Yok bitanem...tavada krepini yapmıştım...ekmek fazla yemedigim için üstüne dusmedim ama korumada deneyebilirim sen biliyor musunMeryemcim sen Dukan ekmeği yaptın mı fırın da
Yok bitanem...tavada krepini yapmıştım...ekmek fazla yemedigim için üstüne dusmedim ama korumada deneyebilirim sen biliyor musun
Hilalcim tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Cok iyi yapmişsin canım evinde daha iyi bakarsın Allah'tan inat etmemiş. Çok kolay gelsin. Allah ikinize de yardım etsin.sağol canım 2 ameliyat geçirmiş oldu annem hem karnindan hem de vajenden yapmışlar bir çıkıp gelse eve hayırlısı ile inşallah bu bademcik zaten mutlaka böyle zamanda bir sıkıştırır beni çabucak geçse bari yatmama gerek kalmadan
36 gün çökmüş ya bene istemiyorum bebek o yüzden direk yaptım tahlili ben en son geçen sene Mayıs ayında 14 gün geç olmuştum oda bahar ayindandi bu ne ayı bilemedim
çok geçmiş olsun serenalar allah şifasını versin inşallah
abla annem iyi olsun da ben önemli değilim o normale dönsün istiyorum biran evvel kendi evimde daha sağlıklı oluruz diye düşündüm hemde evi bilen yok annemin arkadaşlarından biraz yatsın toparlasin yoksa kendi evinde rahat bırakmazlar gelen oturuyor kalkmıyor hasta evi sonuçta onlar öyle olunca bende direk dedim bana gel toparlanın ben götürürüm seni evine diye Allahtan itiraz etmedi
Bilmiyorum canım. Bu hafta sonu araştırıp deneyeceğim o zaman. Yulaf kepeğini alayım paylaşırım burada...yeni şeyleri denemeyi çok severim.Yok yapmadım. Tam buğday ekmek yiyorum sabahları.
Pogacasini yaptım peynirli dereotlu ama ekmeğini yapmadım ..
Pratik tarif biliyormusun diye öğrenmek istedim
Dilancim kervanı kaçırdın canım. Hilalle ve ebiyle yola devam edebilirsin belkiRegl olanlara bende eklendim..bende diyorum neden bu kadar öfkeyle burnumdan soluyorum
Bilmiyorum canım. Bu hafta sonu araştırıp deneyeceğim o zaman. Yulaf kepeğini alayım paylaşırım burada...yeni şeyleri denemeyi çok severim.
Annem menülerini görmezden gelmek gibi bir şey asla olamaz. Beğenmediğim bir şey varsa sopayı indirir cevabimi veririm. Moral motivasyonunu bozacak bir şey dediysem gerçekten özür dilerim. Herkes aynı hızda veremez herkesin sagligi aynı değil...her zaman destekcinim bir gram da önemli bir kilo da benim için....Ablalarım msjlarınız beni çok mutlu etti tşk ederim destegıniz için...
Seviyorum sizleri YENA ablam iki yıldır hep destek oldun bana Sagol bende seni kucaklıyorum
Günlük menü paylaşımı artı bide yorum yapılmaması stres yaptım sıkıldım insülin direncimden dolayı diyetisyenim bile üç saatte bir ögün listesi verdi listemi bir ay uygulayıp bıraktım o ay 2.4 gr verdim ekmeği 2-3 dilime düşürdüm ekmek oldugu için yorum yapılmadı menülerime
Eee böyle olunca ne anlamı kalıyor takımda yarışmanın ...
Msjlarınız gördüm cvp yazamadım bir ay önce yazmiştım teyzem felç geçirdi diye tam düzeldi dedık dün akşam üzeri ikinci felç geçirdi
Apar topar hastaneye gittik göremedik
Yogun bakımda...
Sabah erkenden tekrar gideceğim sabah 10da iki kişi içeri alıyorlar kızından rica ettim bu sefer ben girip göreyim diye
Beyine giden damarlar tıkalıymış ameliyat için karar verilecek durumuna göre
Beyinden iki ameliyat olmustu 10yıl önce
Canım sıkkın morelim bozuk
Bıraz dua istiyorum bütün hastalarımıza
TamamdırBen de araştırıp bakayım haberlesiriz
Keyifli okumalar şimdiden. Bonus da ne kadar zarifmiş...imrendim bak....Yarının yemekleri de tamam .√
Alayım bir dujsonra da biraz kitap okuyup uyurum..
Bu arada okuyacağım kitap sevgiliBonus un doğum günü hediyesi bana ..
Regl olanlara bende eklendim..bende diyorum neden bu kadar öfkeyle burnumdan soluyorum
Yarının yemekleri de tamam .√
Alayım bir dujsonra da biraz kitap okuyup uyurum..
Bu arada okuyacağım kitap sevgiliBonus un doğum günü hediyesi bana ..
Dilancim kervanı kaçırdın canım. Hilalle ve ebiyle yola devam edebilirsin belkitatlim ödem tehlikesi yaşamamak için kiraz sapı ve biberiye çayları içebilirsin bak...üşütmemeye çalış...sancılanmadan atlatmanı dilerim.
Hadi gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemedimagrisisz ve odemsiz geçer inşallah ♡
Yarın Büyük kızı yine doktora kontrole götüreceğimBakalım doktor ne diyecek gerçi baş ağrısı çekmedi bugün ama serum ve iğneden sonra 2 gün daha ağrıdı
Birde gitmisken sorayım acaba Sinuzit olabilirmi diyebizim arkadasin oğlu da hep baş ağrısı çekmiş sonunda çıka çıka Sinuzit çıkmış gerçi MRDA görünürdü sanırım
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Kaptanım mezun olmak istiyorum müsadenleZarpy
umutluanne83 kızlar haftaya sizlerde listedesiniz ona göre eksi gelmeyine 1 hafta gecikme cezası bomba gibi giriş bekliyorum sizlerden ♡♡♡♡♡
Elhan Canım sen mezuniyet durumunu biraz daha erteledi mi ? Öyle hatırlıyorum
BirdeThinkerwoman canım sen mezun olacakmısın bu hafta yoksa sende bir iki kiloluk daha bekleyecekmisin gerçi bence çooook güzel bir kilodasin ama yine sen bilirsin ♡♡♡♡♡
Varmı başka mezun olmak isteyen
@serenalar kuzum sende sabah Son kararını ver ona göre heee yoğunluktan zaten fırsat olmaz dersen sana 2 haftaçık kafa izni veririm sıkıntı yok ♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?