Herkes sağlıklı olsunda varsın evine dönsün canım.... bizde seni özledik beybisi dön artık,sayende uçuğunda yüzünü görürüz
Allahım yarabbim zaman geç olmasaydı da yazdığımı bulsaydim.merhaba hanımlar nasılsınız şu yulaf lapasini tarifini istemiştim ama kimse söylemedi
hemen unuttunuz mu beni yanii askolsun
annem gitti bugün yeri çok belliyatağı boş kaldı inşallah yarın sagsalim dikişleri alınır sorunsuz atlatır 6 hafta çok dikkat etmesi gerekiyor yarın evde büyük temizlik var allah yardımcım olsun
sabah itibariyle aranıza.dönerim menüleri paylaşır bildirim yaparım inşallah bugünü hafif geçirdim dukanimi da.yaptım insan yarın güzel bir eksi gelir 84 leri görürüm
sizleri özledim valla ne yalan söyleyeyim
Ben bu tarifi pişirmeden çok yaptım yazın hele soğuk soğuk daha hoş oluyor ama kış için sıcak deniycemzukkum tarife baktım ama nedense bulamadım Meryem Alan gelince atar nasılsa
Ekran görüntüsü almıştım benim çadırlarda biri silmiş sanırım
Ahanda buldun
Hemen kopyalayın yazdığı mesajı;
Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Yulaf sütle haslaniyor öncesinde yanlış anlamadiysam
Veeeee ikinci mezuniyetimiz de ilan edilmiş ♡♡♡♡♡@Themarginal hayırlı olsun mezuniyetinbir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn
Eki Görüntüle 2235766
8. TakımdanThinkerwoman 12 haftada 6,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayıtıklayınız.
Cnm 3 yada 4 yk yulafi 1 sb su ile pisir yulaf yumusayinca icerisine 1 muz ya da 1 elma ya da mevsime gore seftali cilek yabanmersini vs ya da kuru kayisi dilimle at 1-2 daha karistirip pisir. Sonra icine istersen tarcin at. Biraz badem, ceviz veya findik kirikla. Tabagina aldiktan sonra biraz sut ilave edip karistir cok yapis yapisligi biraz aciliyor. Ben gecen gun en son uzerine 1 tk chia da attim guzel oldu citir citir. Afiyet olsun.merhaba hanımlar nasılsınız şu yulaf lapasini tarifini istemiştim ama kimse söylemedi
annem gitti bugün yeri çok belliyatağı boş kaldı inşallah yarın sagsalim dikişleri alınır sorunsuz atlatır 6 hafta çok dikkat etmesi gerekiyor yarın evde büyük temizlik var allah yardımcım olsun
sabah itibariyle aranıza.dönerim menüleri paylaşır bildirim yaparım inşallah bugünü hafif geçirdim dukanimi da.yaptım insan yarın güzel bir eksi gelir 84 leri görürüm
Bulamiyorum canım sanada maviş kizinada çok geçmiş olsun bebege bulaşmasa bari üç kız annesi olmakta zor vesselam, ben ikisiyle zor baş ediyorum hastayken ,ha bulaştı ha bulaşacak diye diye hop hop kalbim
İyi geceler herkese
Çok boşta hissediyorum şu an, öğünlerimin çetelesini yazmak iyi geliyordu.Veeeee ikinci mezuniyetimiz de ilan edilmiş ♡♡♡♡♡@Themarginal hayırlı olsun mezuniyetinbir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn
Eki Görüntüle 2235766
İyi geceler herkese
Çok boşta hissediyorum şu an, öğünlerimin çetelesini yazmak iyi geliyordu.bütün grup arkadaşlarıma,
Oklavasını benden esirgemeyenElhan ablacığıma, şefkatli kibar hiç kırmayan hep motive eden biricik kaptanım oynakbasi34 na, grubumuzu listede yukarılara taşıyan, emek verip çabalayan, artı görse dahi pes etmeyerek motive eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben güncel hayatımda da çok sosyal biri değilim o sebepten uzun uzun yazamadım günlük mesajlarımda affola
Sizi seviyorum
tatlım ben bugünü komple aç geçiricem dersem geçer inanki,yani dediğin gibi iradede bir sıkıntı yok.Ama stres anlarında yeme var bende,stres olunca üzülünce falan yiyorum ben.Duygusal yeme denen olay yani.O yüzden mesela çok güzel verdiğim zamanlar oldu ama üzücü dönemlerde hop geri aldım.
