- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
İnşallah birtanem beraberce inşallahBu hafta hep güzeldi canım güzel bi eksiyle alcaksın o kepi inşallah
Ablalarım msjlarınız beni çok mutlu etti tşk ederim destegıniz için...
Seviyorum sizleri YENA ablam iki yıldır hep destek oldun bana Sagol bende seni kucaklıyorum
Günlük menü paylaşımı artı bide yorum yapılmaması stres yaptım sıkıldım insülin direncimden dolayı diyetisyenim bile üç saatte bir ögün listesi verdi listemi bir ay uygulayıp bıraktım o ay 2.4 gr verdim ekmeği 2-3 dilime düşürdüm ekmek oldugu için yorum yapılmadı menülerime
Eee böyle olunca ne anlamı kalıyor takımda yarışmanın ...
Msjlarınız gördüm cvp yazamadım bir ay önce yazmiştım teyzem felç geçirdi diye tam düzeldi dedık dün akşam üzeri ikinci felç geçirdi
Apar topar hastaneye gittik göremedik
Yogun bakımda...
Sabah erkenden tekrar gideceğim sabah 10da iki kişi içeri alıyorlar kızından rica ettim bu sefer ben girip göreyim diye
Beyine giden damarlar tıkalıymış ameliyat için karar verilecek durumuna göre
Beyinden iki ameliyat olmustu 10yıl önce
Canım sıkkın morelim bozuk
Bıraz dua istiyorum bütün hastalarımıza
Yenoşum harbiden keyifsizim. Okula uyum sağlayamadim. Geceleri uyku tutmuyor salak gibiyim kaç gündür...Burada da bebekler hasta , anneler hasta.... Çeşit çeşit problemlerle baş etmeye çalışıyor kızlar...üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarimda olmuyor değil o zamanlarda da herkes hastalıkla uğraşırken muzirlik yapamıyorum susuyorum naapim canım.bir ışık görsem atlayacam aslında
Geçmiş olsun canım. Desene bu hastalık furyasinda seni de kaybettik...Zamanla ben de duzeleceğine inanıyorum.
Bebim geçmiş olsun. Günah munah kalmadı kız sende.... Hasta bakmaya niyetlenirken bı de hastalandın ya....Allah sifa versin bitanem...ne güzel smoothie lerimizi içip iyyyyk miyyyyk diyecektik
Tatlışım program değişmedi tuttum nöbetimi...bugün yorucu geçti ....hava hem soğuk hem yağışlı olduğunda çocuklar dışarı çıkamıyor. İmam Hatip olduğumuz için 5,6,7,8,9,10,11,12 ler bizde. Nöbetçi olduğum kata 7. sınıftan bir öğrenci gelip öğretmen masasına tekme atıyor ve masayı kırıyor.Tabi nöbetçi olduğun için o tekmeyi sen savurmuşsun gibi bakışlara maruz kalıyorsun. Bir ders önce de o siniftaydim dışardan arkadaşlarınızı sınıfa getirmeyin demiştim. Açmışım şom ağzımı...Bu en önemlisiydi... Yoruldum spora gidecek hiç halim kalmadı...yarın pilatese giderim artıkin
Banucum bugün aldığım en güzel haberdi...çok hoş bir durum...Allah kulunu güzel sevindirmiş.
Bayıldım her zamanki gibi...yavrucum benim.... Arkadaşlarım kilo verdiğinde yağlarim eriyorİyi akşamlar arkadaşlar
Bu sabah kahvaltım için 1 yumurta haşladım domates salatalık çay
Aralarda yine çay
Akşam ise zeytinyağlı kereviz yemeği ekmeksiz
Bu haftayı çok çok hafif geçirdim zorlandığım anlarım oldu ancak inşallah yarın alacağım sonuca değmesi ümidiyle sabrettim. Herkese bol eksili bol motivasyonlu bir cuma mutluluğu diliyorum.
İnşallah birtanem beraberce inşallah
Hahaha o adayın bir benim sanırsamSerooooooş seroooooooş...gitme yafarkındayım bitanem huzursuzsun... Ustelemeye çekiniyorum.... çok dua ediyorum vazgecersin diye. Dönem dönem ruh halimiz kötü olabiliyor. Sabredince geçiyor ...kız etmeyince de geçiyor belki çoktan tebessüm moduna bile geçmişsindir... benim de bir derdim var diyim mi? Bu iki mezun adayı pek kıskanıyorum ben de mezun olmalıydım.. yok yavrum inadim inat gitmiyor bişeycik... @serenalar canımın içi olduğu kadar...hiç dert etme kendine...sakın hayallerinden vazgeçme ...tamam mı bitanem
Ah keşke öyle olaydı,onca takım okudumki kilo verenleri gördükçe bi deri bi kemik kalırdımBayıldım her zamanki gibi...yavrucum benim.... Arkadaşlarım kilo verdiğinde yağlarim eriyor
Yarın emeğinin karşılığını fazlasıyla alman umidiyle canım...
