + 1 fincan form çayı
Spor : yapılmadı ( adet olduğum çok ağrım var o yüzden yapamadım L )

Topla kalori : 732,5 kalori (tahmini J )

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

ozbek83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selmay
kilosu : 57,80 biz seni bu hafta sabit geçtiğimiz için geçen haftaki kilonu yazıyorum mecburen bitanem
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

sorma cnm ya giyindik 1gün öle kaptık hmn hastalığıı benimde öle hapşırıkla burun akmasıyla başlamıştı ilk günler aman dikkat et hemen al önlemini ben dün akşam felaket rahatsızlandım olma sende öle ilaç fln iç

üye-------------------- kilo-------------- hedef -------------verilecek kilo top.

azrasıla----------- (117,00)----------- (106,00)---------------- (11,00) opuyorumnanaktan

ilterçakır---------- (76,00)------------- (68,00)------------------ (8,00) lülülülülülü

selma12---------- (85,90)-------------- (79,00)------------------ (6,90) opuyorumnanaktan

husel--------------- ( 76,70)-------------(72,00)------------------ (4,70) opuyorumnanaktan

neslihan165----- (82,10)------------- (74,00)------------------ (8,10) opuyorumnanaktan

elimpiha---------- ( 84,00)----------- (76,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

şebnem----------- (69,60)------------- (65,00)------------------- (4,60) opuyorumnanaktan

levrek---------------(75,60)------------- (70,00)------------------- (5,60) opuyorumnanaktan

dağçileği--------- (67,20)------------- (60,00)------------------- (7,20) opuyorumnanaktan

selmay------------ (57,80)------------- (51,00)-------------------- (6,80) opuyorumnanaktan

çitos-------------- (110,00)------------- (99,00)------------------- (11,00) opuyorumnanaktan

cidem83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

ozbek83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

kızlar neslihan ve özbek hariç herkez resim ekledi diğerleri tamam sizlerde cumaya kadar eklerseniz çok güzel olacak

ilterim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim ayrıca bunları hatırlatman süper olduuuuuuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…