- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Evde maflor vardı içiyorum bise yemeye korkuyorum degısık bir agrı giriyor karnıma offf seneyı böyle kapatcam galiba inş akşam kadar gecer agrım Kız kardeşim cagırdı sohbet ederiz çocuklarda beraber oynar demıstıRenkleri de ingilizce ogretebilirsin
Sayıları öğrendikten sonra şu noktaları birleştir tarzı resimler var onlardan yapabilirsinmesela 10a kadar mı biliyor atıyorum daire gibi basit şekiller yaparsın o noktaları birleştirir
Heee birde ona kendin labirent tarzı birsey cizebilirsin atıyorum arabayı doğru yolu bularak garaja sok hesabıtabi çok zor olmasın ama alıştık daha zor yapabilirsin hem el motoru hemde göz motoru gelişir
Çok geçmiş olsun canımistersen sırf biraz patates hasla evet nişasta ama ishali keser
O dediğim sayfaya bak canım çok güzel oyunlar var
El baskisi var mesela ♡ sulu boya ile elini boyayip kağıda bastırıp sonra ufak eklerle atıyorum horoz dondurebilirsin
https://www.instagram.com/p/Br4kF_blHFn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Yada yuvarlak makarnalar bir kaba koy eline de ip ver geçirmeye çalışsınel motoru gelişir ( ne motormuş Bee bizim zamanımızda motoru mu bilirdi analarimiz )
sende ay kumu yapabilirsin oynaması içinhem ağzına da görürse sıkıntı olmaz
Evde maflor vardı içiyorum bise yemeye korkuyorum degısık bir agrı giriyor karnıma offf seneyı böyle kapatcam galiba inş akşam kadar gecer agrım Kız kardeşim cagırdı sohbet ederiz çocuklarda beraber oynar demıstı
Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum((
Renkleri de ingilizce ogretebilirsin
Sayıları öğrendikten sonra şu noktaları birleştir tarzı resimler var onlardan yapabilirsinmesela 10a kadar mı biliyor atıyorum daire gibi basit şekiller yaparsın o noktaları birleştirir
Heee birde ona kendin labirent tarzı birsey cizebilirsin atıyorum arabayı doğru yolu bularak garaja sok hesabıtabi çok zor olmasın ama alıştık daha zor yapabilirsin hem el motoru hemde göz motoru gelişir
Çok geçmiş olsun canımistersen sırf biraz patates hasla evet nişasta ama ishali keser
O dediğim sayfaya bak canım çok güzel oyunlar var
El baskisi var mesela ♡ sulu boya ile elini boyayip kağıda bastırıp sonra ufak eklerle atıyorum horoz dondurebilirsin
https://www.instagram.com/p/Br4kF_blHFn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Yada yuvarlak makarnalar bir kaba koy eline de ip ver geçirmeye çalışsınel motoru gelişir ( ne motormuş Bee bizim zamanımızda motoru mu bilirdi analarimiz )
sende ay kumu yapabilirsin oynaması içinhem ağzına da görürse sıkıntı olmaz
reknleri de izlediği çizgi filmelrde çat pat biliyor. dur onu da çalışalım . hatta öğle arassı etkinlik kitabını da bulurum belki.
kendi ellimi çizdim noktalarla. içini de baya böldüm. içlerine sayılar yazdım. mesela 1 leri maviye bya, 2 leri sarıya derim hem renk hem sayı kavramları pekişirbak sayende neler çıktı. saolasın cnm.