İnşallah Meryem ablacığımBayıldım her zamanki gibi...yavrucum benim.... Arkadaşlarım kilo verdiğinde yağlarim eriyor
Yarın emeğinin karşılığını fazlasıyla alman umidiyle canım...
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Benim hiç aksiyonsuz günüm olmayacak mıTam havuz faslı biteceğine yakın büyük kız aradı Arkadaşlarıyla Taksime ordan da Galataya geçecekler ama bizim Sakinenin cuzdanini calmislar
Birazdan mecbur karakola gececegiz sıkıntı olmasın diye tabi bizim kız daha ancak dönüyor
Ablalarım msjlarınız beni çok mutlu etti tşk ederim destegıniz için...
Seviyorum sizleri YENA ablam iki yıldır hep destek oldun bana Sagol bende seni kucaklıyorum
Günlük menü paylaşımı artı bide yorum yapılmaması stres yaptım sıkıldım insülin direncimden dolayı diyetisyenim bile üç saatte bir ögün listesi verdi listemi bir ay uygulayıp bıraktım o ay 2.4 gr verdim ekmeği 2-3 dilime düşürdüm ekmek oldugu için yorum yapılmadı menülerime
Msjlarınız gördüm cvp yazamadım bir ay önce yazmiştım teyzem felç geçirdi diye tam düzeldi dedık dün akşam üzeri ikinci felç geçirdi
Yogun bakımda...
Sabah erkenden tekrar gideceğim sabah 10da iki kişi içeri alıyorlar kızından rica ettim bu sefer ben girip göreyim diye
@sonundaoldu @Zarpy şimdiden çok teşekkürler canlar
@sonundaoldu canım daha iyi kızım sağolasın
YENA ablişkom Meryem ablanın program değişmediyse perşembe günleri nöbetçiydi sanırım ondan giremiyor bide spora falan başladıya ara verdikten sonra biraz yorgunluk yapıyodur
zukkum canım bademcik olmayınca yine de şiştiğini bilmiyodum dün annen ameliyat olcaktı demi,inşallah çok başarılı geçmiştir bir an önce toparlanırsınız
36 gün çökmüş ya bene istemiyorum bebek o yüzden direk yaptım tahlili ben en son geçen sene Mayıs ayında 14 gün geç olmuştum oda bahar ayindandi bu ne ayı bilemedimolabiliyor cnm bazen. geçen ay benim 36 gün sonra geldi. bir d ebebk istiyorum ya umutlanma vardı
hiç ozma sinirini. hamile değilsen gelir eninde sonunda. Allah annene de sana şifa evrsin cnm.
çok geçmiş olsun serenalar allah şifasını versin inşallahAblalarım msjlarınız beni çok mutlu etti tşk ederim destegıniz için...
Yogun bakımda...
abla annem iyi olsun da ben önemli değilim o normale dönsün istiyorum biran evvel kendi evimde daha sağlıklı oluruz diye düşündüm hemde evi bilen yok annemin arkadaşlarından biraz yatsın toparlasin yoksa kendi evinde rahat bırakmazlar gelen oturuyor kalkmıyor hasta evi sonuçta onlar öyle olunca bende direk dedim bana gel toparlanın ben götürürüm seni evine diye Allahtan itiraz etmediYenoşum harbiden keyifsizim. Okula uyum sağlayamadim. Geceleri uyku tutmuyor salak gibiyim kaç gündür...Burada da bebekler hasta , anneler hasta.... Çeşit çeşit problemlerle baş etmeye çalışıyor kızlar...üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarimda olmuyor değil o zamanlarda da herkes hastalıkla uğraşırken muzirlik yapamıyorum susuyorum naapim canım.bir ışık görsem atlayacam aslında
Geçmiş olsun canım. Desene bu hastalık furyasinda seni de kaybettik...Zamanla ben de duzeleceğine inanıyorum.
