Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evde maflor vardı içiyorum bise yemeye korkuyorum degısık bir agrı giriyor karnıma offf seneyı böyle kapatcam galiba inş akşam kadar gecer agrım Kız kardeşim cagırdı sohbet ederiz çocuklarda beraber oynar demıstı

mavimli mutlaka bir incele o sayfayi her yaşa uygun şeyler var üstelik sağ olsun Nükhet çocuklara oyun kartları çıktılarını da sunuyor ücretsiz print edip kullanabilirsin eşleştirme olarak hem hayan seslerini de cikarabilirsiniz öğrenmiş olur kuzu ♡♡♡♡

Eskiler gazoz icirirlerdi kesin diye ama o şekerli ya o yüzden tereddüt ettim ama patates daha masum bence hemen haşlayıp ye akşama kadar toparlanirsin inşallah
Mide bulantısı varsa Türk Kahvesinin limon sık bir kaşık ye oda baya keser ishali
Nane limonla işe yarayabilir canım

reknleri de izlediği çizgi filmelrde çat pat biliyor. dur onu da çalışalım . hatta öğle arassı etkinlik kitabını da bulurum belki.
kendi ellimi çizdim noktalarla. içini de baya böldüm. içlerine sayılar yazdım. mesela 1 leri maviye bya, 2 leri sarıya derim hem renk hem sayı kavramları pekişir bak sayende neler çıktı. saolasın cnm.

mavimli cnm ben makarnaları pişirip önüne çiğ olanı ve pişmişi koyrdım. ikisiylede oynardı eliyle. pişmişi yerdei bir de
sonra bir kaba su koyardım süngerde koyardım. boş kaba taşırdı süngerle suyu.
el işi kağıtlarıyla origamiye göre kase yapmıştım. (nette izleyerek yaptım) ponponları renklerine göre kaselerine koydururdum. tabi o hepsini birbirine katardı
sonra geçen yıl kelebek makarnalara yapıştırıcı sürüp bir ağaç çizdik A4 kağıdına içine yapıştırıp makrnaları boyadık sulu boyayla. bunla baya oynadı. seninkiler küçük ama dene bi.

Rica ederim canım küçülür mutlu olsun yeterki benim ufak hala etkinlik yapalım mı der ara ara o zaman hemen el işi kağıdı yada kartına birşeyler yaparız hatta en Son tatilde kitap ayraci yaptık Öğretmenine gösterdik bayıldı ♡ hatta ona da yaptık bir tane fırsat olursa okulda da yaparız yardıma gelirsen dedi ama fırsat olmadı sonradan ses çıkmadığına göre

saol cnm haha eline sağlık. ama o işe girme hiç. zaten boynun omzun hasta. miniklerle zor olur yani

Mutfagimi Son ses müzik eşliğinde temizledim ♡♡♡♡♡
Az dinlenip birde biraz salonu toparliyacagim sağ olsun evdekiler yine etrafta eşyalarını bıraktılar
Allahtan çok değil sonra da dinlenir kızı almaya çıkarım eve gelince de ufaklık toz alır bende süpürge tutarım ♡ Yeni yıla temiz girelim ki tüm sene öyle geçsin

Şükür artık ağrılarım baya azaldı hatta 2 gündür ağrı kesici de icmedigim halde ♡ tabi kantarona devam

Doğru söze ne denir

Benim yaşıma gel bakalım ... şimdiden bahar özlemi sonbahar hüznü demeye başladın.Bana her mevsim bahar şekerim. şeytan tüyü var sende ne desen kizamiyorum ki
Kızma kızma valla ben sana takılıyorum ablacım,gerçekten yaşlıya yaşlısın demem şişmana da şişmansın demem ikisi de insanı tribe sokan şeyler o yüzden rahatlıkla sana takılıyorum

Eşimle tanışana kadar bende köpeklere asla yaklaşamazdım kötü bi anımda yok ama çok korkardım,hayvanlara dokunamazdım içimden ılık ılık bişey akardı o ilk minicik köpekle yendim korkumu,hala korkarım ama bizim olunca rahat oluyorum,boxer tehlikeli ama golden en zararsız köpek rahatlıkla çocuğumla birlikte besleyebiliriz bu sefer de şartlar uygun değil neyse artık villacığım olunca beslerim

Tam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallah
İşte tam da o yurt dışındaki evlere heves ediyorum bendeeee, hayırlı olsun sağlıkla huzurla neşeyle oturun inşallah canım

Ayyy ne güzel etkinlikler yaaa ben ne yapcamı şaşırıyorum sosyal medya kullanmıyorum işte netten araştırdığım kadarıyla bide eşten dosttan aldığım fikirlerle kuzuyu eğlendirmeye çalışıyorum ,çok çok yalnızız burda,oynatabilecek iki tane kuzeni var ama sağolsun görümcem çok "samimi,insancıldır!" yeğenini en son ramazan bayramında görecek kadar da "sevecendir"

Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum ((
Canım geçmiş olsun. Vücudun kendini temizliyor iyi yönden bak bı de...olan var olmayan var. Bol sıvı al canım. Eloktrolit dengen bozulmasın yeter. Ağrina üzüldüm umarım bu saate kadar duzelmişsindir.

Canım geçmiş olsun. Vücudun kendini temizliyor iyi yönden bak bı de...olan var olmayan var. Bol sıvı al canım. Eloktrolit dengen bozulmasın yeter. Ağrina üzüldüm umarım bu saate kadar duzelmişsindir.
Sagol abla kızımla uyumusum vucut agrısı var hala dusa gırcem hiç halim yok

kaptanım bende de k.v. vardı cuma akşamı gelmişti.az önce yolculadim.hemen ev temizliğine giristim.ama sadce mutfağı halledebildim.isim çıktı yine

Mavimliciğim taşındığın ev hakkında hayırlı uğurlu olsun yavrularınla eşinle çok güzel zamanlar geçirin inş çok hoş bahçeli ev bizim çocukluğumuz bahçeli evde meyve ağaçlarının toprak kazıp havuz açarak geçti çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…