Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ama birakinca cok cabuk tekrar alirsin canm.acele etme bence yaza kadar yavas yavas gider 5-6 kilozaten
Aslında ben zayıfken böyle yerdim. O menüme gerçekliğime geri döndüm. Yavaş yavaş da olsa versem olur bana, zaten yeme biçimim bu benim. Ben aslında hiç kilo almadım tüm yaşamım boyunca, kilolu biri değilim yani. Son zamanlardan oldu bu, o da akşam yemeği yüzünden.

Canim bizim yazdigimiz sonuclara goremi giriyoruz bu analiza?

Aldığımız haftalık sonuca göre gerçi dereceye bakarsaniz neler baz alınıyor görürsünüz zaten♡♡♡♡

Kaptanım sen benim mesajımı görmedin sanırım oynakbasi34
Anam nasıl gözden kaçırdım ♡ senin adına çok sevindim canım ama buradan ayrılmak yok

Harikasin canım tebrikler ♡♡♡♡

Kaptanım sen benim mesajımı görmedin sanırım oynakbasi34
İçim yanar yanar yanar yanar...canım yanar yanar yanar yanar ...

Afiyet olsun canım.

Az öncede bir tane ayva yedim oynakbasi34
Yine afiyet olsun. Hep afiyet olsun.

Gezmelerden anca gelebildim. Menumu yazayım hemen...
Sabah 07.30 Bir yumurta, peynir, zeytin, iki kayısı, çay
13.00 Bir yeşil elma
Akşam 18.30 İki kaşık pırasa, iki kaşık kereviz, bir kaşık taze börülce salatası, bir baklava dilimi büyüklüğünde bakla fava, üç köfte, bir kaşık bulgur pilavı ( masayı görünce gozum döndü benim diyette olduğumu bildiğinden arkadaşım bol zeytinyağli yapmış tadmasam küser diye yedim.)
21.00 Bir greyfurt
Suyu bugün ölçemedim su kabimi yanıma almayı unutmuşum. Bol bitki çayı içtim.
oynakbasi34

Yok yok kaptanım buralardayım ben yine

İçim yanar yanar yanar yanar...canım yanar yanar yanar yanar ...

Afiyet olsun canım.

Yine afiyet olsun. Hep afiyet olsun.
Yanmasın cankuşum ben yine burdayım biyere gittiğim yok boşa gözden çıkarmayın kovsanız gitmem

Canim mezun olmak,istenilen kiloya inmekmi oluyor.araniza katilali cok olmuyor da..bazi terimleri anliyamiyorumm
Evet canım başta hedef koyuyozya işte o hedefi tutturunca mezun oluyosun havalı da bi kepin oluyo

Bakla fava yı baklavayla örnek verince arada ki "fa" yı görmeden gözlerim pörtledi baklava da olsa sen olunca sıkıntı yokta senin yeme ihtimalin bile şok geçirtti ablacaaan

Bugün menüm
kahvaltıda sucuklu omlet domates salatalık bol çay aralarda hep çaylarım var
Akşam sadece 1 avuç kadar tahminim ceviz çiğ ve fındık 1 tatlı kaşığı kadar makarnanın tadına baktım. Ve yine çaylarca tok hissediyorum :))
Şayet başarabilirsem bir mezun daha var bu hafta inşallah

Hüsna ablaaa menünü ne güzel yazdın senmisin değilmisin diye iki kez kontrol ettim sanırım tablet boştaydı

Hadi inşallah canım, zaten ikimiz bi ara rakiptik birlikte de mezun oluyoruz

Merhaba hanimlar. Hastaliktan sonra hem adapte olamadim hem de islerim cok birikti, o yuzden giris surem kisaldi. Bugun ki menum

Sabah: 1 yumurta, ceyrek simit, 1 yk tulum peyniri, 1 zeytin

Aksam: bir kase kemik corbasi, 2 dilim ekmek, 3 yemek kaşığı yogurtlu kuru patlican

Ara: yarim portakal, 1 muz

Bendende gec kalmks bi menu
Sabah yesil cay
Yumurta peynir zeytin ceviz
Oglen bi oturmaya gitmistim,ev sahibi sagolsun kuru dolma yapmis ondan
1 patlican
1 biber yedim
1 de soslu kofte
Aksam gondermedi sagolsun orda kaldik
Yemekte manti vardi ama yemedim
Salata yapmis sagolsun ondan yedim bide 1 tane daha dolma.
T
Yatmadan 1 saat tempolu yuruyus yaptim
Yatarkende biberli limonlu yogurt
Cok ic acici bi menu degil ama evden cikinca duzen bozuluyor

Selamın aleyküm kİzlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah nasıl yorulduysam zor uyandım hatta bir yandan evdekiler hazırlanırken hızlıca da olsa eşim çıkmadan sizlere yazayim istedim

Bugün havuz faslı var kızın gerçi eşim hastasin bırak bu gün de gitmesin dedi ama yine gotururum çok seviyor ♡♡♡♡

Günaydın canım bugün iyice dinlen.

Günaydın gençlik..

sonundaoldu canım oğlun nasıl oldu?

çok saol cnm. tam iyi değil ama ateş falan da yok. öksürük var biraz. onu da ballı süt, ıhlamur, portakal suyuyla atlatmaya çalışıyorum. senin kuzu nasıl cnm??

kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine

geçmiş olsun hilal. cnm regl öncesi ben de böyle olurdum hatta artı olurdu. şöyle diyim sana regl mesela bugün ya 1 hafta önceden kilom sabitler hatta artı olur regl olunca inmeye başlardı. sakın motiveni kaybetme. sana inanıyorum ben.

aleyküm selam cnm. yine hareketli olmuş günün. menünü de yazmadın kaptiş..

ay evet ben şok oldum ve gurulandım. bunun üzerine nasıl kilo alırım

aslında ben de buna yakın şekilde kilo verdim de. sürekli olunca veremezsin cnm. şöyle yap 3 gün böyle beslen 4 gün tatlı yeme mesela.
çünkü bunu hergün yapınca koruma oluyor. ben de öyle oldu yani.

geçmiş olsun sana da. ve akşam ekmeklerini çıkarırsak daha güzel olur

ekmeklere takık mıyım ne @serenalar a selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…