Kız abla şaka biyana sen bugün nasıl ayakta durabiliyosun bu menüyle çok az değil hiçbişey yememişsin aç değilmisinModumu düşürmüyorumendişeye mahal yok. Nerede kalmıştık kızlar
Bugünkü cezali menüm
Sabah 07.40 Üç kuru üzüm, üç çığ fındık
Öğle 13.00 Dört kaşık biberli, iki cevizli, yoğurt
15.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir küçük mango( ilk mangom), bir kivi, üç kaşık yulaflı yoğurt
Kiraz saplı, yeşil çay iki litre su
Bak bugün çok iyi ablacım afiyet olsunMenüm sabah
Bi kase tarhana 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
Ara bi iki dilim meyve kurusu kahve eşliğinde
Aksam bi kase tarhana bi tabak patlıcan
Çay leblebi az kuru üzüm kuru kaysi 3 tane bi küçük portakal şu şu an 6 bardak civarı spor 1 saat step 45 dk fitness step 10 15 le 11 15 arası bitince 45 dk aletlerle devam ediyom step ısınma yerine geciyo
Patates salatası dışında güzel canım afiyet olsunBugün yedıklerım
Sabah 10:00
Menemen iki zeytin peynir Bı dılım ekmek
14:00(kuzende)
Bı parca kızarmış baget dort kasık patetes salatası iki kasık sebze yemeği Bı dılım ekmek sekersız cay
15:30 sekersız kahve
18:00 yesıl cay
18:45 dayanamadım yarım kase barbunya Bı dılım ekmek
Hala acım
21:00da zencefil pul biberli yogurt yıyecegım Bı kase
Spor 30dk
Tebrikler peynir için canım bende küçüğüme hep lor ve labne yapıyodum son zamanda bıraktımHayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün doğru dürüst birşey yemedim desem yeridir dışarıda koşturmacayla geçti akşama kadar. Sabah küçük bir kase mısır gevreği yedim arada da 2, 3 tane soğan halkası tırtıkladım o kadar. Bu arada ilk defa kendi peynirimi yaptım evde müthiş mutluyum :) oğlumu yatırdıktan sonra da yoğurdumu mayaladım mı kafam rahat. Bol eksiler herkese
gel gel yandaş ol.bana :))Helal sana ♡♡♡♡ Azmine hayran kaldım ama bu şeker diyeti de sana çok fayda ediyordurBakalım bende bugün itibariyle şeker orucu uygulayacağım
Onuda yaparız inşallahyeterki faydalı olsun ♡♡♡♡
ne yaniiii hava mı atıyorsun simdikkk nolarr bizde mezun olabilerizz kii dimi kızlarAbboo anarşikler basmış grububen çok heyecanlı ve panik atağım. Biriyle tartışırken hatta konuşurken bile ağlarım ama zayıflıktan değil heyecandan
Keşke azıcık çaçeron olabilseydim
zukkum ben yerim pampa gelmişken meeeeezunnn oldum ya gııı
HakkatLilimam nerdesin cnm
oynakbasi34 cnm bu menüyle acıkmadıysan helal olsun daha nasıl gol olmasın çık tebrikler.
bende istiyommmm yorum :)))Gözümden kaçan menü oldu mu bilmiyorum ,yorumları kim ne kadar önemser herkesin kendine kalmış bişey ben herbirinizin eleştirisini önerisini kesinlikle dikkate alıyorum kızlar bana istediğinizi söyleyin boyutunu sayısını sorun gördüğüm sürece cevaplarımbazen ben soruyorum ama cevap alamıyorum yorum yapasım da gelmiyo
Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falanGelelim menüyeeee
Uyanınca limonlu sıcak su
10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,1 dilim süzme peynir,3 zeytin,domates, salatalık,yeşil biber,1 dilim tb ekmeği ,limonlu kış çayı
12.30
1 kivi,1 portakal
13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,3 kuru kayısı
17.00
1 kase limonlu tavuk suyuna şehriye çorbası tavuk parçalarıyla birlikte
Az önce de 1 kupa ıhlamur,5 siyah üzüm
Su:3 lt olmuştur
Spor: 30 dk leslie oda malesef bölünerek.oynakbasi34
Hehe evet koş gel koş bekliyorumgel gel yandaş ol.bana :))
ne yaniiii hava mı atıyorsun simdikkk nolarr bizde mezun olabilerizz kii dimi kızlarr
bende istiyommmm yorum :)))
Kuzum benim kıyamıyorum sana kuzusun işte .Bu arada kibarlığın gözümden kaçmadı bebişim kurt kocayıncayla başlayan atasözündeki köpeği kuzuya çevirerek söyledin yerim seniElhan
Afiyet olsun. Kusursuz bir hasta menüsü. Küçük kuzuya da içir bol bol...su süper olmuş.Gelelim menüyeeee
Uyanınca limonlu sıcak su
10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,1 dilim süzme peynir,3 zeytin,domates, salatalık,yeşil biber,1 dilim tb ekmeği ,limonlu kış çayı
12.30
1 kivi,1 portakal
13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,3 kuru kayısı
17.00
1 kase limonlu tavuk suyuna şehriye çorbası tavuk parçalarıyla birlikte
Az önce de 1 kupa ıhlamur,5 siyah üzüm
Su:3 lt olmuştur
Spor: 30 dk leslie oda malesef bölünerek.oynakbasi34
Cevap alamasak da biz yazmaya devam edelim.Gözümden kaçan menü oldu mu bilmiyorum ,yorumları kim ne kadar önemser herkesin kendine kalmış bişey ben herbirinizin eleştirisini önerisini kesinlikle dikkate alıyorum kızlar bana istediğinizi söyleyin boyutunu sayısını sorun gördüğüm sürece cevaplarımbazen ben soruyorum ama cevap alamıyorum yorum yapasım da gelmiyo
