Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım erteledim ben doğru hatırlıyorsun.gidebildigim kadar devam edeceğim.

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Zarpy ( / / / % ) yeni üye, başlangıç tarihi 27 ocak , başlangıç kilosu 82.5, hedef 70
umutluanne83 ( / / / % ) yeni üye, başlangıç Tarihi 27 ocak , başlangıç kilosu 90.9 Hedef 75 kg, listeye giriş tarihi 15 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % ) 31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu

sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Bende menümü yazayım

Uyanınca limonlu ılık su

11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurtadan salata,3 zeytin,1 dilim peynir,salatalık,1 dilim tbe,ıhlamur

14.00
Sade Türk kahvesi,1 hurma

17.00 Akşam
4 kaşık yulaf ezmesi,2 ceviz,çeyrek muz,2 kuru kayısı,1 bardak sütle karışım,1 haşlanmış baget( gıt gıt gıdak )

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba=160 p Elhan oynakbasi34

Tamamdır captain

Hayırlı geceler menu
Sabahı kase yayla çorba ikiyumurtaomlet yarım dl ekmek
Ara iki kaysi az beyaz leblebi
Aksam bi kase Yoğurtlu karnıbahar yarim kase baharatlı yoğurt
Çay kaysi leblebi Türk Kahvesi bi Elma tarçınlı gece az ayva şu 8 bardak spor yok
Açlıktan gerçekten nefesim kokuyor desem yeri var sabah biraz güçlü yaptım kahvaltıyi aksama sabretmek için
Ucukkaçık kilomuz yakın hedeflerde senle yarışalım biraz gaza geliriz belki
Hilal tekrar geçmiş olsun lili mavisim sanada geçmiş olsun Meryem canım Allah sabrini arttırsin hem kutsal hem mesakkatlı meslek insan işlemek dokumak büyük sanat
Kaptanın sende yazmayınca sesimiz kisildi sanki Hadı iyi geceler herkesin gönlünü yapıyım yanlizkalinca yazıyım diyom bu saat oluyo

Daha iyiyiz canım sağolasın. Bugün kreşe gönderdim ben de işe tabi. Gece kötü oluyoruz kimse uyumuyor öksür aksır

oynakbasi34 canım ebinin bildirimi araya kaynamasin. 68.800tebrikler kuzum. Birazdan eski kilona bakicam farkı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…