Aslında ben zayıfken böyle yerdim. O menüme gerçekliğime geri döndüm. Yavaş yavaş da olsa versem olur bana, zaten yeme biçimim bu benim. Ben aslında hiç kilo almadım tüm yaşamım boyunca, kilolu biri değilim yani. Son zamanlardan oldu bu, o da akşam yemeği yüzünden.Ama birakinca cok cabuk tekrar alirsin canm.acele etme bence yaza kadar yavas yavas gider 5-6 kilozaten
Canim bizim yazdigimiz sonuclara goremi giriyoruz bu analiza?
Anam nasıl gözden kaçırdım ♡ senin adına çok sevindim canım ama buradan ayrılmak yok
Menüm
Uyanınca limonlu ılık su
10.30: kahvaltı
2 dilim sütlü yumurtalı kızarmış ekmek(içinde bir çorba kaşığı zeytinyağ var,yağsız tavada kızarttım),7 zeytin,bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,kış çayı
14.30
Sade Türk kahvesi,2 ceviz,2 antinkuntin
18.00
Balık ama ne balığı olduğunu bilmiyorumhamsiden daha iri mezgitte değil işte bi çeşit balık 5 tane yedim,salata,1 dilim çavdar
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba=160pElhan oynakbasi34
İçim yanar yanar yanar yanar...canım yanar yanar yanar yanar ...
Afiyet olsun canım.Menüm
Uyanınca limonlu ılık su
10.30: kahvaltı
2 dilim sütlü yumurtalı kızarmış ekmek(içinde bir çorba kaşığı zeytinyağ var,yağsız tavada kızarttım),7 zeytin,bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,kış çayı
14.30
Sade Türk kahvesi,2 ceviz,2 antinkuntin
18.00
Balık ama ne balığı olduğunu bilmiyorumhamsiden daha iri mezgitte değil işte bi çeşit balık 5 tane yedim,salata,1 dilim çavdar
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba=160pElhan oynakbasi34
Yine afiyet olsun. Hep afiyet olsun.Az öncede bir tane ayva yedimoynakbasi34
Canim mezun olmak,istenilen kiloya inmekmi oluyor.araniza katilali cok olmuyor da..bazi terimleri anliyamiyorumm
Yok yok kaptanım buralardayım ben yineAldığımız haftalık sonuca göre gerçi dereceye bakarsaniz neler baz alınıyor görürsünüz zaten♡♡♡♡
Anam nasıl gözden kaçırdım ♡ senin adına çok sevindim canım ama buradan ayrılmak yok
Harikasin canım tebrikler ♡♡♡♡
Yanmasın cankuşum ben yine burdayım biyere gittiğim yok boşa gözden çıkarmayın kovsanız gitmemİçim yanar yanar yanar yanar...canım yanar yanar yanar yanar ...
Afiyet olsun canım.
Yine afiyet olsun. Hep afiyet olsun.
Evet canım başta hedef koyuyozya işte o hedefi tutturunca mezun oluyosun havalı da bi kepin oluyoCanim mezun olmak,istenilen kiloya inmekmi oluyor.araniza katilali cok olmuyor da..bazi terimleri anliyamiyorumm
Bakla fava yı baklavayla örnek verince arada ki "fa" yı görmeden gözlerim pörtlediGezmelerden anca gelebildim. Menumu yazayım hemen...
Sabah 07.30 Bir yumurta, peynir, zeytin, iki kayısı, çay
13.00 Bir yeşil elma
Akşam 18.30 İki kaşık pırasa, iki kaşık kereviz, bir kaşık taze börülce salatası, bir baklava dilimi büyüklüğünde bakla fava, üç köfte, bir kaşık bulgur pilavı ( masayı görünce gozum döndü benim diyette olduğumu bildiğinden arkadaşım bol zeytinyağli yapmış tadmasam küser diye yedim.)