Bebim geçmiş olsun. Günah munah kalmadı kız sende.... Hasta bakmaya niyetlenirken bı de hastalandın ya....Allah sifa versin bitanem...ne güzel smoothie lerimizi içip iyyyyk miyyyyk diyecektik
Tatlışım program değişmedi tuttum nöbetimi...bugün yorucu geçti ....hava hem soğuk hem yağışlı olduğunda çocuklar dışarı çıkamıyor. İmam Hatip olduğumuz için 5,6,7,8,9,10,11,12 ler bizde. Nöbetçi olduğum kata 7. sınıftan bir öğrenci gelip öğretmen masasına tekme atıyor ve masayı kırıyor.Tabi nöbetçi olduğun için o tekmeyi sen savurmuşsun gibi bakışlara maruz kalıyorsun. Bir ders önce de o siniftaydim dışardan arkadaşlarınızı sınıfa getirmeyin demiştim. Açmışım şom ağzımı...Bu en önemlisiydi... Yoruldum spora gidecek hiç halim kalmadı...yarın pilatese giderim artıkin
Banucum bugün aldığım en güzel haberdi...çok hoş bir durum...Allah kulunu güzel sevindirmiş.
sağol canım 2 ameliyat geçirmiş oldu annem hem karnindan hem de vajenden yapmışlar bir çıkıp gelse eve hayırlısı ile inşallah bu bademcik zaten mutlaka böyle zamanda bir sıkıştırır beni çabucak geçse bari yatmama gerek kalmadan
36 gün çökmüş ya bene istemiyorum bebek o yüzden direk yaptım tahlili ben en son geçen sene Mayıs ayında 14 gün geç olmuştum oda bahar ayindandi bu ne ayı bilemedim
çok geçmiş olsun serenalar allah şifasını versin inşallah
abla annem iyi olsun da ben önemli değilim o normale dönsün istiyorum biran evvel kendi evimde daha sağlıklı oluruz diye düşündüm hemde evi bilen yok annemin arkadaşlarından biraz yatsın toparlasin yoksa kendi evinde rahat bırakmazlar gelen oturuyor kalkmıyor hasta evi sonuçta onlar öyle olunca bende direk dedim bana gel toparlanın ben götürürüm seni evine diye Allahtan itiraz etmedi
Çağlayan gibi kop da gel bacım.Telefonumu az şarja takayim da yine damlarim birazdan eşim üzerinden
Tam üstüne bastın şekerim ...kaldır ayağınıBenim bu haftam pek verimli değildi kuzum ama iyi kötü eksi görürüm inşallah
Hahaha o adayın bir benim sanırsamsen ilk hedefinde kalsan zaten mezundun şekerim ama durduramıyoruzki buhar olup kaybolacaksın diye korkuyorum
Ah keşke öyle olaydı,onca takım okudumki kilo verenleri gördükçe bi deri bi kemik kalırdım
İnşallah kuzum. İçin rahat bir şekilde huzurla uyu bu gece...İnşallah Meryem ablacığım
İstediğim kıvılcımlar makineli gibi yetişti çok şükür....masa kırma olayını öğrenci yaptı...tabi görevli sen olduğun için sen yapmışın gibi hesap veriyorsun...Elhan ahahaha demek kıvılcım bekliyorsun .. istediğin kıvılcım olsun beybisi
Masa kırma olayıni öğrencimi yapmış o kısmı pek anlamadım.. eğer öyleyse ne büyük ayıp
Canım vizyona girdiği gün gittim ben de aynı filme. Harikaydı gerçekten. Kıvanç süperdi...canlandırdığı karakterin gülüşüne hasta oldum.... O göbek neydi öyle inanamadım.Organize isleri izledim haftasonu ..
Yılmaz Erdoğan'ın kaleminide oyunculuğunu da çok severim ..
Yine çok beğendim, ama özellikle Kıvanç Tatlıtuğ muhtesemdi
Hem yetenekli hem yakışıklı daha ne olsun
@sara_28 aynen Yenoşun dediği gibi nasılsın?
Çağlayan gibi kop da gel bacım.
Tam üstüne bastın şekerim ...kaldır ayağınıo sensin işte onca takımı okudun vermezsin tabi...sevdiğin arkadaşların yağları değil ki onlar...
İnşallah kuzum. İçin rahat bir şekilde huzurla uyu bu gece...
İstediğim kıvılcımlar makineli gibi yetişti çok şükür....masa kırma olayını öğrenci yaptı...tabi görevli sen olduğun için sen yapmışın gibi hesap veriyorsun...
Canım vizyona girdiği gün gittim ben de aynı filme. Harikaydı gerçekten. Kıvanç süperdi...canlandırdığı karakterin gülüşüne hasta oldum.... O göbek neydi öyle inanamadım.cok keyifliydi değdi izlediğime.
@sara_28 aynen Yenoşun dediği gibi nasılsın?beğenini görünce bile içim ısınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?