Nihalcim her şey süper. Dört hurmani önce üçe sonra ikiye düşürelim mi aşama aşama...bu soğukta 1.5 saat yürüyüş de büyük başarı. Akşam saatlerinde bir saat yürüdüm ben de unutmuşum menüye yazmayi.eveeetttt sıra bende:)
sabah 10.00
2 yimirtaa
2 çeri domates
peynir zeytin
2 dil ekmek tb
ara 14.00
2 bardak çay
öğlen 16.00
1 dolu kaşe 2 kabaltandan olusan yoğurtlu kabak
akşam 17.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe kereviz
salata
ara
çay hurma 4 adet
su 2.5 lt
1.5 saat tempolu yürüyüş
kızlar dışarıdayım diye öğlen aksadi ama bende eve geldim hemen yedim dışarda cislar varrr malum ev yemeği de az yer de bulunuyor
Soda veya maden suyunda hemfikirim canım. Ödem yapıyor hem de böbrekler süzmekte zorlaniyormuş. Eşime de doktor fazla tüketme demişti taş kırma ameliyatı oldu o da...Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan
benim ki de babannesine kaçtı gelsin direk yatağa atacağım onu gündüz uyumadı benimkideKızcem uyudugunduz uyumamıstı
Yoksa bu saatte uyumaz anası kılıklı
Hehe evet koş gel koş bekliyorumbebe gelirse artık ben şişerken siz filinta gibi olup bana destek olursunuz peşin peşin diyim
Kuzum benim kıyamıyorum sana kuzusun işte .yediklerime gelince cumadan beri+600 gram artı var. Eksiye düşmekten vazgeçtim en azından sabitlemem gerekli. Yarın da bir çaresine bakacam.Arkadasim yarın ıspanak salatası yapicam bir şey getirme dedi yoğurda devam yani. Saf protein de çözüm olmuyor bana....çok zor durumdayım regl de kapıda ...onunda stresi var g.......sler taş gibi oldu ama tık yok hala ...yağ yakamiyorum stres kaynaklı hepsi üst üste geldi...dua et nolur gitsin bu fazlalık...
Afiyet olsun. Kusursuz bir hasta menüsü. Küçük kuzuya da içir bol bol...su süper olmuş.
Cevap alamasak da biz yazmaya devam edelim.emin ol enerjin herkese iyi geliyor. İyi ki gelmişsin buraya. sen bizim minik kuşumuzsun cıvıltıni duymayinca bir garip oluyor etraf...
Nihalcim her şey süper. Dört hurmani önce üçe sonra ikiye düşürelim mi aşama aşama...bu soğukta 1.5 saat yürüyüş de büyük başarı. Akşam saatlerinde bir saat yürüdüm ben de unutmuşum menüye yazmayi.
Soda veya maden suyunda hemfikirim canım. Ödem yapıyor hem de böbrekler süzmekte zorlaniyormuş. Eşime de doktor fazla tüketme demişti taş kırma ameliyatı oldu o da...
Barbunya Allah'tan yarım kase yoksa tehlike çanları dan dan edecekti. Yavrum menülerine yoğurt ekle, salata yap bol yesillikli tok tutsun seni .. gece yoğurduyla yetinme...patates salatasini abartmadan yiyebilirsin Karatay diyetinde var ama ben tercih etmiyorum . Canımı okudu bu haftaki patatesler az yedim güya...Bugün yedıklerım
Sabah 10:00
Menemen iki zeytin peynir Bı dılım ekmek
14:00(kuzende)
Bı parca kızarmış baget dort kasık patetes salatası iki kasık sebze yemeği Bı dılım ekmek sekersız cay
15:30 sekersız kahve
18:00 yesıl cay
18:45 dayanamadım yarım kase barbunya Bı dılım ekmek
Hala acım
21:00da zencefil pul biberli yogurt yıyecegım Bı kase
Spor 30dk
Üzüldüğün şeye bak. Eşinin kuzenine haber ediyorsun gelsin bı görsün. O da boyle olmasını istemezdi bakar bir çaresine... Tatlılıkla her şey düzelir...ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa
Sessizlik güzel de ...bu kadar da demedik canım. Az bı gel buralara ne edersin ne yer içersin hele bı anlat...Gurbet kuşu...Çok iyi yapıyorsun canım. Ben de öyle uzanıp dinleniyorum, sessizlik, ne güzel.
Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmmAh ah o künefe eve bakır tepsilerine varana kadar aldım bu yağlarda çok emeği vardır hiç hakkını yiyemem en çok ta Kastamonu etli ekmeği derler aslında bi tür gözleme şekerli çayda çabası istebu güzide nimetlerın çok hakkı var bende ama artık değişmek istiyorum eski halime asla dönmek istemiyorum bu hafta tartıda tık yok ödem mi ne anlamıyom kiraz sapımi içeyim napiyim bi yerde hata yapıyom ama bakcaz
Üzüldüğün şeye bak. Eşinin kuzenine haber ediyorsun gelsin bı görsün. O da boyle olmasını istemezdi bakar bir çaresine... Tatlılıkla her şey düzelir...
Yarın öglen protein salata agırlıklı beslenırım aksam yogurt yesıl cay flnBarbunya Allah'tan yarım kase yoksa tehlike çanları dan dan edecekti. Yavrum menülerine yoğurt ekle, salata yap bol yesillikli tok tutsun seni .. gece yoğurduyla yetinme...patates salatasini abartmadan yiyebilirsin Karatay diyetinde var ama ben tercih etmiyorum . Canımı okudu bu haftaki patatesler az yedim güya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?