Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yedıklerım
Sabah Bı dılım ekmek Bı parca peynir iki zeytin Bı cay kasıgı bal bitki çayı

13:00bı kase corba

15:00 üç kuru kayısı

16:30 Bı kase kabuska iki kasık yogurt

19:00 çökelek (memleketten geldi) iki dilim ekmek zeytin yesıl cay

21:45 sade soda

Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkesehayırlı geceler

Sağ Olsun büyük kız cebime el koydu ancak yazabildim Öğlen kzikardesiyle Anannesine gittiler şekilli kurabiye yapmak için ( geçenlerde kizkardesim yapmış bir kaç tane göndermişti aslında ama kızları kesmedi birde yemekten öte yapmayı seviyorlar )
Benim fırın bozuk bakalım önümüzdeki ay inşallah yenisini alacağım

Onlar iki saat yok olunca ortadan bizde eşimle fırsat o fırsat baş başa vakit geçirdik Tabi yalaka gelir gelmez kızlar ben sizi cok özledim falan demeye başladı Dedim cidden çok fenasin sen nasıl gülüyor en çok ben özledim sizi Ananiz umursamadi diye

Yarın gelemeyebilirim diye şimdiden yeni yılınızın kutlu olsun arkadaşlar. .

2019 hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin seviyorum sizi....

Aminnnn canım inşallah hepimiz için bu sene çok güzel ve bereketli geçer ve hep sağlıkla mutlu günlerimiz olsun ♡♡♡♡♡♡♡

Bizde seni çok seviyoruz canım

Tebrikler canım çok güzel bir menü

En az hasarla atlatmissin diyelim ♡ Yarını da hasarlı atlatirsan çok daha sıkı koruma programına odaklanabilirsin ♡♡♡♡

Tabi canım ne demek, söz aramızda kalcak kızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan oynakbasi34

Bakın burda nerede vaaarrrr diyince şu meşhur jelibon reklamı aklıma geliyor Benimde hepinizi Ananas gibi görüyorum diyesim geldi

Bence gerçekten yaşla ilgili ,eşimle hayallerimizi bi duysan ikinci baharını yaşamak isteyen çift gibiyiz

Bizde hep karı koca hayal kurarken sahil kasabasında çok lüks olmayan iki katlı ev hayalimiz var ( alt kat kafe yada el yapimi hediyelik eşya dükkanı olabilir ve üst katta da bizim oturacagimiz alan ♡♡♡♡♡ Arka bahçede eşim ufak bir marangozluk atölyesi olsa ben arkada yaparım sende renklendirir satarım der eşim hep ♡♡♡♡ )

İyice mahrumiyet bölgesi olmasın ki arada eşine gecelere de akabilelim
Gerci eşime kalsa dağ başında ahşap evde de yaşar ama ben daralirim uzun süre öyle yerde tamam doğayı bende sevrim ama arada şehir gurultusu iyidir

Heee unutmadan bahçede kesinlikle bir köpek Kulübesi ve bir Golden olmasi olmazsa olmazim ♡♡♡♡♡♡♡

Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 he bana diyor ki 80 e kadar değneksiz 100 e kadar değnekli (baston)yaşarım

Aynı ben Hep derim ben yaş ilerlemeye başlasa da ( ki ven geceleri saymak sonuçta uyuyorum o arada ) ben kesin torunları bahçede koşup TOP oynayan süper Ananne olurum Eşimde aynı tabi

Bide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallah ama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar

Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ......Aminnnn

Sanırım ben yaşlandım hala anlamıyorum ne yani sen şimdi yarın patatesli omlet mi yap diyosun yap demekle kalmayıp ye diyosun ?

kız intihar günah ben kendimi cinayete kurban vereyim diyorsun sanırım

Vayyyy superrrr ♡♡♡♡♡
Bende köye gidince bayılırım salvari ayağıma giyip dolanmaya bizim bahçede agaclarimiz henüz çok büyük değil ama iki senedir az da olsa meyve veriyor ♡ birde tabi ekip biciyoruz Gerci Annem abartip bizim hasatimizi çıkarıyor her boşluğa bir şey ekerek ama sonradan iyiki diyoruz hasat güzel olunca

