Tam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallahBide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallahama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar
Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsunyanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var
Yarın gelemeyebilirim diye şimdiden yeni yılınızın kutlu olsun arkadaşlar. .
2019 hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin seviyorum sizi....
AynenOnlara göre onlar Protein
Hani onlarda bebeklikten öyle görünce onlara normal geliyorbizde öyle yetisseydik kesin bizde oooo şimdi ızgara çekirge tarifleri verirdim belkide birbirimize
Meryem incirler süpermişDoğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393
SadeceKız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsunyanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var
Güle güle oturun canım saglıcaklaTam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallah
sonundaoldu @Lilimam25 hayaller süper valla
Hayvanları cok severimkedi köpek tavuk ördek inek dana vs
Ama memlekete gittiğimde Bı kere heves ettim sagıyım dedim yok canını acıtırım diye sıkamıyorum hayvanın memesiniteyzem gösterdi sagdım biraz ama ben acemıydım bana zor geldi
Elimdeki süt kokusu mahvetti beni süt sevmem ıcemem
Memlekte gittiğimde bakkaldan yumurta aldırırım köy yumurtası yiyememtavukların solucan yedıgını gordugum an bitti bende daha yemem dedim biliyorum cok cınsım
daha ne olsun gayet sağlıklı beslenmişsin cnm. az öz. şifa olsun.Kızlar iyi akşamlar beni etiketleyen arkadaşlar sizleri ayrı etiketleyemedim kusura bakmayınyoğunluğum sebebiyle yazamıyorum bugünlerde. Sıkı bir rejim yapamıyorum ama ıvır zıvır yemeyi bıraktım nihayet.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 9da kaşarlı sucuklu omlet, çay
Ara kahve ve 3 hurma
Akşam yemeği 4de bir porsiyon bulgur pilavı ve yeşil fasülye yemeği.
Doğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393
Ablama bak beee maşallahherzaman olmamak şartıyla keyfi olursa bende çoook severim
Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkesehayırlı geceler
Sağ Olsun büyük kız cebime el koydu ancak yazabildimÖğlen kzikardesiyle Anannesine gittiler şekilli kurabiye yapmak için ( geçenlerde kizkardesim yapmış bir kaç tane göndermişti aslında ama kızları kesmedi birde yemekten öte yapmayı seviyorlar )
Benim fırın bozuk bakalım önümüzdeki ay inşallah yenisini alacağım
Onlar iki saat yok olunca ortadan bizde eşimle fırsat o fırsat baş başa vakit geçirdikTabi yalaka gelir gelmez kızlar ben sizi cok özledim falan demeye başladı Dedim cidden çok fenasin sen nasıl gülüyor en çok ben özledim sizi Ananiz umursamadi diye
Aminnnn canım inşallah hepimiz için bu sene çok güzel ve bereketli geçer ve hep sağlıkla mutlu günlerimiz olsun ♡♡♡♡♡♡♡
Bizde seni çok seviyoruz canım
Tebrikler canım çok güzel bir menü
En az hasarla atlatmissin diyelim ♡ Yarını da hasarlı atlatirsan çok daha sıkı koruma programına odaklanabilirsin ♡♡♡♡
Bakın burda nerede vaaarrrr diyince şu meşhur jelibon reklamı aklıma geliyorBenimde hepinizi Ananas gibi görüyorum diyesim geldi
Bizde hep karı koca hayal kurarken sahil kasabasında çok lüks olmayan iki katlı ev hayalimiz var ( alt kat kafe yada el yapimi hediyelik eşya dükkanı olabilir ve üst katta da bizim oturacagimiz alan ♡♡♡♡♡ Arka bahçede eşim ufak bir marangozluk atölyesi olsa ben arkada yaparım sende renklendirir satarım der eşim hep ♡♡♡♡ )
İyice mahrumiyet bölgesi olmasın ki arada eşine gecelere de akabilelim
Gerci eşime kalsa dağ başında ahşap evde de yaşar ama ben daralirim uzun süre öyle yerde tamam doğayı bende sevrim ama arada şehir gurultusu iyidir
Heee unutmadan bahçede kesinlikle bir köpek Kulübesi ve bir Golden olmasi olmazsa olmazim ♡♡♡♡♡♡♡
Aynı ben Hep derim ben yaş ilerlemeye başlasa da ( ki ven geceleri saymak sonuçta uyuyorum o arada ) ben kesin torunları bahçede koşup TOP oynayan süper Ananne olurum Eşimde aynı tabi
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ......Aminnnn
kız intihar günah ben kendimi cinayete kurban vereyim diyorsun sanırım
Vayyyy superrrr ♡♡♡♡♡
Bende köye gidince bayılırım salvari ayağıma giyip dolanmayabizim bahçede agaclarimiz henüz çok büyük değil ama iki senedir az da olsa meyve veriyor ♡ birde tabi ekip biciyoruz Gerci Annem abartip bizim hasatimizi çıkarıyor her boşluğa bir şey ekerek ama sonradan iyiki diyoruz hasat güzel olunca
