- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Yaşasın bak hayatından cikardigin her ciss sana eksi olarak dönecek canım. Kesinlikle güven bana...Tamam cnm insallah uzunn bi sure hedefe ulasana kadar makarnayi gormezden gelecegim
Kuzucuklar bana da bulaştırdı hep beraber evdeyiz. Başım kazan. Hastalar ama yaramazlıktan da geri kalmıyorlar. Evi görseniz korkarsınız. Nerden başlayacağım toplamaya hiç bilmiyorummavimli Su perisi86 kızlar sizin kuzular da daha iyidir inşallah.
zukkum oynakbasi34 sizler nasılsınız kızlar malum grupta ya anneler ya çocuklar hasta başka hasta varmıydı
Burnu akıyor şükür mızmızlıgı yok banyo yaptırdım uyumadı uyusaydı bende dinlenırdımmavimli Su perisi86 kızlar sizin kuzular da daha iyidir inşallah.
zukkum oynakbasi34 sizler nasılsınız kızlar malum grupta ya anneler ya çocuklar hasta başka hasta varmıydı
malesef meralcim benim.bademciklerim yok yerleri şişiyor özellikle sağ tarafımGeçmiş olsun Hilalcim hemen zencefilli ballı karışımlardan ye ilerlemesin boğaz felaket oluyo,pastil zararlımı bilmiyorum oda hemen yumuşatıyozukkum
sağol canım geçer inşallah anneme bakacağım o hastaneden çıkana kadar toparlamam lazımoynakbasi34 normaldir bitnesi herkes tatil modunda film izleyince.. Bizim basimiza da geldi
zukkum gecmis olsun canim, dikkat et kendine.
Bende hem diş apseai hende hafif usutmeyle karisik bir tatil gecirdim hala da atlatamadim. Ama birakmak yok asla..
grup çok tenhalasti yaa benim şişlik artıyor giderekmavimli Su perisi86 kızlar sizin kuzular da daha iyidir inşallah.
Aynı şekilde bende mezun olmak istiyorum kaptanımoynakbasi34 ablacım takımı etkilememek adına bu hafta listeden çıkmak istiyorum liste dışı katılırım takım arkadaşlarımdan özür diliyorum modum çok düşük hiç bir şey tat vermiyor
günaydın kızlarbenim bademciklerim şişmiş offf dün çok usumustum ondan oldu sanırım
mavimli Su perisi86 kızlar sizin kuzular da daha iyidir inşallah.
kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine
oynakbasi34 ablacım takımı etkilememek adına bu hafta listeden çıkmak istiyorum liste dışı katılırım takım arkadaşlarımdan özür diliyorum modum çok düşük hiç bir şey tat vermiyor
kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine
Ama birakinca cok cabuk tekrar alirsin canm.acele etme bence yaza kadar yavas yavas gider 5-6 kilozatenKızlar ben kendime psikolojik olarak iyi gelecek bir taktiğe başladım son bir kaç gündür. Bakalım kilo gidecek mi böyle. Madem tatlıdan vazgeçemiyorum o zaman sadece kahvaltıda yemek üzere kendime söz verdim. Akşam da asla yemek yemiyorum. Böyle bir deneyeceğim bakalım.
Canim bizim yazdigimiz sonuclara goremi giriyoruz bu analiza?Kızlar Takımların Performans Sonuçları açıklanmış ♡♡♡♡
Bizim durumumuz beni gururlandırdı inşallah daha da iyi olacak
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-46#post-58799094
Kaptanım sen benim mesajımı görmedin sanırımAynı şekilde bende mezun olmak istiyorum kaptanımoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?