Gezmelerden anca gelebildim. Menumu yazayım hemen...
Sabah 07.30 Bir yumurta, peynir, zeytin, iki kayısı, çay
13.00 Bir yeşil elma
Akşam 18.30 İki kaşık pırasa, iki kaşık kereviz, bir kaşık taze börülce salatası, bir baklava dilimi büyüklüğünde bakla fava, üç köfte, bir kaşık bulgur pilavı ( masayı görünce gozum döndü benim diyette olduğumu bildiğinden arkadaşım bol zeytinyağli yapmış tadmasam küser diye yedim.)
21.00 Bir greyfurt
Suyu bugün ölçemedim su kabimi yanıma almayı unutmuşum. Bol bitki çayı içtim.
@oynakbasi34
Evet canımm çok mutluyum hem senin hem kendi adıma
Günaydın canım bugün iyice dinlen.
Bana da saril ben de isterimsonundaoldu
@serenalar keşke izne ayrilmasan canım.
Her izin dönüşün de daha kilolu döndün.. listedeyken gram gram da olsa veriyorsun ...
İstersen biraz daha düşün ve gayret et lütfen . Böyle de mutsuzsun .. yemek seni mutlu etmiyor ki..
Bak havalar ısınacak yaz geliyor,eli kulağında . İnce kiyafetlerle nasıl saklayacaksın fazlaliklarini ?
Boşver canım izni falan..bugün detoks gibi bişey yap yarına daha makul bir rakam görürsün . Bir de sarılayım sana
Kesinlikle katılıyorum @seranalar beni bırakıp nereye gidiyorsun?sonundaoldu
@serenalar keşke izne ayrilmasan canım.
Her izin dönüşün de daha kilolu döndün.. listedeyken gram gram da olsa veriyorsun ...
İstersen biraz daha düşün ve gayret et lütfen . Böyle de mutsuzsun .. yemek seni mutlu etmiyor ki..
Bak havalar ısınacak yaz geliyor,eli kulağında . İnce kiyafetlerle nasıl saklayacaksın fazlaliklarini ?
Boşver canım izni falan..bugün detoks gibi bişey yap yarına daha makul bir rakam görürsün . Bir de sarılayım sana
Gunaydinlarr takim arkadaslarim.bugun tartildim veeee
91 kilodan
89.6 kiloya inmisim 1 haftada
Sukur seksenli basamaklari gormeye basladim.
45 gun oldu diyete baslayali 9 kilo verdim toplamda sukur.
Tesekkurler cnm.6 lar zorda 7 leri gorurum inslalahharikasın cnm. yeni basamaklarda motivasyon pik yapıyor
sakın bozma. darısı 7 lere sonra 6 lara sonra hedefe inş..
Tesekkurler cnm.6 lar zorda 7 leri gorurum inslalah
Tesekkur ederim canim insallah bi gun bu msjin altina 69 u gordum diye sana alinti yaparimöyle deme hiç olur o da olur. yeter ki pes etme. başarılar dilerim..
Bana da saril ben de isterim
Gunaydinlarr takim arkadaslarim.bugun tartildim veeee
91 kilodan
89.6 kiloya inmisim 1 haftada
Sukur seksenli basamaklari gormeye basladim.
45 gun oldu diyete baslayali 9 kilo verdim toplamda sukur.
Tesekkur ederim canim insallah bi gun bu msjin altina 69 u gordum diye sana alinti yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?