Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel geçmiş gününüz. Ellerine sağlık Seroşum dunyan da hep pırıl pırıl olsun. Güzel menülerle bekliyoruz tatlişimi

Amin canım müjdeli haberlere ihtiyacımız var

Amin canım sağolasın

Bende daha önceleri hem özelde hem devlette bir çok diyetisyene gittim ama inanmadıpımdan olsa gerek istikrar sağlayamadım bu diyetisyenim özel ama ekektşrşğimiz tuttu çok tatlı bir bayan ve işinin ehli buna inandım güvendim her dediğini harfiyen yaptım ve sonuç ortada çok memnunum

Keke yarım çay bardağı çiçek yağı kullandım canım istersen tarifini yazarım

Listeni merak ettim.. klasik ekmekli diyetisyen listesimiydi

Benim listem her hafta değişiyoe canım diyetisyenim kilo verip vermeme durumuma göre listemi değişir ekmek ben istemediğim için listemde yok ama tam buğday unlu yaprak galeta yı arada sırada kahvaltıda iki tane yerim

Canım çiçek yağı yerine ben tereyağcıyım onu kullanirim ...tarifi zahmet olacak isterim tabi ki...arkadaşlarım da görür çaylarının yanina ölçülü bir şekilde ara öğün olarak tüketirler.

Son düzenleme:

Kekte tereyağı hiç kullanmadım canım ama çiçek yağı istemezsen hakiki zeytinyağı kullansan daha iyi olur sanki

Yulaf unlu portakallı kek tarifi

Malzemeler
İki yumurta
İki portakalın suyu
Bir portakalın kabuğu rendelenecek
Bir çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İki paket hamur kabartma tozu
Bir paket vanilya
Bir yemek kaşığı kakao
Bir buçuk su bardağı yulaf unu

Yapılışı
Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır sonra kakao hariç diğer malzemeler eklenip çırpılır kek kalıbı yağlanır hamur bir çay bardağı ayrılarak kalıba boşaltılır kalan hamura kakao eklenir karıştırılır sonra hamura şekil verilerek eklenir 175 derecede 35 40 dakika kontrollü pişirilir sonra ilk sıcağı çıktıktan sonra dilimlenip servis edilir

Fava ekledim. Teşekkürler

menüyü yazayım ben

sabah 7 1 bardak tarçınlı süt

12.30
2 kaşık yulaf 1 bardak süt 1 gün kurusu 1 hurma ile karıştırıp yedim

öğlen 15.30
1 tabak kapuska
2 ya patlıcan kabak soteledim yoğurt la yedim
1 kaşe tavuklu salata
ara
1 bardak bitki çayı
1 antinkuntin

akşam için brokoli ve karnabahar haşladim yoğurtla yerim

şu 2.5 lt

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Gezenti Kaptaniniz geldiiiiiiii

Veeee kesinlikle gram kacamaksiz döndüm hemen akşam yemeği falına aradan çıkıp uzun uzun anlatırım

Kahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ? oynakbasi34

Çok ta güzel olmuş bence ♡♡♡♡

Selam kızlar
Yarın aç karnına kilomu bildireceğim
Beni de takip edin

Gözüm üzerinde merak etme kuzuuuuu ♡♡♡♡

Harikasın canım valla helal olsun ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…