Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkes sağlıklı olsunda varsın evine dönsün canım.... bizde seni özledik beybisi dön artık,sayende uçuğunda yüzünü görürüz

ananeme geçti inşallah evine geçince yine git gel yapacağım sağlığına kavuşsun da başka birşey istemem

döndüm canım benim inşallah sabah itibariyle bildirimi yapıp muhabbetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz sen nasılsın

zukkum tarife baktım ama nedense bulamadım Meryem Alan gelince atar nasılsa

Ekran görüntüsü almıştım benim çadırlarda biri silmiş sanırım

Ahanda buldun

Hemen kopyalayın yazdığı mesajı;

Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.

Yulaf sütle haslaniyor öncesinde yanlış anlamadiysam

Son düzenleme:
Allahım yarabbim zaman geç olmasaydı da yazdığımı bulsaydim.
Bir bardak süt, üç kaşık lapa karistira karıştıra pişirilir. Bir çay kaşığının ucuyla tarçın eklenir. Kuru meyveler ne varsa hurma, kayısı eklenir. Bir de muz çatalla ezilir...afiyetle yenir.

Ben bu tarifi pişirmeden çok yaptım yazın hele soğuk soğuk daha hoş oluyor ama kış için sıcak deniycem

Tebrik ederim
Darisi basimiza insallah

Cnm 3 yada 4 yk yulafi 1 sb su ile pisir yulaf yumusayinca icerisine 1 muz ya da 1 elma ya da mevsime gore seftali cilek yabanmersini vs ya da kuru kayisi dilimle at 1-2 daha karistirip pisir. Sonra icine istersen tarcin at. Biraz badem, ceviz veya findik kirikla. Tabagina aldiktan sonra biraz sut ilave edip karistir cok yapis yapisligi biraz aciliyor. Ben gecen gun en son uzerine 1 tk chia da attim guzel oldu citir citir. Afiyet olsun.

Tesekkur ederim cnm umarim meryeme gecmez. Olmsdi yrn maske takarim.

İyi geceler herkese

Iyi geceler cnm

Çok boşta hissediyorum şu an, öğünlerimin çetelesini yazmak iyi geliyordu. bütün grup arkadaşlarıma,
Oklavasını benden esirgemeyen Elhan ablacığıma, şefkatli kibar hiç kırmayan hep motive eden biricik kaptanım oynakbasi34 na, grubumuzu listede yukarılara taşıyan, emek verip çabalayan, artı görse dahi pes etmeyerek motive eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben güncel hayatımda da çok sosyal biri değilim o sebepten uzun uzun yazamadım günlük mesajlarımda affola
Sizi seviyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah ....Aminnnn

Bu sabah saat kurdum sırf eşim gitmeden rahat rahat listemizi hazirliyayim diye
Umarım herkes çok güzel rakamlar.görür listede

İyi geceler herkese

Kuzummmmm nasılsın gorusmeyeli

Oyyyyy bizde seni çok seviyoruz Kuzummmmm ♡♡♡♡♡
Ömür boyu bir daha hiç Kilo derdi yaşama inşallah. ..Aminnnn
Rabbim bizlere de nasip etsin mezun olup Fit olarak yaşamayı Aminnn

***8. TAKIM 609.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % )
mavimli ( 75.3 / / / % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / / / % )
ebideryal ( 68.8 / / / % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.6 / / / % )

Umutluanne83 ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması: %

Heh sonunda toparlayabildim zor da olsa listeyi
Z Zeybil1 Canım sana geçen hafta listeye girmek istiyorsan düzenli paylaşım. Şart demiştim ama maalesef bir tek pazartesi göründün
Gönül listeye almak istiyor ama kurallar herkese eşit olduğu için bu hafta da listede olamiyorsun

Bu ara benim büyük kız tam yamuldu
Zaten hafif nezle gibiydi dünden beri çok daha beter
Hatun kendi biri hastalaninca daraltacak kadar insanı bakıma alıyor ya kendi de hastalaninca abartiyor

Dün ay ateşi var diye diye deli etti olcuyoruz 36.6 Tamam Annem içinden ateş basıyor gibi olabilir ama yok ateşin diyorum yok yok alet bozuktur diyor gülerek hastalandiginda da muzurluktan bir şey gitmiyor
Sonra soğuk soğuk terledi de biraz rahatlayip uyudu yoksa sabaha kadar bİK bık deli ederdi beni

Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..

o inan hepimizde var duygusal yeme bozukluğu. ama irade işi herkeste olmuyor.. bunu kullan ve lütfen düzenli beslen. aç bırakma kendini cnm

hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet
demek şişman papaz puhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yok mesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha
heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısından benim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah.

