Kızma kızma valla ben sana takılıyorum ablacım,gerçekten yaşlıya yaşlısın demem şişmana da şişmansın demem ikisi de insanı tribe sokan şeyler o yüzden rahatlıkla sana takılıyorum
Eşimle tanışana kadar bende köpeklere asla yaklaşamazdım kötü bi anımda yok ama çok korkardım,hayvanlara dokunamazdım içimden ılık ılık bişey akardıo ilk minicik köpekle yendim korkumu,hala korkarım ama bizim olunca rahat oluyorum,boxer tehlikeli ama golden en zararsız köpek rahatlıkla çocuğumla birlikte besleyebiliriz bu sefer de şartlar uygun değil neyse artık villacığım olunca beslerim
İşte tam da o yurt dışındaki evlere heves ediyorum bendeeee, hayırlı olsun sağlıkla huzurla neşeyle oturun inşallah canım
Ayyy ne güzel etkinlikler yaaa ben ne yapcamı şaşırıyorum sosyal medya kullanmıyorum işte netten araştırdığım kadarıyla bide eşten dosttan aldığım fikirlerle kuzuyu eğlendirmeye çalışıyorum ,çok çok yalnızız burda,oynatabilecek iki tane kuzeni var ama sağolsun görümcem çok "samimi,insancıldır!" yeğenini en son ramazan bayramında görecek kadar da "sevecendir"
kaptanım bende de k.v. vardı cuma akşamı gelmişti.az önce yolculadim.hemen ev temizliğine giristim.ama sadce mutfağı halledebildim.isim çıktı yine
Mavimliciğim taşındığın ev hakkında hayırlı uğurlu olsun yavrularınla eşinle çok güzel zamanlar geçirin inş çok hoş bahçeli ev bizim çocukluğumuz bahçeli evde meyve ağaçlarının toprak kazıp havuz açarak geçti çok güzeldi
Sabah iki bardak maydanoz limonlı su 3 köfte yarım dilim börek yarım dilim peynir
Saat 15.30 da bi tabak dolusu bol lahanalı tavuk sulu sebze yemeği kırmızı lahana salatası bi parça tavuk
Çay eşliğinde leblebi 10 fıstık yarım kaşık kuru üzüm yatmadan bi meyve ve menengiç kullanabilir im suyu m şu an 4,5 bardak içerim daha spor 1 saat Step 45 dk fitnes
Süpermiş sağolasınRenkleri de ingilizce ogretebilirsin
Sayıları öğrendikten sonra şu noktaları birleştir tarzı resimler var onlardan yapabilirsinmesela 10a kadar mı biliyor atıyorum daire gibi basit şekiller yaparsın o noktaları birleştirir
Heee birde ona kendin labirent tarzı birsey cizebilirsin atıyorum arabayı doğru yolu bularak garaja sok hesabıtabi çok zor olmasın ama alıştık daha zor yapabilirsin hem el motoru hemde göz motoru gelişir
Çok geçmiş olsun canımistersen sırf biraz patates hasla evet nişasta ama ishali keser
O dediğim sayfaya bak canım çok güzel oyunlar var
El baskisi var mesela ♡ sulu boya ile elini boyayip kağıda bastırıp sonra ufak eklerle atıyorum horoz dondurebilirsin
https://www.instagram.com/p/Br4kF_blHFn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Yada yuvarlak makarnalar bir kaba koy eline de ip ver geçirmeye çalışsınel motoru gelişir ( ne motormuş Bee bizim zamanımızda motoru mu bilirdi analarimiz )
sende ay kumu yapabilirsin oynaması içinhem ağzına da görürse sıkıntı olmaz
Bütün hayvan seslerini Türkçe ingilizce almanca biliyorlarmavimli mutlaka bir incele o sayfayi her yaşa uygun şeyler var üstelik sağ olsun Nükhet çocuklara oyun kartları çıktılarını da sunuyor ücretsiz print edip kullanabilirsin eşleştirme olarak hem hayan seslerini de cikarabilirsiniz öğrenmiş olur kuzu ♡♡♡♡
Süngeri özellikle hemen deneyeceğim Sağolasın fikirler içinmavimli cnm ben makarnaları pişirip önüne çiğ olanı ve pişmişi koyrdım. ikisiylede oynardı eliyle. pişmişi yerdei bir de
sonra bir kaba su koyardım süngerde koyardım. boş kaba taşırdı süngerle suyu.
el işi kağıtlarıyla origamiye göre kase yapmıştım. (nette izleyerek yaptım) ponponları renklerine göre kaselerine koydururdum. tabi o hepsini birbirine katardı
sonra geçen yıl kelebek makarnalara yapıştırıcı sürüp bir ağaç çizdik A4 kağıdına içine yapıştırıp makrnaları boyadık sulu boyayla. bunla baya oynadı. seninkiler küçük ama dene bi.
Sağolasın canım daha güzeli senin olsun inşallah.Kızma kızma valla ben sana takılıyorum ablacım,gerçekten yaşlıya yaşlısın demem şişmana da şişmansın demem ikisi de insanı tribe sokan şeyler o yüzden rahatlıkla sana takılıyorum
Eşimle tanışana kadar bende köpeklere asla yaklaşamazdım kötü bi anımda yok ama çok korkardım,hayvanlara dokunamazdım içimden ılık ılık bişey akardıo ilk minicik köpekle yendim korkumu,hala korkarım ama bizim olunca rahat oluyorum,boxer tehlikeli ama golden en zararsız köpek rahatlıkla çocuğumla birlikte besleyebiliriz bu sefer de şartlar uygun değil neyse artık villacığım olunca beslerim
İşte tam da o yurt dışındaki evlere heves ediyorum bendeeee, hayırlı olsun sağlıkla huzurla neşeyle oturun inşallah canım
Ayyy ne güzel etkinlikler yaaa ben ne yapcamı şaşırıyorum sosyal medya kullanmıyorum işte netten araştırdığım kadarıyla bide eşten dosttan aldığım fikirlerle kuzuyu eğlendirmeye çalışıyorum ,çok çok yalnızız burda,oynatabilecek iki tane kuzeni var ama sağolsun görümcem çok "samimi,insancıldır!" yeğenini en son ramazan bayramında görecek kadar da "sevecendir"
İnşallah ablacığımBütün menülerin yılın bu son menüsü kadar güzel hafif olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?