Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evvettt kizlarrrr bugun 5.gunum veeee 68_1=67 kg ile karsinizdayimmm....insallah boyle devam ederim....oyle bi an geliyorkiii ya ye gitsin can bogazdan gelir diyorum ama zor tutuyorum kendimii...insallah o icimdeki sese uymamda zayiflamaya devam ederim...sizin motivenizin yeride burda cokkkk....tskederim hepinize...iyiki geldim bu grubaaa

Amin canım rüyalarım iyi şeylere gebe olsun hatta bende artık gebe olayım

Sıcak ortamlar insanı uyuşturuyor gerçektende metabolizmanın yavaşlaması bundandır belkide

Kilo verme işi başlardaki gibi hızlı gitmiyor öyle olsa 7 ayda 60 lı kilolarda olmam gerekirdi ama yinede azımsanacak bir kilo vermedim dimi

Tahıl detoksu işe yarıyor canım ben üç günde 1.5 kilo vermiştim belki sen daha fazla verirsin bünyede bünyeye değişir çünkü

Son düzenleme:
İlk zamanlar haftada bir iki kilo gidiyordu ...nerdeee o günler ....aynısini ben de yaşıyorum canım. Bu hafta direnci bir kırayım ilk işim tahıl detoksu. Kıran kırana mücadele ediyorum yağlarimla. kusura bakmasın severek ayrılmak zorunda...
Umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Saracim. Allah güzel haberini almayı nasip etsin bize.

Listeni merak ettim.. klasik ekmekli diyetisyen listesimiydi

Bence de sinirliyken karşıdaki sakinse tam çıldırmalık oluyor,çok tehlikeli.

evet baya tehlikeli. şiddete karşı olan ben ağız burun dalasım geliyor
ama bunu hiç demedim eşime

Selam kızlar
Yarın aç karnına kilomu bildireceğim
Beni de takip edin
seni Elhan a havale diyorum. takip neymiş göreceksin

benim de ilk başlarda öyleydi cnm. sabrım çok sınandı. ama şimdi iyi ki diyorum. çünkü sihirli değnek yok. o kilolar sadece bu şekilde gidecek. üstüne artan kiloyu vermektense şimdi başlamışken bitir.

ay ben de ben de. biz 3 kişi bekliyoruz gebeliği inş hepimiz müjdeli haberler veririz birbirimize

Bende ilk iki ay 6 7 kilo verdim sonra 2 3 kiloya düştü duraklamaya girdim bugün 5 gündür serbestim ana istesemde çok yiyemiyorum kilo almadım henüz ki diyetisyenim 5 kilo alabilirsin hiç üzülme demişti ama ben dün kek yaptım yulaf unuyla çok lezzetli vede hafif oldu tavsiye ederim ama iki dilim anca yedim beynimi nasıl kodlamışssam diyetle ilgili serbest olunca bile yiyemiyorum

Kontrollü olman çok güzel Çoğu kişi diyetisyeni lüzumlu görmez ben olması gerektiğine inananlardanim. Saracim daha önce diyetisyen geçmişim oldu ama on yıl önce... bu sefer de takımlarla deneyeyim dedim kilo veremeseydim özel bir diyetisyen aklımdaydı.
Yulaf unlu kek deneyebilirim sanırım. Yağ kullandın mi ...

Ne yazmişsınız bee
Oku oku ancak geldim
Camları hepsini sildim evıde süpürüp sildim öglen yemegı sonrası kızımla parka gittik anneciğim çok güneş var bak hem bende iyileştim beni parka götürmüsün deyince tamam dedim
Gittik geldik sekersız Türk kahvemi içtim kızçemi uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…