- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın sana da :) nasılsın?Günaydın mutlu pazarlar
Dün misafirimiz vardı yemeğe. Ben tayt üzerine siyah uzun bir bluz giydim. Herkes ne kadar zayıflamışsın dedi. Yılbaşına keyifli girdim bu sayede
Tatil olunca pazar sandın sanırım canımGünaydın mutlu pazarlar
Ne güzel,bunlar motivasyon sebebi hepDün misafirimiz vardı yemeğe. Ben tayt üzerine siyah uzun bir bluz giydim. Herkes ne kadar zayıflamışsın dedi. Yılbaşına keyifli girdim bu sayede
Oy kıyamam küçüğümeee, güle güle giysin yeni mayosuyla keyifle yüzsün kuzuBenim.mide hala kötüsanki davul gibiyim
Küçük kuzunun mayosu klorlu şu yüzünden yipranmistı bayabugün yine yuzmesi var nasılsa diye erkenden hatuna mayo almaya decatlhon a geldik
Dün hesapta köye ugrayacaktik Son anda eşim kivirdi yarın havuz öncesi gider bi kahve içer gönlünü yaparız hesabı
Ufaklık tabi mayo alacagimizi bilmiyordu 5 kariş suratla bizimle geldiyüzmeye gitmek istemedi tabi biz çantasını alınca fena bozuldu neymiş o mayolar yüzmek istemiyormus Şimdi öğrenince havalara uçtu kuzum ♡♡♡♡♡♡ neredeyse aglayacakti kuzum
Sana da geçmiş olsun cnm. İyi ermişsin yememekle. Hani tadımlık yiyip bırakabilirim dersen tat ama gömülürüm dersen girme o işlereMerhaba kızlaaardünden beridir giremedim ,regl dolayısıyla birazcık kıvranıyodum normal doğumla ağrılar geçiyo diyenlere selam olsun
Babanne dedeyi ziyarete gittik sonrasında da yemeğe gittik ,eve 12 ye 10 kala girdik,yılbaşıyla alakası yoktu tamamen tesadüftü bizde yılbaşı kutlama olayı yok yani ,ayrıca künefe falan yemedim anlık mutlu olcam diye riske atmadım
Sağol canımSana da geçmiş olsun cnm. İyi ermişsin yememekle. Hani tadımlık yiyip bırakabilirim dersen tat ama gömülürüm dersen girme o işlere
Bu arada Doğumla falan geçmiyor da zamanla azalıyor. Benim oğlan 2 yaşlarındaydı geçti benim ki üşütürsem hafif ağrım oluyor sadece
Hepimiz bu şekilde aldık malesef o yüzden buralardayız canım... neler yediğini bilmediğim için bişey diyemicem ama neyse ki sabahtan yemişsin inşallah akşama kadar telafi edebilmişsindir... evde hiçbişekilde abur cubur bulundurma dönüp dolaşıp bişey bulamayınca kendini mecbur tutmuş oluyosun,sırf bu yüzden pasta börek yapmıyorum yaparsam da kızım için bir iki tane ayırıp kalanı hemen eşimle işyerine gönderiyorum,bi kaldı sütlü fındıklı yurt dışı çikolataları,15 paket kadar vardün aşırı yoğun ve kötü gir gündü hiç giremedim bugün de sabah sıkıntımı yemeğe verip yedim de yedim böyle yapmaktan geri aldım zaten kiloları bir ara bırakmıştım onu savaşabiliyordum bu hisle
yaaaaaHilalcim fark ettim fark etmesine de çoğu kişi olmadığı için bugun böyle oluyor demek ki deyip bir şey demedim.Beden yorgunluğu dinlenince geçiyor Allah sağlık versin önemli olan bu bı de kendini iyi hissetmen tabi ki...senden böyle menü görmeye alışık olmadığımdan şaşkınlıkla okudum. Cıss diyecek bir şey yememişsin. Afiyet olsun.
allah elem keder vermedikçe bundan ötesine gidemiyorum malesef evde oturup kızıma bakmak e iyi meslek missGünaydın kızlar. 1 yıldır görüşemedik nasılsınızPuhaha. (Bu iğrenç espriyi yapmalıydım)
Biz oğluşumla etkinliğe boğulduk. Velet bıkmıyor da artık bayılacaktım da uyudu sonundatabi ben de uyumuşum ardına. Sabah kahvaltımızı yaptık size bakayım dedim.
Su perisi86 umarım iyi olmuşsundur.
oynakbasi34 cnm umarım senin midede düzelir
zukkum çalışmak gibisi var mı ya. Benim eşimin kazancı da yeterli bize geçinip gideriz ama çalışmak bana çok iyi geliyor.19 yaşımdan beri çalışırım. İyi yapıyorsun bence.
Şimdi de başladık boyamaya
Sağol canımkendime güvenemedim tadımlık bırakamama korkusundan adını bile anmadım yani ağrı konusunda umudumu kaybetmeyim öyle mi
Hepimiz bu şekilde aldık malesef o yüzden buralardayız canım... neler yediğini bilmediğim için bişey diyemicem ama neyse ki sabahtan yemişsin inşallah akşama kadar telafi edebilmişsindir... evde hiçbişekilde abur cubur bulundurma dönüp dolaşıp bişey bulamayınca kendini mecbur tutmuş oluyosun,sırf bu yüzden pasta börek yapmıyorum yaparsam da kızım için bir iki tane ayırıp kalanı hemen eşimle işyerine gönderiyorum,bi kaldı sütlü fındıklı yurt dışı çikolataları,15 paket kadar varonları da vermeye kıyamıyorum
Lilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli.
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.Ele verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?