Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah iki bardak maydanoz limonlı su 3 köfte yarım dilim börek yarım dilim peynir
Saat 15.30 da bi tabak dolusu bol lahanalı tavuk sulu sebze yemeği kırmızı lahana salatası bi parça tavuk
Çay eşliğinde leblebi 10 fıstık yarım kaşık kuru üzüm yatmadan bi meyve ve menengiç kullanabilir im suyu m şu an 4,5 bardak içerim daha spor 1 saat Step 45 dk fitnes

Tam mutfak temizligim bitti salona geçeyim derken Zil çaldı kesin esimdir diye düşünürken birde baktım Annem gelmiş Hatuna basildim resmen

Hatun titiz ya salonu görünce böyle oldu Kız mutfakla boğuşuyordum tam buraya girdim sen geldin dedimi hem bir şey yok ki yarım saatimi almaz dedim Neyse birlikte bir kahve içelim dedip hatta şu kaynayana kadar ortadaki fazla eşyayı kaldırdım bak bir süpürge bir toz alma bitti gitti dedim
Hatta ona kalsa yardım edeyim dedi de boşver otur kahvemi içelim okul dönüşü supurecegim dedim

Tabi dönüşte bir güzel evi süpürdüm ♡♡♡♡ valla rahatladım

Ayni benim küçük gorumcek
Bayramdan bayrama görürüz yada işte kırk yılın başında kde den gelirsek yoksa hiç aklına bile gelmez arayıp sormak
Ama sonra Annesine sitem ediyor sanırım. Ki KV arada der oğlum kardeşini ara boş bırakma diye ( eşim kocasına sinir olur hatta bir kaç kere fırça attığı da cok oluyordu hatta en Son fena fırça attı konuşmuyor mecbur kalmadıkça )
Esiminde açıkçası pek umuru değil sonuçta ablası onu arar oda ablasını hep der konuşmak isteyen arar bende beni arayanı ararım diye

kaptanım bende de k.v. vardı cuma akşamı gelmişti.az önce yolculadim.hemen ev temizliğine giristim.ama sadce mutfağı halledebildim.isim çıktı yine

Hadi sanada kolay gelsin işin nasılsa bitince kaldığın yerden devam eder seneye tertemiz girersin

Ne güzel bizde Annemin 2 - 3 sene yaptırdığı bahçe sayesinde çocukları toprakla bulusturduk hatta hep yedek kıyafet gotururum ki istediği gibi sularla da oynasın hatta en Son bu yaz resmen hortumla suladim kuzuyu

Gayet güzel bir menü canım spor da yapıldı daha ne olsun ♡

Bende birazdan ufak kuzuyla ablasını staj yaptığı yerden almaya gideceğim Eşim hem kalabalık olur marketler hemde başka bir işi var diye bizimle gelmeyecek gerçi çok iyi oldu yoksa bıdı bıdı yerdi bizi hadisi yok bugün alışveriş mi yapılır diye

Gidip sağlıklı bir şeyler alalım da cok gec olmadan aksam yemegimizi de yeriz ♡♡♡♡

Süpermiş sağolasın

Bütün hayvan seslerini Türkçe ingilizce almanca biliyorlar sayfaya bakacağım mutlaka

Süngeri özellikle hemen deneyeceğim Sağolasın fikirler için

Sağolasın canım daha güzeli senin olsun inşallah.

Bugunkü menüm
Sabah 7.30 Bir buçuk yumurta, iki çatal peynir, iki zeytin, çay
13.00 Yoğurtlu bir avokado
18.00 Bir avuç büyüklüğünde sini kebabı, yarım fırınlanmış biber, marul salatası yarım bardak kefir
Yeşil çay, bir yemek kaşığı leblebi ve uzum
İki litre su, dünkü planladigim Leslie yapamadim bugün yine aklımda ama bakalım
Sağlıklı , bol eksili bir yıl gecirmemizi diliyorum. Verenlerin de korumasını tabi ki
Çocukluğumuzun hiç değişmeyen dileğiyle seneye görüşürüz.

Hayırlı geceler herkese, umarım herkes için tüm dünya için huzur neşe ve sağlık dolu yılların başlangıcı olur 2019.
Gelelim menüme, kahvaltım
Omlet domates salatalık yeşillik yarım tb ekmeği ve çok az bal ile tamamlandı.
Öğle yok
Akşam brokoli salatası 1 tabak kadar
Az önce birkaç dilim kadar ayva yedim ve bittiiii. Bir de elimde maden suyum var onu içiyorum
7710 adım attım bu kadar canım diyetdaşlarım

Merhaba kizlar ben tüm gün yoktum valla hiiiiiccc farkedilmemisim
Sabah 10.30
1 yi yulaf ile 2 yumurta
Domates peynir zeytin

Öğlen 14.30
1 parça haşlanmış brokoli
2 yk kereviz
1 kase yoğurt
3 ince dil tam buğday ekmek

Akşam 17.30
Yarım kepçe çorba
1 tavuklu islim kebabı
3 yk bulgur pilavı
Ayran 1 bardak

Ara 23.30
1 çay bardağı leblebi

3 lt su
( bugün çok aktif iş yaptım ben haftada bir gün bir akrabama gidiyorum iş yapamıyor rahatsız ışte evnsil supur yemek yap geçiyor günüm cüzi bir de para kazanıyorum ama olsun :) elime geçeni atıyorum kenara :) evime birşeyler aliyom falan eşim çalışmamı istemedi şükür bir şeye ihtiyacım yok ama para kazanmak güzel duygu)

( eve geldik akşam 7.30 da bir yorulmusum uyumusum uyandım 11 saat ışte hemen bir ara yapayım dedim acikmiyim diye adet yaklaştı tartida uçtu rakamlar olsam da inse 88.5 cikti mac karnına)

Hilalcim fark ettim fark etmesine de çoğu kişi olmadığı için bugun böyle oluyor demek ki deyip bir şey demedim. Beden yorgunluğu dinlenince geçiyor Allah sağlık versin önemli olan bu bı de kendini iyi hissetmen tabi ki...senden böyle menü görmeye alışık olmadığımdan şaşkınlıkla okudum.Cıss diyecek bir şey yememişsin. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…