Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anladım ilterciğim 57.8 ile başlıyorum teşekkür ediyorum.

sağol canım ya bugün kızlar toplancaktım ben gitmicem eve gidip dinleneyim bari vitamin alayım..bizim işyerinde de herkes hasta

kahvaltıda bır armut yedım şımdıde suyumu ıcıyorum ve elma yıyorum cok mutluyum kızlar kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah bu günde dünkı gıbı gecer yalnız bır sorun var cok uyuyorum nedense aşırı uykum gelıyor

ilterim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim ayrıca bunları hatırlatman süper olduuuuuuopuyorumnanaktan
saol cnaım nedemek

günaydın cıtos lter levrek
günaydın şekerim yediklerimin notunu aldın demi senin için özel birşey hazırladım normalde bunu cuma günü yapıcam ama senin için bu gün yapmak istiyorum
Anladım ilterciğim 57.8 ile başlıyorum teşekkür ediyorum.
rica ederim bitanem
İlterciğim benim burcum akrep hakkatende solunum yollarından dolayı sorun yaşadım ha...
benimde ikizler canım bende acayip hızlı yemek yerim benimde tutuyor :)
süpersin canım ama biraz daha yediklerini artır sadece mevye ve lahana olmaz ben senin sağlıklı kilo vermeni istiyorum mesala bu gün öğlen tavuk ızgra ve salata ye yanında 1 dilim ekmek yersin biraz vucudun toparlanır akşama çorbanı iç

partnerim Selma12.' e mesajım

25/09/2009

Sabah : peynir + zeytin+ yumurta+ iki dilim kepek ekmeği
Ara :
1adet elma
öğlen :
yoğurt çorbası
Akşam :
bir kase çorba iki dilim köy ekmeği
su : içilmemiş

Spor : yapılmamış

Yorum : ilk günü Selma su ve spor hariç başarı ile tamamladı spor yapamam sebebini arkadaşı taşınmış ona yardım etmiş. Umuyorum bundan sonra su ve spor konusunda daha hassas olur.

26/09/2009

sabah :
kepek ekmeğinden tost

ARA:
3 ıncır bır fıncan leblebı

ÖGLEN
5 tane ıclı köfte ama kücüklerdı ayran salata
AKŞAM
3 elma
su :
1 tl

Spor : 1 saat yürüyüş 20 dk bisiklet

Yorum : çok güzel gidiyorsun Selmacım yavaş yavaş adaptasyonu sağladın spor yapman beni çok mutlu ediyor su biraz daha fazla içsen daha çok mutlu olacağım.
27/09/2009

Sabah : çeyrek ekmek üzerine tere yağı + peynir
ara :
elma
öğlen :
iki yumurtayla yapılmış bol soğanlı omlet ve iki bardak ayran iki dilim ekmek
Akşam
: beş altı tane balık
spor :1 saat yürüyüş 10 dk bisiklet

Yorum : su hakkında bir şey yazmamışsın en az 1 lt su içtiğini düşünüyorum.
Balıkları nasıl pişirdiğini yazmamışsın onlarında ızgaradır yada buğulamadır diye umuyorum. Spor yapmam dünde yazdığım gibi beni mutlu ediyor.
Yediklerin yağ miktarlını biraz daha özen gösterirsen bu iş tamamdır Selma

28/09/2009

2 adet elma
2 adet armut

3 tabak lahana çorbası
2 bardak yoğurt
3 lt su
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Yorum : Selma kilo verme yolunda hızla ilerliyor gün geçtikçe beni daha çok mutlu ediyor inanıyorum ki Selma kurban bayramına kadar hedeflediği kilonun da altına inecek ve herkesi şaşırtacak 27/02/2009 tarihinde girmiş olduğu 8 takıma ( o zaman ki kilosu 84,10 müş ) 27/02/2010 tarihinde incecik 60 kilo olarak ben ve azra - sıla Selma’yı mezun edeceğiz. Bu günden sonra buna daha çok inanır oldum .

evet aldım ılter ama senın aldıgın kalorı daha az benımkınden benımde tahmını 900 kcl denk gelıyor azmı dıyorsun olur yerım salata tavuk

ŞenizŞenizŞenizilter ınan benı heycan bastı cok mutluyum ya sankı kg vermışım gıbı geldı bunları görünce cok teşekkur ederım canım bagol kararlıyım bu kez gıdecek bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aferin selmacım bak bu sefer başarcaz ben de veriyorum hissediyorum ben de çok halsizim aslında besinimi alıyorum belki reglden dolayı vücudum zayıf düşmüştür bilemiyorum..ama uykuya çok dikkat et selmacım uyku kilo aldırıyor..sabahları mümkün olduğu kadar erken kalk yemen gereken şeyleri yap sporunu yap sonra gerekiyorsa uyu ama sakın 12 lere kadar aç yatayım deme:1ninca:

evet aldım ılter ama senın aldıgın kalorı daha az benımkınden benımde tahmını 900 kcl denk gelıyor azmı dıyorsun olur yerım salata tavuk
ben yediklerinin hemen kalorilerine bakayım ama sanmıyorum okadar çok çıkmaz
inşallah cnaım bende inanıyorum gideceğine

Selmacığım kendini iyi hissetmene sevindim. Maalesef bende çok uyuyorum kırkyılda bir erken kalktım ama şimdide benim uykum geldi.

kızlar ben 3 gündür 5 i biyerde çayı içiyorum ondan mıdır bilmiyorum ama gerçekten tok tutuyor iştahı kesiyor ve içimi kolay..canım tatlı da istemiyor artık ki gün içerisinde şeker adı altında aldığım tek şey salatanın içindeki havuç ve öğleden sonraları yediğim yeşil elma..dün eşime pasta keserken duy şundan kaçak yapayım dedim bir parmak attım inanın canım istemedi normalde olursa saldırırdım..siz de deneyin derim..

cok uyuyorum sabah cocukları okula yollayınca tekrar yatıyorum ama yatnadan önce meyva yıyıp yatıyorum dayanamıyorum uykusuzluga

evet bu kez başaracagız nıhalcım :lepi::lepi:

Selmacığım kendini iyi hissetmene sevindim. Maalesef bende çok uyuyorum kırkyılda bir erken kalktım ama şimdide benim uykum geldi.

ev hanımı olmanın sonucları işte olsaydık uyumazdık mecbur calışırdık bende öyleden sonra carşıya cıkayım dıyorum cunkı evde vakıt gecmıyor arkadaşlarada gıtmek ıstemıyorum cünkı genemı rejımdesın dıyecekler moralım bozulacak en ıyısı carşı gıdıp gezeyım

cok uyuyorum sabah cocukları okula yollayınca tekrar yatıyorum ama yatnadan önce meyva yıyıp yatıyorum dayanamıyorum uykusuzluga

evet bu kez başaracagız nıhalcım :lepi::lepi:

uyuma işte selmacım çocukları okula mı gönderdin çık yürüyüşe gel güzelce al duşunu yap kahveni sonra yayıl evde.. sonra da işlerini yapmaya başla..ilk birkaç gün zorlanırsın sonra bak arayacaksın o düzeni..uyuöa güzleim uykudan ben de işsiz dönemimde çok kilo aldım doğr düzgün bişey yemediğim halde..
şimdi mevsim dönüşü olduğu için hepimizde bir ahestelik var ama bunu kırmak lazım..uyuyarak kg verilmezzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…