Evet Bı kurtulamadım ekmekten yemeyince doymuyorum
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eee yılın Son gününü de gördükİnşallah bugün hepimiz için keyifli ama abartisiz bir gece olur ( Malum özel kutlama yapılması da geç yatilir genelde )
Ben kendi adıma gram hazırlık yapmadım akşama doğru alışveriş yapacağım oda köfte alırım güzel bir de salata yaparım diye düşünüyorumkızlar Hamburger diye tutturdu ( ben genelde evde kendim yaparım çok nadiren de olsa dışarda asla ağızlarına surmezler )
Onlar ekmek arası yesin ben bol salatayla koftemi yerim nasılsa ♡
hani ilerleyen saatlerde acikma durumu olursa diye birde fazladan yoğurtlu kabakbirde başka bir çeşit daha salata tarzı yaparım benim büyük kabak ağzına sürmez o yüzden bir çeşit daha olsun dedim yoksa kabak yeterli
Günaydın kaptan. Ah ah beni de köpek ısırdı lise zamanında. Tam bir travma olmuştu uzun yıllar. Bizim balkona bağlamışlar dışarıdan koca köpeği onu sevmeye gittim az daha bacağım gidiyordu. Oysa çok düşkünümdür köpeklere ama şimdi hala temkinli yaklaşırım.
öğğğğğğğ!!! ay onlarda abartmanında abartısını yapmışlar.Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsunyanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var
Bugün kvnin doğum günühatun tam gününde doğmuş
Eskiden eşim yılbaşı olmasına rağmen hep unuturdu bende gicik olduğum senelerde hiç hatirlatmazdım onlarda benim doğum günümü kutlamiyorlar diye
Tabi son 10 senedir hep ben hatırlatırım hatta bugün için de eşime dedim ufak bir menekşe de olsa saksı çiçeği alıp kahve içmeye ugrayalim süpriz yapalımzaten hatun tek kaldı bari gönlü olsun dedim ♡ Bakalim bizi kapıda görünce aksam üzere ne tepki verecek
Sağolasın canımGüle güle oturun canım saglıcakla
seniin gibi bir gelin istiyorum ben
2019 yılında bedenimin rahat olduğu bir kiloya ulaşmayı ve bu kiloyu ömür boyu sürdürmeyi diliyorum.
sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;
1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilirhani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin
2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz
3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan
Eki Görüntüle 2220505
4. Evde ay kumu yapabilirsinizhem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir
Eki Görüntüle 2220506
5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 2220507
Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn
Sanada Günaydın yüreği Güzel arkadaşım ♡♡♡♡♡
Aminnnn inşallah hepimiz için geçerli olur ♡♡♡♡♡
sonundaoldu Canım sosyal medya kullanıyorsa o ay kumu tarifini olduğu alttaki gruba mutlaka bak benim buradan tanıdığım senelerdir arkadaslik yaptığım bir arkadaşım kurucusu ♡ çocuklara yaşlarına göre bir sürü secenek sunuyor evde yapılabilecek oyunlarla alakali hatta ay kumu ve el kuklası da oradan görmüştüm bende
Bazen hala bile birseyler hosumuza giderse kızımla ordan fikir alıp yapıyoruz ve inanılmaz eğleniyor kuzum ♡
Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;
1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilirhani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin
2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz
3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan
Eki Görüntüle 2220505
4. Evde ay kumu yapabilirsinizhem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir
Eki Görüntüle 2220506
5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 2220507
Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn
Sanada Günaydın yüreği Güzel arkadaşım ♡♡♡♡♡
Aminnnn inşallah hepimiz için geçerli olur ♡♡♡♡♡
üyeyim cnm oraya. aslında nükheti tahmin ettim biliyor musun?? yazımından bahsettiği konulardan acaba bu o mu dedim doğru tahmin etmişim
onun tariflerini denedim hep de işte 48 aya kadar hitap ediyor en fazla artık bize olmuyor
senin verdiğin örnekleri sayılarla hazırladım şimdi. hem sayıları yazdırıcam hem kestiricem
şekilleri noktaladım üstünden gidip kessin. sessiz sinema gibi hayvan taklidini de yaparız.
biraz daingilizce şeyler haırlayayım. bayılıyor ingilizceye ben ise what is your name seviyesindeyim
Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum((
Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?