Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Serooooooş seroooooooş...gitme ya farkındayım bitanem huzursuzsun... Ustelemeye çekiniyorum....çok dua ediyorum vazgecersin diye. Dönem dönem ruh halimiz kötü olabiliyor. Sabredince geçiyor ...kız etmeyince de geçiyor belki çoktan tebessüm moduna bile geçmişsindir... benim de bir derdim var diyim mi? Bu iki mezun adayı pek kıskanıyorum ben de mezun olmalıydım.. yok yavrum inadim inat gitmiyor bişeycik... @serenalar canımın içi olduğu kadar...hiç dert etme kendine...sakın hayallerinden vazgeçme ...tamam mı bitanem

Canım Rabbim acil şifalar versin Teyzecigine ♡ Zor bir durum Allah yardımcınız olsun Beyne giden damarlari açacak ilaç yokmu acaba ? Eşim biliyorsun Beyin felci geçirmişti beyne giden damarın bir anlık tikanmasiyla Bir an pıhtı atmış ve o günden beri eşim her gün kan sulandırıcı kullanmak zorunda önlem amaçlı beli yinede ameliyat derler ama sonrasında önlem amaçlı mutlak bir şey verirler
Dualarımız sizlerle

Sorma büyük bir sevindi bir sevindi Bu tip aksilikler hep onu bulur umarım sevildigindendir

Bayıldım her zamanki gibi...yavrucum benim.... Arkadaşlarım kilo verdiğinde yağlarim eriyor
Yarın emeğinin karşılığını fazlasıyla alman umidiyle canım...

İnşallah birtanem beraberce inşallah
Benim bu haftam pek verimli değildi kuzum ama iyi kötü eksi görürüm inşallah

Hahaha o adayın bir benim sanırsam sen ilk hedefinde kalsan zaten mezundun şekerim ama durduramıyoruzki buhar olup kaybolacaksın diye korkuyorum

Bayıldım her zamanki gibi...yavrucum benim.... Arkadaşlarım kilo verdiğinde yağlarim eriyor
Yarın emeğinin karşılığını fazlasıyla alman umidiyle canım...
Ah keşke öyle olaydı,onca takım okudumki kilo verenleri gördükçe bi deri bi kemik kalırdım

Tam eyvah gitti kimlik ,öğrenci kartı derken evde unutmus mesajını okudum da rahatladım ve sevindim. :))

Anlıyorum seni çok iyi anlıyorum.
Çok duygusalsın sen de benim gibi hepimiz gibi..
Israr etmek istemiyorum daha fazla. Fakat çözüm değil inan...
Teyzene Allah acil şifalar versin canım..

Yena hatun ablaaaaaaa YENA

Canımmm

Organize isleri izledim haftasonu ..
Yılmaz Erdoğan'ın kaleminide oyunculuğunu da çok severim ..

Yine çok beğendim, ama özellikle Kıvanç Tatlıtuğ muhtesemdi
Hem yetenekli hem yakışıklı daha ne olsun

sağol canım 2 ameliyat geçirmiş oldu annem hem karnindan hem de vajenden yapmışlar bir çıkıp gelse eve hayırlısı ile inşallah bu bademcik zaten mutlaka böyle zamanda bir sıkıştırır beni çabucak geçse bari yatmama gerek kalmadan

olabiliyor cnm bazen. geçen ay benim 36 gün sonra geldi. bir d ebebk istiyorum ya umutlanma vardı
hiç ozma sinirini. hamile değilsen gelir eninde sonunda. Allah annene de sana şifa evrsin cnm.

36 gün çökmüş ya bene istemiyorum bebek o yüzden direk yaptım tahlili ben en son geçen sene Mayıs ayında 14 gün geç olmuştum oda bahar ayindandi bu ne ayı bilemedim

çok geçmiş olsun serenalar allah şifasını versin inşallah

abla annem iyi olsun da ben önemli değilim o normale dönsün istiyorum biran evvel kendi evimde daha sağlıklı oluruz diye düşündüm hemde evi bilen yok annemin arkadaşlarından biraz yatsın toparlasin yoksa kendi evinde rahat bırakmazlar gelen oturuyor kalkmıyor hasta evi sonuçta onlar öyle olunca bende direk dedim bana gel toparlanın ben götürürüm seni evine diye Allahtan itiraz etmedi

Annenin nesi var canım.
Çok geçmiş olsun

Telefonumu az şarja takayim da yine damlarim birazdan eşim üzerinden
Çağlayan gibi kop da gel bacım.

Tam üstüne bastın şekerim ...kaldır ayağını o sensin işte onca takımı okudun vermezsin tabi...sevdiğin arkadaşların yağları değil ki onlar...

İnşallah Meryem ablacığım
İnşallah kuzum. İçin rahat bir şekilde huzurla uyu bu gece...

Elhan ahahaha demek kıvılcım bekliyorsun .. istediğin kıvılcım olsun beybisi

Masa kırma olayıni öğrencimi yapmış o kısmı pek anlamadım.. eğer öyleyse ne büyük ayıp
İstediğim kıvılcımlar makineli gibi yetişti çok şükür....masa kırma olayını öğrenci yaptı...tabi görevli sen olduğun için sen yapmışın gibi hesap veriyorsun...

Organize isleri izledim haftasonu ..
Yılmaz Erdoğan'ın kaleminide oyunculuğunu da çok severim ..

Yine çok beğendim, ama özellikle Kıvanç Tatlıtuğ muhtesemdi
Hem yetenekli hem yakışıklı daha ne olsun
Canım vizyona girdiği gün gittim ben de aynı filme. Harikaydı gerçekten. Kıvanç süperdi...canlandırdığı karakterin gülüşüne hasta oldum.... O göbek neydi öyle inanamadım.cok keyifliydi değdi izlediğime.

@sara_28 aynen Yenoşun dediği gibi nasılsın? beğenini görünce bile içim ısınıyor.

Şükür telefon şarj oldu
1 hafta daha idare edeyim de sonra ev internetini actiririz ( eşime kalsa ay başı da büyük kız ben maaşı alayım yatiririm dedi ♡ onada derslere lazım bende ay başında borcumu öderim dedim

Ay evet ya.. göbek nasıl di öyle

Siyahi ve isyankar şarkıcı pop marley

A ŞORT MEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…