Ne güzel geçmiş gününüz.Ne yazmişsınız bee
Oku oku ancak geldim
Camları hepsini sildim evıde süpürüp sildim öglen yemegı sonrası kızımla parka gittik anneciğim çok güneş var bak hem bende iyileştim beni parka götürmüsün deyince tamam dedim
Gittik geldik sekersız Türk kahvemi içtim kızçemi uyutuyorum
evet baya tehlikeli. şiddete karşı olan ben ağız burun dalasım geliyor
ama bunu hiç demedim eşime
seniElhan a havale diyorum. takip neymiş göreceksin
benim de ilk başlarda öyleydi cnm. sabrım çok sınandı. ama şimdi iyi ki diyorum. çünkü sihirli değnek yok. o kilolar sadece bu şekilde gidecek. üstüne artan kiloyu vermektense şimdi başlamışken bitir.
ay ben de ben de. biz 3 kişi bekliyoruz gebeliği inş hepimiz müjdeli haberler veririz birbirimize
İlk zamanlar haftada bir iki kilo gidiyordu ...nerdeee o günler ....aynısini ben de yaşıyorum canım. Bu hafta direnci bir kırayım ilk işim tahıl detoksu. Kıran kırana mücadele ediyorum yağlarimla.kusura bakmasın severek ayrılmak zorunda...
Umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Saracim. Allah güzel haberini almayı nasip etsin bize.
Kontrollü olman çok güzel Çoğu kişi diyetisyeni lüzumlu görmez ben olması gerektiğine inananlardanim. Saracim daha önce diyetisyen geçmişim oldu ama on yıl önce... bu sefer de takımlarla deneyeyim dedim kilo veremeseydim özel bir diyetisyen aklımdaydı.
Yulaf unlu kek deneyebilirim sanırım. Yağ kullandın mi ...
Listeni merak ettim.. klasik ekmekli diyetisyen listesimiydi
Canım çiçek yağı yerine ben tereyağcıyımBende daha önceleri hem özelde hem devlette bir çok diyetisyene gittim ama inanmadıpımdan olsa gerek istikrar sağlayamadım bu diyetisyenim özel ama ekektşrşğimiz tuttu çok tatlı bir bayan ve işinin ehli buna inandım güvendim her dediğini harfiyen yaptım ve sonuç ortada çok memnunum
Keke yarım çay bardağı çiçek yağı kullandım canım istersen tarifini yazarım
Canım çiçek yağı yerine ben tereyağcıyımonu kullanirim ...tarifi zahmet olacak isterim tabi ki...arkadaşlarım da görür çaylarının yanina ölçülü bir şekilde ara öğün olarak tüketirler.
Yenom YenomAkaryakıt istasyonu gibiyiz di mi bacım
Benim listem her hafta değişiyoe canım diyetisyenim kilo verip vermeme durumuma göre listemi değişir ekmek ben istemediğim için listemde yok ama tam buğday unlu yaprak galeta yı arada sırada kahvaltıda iki tane yerim
Fava ekledim. TeşekkürlerYulaf unlu portakallı kek tarifi
Malzemeler
İki yumurta
İki portakalın suyu
Bir portakalın kabuğu rendelenecek
Bir çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İki paket hamur kabartma tozu
Bir paket vanilya
Bir yemek kaşığı kakao
Bir buçuk su bardağı yulaf unu
Yapılışı
Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır sonra kakao hariç diğer malzemeler eklenip çırpılır kek kalıbı yağlanır hamur bir çay bardağı ayrılarak kalıba boşaltılır kalan hamura kakao eklenir karıştırılır sonra hamura şekil verilerek eklenir 175 derecede 35 40 dakika kontrollü pişirilir sonra ilk sıcağı çıktıktan sonra dilimlenip servis edilir
Kahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ?oynakbasi34
Selam kızlar
Yarın aç karnına kilomu bildireceğim
Beni de takip edin
Evvettt kizlarrrr bugun 5.gunum veeee 68_1=67 kg ile karsinizdayimmm....insallah boyle devam ederim....oyle bi an geliyorkiii ya ye gitsin can bogazdan gelir diyorum ama zor tutuyorum kendimii...insallah o icimdeki sese uymamda zayiflamaya devam ederim...sizin motivenizin yeride burda cokkkk....tskederim hepinize...iyiki geldim bu grubaaa
Hosgeldin canım aramızaHadi tempo
Canım naber ya.. pek görünmüyorsun..Hosgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?