Yarın tartı günü benimki de yemek ayarlamışaksilik işte... gider miyim ama. Hakkımı saklı tutup başka güne olur dedim...adam olmaz diyor sevgililer günü benim için de çok anlamlı değil. Bir gün değil 365 gün incitmesin beni çiçek böcek istemem.
Biz anarşikleri bozar di mi bacım. Allah'ın Valentina sikesin şişmandir bu papaz.
Kıskanıyorum ama çatlamayacağim haftaya benimdir Allah'ın izniyleKız muhtar hayırlı olsun gene de...nasıl duygular bunlar hele bı anlat
Hayvanlarla meşguliyet stres atar canım. Eşinin nerede olduğunu biliyorsun oooh için rahat....benimki kız meslek lisesinde çalışıyor... Libidolar tavan ... Allah'tan emekliliği geldi de.... baba niyetiyle (sanırım) seni seviyoruz hocam diyorlar.gene de seninki gibi bir ortamı olmasını tercih ederdim kuzum. Dertli dertli yazasim geldi durduk yere
Sloganını tuttum bebeğim.
Kaptanliğin dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Sürpriz yapacak bence yarın bize.
hele bir salın var ya....
Zeybilcim gayret et tatlım. Bu hafta liste şansını kaçırma. Listede kendine daha çok dikkat ediyorsun. Kilolar daha hızlı veriliyor. Amacımız da bu değil mi zaten.
Canım belli bir ivme kazandıktan sonra kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz. Hep aynı saatlerde ogunlerimizi ayarlayabilirsek fazla da kaçirsak kilo almıyoruz. Benim öğünler kolay aslında. Dirençler olmasa o da bana has bir şey zannedersem benim yediklerimi yiyenler çok güzel kilo verirler.
Canım inşallah korktuğun olmaz. Tez zamanda iyileşirsin merak etme.
Ah Dilancim komple aç olunca kıtlık sinyalleri sana muhalefet eder. Keşke sabah okusaydim bu mesajı...yoğurt süt yumurta ye derdim en azından.
Hayırlı akşamlar misafirlerimizi ağırladık işler de kısmen bitti işler tam hiç bitmez tabii menüm
Sabah 9, 00 da tarhana çorba bi haşlanmış yumurta
11,45 fırından çıkınca bi gül böreği yarım kaşık yulaf 3_4 kuru üzümlü acı biberli 3 kaşık yoğurt akşam 18. 00 yarım porsiyon fırın sebze iki kaşık yoğurtlu bi haşlanmış yumurta bi kaç ceviz leblebi bir kaysı su bi litre civarı biraz daha içicem spor ev temizliği
Menumu simdiden yazayimda bisey yemeyim :)
11:00 yarım muz 13:00 de muzun doger yarisi :)
15:00 bi kase ıspanak bikase yogurt
Belki geceye dogru acikirsam limonlu yogurt yiyebilirim
oynakbasi34 Elhan
Bu Şişko Valentina sayesinde dereceye girebiliriz kızlarTakimlara baktım da akşam yemekleri kaçamaklarla dolu....ohhhh yandan
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Allahtan kız evde de onun internetine girdimgerçi baya söyleniyor sanırsıniz Anne o Evlat ben
Neyse açtı da sizlere bakabildim derken okuldan aryan arayan olunca ancak mesajımı yazabildim
Toplantı iyi geçti ama sınıftan uzun zamandır gormedigim bir arkadaşı görünce gözlerime inanamadımhatun psikolojik olarak çökmüş ve resmen hastanelik olmuş geçen carsambadan beri doğrudüzgün hiç bir şey yememis
Toplantıdan sonra oturup iki saat dil döktük ama yok hatun yaşadığı olaylardan ve eşinin duyarsız kalmasından fazlasıyla etkilenmiş