Rica ederim canımküçülür mutlu olsun yeterki benim ufak hala etkinlik yapalım mı der ara ara o zaman hemen el işi kağıdı yada kartına birşeyler yaparız hatta en Son tatilde kitap ayraci yaptık Öğretmenine gösterdik bayıldı ♡ hatta ona da yaptık bir tane fırsat olursa okulda da yaparız yardıma gelirsen dedi ama fırsat olmadı sonradan ses çıkmadığına göre
82 canım...Meryem incirler süpermiş
Burda kaç kilosun onu de bakim sen hele
Kızma kızma valla ben sana takılıyorum ablacım,gerçekten yaşlıya yaşlısın demem şişmana da şişmansın demem ikisi de insanı tribe sokan şeyler o yüzden rahatlıkla sana takılıyorumDoğru söze ne denir
Benim yaşıma gel bakalım ...şimdiden bahar özlemi sonbahar hüznü demeye başladın.Bana her mevsim bahar şekerim. şeytan tüyü var sende ne desen kizamiyorum ki
Eşimle tanışana kadar bende köpeklere asla yaklaşamazdım kötü bi anımda yok ama çok korkardım,hayvanlara dokunamazdım içimden ılık ılık bişey akardıYaaa dayı da nasıl becermis kaybetmeyi
Bende yavruyken sahiplenmeyi düşünüyorumgeçmişte ben deli gibi severken köpekleri 8 yaşında falanken herhalde köpek isirmisti beni Sonrada tabi deli gibi korku başladı ( ki öncesinde Annem hep kizardi bana izin versek koynuna alacaksın diye ) inan öyle böyle değil daha görünce titremeye baslardim
Hatta eşimle ilk bulusmamizda öyle gayet resmi bir şekilde yan yana yürürken ben 2 tane sokak köpeği görünce o korkumdan eşimin koluna yapismistimanam oda fırsat o fırsat hemen elime yapıştı Tabi şimdi hep der hadi hadi köpekten korkmuyordun da o bahaneyle elime yapistin diye
Çok şükür köpeği olan bir arkadas sayesinde bir kaç sene önce o korkum yendim ama yinede yavruyken isterim sahipleneceksem ♡♡♡♡
Yok canım neden alınsın asla kötü niyetle olmadığını biliyordur ♡♡♡♡♡
İşte tam da o yurt dışındaki evlere heves ediyorum bendeeee, hayırlı olsun sağlıkla huzurla neşeyle oturun inşallah canımTam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallah
Ayyy ne güzel etkinlikler yaaa ben ne yapcamı şaşırıyorum sosyal medya kullanmıyorum işte netten araştırdığım kadarıyla bide eşten dosttan aldığım fikirlerle kuzuyu eğlendirmeye çalışıyorum ,çok çok yalnızız burda,oynatabilecek iki tane kuzeni var ama sağolsun görümcem çok "samimi,insancıldır!" yeğenini en son ramazan bayramında görecek kadar da "sevecendir"sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;
1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilirhani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin
2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz
3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan
Eki Görüntüle 2220505
4. Evde ay kumu yapabilirsinizhem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir
Eki Görüntüle 2220506
5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 2220507
Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn
Sanada Günaydın yüreği Güzel arkadaşım ♡♡♡♡♡
Aminnnn inşallah hepimiz için geçerli olur ♡♡♡♡♡
Canım geçmiş olsun. Vücudun kendini temizliyor iyi yönden bak bı de...olan var olmayan var.Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum((
Sagol abla kızımla uyumusum vucut agrısı var hala dusa gırcem hiç halim yokCanım geçmiş olsun. Vücudun kendini temizliyor iyi yönden bak bı de...olan var olmayan var.Bol sıvı al canım. Eloktrolit dengen bozulmasın yeter. Ağrina üzüldüm umarım bu saate kadar duzelmişsindir.
ellerine sağlık muhteşem olmus
kaptanım bende de k.v. vardı cuma akşamı gelmişti.az önce yolculadim.hemen ev temizliğine giristim.ama sadce mutfağı halledebildim.isim çıktı yineMutfagimi Son ses müzik eşliğinde temizledim ♡♡♡♡♡
Az dinlenip birde biraz salonu toparliyacagimsağ olsun evdekiler yine etrafta eşyalarını bıraktılar
Allahtan çok değilsonra da dinlenir kızı almaya çıkarım eve gelince de ufaklık toz alır bende süpürge tutarım ♡ Yeni yıla temiz girelim ki tüm sene öyle geçsin
Şükür artık ağrılarım baya azaldı hatta 2 gündür ağrı kesici de icmedigim halde ♡ tabi kantarona devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?