Menumu simdiden yazayimda bisey yemeyim :)
11:00 yarım muz 13:00 de muzun doger yarisi :)
15:00 bi kase ıspanak bikase yogurt
Belki geceye dogru acikirsam limonlu yogurt yiyebilirim
oynakbasi34 Elhan

kahvaltı aşrt deyip çekiliyorum cnm

Bu Şişko Valentina sayesinde dereceye girebiliriz kızlar Takimlara baktım da akşam yemekleri kaçamaklarla dolu....ohhhh yandan

puhaha muhtar bir değil ikiymiş bugün şişiko papaza dua yollayak o vakit

senin kardeşin de numune. insan ablasına nispet yapar mı çok ayıp! iyi etmişsin cnm. o diğeri de nasiplenmiş
bu arada ben böyle değildim bu grupta oldum laf aramızda anarşikler var yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı inş çok şişmem.
menünü beğendim tatlım. amma ekmekler gözüme battı

tebrik ederim Thinkerwoman harikaydın. burdan kopma ama. yoksa alıyoruz. bir de gözlerim senin arar yani

çok severim o bulgurlu ıspanağı. afiyet olsun cnm. suyu da ben uyanır uyanmaz 2 bardak içiyorum. sonra sabahla öğlen arası için masamda 1 bardak su olur bitiririm. öğlenle akşam arası 2 bardak içerim. eve gidincede yemekten önce 2 bardak içtim mi tamamdır. bardaklarım 330 mldene bak. rutine dönüyor hiç unutmuyorsun içtikçe de içesin geliyor.

Cikssssssss naberrrr Elhan

puhaha ciksssss hellooooo

1 dilim fena değil. tadımlık olur o. kasma kendini. streste ilo vermeyi engeller. bu hafta harikasın

geldim canım buradayım ucukcugumm kız sen benim hasretime dayanamayıp kendini yemeğe mi verdin nerede kaldı yarisimiz

geldim canım nasilsiniz

bizler iyiyiz sen nasılsın cnm?? annende ayaklanmış sanırım çok sevindim. zor olanı atlattınız gerisi kolay Allah'ın izniyle.

Sabah 1lase yoğurt 3cevix

Akşam 1kase yoğurt çorbası 8köfte yarım kase yoğurt yedim

Menü bu kadar az ve öz

menü güzel de 8 köfte gözüme çok geldi. hoş karatay serbest doyana kadar diyor afiyet olsun

bu kız naptı dedim biran. gece yedin sandım yer arıyorum ben kızmaya
2. de anladım neyseki..

çok geçmiş olsun cnm. ben de öyle oluyorum suratım alev alev oluyor. ama dışarıdan ateşe bakılınca normal. bol bol ıhlamur c vitamini duş iyi gelir

Güzel, kibar, iyi niyetli marginalim. Allah mezuniyetini kutlamayı bize nasip etti çok şükür. Senin adına çok mutluyum. Bu güzel fizikte bizim de birazcık tuzumuz olabildiyse ne mutlu bize. Kaptanımın da dediği gibi bir daha kilo problemi yaşama tatlım. Sağlıklı huzurlu güzel bir ömrün olsun.

Emin ol biz de senin gerilimli menülerini özledik.

Yakında ;
- hellooo ciksssssslere de başlarsın sen fena sardırdın
Körle yatan şaşı kalkar,üzüm üzüme baka baka kararır....... hesaaaabı ciksssssss
Dağ dağa kavuşmaz....bana arkadaşını söyle ....evdeki hesap... sırrını söyleme dostuna...tostumu yedim....

Too you Baby asosyal hatunum benim.

Terlemiş çok şükür. Bugün daha iyi hisseder eminim.

Zeki hatun bak mesajı hemen anlamış atasözleri özlü sözler ünlü düşünürlerin sözleri ne var ne yok sıralamış cikssssss

Günaydın gençler ben günleri mi karıştırdım bu saate nerdeyse bildirimler biterdi ama bugün hiçkimse kilo bildirimi yapmamış henüz nerdesiniz huhuuu
Bildirim mi...ayağıma sıkmışım bu hafta...ben nerede yanlış yaptım anlamaya çalışıyorum tatlım. hiç sallamadığım kadar totoşu salladım durdum oysa direniş devam edecek .
Kilo bildirimim

Geçen hafta 60.8
Fark 200 Gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…