Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallah ama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar
Tam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallah

Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun yanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var

Onlara göre onlar Protein
Hani onlarda bebeklikten öyle görünce onlara normal geliyor bizde öyle yetisseydik kesin bizde oooo şimdi ızgara çekirge tarifleri verirdim belkide birbirimize

Bugün kvnin doğum günü hatun tam gününde doğmuş
Eskiden eşim yılbaşı olmasına rağmen hep unuturdu bende gicik olduğum senelerde hiç hatirlatmazdım onlarda benim doğum günümü kutlamiyorlar diye

Tabi son 10 senedir hep ben hatırlatırım hatta bugün için de eşime dedim ufak bir menekşe de olsa saksı çiçeği alıp kahve içmeye ugrayalim süpriz yapalım zaten hatun tek kaldı bari gönlü olsun dedim ♡ Bakalim bizi kapıda görünce aksam üzere ne tepki verecek

Günaydın gençlik..

valla tatlım ben de arada bir olan doğa hayatını severim ama eşimin ki temelli our. bir de işkolik köye bağımlı yaşar gideriz. eşime bu konuda güvenemem ha biir de ben hayvaları uzaktan severimç küçükken köpek atına almışt beni 5-6 yaşlarında saldırdı baya. o yüzden çok korkarım. yanıma yanaşsın terlerim vücut ısım artar titreme falan başlar.
hatta bir haberde görmüştm. çocuğa köpek saldırıyor kadın kendini köpeğin önüne atıyor çocuğunu kurtarıyor. o akdını görünce kendimden utandım. ben olsam yapamazdım belki diye. hala olmayan şeye üzülürüm

daha ne olsun gayet sağlıklı beslenmişsin cnm. az öz. şifa olsun.

ttalım bayılırım incire. hamileyken tek aşerdiğim incirdi. onu da bulamadık netten bulduk sipariş ettik gelene kadar kokmuş. madem uzak yere yollıuyorsun önlem al da yolla bari!
böyle arada olunca ben de severim. ama eşime kalsa köylü olup çıkarız. sonra ben kafayı sıyırırım
Ablama bak beee maşallah herzaman olmamak şartıyla keyfi olursa bende çoook severim

ben de keyfi olursa severim

Aleyküm selam cnm. evet az hasarlı oldu diyelim
ben d eeşim gibi olmayı isterdim. ne mutlu ki siz kara koca aynısınız. ben her şeyi kafamda kurarım atarım tutarım anın tadını çıkaramam. eşim de bana sen erken gidersin der durur içim geçmiş benim.
senin enerjin taaaaa buralar ggeliyor cnm MaşAllah.
sen bilirsin de bakalım. ben 5 yaşımdaki veledimi nasıl eğlendirsem bugün. neler yapsam etkinlik falan. sen de ben öğlen arası halledeyim. yemeğim var evde yapmam. ama bar ana oğlan başbaşa güzel vakit geçirelim.

Evet Bı kurtulamadım ekmekten yemeyince doymuyorum

aynen cnm. ama bak ben sana çözüm sundum. sen bir çiğ kuruyemiş dene. belki tok tutar seni.
ha ben ekmeğin tamamen bırakılmasına arşıyım. ona da ihtiyacımız var. ama tek sabahla kalmalı cnm.

kuruyemiş ev limonatası falan da olur cnm. ama kavrulmamış olsun kuruyemişler.
yalnız ben hamburgeri hiç sevmem de ev hamburgeri olursa severim

benim de travmam var maleef 5-6 yaşlarındayım köydeyiz. köyde herkes akrabaa. bir akrabanın bahçesine girdik çocukluk işte. köpekleri boşmuş. köydeki çocuklar alışkın kaçtılar beni altına aldı köpek. popomu ısırdı nasıl çığlık atıyorum nasıl! sonra sahbi çıktı beni aldı elinden su falan içirdi.
anneme bile dememişim konuşup anlattım da yakın zamanda kadın şok oldu. Allah'dan kuduz muduz olmamışım

Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun yanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var
öğğğğğğğ!!! ay onlarda abartmanında abartısını yapmışlar.

seniin gibi bir gelin istiyorum ben

sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;

1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilir hani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin

2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz

3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan

4. Evde ay kumu yapabilirsiniz hem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir

5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz

seniin gibi bir gelin istiyorum ben

Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn

Sanada Günaydın yüreği Güzel arkadaşım ♡♡♡♡♡

2019 yılında bedenimin rahat olduğu bir kiloya ulaşmayı ve bu kiloyu ömür boyu sürdürmeyi diliyorum.

Aminnnn inşallah hepimiz için geçerli olur ♡♡♡♡♡

sonundaoldu Canım sosyal medya kullanıyorsa o ay kumu tarifini olduğu alttaki gruba mutlaka bak benim buradan tanıdığım senelerdir arkadaslik yaptığım bir arkadaşım kurucusu ♡ çocuklara yaşlarına göre bir sürü secenek sunuyor evde yapılabilecek oyunlarla alakali hatta ay kumu ve el kuklası da oradan görmüştüm bende

Bazen hala bile birseyler hosumuza giderse kızımla ordan fikir alıp yapıyoruz ve inanılmaz eğleniyor kuzum ♡

saol cnm amin amin. birbirimizi sevelim sayalım daha ne isterim
bu arada öneriler için saolasın. hepsini yapayım ben en iyisi. hepsine zamanımız olur. çok saol cnm. zaten eli minnak kesme işi hele baya işimize yarar. ben öğle arası hazırlıkalrını yapayım

üyeyim cnm oraya. aslında nükheti tahmin ettim biliyor musun?? yazımından bahsettiği konulardan acaba bu o mu dedim doğru tahmin etmişim
onun tariflerini denedim hep de işte 48 aya kadar hitap ediyor en fazla artık bize olmuyor
senin verdiğin örnekleri sayılarla hazırladım şimdi. hem sayıları yazdırıcam hem kestiricem
şekilleri noktaladım üstünden gidip kessin. sessiz sinema gibi hayvan taklidini de yaparız.
biraz daingilizce şeyler haırlayayım. bayılıyor ingilizceye ben ise what is your name seviyesindeyim

Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?

Renkleri de ingilizce ogretebilirsin

Sayıları öğrendikten sonra şu noktaları birleştir tarzı resimler var onlardan yapabilirsin mesela 10a kadar mı biliyor atıyorum daire gibi basit şekiller yaparsın o noktaları birleştirir

Heee birde ona kendin labirent tarzı birsey cizebilirsin atıyorum arabayı doğru yolu bularak garaja sok hesabı tabi çok zor olmasın ama alıştık daha zor yapabilirsin hem el motoru hemde göz motoru gelişir

Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum ((

Çok geçmiş olsun canım istersen sırf biraz patates hasla evet nişasta ama ishali keser

Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?

O dediğim sayfaya bak canım çok güzel oyunlar var
El baskisi var mesela ♡ sulu boya ile elini boyayip kağıda bastırıp sonra ufak eklerle atıyorum horoz dondurebilirsin

https://www.instagram.com/p/Br4kF_blHFn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Yada yuvarlak makarnalar bir kaba koy eline de ip ver geçirmeye çalışsın el motoru gelişir ( ne motormuş Bee bizim zamanımızda motoru mu bilirdi analarimiz )

sende ay kumu yapabilirsin oynaması için hem ağzına da görürse sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…