Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelelim menüyeeee

Uyanınca limonlu sıcak su

10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,1 dilim süzme peynir,3 zeytin,domates, salatalık,yeşil biber,1 dilim tb ekmeği ,limonlu kış çayı

12.30
1 kivi,1 portakal

13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,3 kuru kayısı

17.00
1 kase limonlu tavuk suyuna şehriye çorbası tavuk parçalarıyla birlikte

Az önce de 1 kupa ıhlamur,5 siyah üzüm
Su:3 lt olmuştur
Spor: 30 dk leslie oda malesef bölünerek. oynakbasi34

Kız abla şaka biyana sen bugün nasıl ayakta durabiliyosun bu menüyle çok az değil hiçbişey yememişsin aç değilmisin

Bak bugün çok iyi ablacım afiyet olsun

Patates salatası dışında güzel canım afiyet olsun malesef bende açım,en iyisi su içelim

Tebrikler peynir için canım bende küçüğüme hep lor ve labne yapıyodum son zamanda bıraktım bukadar aç kalmamalısın bence,vücudu böyle alıştırırsan çok çabuk kilo alırsın

Gözümden kaçan menü oldu mu bilmiyorum ,yorumları kim ne kadar önemser herkesin kendine kalmış bişey ben herbirinizin eleştirisini önerisini kesinlikle dikkate alıyorum kızlar bana istediğinizi söyleyin boyutunu sayısını sorun gördüğüm sürece cevaplarım bazen ben soruyorum ama cevap alamıyorum yorum yapasım da gelmiyo

gel gel yandaş ol.bana :))

ne yaniiii hava mı atıyorsun simdikkk nolarr bizde mezun olabilerizz kii dimi kızlar r

bende istiyommmm yorum :)))

eveeetttt sıra bende:)
sabah 10.00
2 yimirtaa
2 çeri domates
peynir zeytin
2 dil ekmek tb

ara 14.00
2 bardak çay

öğlen 16.00
1 dolu kaşe 2 kabaltandan olusan yoğurtlu kabak

akşam 17.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe kereviz
salata

ara
çay hurma 4 adet

su 2.5 lt
1.5 saat tempolu yürüyüş

kızlar dışarıdayım diye öğlen aksadi ama bende eve geldim hemen yedim dışarda cislar varrr malum ev yemeği de az yer de bulunuyor

Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan

gel gel yandaş ol.bana :))

ne yaniiii hava mı atıyorsun simdikkk nolarr bizde mezun olabilerizz kii dimi kızlar r

bende istiyommmm yorum :)))
Hehe evet koş gel koş bekliyorum bebe gelirse artık ben şişerken siz filinta gibi olup bana destek olursunuz peşin peşin diyim

Bu arada kibarlığın gözümden kaçmadı bebişim kurt kocayıncayla başlayan atasözündeki köpeği kuzuya çevirerek söyledin yerim seni Elhan
Kuzum benim kıyamıyorum sana kuzusun işte . yediklerime gelince cumadan beri+600 gram artı var. Eksiye düşmekten vazgeçtim en azından sabitlemem gerekli. Yarın da bir çaresine bakacam.Arkadasim yarın ıspanak salatası yapicam bir şey getirme dedi yoğurda devam yani. Saf protein de çözüm olmuyor bana....çok zor durumdayım regl de kapıda ...onunda stresi var g.......sler taş gibi oldu ama tık yok hala ...yağ yakamiyorum stres kaynaklı hepsi üst üste geldi...dua et nolur gitsin bu fazlalık...

Afiyet olsun. Kusursuz bir hasta menüsü. Küçük kuzuya da içir bol bol...su süper olmuş.

Cevap alamasak da biz yazmaya devam edelim. emin ol enerjin herkese iyi geliyor. İyi ki gelmişsin buraya. sen bizim minik kuşumuzsun cıvıltıni duymayinca bir garip oluyor etraf...

Nihalcim her şey süper. Dört hurmani önce üçe sonra ikiye düşürelim mi aşama aşama...bu soğukta 1.5 saat yürüyüş de büyük başarı. Akşam saatlerinde bir saat yürüdüm ben de unutmuşum menüye yazmayi.

Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan
Soda veya maden suyunda hemfikirim canım. Ödem yapıyor hem de böbrekler süzmekte zorlaniyormuş. Eşime de doktor fazla tüketme demişti taş kırma ameliyatı oldu o da...

Kızcem uyudu gunduz uyumamıstı
Yoksa bu saatte uyumaz anası kılıklı
benim ki de babannesine kaçtı gelsin direk yatağa atacağım onu gündüz uyumadı benimkide

Hehe evet koş gel koş bekliyorum bebe gelirse artık ben şişerken siz filinta gibi olup bana destek olursunuz peşin peşin diyim

amaaannn sen yeter ki şiş biz sana destek oluruz allah nasip etsin bir an evvel inşallah :))

canım ben malum sıfır şekerli bir 3 hafta geçiriyorum hurmayi da yemezsem heleki adet olmuşum duramam kiii çikolataya gire daha masum yaaaaa

ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa

Barbunya Allah'tan yarım kase yoksa tehlike çanları dan dan edecekti. Yavrum menülerine yoğurt ekle, salata yap bol yesillikli tok tutsun seni .. gece yoğurduyla yetinme...patates salatasini abartmadan yiyebilirsin Karatay diyetinde var ama ben tercih etmiyorum . Canımı okudu bu haftaki patatesler az yedim güya...

Üzüldüğün şeye bak. Eşinin kuzenine haber ediyorsun gelsin bı görsün. O da boyle olmasını istemezdi bakar bir çaresine... Tatlılıkla her şey düzelir...

Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmm Hele ben ekmek arası hastasıyım her şeyi dürüm Yapa yapa tombik dürüm olduydum. Patlıcan dolmasını tost yapıp yiyen insanım bol tereyağlı salçalı hem de... unut unut hiç hatırlama ...vicdan yaptıkça moral bozuyoruz.

Üzüldüğün şeye bak. Eşinin kuzenine haber ediyorsun gelsin bı görsün. O da boyle olmasını istemezdi bakar bir çaresine... Tatlılıkla her şey düzelir...

ahhhh meryemcim 5 ay oldu canım ya oyalıyor bugün yarın diye diye şimdi yazdım yine haftaya attı bakalım nolacak böyle

cumaya büyük güne az kaldı Meryem dukan birasini dene istersen heleki adet zamanlarımda çok yardımcılığını gördüğüm oldu yarın yapıyım bakalım cuma sabahına ne çıkacak uzun zamandır adet önce si yapmadıydım

Yarın öglen protein salata agırlıklı beslenırım aksam yogurt yesıl cay fln
Eminim ablam cuma artı görmezsin sen en azından sabit olur yarın sabahtan verelim coskuyu motivasyonu tuzuda sıfır kullansın herkes zeytin cısss olsun su tutmasın vucut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…