Eve geldiğimden beri de ne yapabiliriz diye konuşup durdukKızlar dualarinizi eksik etmeyin 2 evladı var Rabbim onların yüzü suyu hürmetine toparlanmasını nasip etsin inşallah ....Aminnnn
Kız benim öz kizkardesim bile nispet pesindeydi bugün öğlenyok eniştem bir şey almadı mi falan diye Dedim daha dur akşama var nasılsa daha
Sonra 14. Evlilik yildonumumuzde eşimin aldığı güleri whatsupp durumuna koydum
Denyo yaaa adam işinden kovulmus hala sevgililer günü diyor banabende sırf kusursuz diye hiç yapmadığım şeyi yaptım gerçi sonradan baktım da bir fesat daha girip bakmış normalde görsem selam vermem ama hatun sıkı takipte Bir daşla iki karga avladim kudursunlar dursunlar
Hayirli ugurlu olsun canım ♡♡♡♡ Darısı başımıza
Kız ne öyle anarşik anarşik konuşuyorsunTabi kepini aldın diplomani duvara astin
Anammmmm Takımda ayaklanma var
Tamam tövbe pes ettim birazdan yazıyorum
Toparlanmaya çalışıyorum kuzummmmm ♡♡♡♡
Veeeee ikinci mezuniyetimiz de ilan edilmiş ♡♡♡♡♡@Themarginal hayırlı olsun mezuniyetinbir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn
Eki Görüntüle 2235766
Bugünkü Menüm:
Sabah uyandığımda (7.00)
Sade türk kahvesi (sabah sabah nerden aklıma estiyse artık,daha kargalar bile şeetmeden)
Kahvaltı (11.00)
Yoğurt içine yulaf ezmesi,ceviz fındık üzüm vs.
7 zeytin
Salatalık domates
Ara öğün (15.00)
Kivi
Akşam (19.00)
Ispanak ama içinde böyle burgur falan da vardı,babam hemoroid ameliyatı olduğu için evde pek bilmediğim garip ama lifli şeyler pişiyor :)
Elhan oynakbasi34 bu ara hava çok soğuk,soğuk olunca su içmek tam bi zulüme dönüyor o yüzden sadece yarım litre içebildim zorla o da
İyi akşamlar kızlar ben geldim
Menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de bir adet rafadan yumurta, 3 yeşil zeytin, bir dilim tb ekmeği üzerine krem peynir ve çay
Ara bir fincan latte
Öğlen 1de nohutlu kereviz yemeği
Ara bir dilim limonlu kek sormayın olan oldu
Akşam 5te bir porsiyon et kavurma
Şimdi çay
Bu perşembe günleri nedense hep çok yiyesim geliyor neden bilmiyorum
geldim canım buradayım ucukcugumm kız sen benim hasretime dayanamayıp kendini yemeğe mi verdinnerede kaldı yarisimiz
geldim canım nasilsiniz
Sabah 1lase yoğurt 3cevix
Akşam 1kase yoğurt çorbası 8köfte yarım kase yoğurt yedim
Menü bu kadar az ve öz
zukkum tarife baktım ama nedense bulamadım Meryem Alan gelince atar nasılsa
Ekran görüntüsü almıştım benim çadırlarda biri silmiş sanırım
Ahanda buldun
Hemen kopyalayın yazdığı mesajı;
Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Yulaf sütle haslaniyor öncesinde yanlış anlamadiysam
Bu ara benim büyük kız tam yamuldu
Zaten hafif nezle gibiydi dünden beri çok daha beter
Hatun kendi biri hastalaninca daraltacak kadar insanı bakıma alıyor yakendi de hastalaninca abartiyor
Dün ay ateşi var diye diye deli ettiolcuyoruz 36.6 Tamam Annem içinden ateş basıyor gibi olabilir ama yok ateşin diyorum yok yok alet bozuktur diyor gülerek hastalandiginda da muzurluktan bir şey gitmiyor