21.00 Bir greyfurt
Suyu bugün ölçemedim su kabimi yanıma almayı unutmuşum. Bol bitki çayı içtim.
oynakbasi34
Hüsna ablaaa menünü ne güzel yazdın senmisin değilmisin diye iki kez kontrol ettimHayırlı aksamlar menu
Sabah iki yumurtalı yagsiz tuzsuz Menemen az salata bi dlm
ekmek
Aksam karnıbahar Yoğurtlu yarım kase yayla çorba yRim dlm ekmek
Karışık bitki çayı
beyaz leblebi kaySi 3-4 tane şu 7 bardak spor1,5 saat step ve bölgesel fitness
Hadi inşallah canım, zaten ikimiz bi ara rakiptik birlikte de mezun oluyoruzBugün menüm
kahvaltıda sucuklu omlet domates salatalık bol çay aralarda hep çaylarım var
Akşam sadece 1 avuç kadar tahminim ceviz çiğ ve fındık 1 tatlı kaşığı kadar makarnanın tadına baktım. Ve yine çaylarca tok hissediyorum :))
Şayet başarabilirsem bir mezun daha var bu hafta inşallah
Evet canımm çok mutluyum hem senin hem kendi adımaHadi inşallah canım, zaten ikimiz bi ara rakiptik birlikte de mezun oluyoruz
İnsallah darisi butun isteyenlere olsun.en bastada saglik icin incenelim.hepte bole yasamaya gayret edelim insallah insallah insallahhhhHadi inşallah canım, zaten ikimiz bi ara rakiptik birlikte de mezun oluyoruz
Günaydın canım bugün iyice dinlen.Selamın aleyküm kİzlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah nasıl yorulduysam zor uyandım hatta bir yandan evdekiler hazırlanırken hızlıca da olsa eşim çıkmadan sizlere yazayim istedim
Bugün havuz faslı var kızın gerçi eşim hastasin bırak bu gün de gitmesin dedi ama yine gotururum çok seviyor ♡♡♡♡
sonundaoldu canım oğlun nasıl oldu?
kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡
Eşim işten geldi yemegimizide gedik hemen kendimi buraya attım
Halalar öğleden sonraya kadar kaldılarkeyifli bir gündü ama tabi baya yoruldum Tam öğleden sonra hadi artık dinlenebilirim derken benim ufak cadı ille alt komşunun kizlariyla oynamak istedi bende hadi dur arayayım da git 1 saat oyna bende o arada uzanirim dedim ama bomba elimde patladı
Komşuyu aradım onunkiler de benim kızı istiyormuş ama Abla ben temizlik için evi kaldırdım kızlar sana gelse olur mu dediHadi gelsinler dedim tabi o an
Ufak olan Anne sende gle diye aglayinca hadi gel bir yoğunluk kahvesi içelim bari dedim ve kendi kaleme 2ci gölümü attım
Neyseki hatun yarım saat oturup indi ama büyük kızı ( biri 6 diğeri 4 yaşında ) bizde kaldı ve daha 1 saat önce eve indi
Sonrada mutfak yemek fasli derken ancak eşimin internetine az ortak olayım dedim
Bu arada benim ses öksürük yüzünden komple gittimBaba filminderi mafya babası hatta Selami Şahin gibi buğulu oldu sesim
Sanada çok geçmiş olsun canım ♡
Boğazım çok kötü ağrıyor yaaa dün hatta gece hafif ateslenmisim ama su anda en azından ateş yok
Canım regl olamadım demişsin zatensebep belli ama sen yinede bol su iç belkide sana yaramayan yeni yaptığın bir şey bile sebep olabilir
Canım insülin direnci bir müddet senin düzenini bozabilir ve doktor ne diyorsa harfiyen uycuma yine hatırlat da izne ayırım seni de en azından o stres de azalirsa eminim kilolar daha güzel gitmeye başlayayinca bomba gibi bir dönüş yaparsın sende
Kızlar Takımların Performans Sonuçları açıklanmış ♡♡♡♡
Bizim durumumuz beni gururlandırdı inşallah daha da iyi olacak
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-46#post-58799094
Kızlar ben kendime psikolojik olarak iyi gelecek bir taktiğe başladım son bir kaç gündür. Bakalım kilo gidecek mi böyle. Madem tatlıdan vazgeçemiyorum o zaman sadece kahvaltıda yemek üzere kendime söz verdim. Akşam da asla yemek yemiyorum. Böyle bir deneyeceğim bakalım.
Merhaba hanimlar. Hastaliktan sonra hem adapte olamadim hem de islerim cok birikti, o yuzden giris surem kisaldi. Bugun ki menum
Sabah: 1 yumurta, ceyrek simit, 1 yk tulum peyniri, 1 zeytin
Aksam: bir kase kemik corbasi, 2 dilim ekmek, 3 yemek kaşığı yogurtlu kuru patlican
Ara: yarim portakal, 1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?