Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mavimli Su perisi86 kızlar sizin kuzular da daha iyidir inşallah.
zukkum oynakbasi34 sizler nasılsınız kızlar malum grupta ya anneler ya çocuklar hasta başka hasta varmıydı
Kuzucuklar bana da bulaştırdı hep beraber evdeyiz. Başım kazan. Hastalar ama yaramazlıktan da geri kalmıyorlar. Evi görseniz korkarsınız. Nerden başlayacağım toplamaya hiç bilmiyorum

Geçmiş olsun Hilalcim hemen zencefilli ballı karışımlardan ye ilerlemesin boğaz felaket oluyo,pastil zararlımı bilmiyorum oda hemen yumuşatıyo zukkum
malesef meralcim benim.bademciklerim yok yerleri şişiyor özellikle sağ tarafım ve 3 4 gün sürüyor malesef

sağol canım geçer inşallah anneme bakacağım o hastaneden çıkana kadar toparlamam lazım

zukkum oynakbasi34 sizler nasılsınız kızlar malum grupta ya anneler ya çocuklar hasta başka hasta varmıydı
grup çok tenhalasti yaa benim şişlik artıyor giderek

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavusturana ♡
Eşim işten geldi yemegimizide gedik hemen kendimi buraya attım
Halalar öğleden sonraya kadar kaldılar keyifli bir gündü ama tabi baya yoruldum Tam öğleden sonra hadi artık dinlenebilirim derken benim ufak cadı ille alt komşunun kizlariyla oynamak istedi bende hadi dur arayayım da git 1 saat oyna bende o arada uzanirim dedim ama bomba elimde patladı
Komşuyu aradım onunkiler de benim kızı istiyormuş ama Abla ben temizlik için evi kaldırdım kızlar sana gelse olur mu dedi Hadi gelsinler dedim tabi o an
Ufak olan Anne sende gle diye aglayinca hadi gel bir yoğunluk kahvesi içelim bari dedim ve kendi kaleme 2ci gölümü attım

Neyseki hatun yarım saat oturup indi ama büyük kızı ( biri 6 diğeri 4 yaşında ) bizde kaldı ve daha 1 saat önce eve indi

Sonrada mutfak yemek fasli derken ancak eşimin internetine az ortak olayım dedim

Bu arada benim ses öksürük yüzünden komple gittim Baba filminderi mafya babası hatta Selami Şahin gibi buğulu oldu sesim

günaydın kızlar benim bademciklerim şişmiş offf dün çok usumustum ondan oldu sanırım

Sanada çok geçmiş olsun canım ♡

Boğazım çok kötü ağrıyor yaaa dün hatta gece hafif ateslenmisim ama su anda en azından ateş yok

kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine

Canım regl olamadım demişsin zaten sebep belli ama sen yinede bol su iç belkide sana yaramayan yeni yaptığın bir şey bile sebep olabilir

Canım insülin direnci bir müddet senin düzenini bozabilir ve doktor ne diyorsa harfiyen uy cuma yine hatırlat da izne ayırım seni de en azından o stres de azalirsa eminim kilolar daha güzel gitmeye başlayayinca bomba gibi bir dönüş yaparsın sende

Kızlar ben kendime psikolojik olarak iyi gelecek bir taktiğe başladım son bir kaç gündür. Bakalım kilo gidecek mi böyle. Madem tatlıdan vazgeçemiyorum o zaman sadece kahvaltıda yemek üzere kendime söz verdim. Akşam da asla yemek yemiyorum. Böyle bir deneyeceğim bakalım.

Belli bi zaman durakliyor.vucudunuzu sasirtin diyor diyetisyenler.yani haftada belli bigun diyet disina cikabilirsin.spor saatlerini degistirebilirsin.mesela sabah yapiyorduysan aksama alabilirsin.diyetisyenden ole dinledim
kızlar ben hala regl olmadım ya offff ve şuan 87 çıkıyor tartı noldu bana ya bu açlığa bu harekete arta arta gidiyor kilo eksilmek yerine

Ama birakinca cok cabuk tekrar alirsin canm.acele etme bence yaza kadar yavas yavas gider 5-6 kilozaten

Menüm

Uyanınca limonlu ılık su

10.30: kahvaltı
2 dilim sütlü yumurtalı kızarmış ekmek(içinde bir çorba kaşığı zeytinyağ var,yağsız tavada kızarttım),7 zeytin,bir dilim süzme peynir,domates,salatalık,kış çayı

14.30
Sade Türk kahvesi,2 ceviz,2 antinkuntin

18.00
Balık ama ne balığı olduğunu bilmiyorum hamsiden daha iri mezgitte değil işte bi çeşit balık 5 tane yedim,salata,1 dilim çavdar

Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba=160p Elhan oynakbasi34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…