Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok bitanem...tavada krepini yapmıştım...ekmek fazla yemedigim için üstüne dusmedim ama korumada deneyebilirim sen biliyor musun

Yok yapmadım. Tam buğday ekmek yiyorum sabahları.

Pogacasini yaptım peynirli dereotlu ama ekmeğini yapmadım ..

Pratik tarif biliyormusun diye öğrenmek istedim

Hilalcim tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Cok iyi yapmişsin canım evinde daha iyi bakarsın Allah'tan inat etmemiş. Çok kolay gelsin. Allah ikinize de yardım etsin.

Yok yapmadım. Tam buğday ekmek yiyorum sabahları.

Pogacasini yaptım peynirli dereotlu ama ekmeğini yapmadım ..

Pratik tarif biliyormusun diye öğrenmek istedim
Bilmiyorum canım. Bu hafta sonu araştırıp deneyeceğim o zaman. Yulaf kepeğini alayım paylaşırım burada...yeni şeyleri denemeyi çok severim.

Regl olanlara bende eklendim..bende diyorum neden bu kadar öfkeyle burnumdan soluyorum
Dilancim kervanı kaçırdın canım. Hilalle ve ebiyle yola devam edebilirsin belki tatlim ödem tehlikesi yaşamamak için kiraz sapı ve biberiye çayları içebilirsin bak...üşütmemeye çalış...sancılanmadan atlatmanı dilerim.

Annem menülerini görmezden gelmek gibi bir şey asla olamaz. Beğenmediğim bir şey varsa sopayı indirir cevabimi veririm. Moral motivasyonunu bozacak bir şey dediysem gerçekten özür dilerim. Herkes aynı hızda veremez herkesin sagligi aynı değil...her zaman destekcinim bir gram da önemli bir kilo da benim için....
Teyzen için çok üzüldüm...yoğun bakımdan güzel haberlerini alırsın inşallah...Rabbim sevdiklerine bağışlasın.

Regl olanlara bende eklendim..bende diyorum neden bu kadar öfkeyle burnumdan soluyorum

Hadi gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemedim agrisisz ve odemsiz geçer inşallah ♡

Yarının yemekleri de tamam .√

Alayım bir duj sonra da biraz kitap okuyup uyurum..

Bu arada okuyacağım kitap sevgili Bonus un doğum günü hediyesi bana ..

Ohhh hamarat hatun ben daha ne yemek yapsam bilemiyorum

Önce Duj sonra 100 dolar demeyesin Ben bir keresinde makarasina dedim eşime onu da büyük yine radarlı açmış meğer hemen Çocuk odasından sesleniyor ben boşuna demiyorum bu adamı sen ayartiyorsun diye seslendi
Hayır bana diyor ama kendi de her coku biliyor Hani derler ya bir tek bilmediği Namaz oda işine gelmiyor oda o hesap

Yarın Büyük kızı yine doktora kontrole götüreceğim Bakalım doktor ne diyecek gerçi baş ağrısı çekmedi bugün ama serum ve iğneden sonra 2 gün daha ağrıdı
Birde gitmisken sorayım acaba Sinuzit olabilirmi diye bizim arkadasin oğlu da hep baş ağrısı çekmiş sonunda çıka çıka Sinuzit çıkmış gerçi MRDA görünürdü sanırım

Birazdan da Listemizi yatmadan hazırlayıp buraya yapistirayim da olur ya sabah eşim çabuk çıkarsa fırsat olmaz gerçi büyük kızdan otlanirim sabah hazır doktor için evde kalacak az da ondan çekeyim
Kendi telefonu girmiyor diye kaç aydır boşuna internet ödüyoruz bari onuda ben kullanayim

Çok sağol canım gerçi şimdiden başladı sancısı maalesef

Hadi gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemedim agrisisz ve odemsiz geçer inşallah ♡

çok teşekkür ederim,valla winter is coming acılı geçecek gibi

Sinüzitte cok başağrısı yapar özellikle eğilirken sanki alnın düşecek gibi oluyor ..

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % )
mavimli ( 75.8 / / / % )
serenalar ( 79 / / / % )
Meryemozcan27 ( 61.4 / / / % )
ebideryal ( 69.8 / / / % )
Lilimam25 ( 63.4 / / / % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / / / %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / / / % )
Ucukkacikk ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Zarpy
umutluanne83 kızlar haftaya sizlerde listedesiniz ona göre eksi gelmeyine 1 hafta gecikme cezası bomba gibi giriş bekliyorum sizlerden ♡♡♡♡♡

Elhan Canım sen mezuniyet durumunu biraz daha erteledi mi ? Öyle hatırlıyorum

Birde Thinkerwoman canım sen mezun olacakmısın bu hafta yoksa sende bir iki kiloluk daha bekleyecekmisin gerçi bence çooook güzel bir kilodasin ama yine sen bilirsin ♡♡♡♡♡

Varmı başka mezun olmak isteyen

@serenalar kuzum sende sabah Son kararını ver ona göre heee yoğunluktan zaten fırsat olmaz dersen sana 2 haftaçık kafa izni veririm sıkıntı yok ♡♡♡♡

Kaptanım mezun olmak istiyorum müsadenle şu anki kilomu korumaya almamaya çalışacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…