Kaptanım erteledim ben doğru hatırlıyorsun.Zarpy
@umutluanne83 kızlar haftaya sizlerde listedesiniz ona göreeksi gelmeyine 1 hafta gecikme cezası bomba gibi giriş bekliyorum sizlerden ♡♡♡♡♡
Elhan Canım sen mezuniyet durumunu biraz daha erteledi mi ? Öyle hatırlıyorum
BirdeThinkerwoman canım sen mezun olacakmısın bu hafta yoksa sende bir iki kiloluk daha bekleyecekmisin gerçi bence çooook güzel bir kilodasin ama yine sen bilirsin ♡♡♡♡♡
Varmı başka mezun olmak isteyen
@serenalar kuzum sende sabah Son kararını ver ona göre heee yoğunluktan zaten fırsat olmaz dersen sana 2 haftaçık kafa izni veririm sıkıntı yok ♡♡♡♡
Zarpy
@umutluanne83 kızlar haftaya sizlerde listedesiniz ona göreeksi gelmeyine 1 hafta gecikme cezası bomba gibi giriş bekliyorum sizlerden ♡♡♡♡♡
Elhan Canım sen mezuniyet durumunu biraz daha erteledi mi ? Öyle hatırlıyorum
BirdeThinkerwoman canım sen mezun olacakmısın bu hafta yoksa sende bir iki kiloluk daha bekleyecekmisin gerçi bence çooook güzel bir kilodasin ama yine sen bilirsin ♡♡♡♡♡
Varmı başka mezun olmak isteyen
@serenalar kuzum sende sabah Son kararını ver ona göre heee yoğunluktan zaten fırsat olmaz dersen sana 2 haftaçık kafa izni veririm sıkıntı yok ♡♡♡♡
Zarpy canım baban daha iyi mi?
Daha iyiyiz canım sağolasın. Bugün kreşe gönderdim ben de işe tabi. Gece kötü oluyoruz kimse uyumuyor öksür aksırAçlıktan ölmezsem sabaha görüşürüz inşallah gençleryarın küçüğümün aşısı var ateşi var diye ertelemiştik,aşıya gitmeden inşallah kilo bildirimimi yaparım.
mavimli kuzular ve sen nasıl oldunuz ?
iyi geceler öptüm hepinizi
Hayırlı sabahlar erken çıkıcam o yüzden bildirimde bulunayım sonra en geç ben veriyorum kilom 68800 hayırlı cumalar arkadaşlar bütün hastalara acil şifalar diliyorum hepinizin gönlündeki hayırlı muradı Rabbim kaderinize yazsın
Aynı be yaHayırlı sabahlar,hayırlı cumalar herkese
Gecen hafta 65.2
Bugün 64.6
Fark -600gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?