Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzelmiş akşam yemeğin. Bol sebze en sevdiğim kış sebzeleri
Afiyet olsun canım.
Çok başarılı ve ölçülü, kocaman tebriks

Evet canımm çok mutluyum hem senin hem kendi adıma

Harikasınız valla. Hedefe varmanın ve korumanin mutluluğu hiçbir şeyde yok..
Dilerim hep fit ve sağlıklı kalırsınız

Günaydın canım bugün iyice dinlen.

Canım nasıl oldunuz, umarım daha iyisinizdir

sonundaoldu

@serenalar keşke izne ayrilmasan canım.
Her izin dönüşün de daha kilolu döndün.. listedeyken gram gram da olsa veriyorsun ...

İstersen biraz daha düşün ve gayret et lütfen . Böyle de mutsuzsun .. yemek seni mutlu etmiyor ki..
Bak havalar ısınacak yaz geliyor,eli kulağında . İnce kiyafetlerle nasıl saklayacaksın fazlaliklarini ?
Boşver canım izni falan..bugün detoks gibi bişey yap yarına daha makul bir rakam görürsün . Bir de sarılayım sana

Bana da saril ben de isterim

Hayırlı sabahlar arkadaslar
Serena canım bende yenaya katılıyom sözlerinin altına imzalıyom ayrılma hep beraber başarıcaz gr gr gitsin ama gelmesin istahlarimiz zaten açık bizim ya tuz katmiyom yagkatmiyom gene de acim diye yiyom bide tereyağ vs katsam yumulucam yemeye çok zaman arkadaslara ne yazıcam diye utancimdan yiyemiyom zaten perhiz de esas olan iç motivasyonu bulmamız o da burda var oooo yuzdennnnn bırak izini mizini gel beri gel beriii

Kesinlikle katılıyorum @seranalar beni bırakıp nereye gidiyorsun?

Mavimli canım ben tatlı yiyince şeker ihtiyacını kontrol etmekte zorlanıyom kilo verme döneminde tatlı ihtiyacınızı kuru meyvelerlekarsilasak koruma döneminde yapsak programı tatlım karbonhidrat yerine lifli gıdalar vs alsak daha iyi yada haftada bır o beslenmeyi odul olarakyapsak sen daha iyi bilirsin tabi paylasmakistedimfikrimi canim

Gunaydinlarr takim arkadaslarim.bugun tartildim veeee
91 kilodan
89.6 kiloya inmisim 1 haftada
Sukur seksenli basamaklari gormeye basladim.
45 gun oldu diyete baslayali 9 kilo verdim toplamda sukur.

harikasın cnm. yeni basamaklarda motivasyon pik yapıyor
sakın bozma. darısı 7 lere sonra 6 lara sonra hedefe inş..

Arkadaşlar 3 aylık korunma iğnesi denemiştim beni mahvetti bence benim vernemi de etkiliyor bütün dengemi bozdu Dr gittim ve sordum ama tersi yan etkiler söylenmişti namazı kuranı herşeyi i etkiledi çok canım sıkkın normalde 6,5 gunde temiz ken şimdi 12. Gün ve hala devam 10. Günde Sonra özür olduğu için ibadete başlıyabiliyosun ama bu kadar düzensizlik çok kötü kendi elimle vucut makinemi bozdum yaratan ne güzel düzen koymuş malesef insan bulaşık eliyle karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…