Bak işte yaşlısın diyorum kızıyosunPatatesli omletten bahsederken o kadar özlemle bahsetmiştin ki....çok şükür kurtuldum diyeceğine ...ne diyim ye kurtul...
Güzel cevap sen tek yeme ben yaşlı olmaya razıyım. Ayran içtik ayrı düştük meselesini tekrar tartışmayacağım bileBak işte yaşlısın diyorum kızıyosunben eşimle aynı sofrada aynı şeyleri yemeyi özledim diyorum patateste ne oluyomuş
Çıtırım benimGüzel cevap sen tek yeme ben yaşlı olmaya razıyım. Ayran içtik ayrı düştük meselesini tekrar tartışmayacağım bile
Bende severim dogal hayatı abla dalından toplamak yemek insana huzur veriyorDoğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393
Yarın gelemeyebilirim diye şimdiden yeni yılınızın kutlu olsun arkadaşlar. .
2019 hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin seviyorum sizi....
Pazar menüm
10.00 Yumurta, peynir, limonlu maydanoz, zeytin, fındık, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir buçuk dilim sini kebabı Hatay usulü, roka, üç kaşık bulgur müsli(isim arıyorum)pilavı
Su eksik yatana kadar 2.5 olacak , spor Leslie üç mil yapılacak. Dünkunu yapıp uyumuştum
Bitki çayları rutin devam ediyor
Heee bu arada bugün misafirim var. Bu eve geldiğimden beri ilk misafirim diyetteykende annemler hariç gelen olmamıştı. İlk sınav yaniçorbadan içerim biraz kahve içerim belki bir iki çatalda pasta yerim planım bu. Ben kalkıp hazırlığa başlayım. Zaten misafir gelmesi beni geriyor. Hiç şipşak hatun olamadım. Yazmışım yollamadan işim çıkmış
Tabi canım ne demek, söz aramızda kalcakkızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan oynakbasi34
Bence gerçekten yaşla ilgili ,eşimle hayallerimizi bi duysan ikinci baharını yaşamak isteyen çift gibiyiz
Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 hebana diyor ki 80 e kadar değneksiz 100 e kadar değnekli (baston)yaşarım
Bide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallahama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar
Sanırım ben yaşlandım hala anlamıyorum ne yani sen şimdi yarın patatesli omlet mi yap diyosun yap demekle kalmayıp ye diyosun ?
Doğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393
Ay kaptaniçem harikasın bende o reklamı düşünerek yazmıştım zaten,bayılıyorumSelamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkesehayırlı geceler
Sağ Olsun büyük kız cebime el koydu ancak yazabildimÖğlen kzikardesiyle Anannesine gittiler şekilli kurabiye yapmak için ( geçenlerde kizkardesim yapmış bir kaç tane göndermişti aslında ama kızları kesmedi birde yemekten öte yapmayı seviyorlar )
Benim fırın bozuk bakalım önümüzdeki ay inşallah yenisini alacağım
Onlar iki saat yok olunca ortadan bizde eşimle fırsat o fırsat baş başa vakit geçirdikTabi yalaka gelir gelmez kızlar ben sizi cok özledim falan demeye başladı Dedim cidden çok fenasin sen nasıl gülüyor en çok ben özledim sizi Ananiz umursamadi diye
Aminnnn canım inşallah hepimiz için bu sene çok güzel ve bereketli geçer ve hep sağlıkla mutlu günlerimiz olsun ♡♡♡♡♡♡♡
Bizde seni çok seviyoruz canım
Tebrikler canım çok güzel bir menü
En az hasarla atlatmissin diyelim ♡ Yarını da hasarlı atlatirsan çok daha sıkı koruma programına odaklanabilirsin ♡♡♡♡
Bakın burda nerede vaaarrrr diyince şu meşhur jelibon reklamı aklıma geliyorBenimde hepinizi Ananas gibi görüyorum diyesim geldi
Bizde hep karı koca hayal kurarken sahil kasabasında çok lüks olmayan iki katlı ev hayalimiz var ( alt kat kafe yada el yapimi hediyelik eşya dükkanı olabilir ve üst katta da bizim oturacagimiz alan ♡♡♡♡♡ Arka bahçede eşim ufak bir marangozluk atölyesi olsa ben arkada yaparım sende renklendirir satarım der eşim hep ♡♡♡♡ )
İyice mahrumiyet bölgesi olmasın ki arada eşine gecelere de akabilelim
Gerci eşime kalsa dağ başında ahşap evde de yaşar ama ben daralirim uzun süre öyle yerde tamam doğayı bende sevrim ama arada şehir gurultusu iyidir
