üye-------------------- kilo-------------- hedef -------------verilecek kilo top.
azrasıla----------- (117,00)----------- (106,00)---------------- (11,00) opuyorumnanaktan
ilterçakır---------- (76,00)------------- (68,00)------------------ (8,00) lülülülülülü
selma12---------- (85,90)-------------- (79,00)------------------ (6,90) opuyorumnanaktan
husel--------------- ( 76,70)-------------(72,00)------------------ (4,70) opuyorumnanaktan
neslihan165----- (82,10)------------- (74,00)------------------ (8,10) opuyorumnanaktan
elimpiha---------- ( 84,00)----------- (76,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan
şebnem----------- (69,60)------------- (65,00)------------------- (4,60) opuyorumnanaktan
levrek---------------(75,60)------------- (70,00)------------------- (5,60) opuyorumnanaktan
dağçileği--------- (67,20)------------- (60,00)------------------- (7,20) opuyorumnanaktan
selmay------------ (57,80)------------- (51,00)-------------------- (6,80) opuyorumnanaktan
çitos-------------- (110,00)------------- (99,00)------------------- (11,00) opuyorumnanaktan
cidem83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan
ozbek83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan
sorma cnm ya giyindik 1gün öle kaptık hmn hastalığıı benimde öle hapşırıkla burun akmasıyla başlamıştı ilk günler aman dikkat et hemen al önlemini ben dün akşam felaket rahatsızlandım olma sende öle ilaç fln iç
saol cnaım nedemekilterim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim ayrıca bunları hatırlatman süper olduuuuuuopuyorumnanaktan
günaydın şekerim yediklerimin notunu aldın demi senin için özel birşey hazırladım normalde bunu cuma günü yapıcam ama senin için bu gün yapmak istiyorumgünaydın cıtos lter levrek
rica ederim bitanemAnladım ilterciğim 57.8 ile başlıyorum teşekkür ediyorum.
benimde ikizler canım bende acayip hızlı yemek yerim benimde tutuyor :)İlterciğim benim burcum akrep hakkatende solunum yollarından dolayı sorun yaşadım ha...
süpersin canım ama biraz daha yediklerini artır sadece mevye ve lahana olmaz ben senin sağlıklı kilo vermeni istiyorum mesala bu gün öğlen tavuk ızgra ve salata ye yanında 1 dilim ekmek yersin biraz vucudun toparlanır akşama çorbanı içkahvaltıda bır armut yedım şımdıde suyumu ıcıyorum ve elma yıyorum cok mutluyum kızlar kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah bu günde dünkı gıbı gecer yalnız bır sorun var cok uyuyorum nedense aşırı uykum gelıyor
kahvaltıda bır armut yedım şımdıde suyumu ıcıyorum ve elma yıyorum cok mutluyum kızlar kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah bu günde dünkı gıbı gecer yalnız bır sorun var cok uyuyorum nedense aşırı uykum gelıyor
ben yediklerinin hemen kalorilerine bakayım ama sanmıyorum okadar çok çıkmazevet aldım ılter ama senın aldıgın kalorı daha az benımkınden benımde tahmını 900 kcl denk gelıyor azmı dıyorsun olur yerım salata tavuk
inşallah cnaım bende inanıyorum gideceğineŞenizŞenizŞenizilter ınan benı heycan bastı cok mutluyum ya sankı kg vermışım gıbı geldı bunları görünce cok teşekkur ederım canım bagol kararlıyım bu kez gıdecek bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Selmacığım kendini iyi hissetmene sevindim. Maalesef bende çok uyuyorum kırkyılda bir erken kalktım ama şimdide benim uykum geldi.kahvaltıda bır armut yedım şımdıde suyumu ıcıyorum ve elma yıyorum cok mutluyum kızlar kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah bu günde dünkı gıbı gecer yalnız bır sorun var cok uyuyorum nedense aşırı uykum gelıyor
elımpıy gecmış olsun canım kendıne dıkkat et a.s.a.s.a.s.
aferin selmacım bak bu sefer başarcaz ben de veriyorum hissediyorum ben de çok halsizim aslında besinimi alıyorum belki reglden dolayı vücudum zayıf düşmüştür bilemiyorum..ama uykuya çok dikkat et selmacım uyku kilo aldırıyor..sabahları mümkün olduğu kadar erken kalk yemen gereken şeyleri yap sporunu yap sonra gerekiyorsa uyu ama sakın 12 lere kadar aç yatayım deme:1ninca:
Selmacığım kendini iyi hissetmene sevindim. Maalesef bende çok uyuyorum kırkyılda bir erken kalktım ama şimdide benim uykum geldi.
cok uyuyorum sabah cocukları okula yollayınca tekrar yatıyorum ama yatnadan önce meyva yıyıp yatıyorum dayanamıyorum uykusuzluga
evet bu kez başaracagız nıhalcım :lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?