Çok iyi olur canım afiyet olsun yeKahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ?oynakbasi34
Kahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ?oynakbasi34
Naber fıstıkÇok iyi olur canım afiyet olsun yeseni çok tok tuttuğunu göreceksin
Merhaba kızlar
Dün yazamadığım menümü yazayım
Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su
09.30 kahvaltı
4 kaşık müsli bir bardak süt çeyrek muz 2 cevizden oluşan karışım(cumaya kadar bu şekil düşünüyorum)
14.00
Sade Türk kahvesi,2 hurma,1 incir
17.00
1 dilim fırında somon,çokça salata
21.00
Sade Türk kahvesi,1 avuç sarı leblebi
Su:2 lt
Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p
Toplam= 262poynakbasi34 Elhan
İyi ablacımNaber fıstık
Teşekkür ederim :)Çok iyi olur canım afiyet olsun yeseni çok tok tuttuğunu göreceksin
Acıktım canım ama 22.00 den sonra açlığım aklıma bile gelmediOyyy acıkmadın mıı
Her zaman bekleriz canım ♡♡♡♡
Abooooo benim şu aralardaki kilolarını basladinve 7 ayda eridin resmen zaten bu ara motivasyon iyidi bende ama senin başarını görünce daha çok gaza geldim
Hadi inşallah darısı benimde başıma
Maşallah sana canımbir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn
Benimki oturakli epileptiklerdendaha çok bisiklet gibi oluyor ama kolları da çalıştırıyor tabi evet 40 dakika yaptım bugün
Sorma valla bende olay bitmez
Eskiden esime makarası ileride hayatımı yazacağım ve adını da kaynanatörle Hayat koyacağım diyordumhiç bir şey gizli kalmayacak kitapta dediğimde eşim kahkahalarla gülerek yaz yaz sonra 3ü bir olsun seni bir güzel yolsunlar diyordu
Şimdi o düşünsünufaktan kiskancliklar cogaliyordur
Duble türk kahvesi yaptım kendime sizede yapayım
Sabah uygun bir kahvaltı yaptım.
Tatlı isteği bir kaç güne geçer. 1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım kahve içerken.
Anneme gidicem önceden planlanmış bugün mantı yapıcakmışız
Kızlar biraz sonra ufak ufak hazırlanıp arkadaslarla buluşup Bebiş görmeye gideceğiz ♡♡♡♡♡
Büyük ihtimal evsahibi mutlaka ikram birşeyler hazirlamistir ama ben onlemimi aldımBiraz evvel kendime oglenlik 1 kase chiali yoğurt hazırlayıp bir güzel huplettim
Hepsi bilir ben erken kalkarimbahane hazır valla oglenlik yedim çok şiştim yemin etsem başım agrimaz
Sadece şekersiz çay ve kahve içerim ♡
Bu arada aksamlik da kuru fasulye yapacağım evdekiler için ama kendime bir kaç kaşık ayırıp piyaz yapmayı planlıyorum ♡
Elhan aksamlik sence 5 kaşık çok olur mu şöyle bol soğanlı acılı
Yanına da 1 kase yoğurt ♡
Gelince soganliyacagim yemeği nasılsaönce sorayım da sonra gönül rahatlığı ile yerim en azından ♡
Kahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ?oynakbasi34
Afiyet olsun canım. İki gün yarişalim miMerhaba kızlar
09.30 kahvaltı
4 kaşık müsli bir bardak süt çeyrek muz 2 cevizden oluşan karışım(cumaya kadar bu şekil düşünüyorum)
14.00
17.00
21.00
Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p
Merhaba kızlar
09.30 kahvaltı
14.00
17.00
21.00
Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p
Iki kişiden de aynı cümleleri duyduğuma göre yiyebilirimÇok iyi olur saatlerce acikmazsin..
Bir de yeşillik oh misss
Teşekkür edrimm.ay cnm bekarken kıskanırdı ilk evlendiğimizde de kıskanırdı ama bıraktı o işleri. hele kapandıktan sonra tamamen vazgeçti
umarım tehlikeli sulara atlamazsın bonusssss! salata ye cnm sen. olmadı iç kıymadan kavur yoğurtla falan ye
sana çok güveniyoruz takımca kaptanım. takım adına konuştum ama nlar da yemeyeceğini düşünüyorşardır bence. bu arada kurufasulye yarın sakın yeme cnm cuma bildirimini artırmasın
yenebilecek en sağlıklı ve faydalı kahvaltı cnm afiyet olsun
Yarışalım kuşumAfiyet olsun canım. İki gün yarişalim miMenun tam benlik.
Herzamanki gibi açtım canımharika cnm. balığı biraz daha artırabilirdina slında ama dayandıysan süper.. afiyet olsun..
Acıktım canım ama 22.00 den sonra açlığım aklıma bile gelmedi
Tamam daha çok asiliriz bu şekilde balım.Yarışalım kuşumsporlarıda yarıştıralım ne dersin,sen salonda fena yapıyosun bende ona göre squat falan ekleyim
Herzamanki gibi açtım canım
Evet öyle bi sınır var ama beni durduran sınır değil sinir diEvet bi sınırı var sanırım açlığın,o sınıra kadar dayandığında geçiyor artık,sen iyi dayanmışsın.
Bebeğim aman diyim yangın söndürücü diye yanlışlıkla körüğü yanına alma...Beni bekliyolar.... ateş seni çağırıyo bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?