Heee unutmadan bahçede kesinlikle bir köpek Kulübesi ve bir Golden olmasi olmazsa olmazim ♡♡♡♡♡♡♡
Aynı ben Hep derim ben yaş ilerlemeye başlasa da ( ki ven geceleri saymak sonuçta uyuyorum o arada ) ben kesin torunları bahçede koşup TOP oynayan süper Ananne olurum Eşimde aynı tabi
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ......Aminnnn
kız intihar günah ben kendimi cinayete kurban vereyim diyorsun sanırım
Vayyyy superrrr ♡♡♡♡♡
Bende köye gidince bayılırım salvari ayağıma giyip dolanmayabizim bahçede agaclarimiz henüz çok büyük değil ama iki senedir az da olsa meyve veriyor ♡ birde tabi ekip biciyoruz Gerci Annem abartip bizim hasatimizi çıkarıyor her boşluğa bir şey ekerek ama sonradan iyiki diyoruz hasat güzel olunca
Akşam yediğin ekmek fazla olmuş sanki canımBugün yedıklerım
Sabah Bı dılım ekmek Bı parca peynir iki zeytin Bı cay kasıgı bal bitki çayı
13:00bı kase corba
15:00 üç kuru kayısı
16:30 Bı kase kabuska iki kasık yogurt
19:00 çökelek (memleketten geldi) iki dilim ekmek zeytin yesıl cay
21:45 sade soda
Evet Bı kurtulamadım ekmekten yemeyince doymuyorumAkşam yediğin ekmek fazla olmuş sanki canım
Doğru söze ne denirÇıtırım benimsen hepimizi cebinden çıkarırsın
Benim yaşıma gel bakalım ...
Ay kaptaniçem harikasın bende o reklamı düşünerek yazmıştım zaten,bayılıyorum
Sizin hayalde şahanegolden köpeğin hastasıyız bizdeeee ve olmazsa olmazlarımız arasında, bekarken boxerımız vardı bize deli oluyodu daha bir aylıktı bize geldiğinde, çook uzaklardan görse bile üzerimize atlardı ama başkalarına karşı tam bi canavar... benim öğrencilikte bi dönem kaldığım ev bahçeli bi binaydı orda bakıyoduk birbuçuk yaşına gelince eşim bi süreliğine dayısına verdi çünkü biz o evden taşındık,dayısıda sağolsun kaybetmiş nasıl oluyosa
Gün içinde de çok az yemişsin aslında. Ekmeği erken saatlerde ye bari.Evet Bı kurtulamadım ekmekten yemeyince doymuyorum
Günaydın kaptan. Ah ah beni de köpek ısırdı lise zamanında. Tam bir travma olmuştu uzun yıllar. Bizim balkona bağlamışlar dışarıdan koca köpeği onu sevmeye gittim az daha bacağım gidiyordu. Oysa çok düşkünümdür köpeklere ama şimdi hala temkinli yaklaşırım.Yaaa dayı da nasıl becermis kaybetmeyi
Bende yavruyken sahiplenmeyi düşünüyorumgeçmişte ben deli gibi severken köpekleri 8 yaşında falanken herhalde köpek isirmisti beni Sonrada tabi deli gibi korku başladı ( ki öncesinde Annem hep kizardi bana izin versek koynuna alacaksın diye ) inan öyle böyle değil daha görünce titremeye baslardim
Hatta eşimle ilk bulusmamizda öyle gayet resmi bir şekilde yan yana yürürken ben 2 tane sokak köpeği görünce o korkumdan eşimin koluna yapismistimanam oda fırsat o fırsat hemen elime yapıştı Tabi şimdi hep der hadi hadi köpekten korkmuyordun da o bahaneyle elime yapistin diye
Çok şükür köpeği olan bir arkadas sayesinde bir kaç sene önce o korkum yendim ama yinede yavruyken isterim sahipleneceksem ♡♡♡♡
Yok canım neden alınsın asla kötü niyetle olmadığını biliyordur ♡♡♡♡♡
Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun@sonundaolduLilimam hayaller süper valla
Hayvanları cok severimkedi köpek tavuk ördek inek dana vs
Ama memlekete gittiğimde Bı kere heves ettim sagıyım dedim yok canını acıtırım diye sıkamıyorum hayvanın memesiniteyzem gösterdi sagdım biraz ama ben acemıydım bana zor geldi
Elimdeki süt kokusu mahvetti beni süt sevmem ıcemem
Memlekte gittiğimde bakkaldan yumurta aldırırım köy yumurtası yiyememtavukların solucan yedıgını gordugum an bitti bende daha yemem dedim biliyorum cok cınsım
Günaydın kaptan. Ah ah beni de köpek ısırdı lise zamanında. Tam bir travma olmuştu uzun yıllar. Bizim balkona bağlamışlar dışarıdan koca köpeği onu sevmeye gittim az daha bacağım gidiyordu. Oysa çok düşkünümdür köpeklere ama şimdi hala temkinli yaklaşırım.
Gunaydın mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?