Sonra soğuk soğuk terledi de biraz rahatlayip uyudu yoksa sabaha kadar bİK bık deli ederdi beni
Güzel, kibar, iyi niyetli marginalim. Allah mezuniyetini kutlamayı bize nasip etti çok şükür. Senin adına çok mutluyum. Bu güzel fizikte bizim de birazcık tuzumuz olabildiyse ne mutlu bize. Kaptanımın da dediği gibi bir daha kilo problemi yaşama tatlım. Sağlıklı huzurlu güzel bir ömrün olsun.Veeeee ikinci mezuniyetimiz de ilan edilmiş ♡♡♡♡♡@Themarginal hayırlı olsun mezuniyetinbir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn
Eki Görüntüle 2235766
Emin ol biz de senin gerilimli menülerini özledik.merhaba hanımlar nasılsınız şu yulaf lapasini tarifini istemiştim ama kimse söylemedi
Dağ dağa kavuşmaz....bana arkadaşını söyle ....evdeki hesap... sırrını söyleme dostuna...tostumu yedim....Yakında ;
- hellooo ciksssssslere de başlarsın sen fena sardırdın
Körle yatan şaşı kalkar,üzüm üzüme baka baka kararır....... hesaaaabı ciksssssss
Too you BabyÇok boşta hissediyorum şu an, öğünlerimin çetelesini yazmak iyi geliyordu.bütün grup arkadaşlarıma,
Oklavasını benden esirgemeyenElhan ablacığıma, şefkatli kibar hiç kırmayan hep motive eden biricik kaptanım oynakbasi34 na, grubumuzu listede yukarılara taşıyan, emek verip çabalayan, artı görse dahi pes etmeyerek motive eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben güncel hayatımda da çok sosyal biri değilim o sebepten uzun uzun yazamadım günlük mesajlarımda affola
Sizi seviyorum
Terlemiş çok şükür. Bugün daha iyi hisseder eminim.Bu ara benim büyük kız tam yamuldu
Zaten hafif nezle gibiydi dünden beri çok daha beter
Hatun kendi biri hastalaninca daraltacak kadar insanı bakıma alıyor yakendi de hastalaninca abartiyor
Dün ay ateşi var diye diye deli ettiolcuyoruz 36.6 Tamam Annem içinden ateş basıyor gibi olabilir ama yok ateşin diyorum yok yok alet bozuktur diyor gülerek hastalandiginda da muzurluktan bir şey gitmiyor
Sonra soğuk soğuk terledi de biraz rahatlayip uyudu yoksa sabaha kadar bİK bık deli ederdi beni
Zeki hatun bak mesajı hemen anlamış atasözleri özlü sözler ünlü düşünürlerin sözleri ne var ne yok sıralamış cikssssssGüzel, kibar, iyi niyetli marginalim. Allah mezuniyetini kutlamayı bize nasip etti çok şükür. Senin adına çok mutluyum. Bu güzel fizikte bizim de birazcık tuzumuz olabildiyse ne mutlu bize. Kaptanımın da dediği gibi bir daha kilo problemi yaşama tatlım. Sağlıklı huzurlu güzel bir ömrün olsun.
Emin ol biz de senin gerilimli menülerini özledik.
Dağ dağa kavuşmaz....bana arkadaşını söyle ....evdeki hesap... sırrını söyleme dostuna...tostumu yedim....
Too you Babyasosyal hatunum benim.
Terlemiş çok şükür. Bugün daha iyi hisseder eminim.
Hüsna abla yine şahane eksiHayırlı sabahlar tarım 67800 geçen hafta 68800 geçmiş olsun arkadaşlar hastalara şifalar diliyorum
Bildirim mi...Günaydın gençlerben günleri mi karıştırdım bu saate nerdeyse bildirimler biterdi ama bugün hiçkimse kilo bildirimi yapmamış henüz nerdesiniz huhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?