Ay kaptaniçem harikasın bende o reklamı düşünerek yazmıştım zaten,bayılıyorum

Sizin hayalde şahane golden köpeğin hastasıyız bizdeeee ve olmazsa olmazlarımız arasında, bekarken boxerımız vardı bize deli oluyodu daha bir aylıktı bize geldiğinde, çook uzaklardan görse bile üzerimize atlardı ama başkalarına karşı tam bi canavar... benim öğrencilikte bi dönem kaldığım ev bahçeli bi binaydı orda bakıyoduk birbuçuk yaşına gelince eşim bi süreliğine dayısına verdi çünkü biz o evden taşındık,dayısıda sağolsun kaybetmiş nasıl oluyosa

Akşam yediğin ekmek fazla olmuş sanki canım

Bende menümü yazayım madem

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su

11.00 Kahvaltı:
Kıymalı yumurtalı menemen, 7 zeytin,1 ince dilim süzme peynir,2 dilim çavdar ekmeği,domates,salatalık,1 çay kaşığı bal,ıhlamur

14.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, 2 incir,5 çiğ fındık

18.00 gibi Akşam:
3 kaşık karabuğdaydan salata üzerine 3 küçük dilim kızarmış hellim peyniri, 350 ml lik bardakla ayran

20.00
1 elma

Su:3lt
Spor: 30 dk leslie ( bu hafta bir gün zumba bir gün leslie ) oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eee yılın Son gününü de gördük İnşallah bugün hepimiz için keyifli ama abartisiz bir gece olur ( Malum özel kutlama yapılması da geç yatilir genelde )

Ben kendi adıma gram hazırlık yapmadım akşama doğru alışveriş yapacağım oda köfte alırım güzel bir de salata yaparım diye düşünüyorum kızlar Hamburger diye tutturdu ( ben genelde evde kendim yaparım çok nadiren de olsa dışarda asla ağızlarına surmezler )
Onlar ekmek arası yesin ben bol salatayla koftemi yerim nasılsa ♡

hani ilerleyen saatlerde acikma durumu olursa diye birde fazladan yoğurtlu kabak birde başka bir çeşit daha salata tarzı yaparım benim büyük kabak ağzına sürmez o yüzden bir çeşit daha olsun dedim yoksa kabak yeterli

Yaaa dayı da nasıl becermis kaybetmeyi
Bende yavruyken sahiplenmeyi düşünüyorum geçmişte ben deli gibi severken köpekleri 8 yaşında falanken herhalde köpek isirmisti beni Sonrada tabi deli gibi korku başladı ( ki öncesinde Annem hep kizardi bana izin versek koynuna alacaksın diye ) inan öyle böyle değil daha görünce titremeye baslardim

Hatta eşimle ilk bulusmamizda öyle gayet resmi bir şekilde yan yana yürürken ben 2 tane sokak köpeği görünce o korkumdan eşimin koluna yapismistim anam oda fırsat o fırsat hemen elime yapıştı Tabi şimdi hep der hadi hadi köpekten korkmuyordun da o bahaneyle elime yapistin diye

Çok şükür köpeği olan bir arkadas sayesinde bir kaç sene önce o korkum yendim ama yinede yavruyken isterim sahipleneceksem ♡♡♡♡

Kız Meryem hatun yaşlı dememi gerçek algılamadın inşallah Elhan

Yok canım neden alınsın asla kötü niyetle olmadığını biliyordur ♡♡♡♡♡

Günaydın kaptan. Ah ah beni de köpek ısırdı lise zamanında. Tam bir travma olmuştu uzun yıllar. Bizim balkona bağlamışlar dışarıdan koca köpeği onu sevmeye gittim az daha bacağım gidiyordu. Oysa çok düşkünümdür köpeklere ama şimdi hala temkinli yaklaşırım.

Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun yanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var

Bende işte o yüzden yavruyken istiyorum ki o tedirginlik hiç olmasın kopegi olan arkadaşa her gittiğimizde biraz daha rahat olmuştum ki inan ilk zamanlar titriyordum Şimdi ona deli oluyorum hatta benim kızda daha geçen gün ne olur gidelim çok özledim dedi

Gunaydın mutlu sabahlar

Sanada Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…