Açlıktan ölmezsem sabaha görüşürüz inşallah gençleryarın küçüğümün aşısı var ateşi var diye ertelemiştik,aşıya gitmeden inşallah kilo bildirimimi yaparım.
mavimli kuzular ve sen nasıl oldunuz ?
iyi geceler öptüm hepinizi
Evet canım,çok şükür..operasyonu gayet iyi geçti.
Sen nasılsın?kuzun nasıl
Üçüncü bildirim de geliyor marjı ve ebiden sonra
Eki Görüntüle 2233707
Geçen hafta 61.4
Güncel 60.8
Fark: 600oynakbasi34
Çevremdekiler kilo verdigimi farketmeye basladıAynı be yaablasının bitanesi ...arabaşı aramızı bozamadı
En sahaneside o zaten.zayiflamissin duymakÇevremdekiler kilo verdigimi farketmeye basladı
KesinlikleEn sahaneside o zaten.zayiflamissin duymak
Ayyyy heyecanlandım di mi Yenoşum haftaya inşallah 50'lilere selamünaleyküm naber gençlik diyebilirim.Liliii yasiyomusun
Eğer öyleyse 3 kere tıh de
Geçmiş olsun ..
Vuhuuu 50 ler el sallıyor burdayım diye
Kızzzzzz naptın sen öyle53,4 ile hayırlı cumalar 
Bu saatten sonra seni kimse durduramaz canım.Çevremdekiler kilo verdigimi farketmeye basladı
Tesekkurler kaptanim.yuzunuzu kara cikarmjycaz inslalah.@Zarpy
umutluanne83 kızlar haftaya sizlerde listedesiniz ona göre eksi gelmeyine 1 hafta gecikme cezası bomba gibi giriş bekliyorum sizlerden ♡♡♡♡♡
Elhan Canım sen mezuniyet durumunu biraz daha erteledi mi ? Öyle hatırlıyorum
Birde @Themarginal canım sen mezun olacakmısın bu hafta yoksa sende bir iki kiloluk daha bekleyecekmisin gerçi bence çooook güzel bir kilodasin ama yine sen bilirsin ♡♡♡♡♡
Varmı başka mezun olmak isteyen
@serenalar kuzum sende sabah Son kararını ver ona göre heee yoğunluktan zaten fırsat olmaz dersen sana 2 haftaçık kafa izni veririm sıkıntı yok ♡♡♡♡
Gunaydin canım.Anam kızdan internete ortak olunca hemen listelere daldım bir GÜNAYDIN bile demedim ya
Kusura bakmayın ♡
Herkese hayırlı cumalar ♡♡♡♡ Harika bildirimleri görünce bir gülümseme aldı beni sormayınSüper süper süper ♡♡♡♡
İşiniz gücünüz rast gelsin canım. Çıkmadan çantaları kontrol etmeyi unutmayalım.Birazdan büyük kuzu Doktor kontrolüne götüreceğimdönüşü yine listeyi düzenler kızın interneti üzerinden ♡
Simdilik hoşçakalin ♡♡♡
Sağol tatlım bizde iyiyiz şükür,kızımın aşıları da yapıldı geldikEvet canım,çok şükür..operasyonu gayet iyi geçti.
Sen nasılsın?kuzun nasıl
Tıh tıh tıhLiliii yasiyomusun
Eğer öyleyse 3 kere tıh de
Geçmiş olsun ..
Vuhuuu 50 ler el sallıyor burdayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?