Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yeni yıl hepimiz için yeni bir başlangıç olur ve inşallah çok çok güzel geçer
Gecen yil kavusamadigimiz her şeye bu yıl kavusuruz dileğiyle ♡♡♡♡♡♡

Dün gece bizim evde çok büyük değişiklik olmadı aslında
Tek fark eşim biraz gecikince aksam yemegi geçe kaldı birde büyük kızım. Limonata yaptı ısrarla iç deyince hadi bir bardak soğuk soğuk iceyim dedim ama alismisim erken yemeğe birde sanirim limonatanin limon tozu fazla geldi baya rahatsız oldum midem taş gibi oldu fena gaz yaptı

Neyse sıcak suyla güne başlıyorum sağlıklı ve bol su ile hayata devam ♡

Aminnnnnnnn

Günaydın kızlar. 1 yıldır görüşemedik nasılsınız Puhaha. (Bu iğrenç espriyi yapmalıydım)
Biz oğluşumla etkinliğe boğulduk. Velet bıkmıyor da artık bayılacaktım da uyudu sonunda tabi ben de uyumuşum ardına. Sabah kahvaltımızı yaptık size bakayım dedim.
Su perisi86 umarım iyi olmuşsundur.
oynakbasi34 cnm umarım senin midede düzelir
zukkum çalışmak gibisi var mı ya. Benim eşimin kazancı da yeterli bize geçinip gideriz ama çalışmak bana çok iyi geliyor.19 yaşımdan beri çalışırım. İyi yapıyorsun bence.
Şimdi de başladık boyamaya

Benim.mide hala kötü sanki davul gibiyim
Küçük kuzunun mayosu klorlu şu yüzünden yipranmistı baya bugün yine yuzmesi var nasılsa diye erkenden hatuna mayo almaya decatlhon a geldik

Dün hesapta köye ugrayacaktik Son anda eşim kivirdi yarın havuz öncesi gider bi kahve içer gönlünü yaparız hesabı

Ufaklık tabi mayo alacagimizi bilmiyordu 5 kariş suratla bizimle geldi yüzmeye gitmek istemedi tabi biz çantasını alınca fena bozuldu neymiş o mayolar yüzmek istemiyormus Şimdi öğrenince havalara uçtu kuzum ♡♡♡♡♡♡ neredeyse aglayacakti kuzum

Günaydın mutlu pazarlar
Tatil olunca pazar sandın sanırım canım

Dün misafirimiz vardı yemeğe. Ben tayt üzerine siyah uzun bir bluz giydim. Herkes ne kadar zayıflamışsın dedi. Yılbaşına keyifli girdim bu sayede
Ne güzel,bunlar motivasyon sebebi hep

Oy kıyamam küçüğümeee, güle güle giysin yeni mayosuyla keyifle yüzsün kuzu

Merhaba kızlaaar dünden beridir giremedim ,regl dolayısıyla birazcık kıvranıyodum normal doğumla ağrılar geçiyo diyenlere selam olsun
Babanne dedeyi ziyarete gittik sonrasında da yemeğe gittik ,eve 12 ye 10 kala girdik,yılbaşıyla alakası yoktu tamamen tesadüftü bizde yılbaşı kutlama olayı yok yani ,ayrıca künefe falan yemedim anlık mutlu olcam diye riske atmadım

Dünkü menüm

Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su

11.00 Kahvaltı:
Kıymalı yumurta,5 zeytin,bir çatal peynir,bir çay kaşığı çilek reçeli,domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur

15.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 kare bitter

17.30
Bir avuç leblebi,çeyrek muz( yemek gecikti açlığımı yatıştırmak içindi)

20.30 Akşam:
1 porsiyon karışık ızgara,çatalın ucuyla mezelerin tadına baktım,salata,ayran

Su:2.5 lt
Spor: yok malesef rahatsız olduğum için oynakbasi34

Sana da geçmiş olsun cnm. İyi ermişsin yememekle. Hani tadımlık yiyip bırakabilirim dersen tat ama gömülürüm dersen girme o işlere
Bu arada Doğumla falan geçmiyor da zamanla azalıyor. Benim oğlan 2 yaşlarındaydı geçti benim ki üşütürsem hafif ağrım oluyor sadece

Sağol canım kendime güvenemedim tadımlık bırakamama korkusundan adını bile anmadım yani ağrı konusunda umudumu kaybetmeyim öyle mi

Hepimiz bu şekilde aldık malesef o yüzden buralardayız canım... neler yediğini bilmediğim için bişey diyemicem ama neyse ki sabahtan yemişsin inşallah akşama kadar telafi edebilmişsindir... evde hiçbişekilde abur cubur bulundurma dönüp dolaşıp bişey bulamayınca kendini mecbur tutmuş oluyosun,sırf bu yüzden pasta börek yapmıyorum yaparsam da kızım için bir iki tane ayırıp kalanı hemen eşimle işyerine gönderiyorum,bi kaldı sütlü fındıklı yurt dışı çikolataları,15 paket kadar var onları da vermeye kıyamıyorum

yaaaaa inşallah olmayacak cis miss bak bugün 7. günüm şekersiz diyette kaldı 2hafta

allah elem keder vermedikçe bundan ötesine gidemiyorum malesef evde oturup kızıma bakmak e iyi meslek miss

Evet kaybetme illa geçiyor

Lilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli.
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.Ele verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.

minnacik hemiiiiii bak seeennn kızlar koşun sağlıklı menulerimizi yazalım da el birliği ile kınayalım meryemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…