zukkum tarife baktım ama nedense bulamadım Meryem Alan gelince atar nasılsa
Ekran görüntüsü almıştım benim çadırlarda biri silmiş sanırım
Ahanda buldun
Hemen kopyalayın yazdığı mesajı;
Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı.
Yulaf sütle haslaniyor öncesinde yanlış anlamadiysam
Allahım yarabbim zaman geç olmasaydı da yazdığımı bulsaydim.
Bir bardak süt, üç kaşık lapa karistira karıştıra pişirilir. Bir çay kaşığının ucuyla tarçın eklenir. Kuru meyveler ne varsa hurma, kayısı eklenir. Bir de muz çatalla ezilir...afiyetle yenir.
teşekkür ederim hepinize hemen yazdım kenara yapayım bugün :)Tebrik ederim
Darisi basimiza insallah
Cnm 3 yada 4 yk yulafi 1 sb su ile pisir yulaf yumusayinca icerisine 1 muz ya da 1 elma ya da mevsime gore seftali cilek yabanmersini vs ya da kuru kayisi dilimle at 1-2 daha karistirip pisir. Sonra icine istersen tarcin at. Biraz badem, ceviz veya findik kirikla. Tabagina aldiktan sonra biraz sut ilave edip karistir cok yapis yapisligi biraz aciliyor. Ben gecen gun en son uzerine 1 tk chia da attim guzel oldu citir citir. Afiyet olsun.
Tesekkur ederim cnm umarim meryeme gecmez. Olmsdi yrn maske takarim.
Iyi geceler cnm
Günaydın canım. Yoğun görünümlü gibi görünen bu günün keyifli sürprizlerle dolu güzel bir güne dönüşmesine dilerim canım. Eş konusuyla alakalı sadece buldu bunuyor durumuna düşme diyecektim. Yoksam her zaman yanındayım canım.Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..
hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet
demek şişman papazpuhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yokmesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha
heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısındanbenim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah.
puhaha muhtar bir değil ikiymişbugün şişiko papaza dua yollayak o vakit
bu arada ben böyle değildim bu grupta oldumlaf aramızda anarşikler var yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı inş çok şişmem.
puhaha ciksssss hellooooo
Allah'ım biri beni çimdiklesin noluuuur.....
Günaydın canım. Yoğun görünümlü gibi görünen bu günün keyifli sürprizlerle dolu güzel bir güne dönüşmesine dilerim canım. Eş konusuyla alakalı sadece buldu bunuyor durumuna düşme diyecektim. Yoksam her zaman yanındayım canım.muhtar azası boş durmaz hesabı arada bir bakıyorum diğer takimlara nolur nolmaz diye cikkkksa sen de dahil oldun dimek bak grup bizi bozar deyip işin içinden sıyrılma....yazdıklarına kopuk kopuk cevap veriyorum ...idare et... o şişko valentinin de sülalesine rahmet gönderdim. Ahi mi tuttu nedir...teraziyi kuracaktım bu sabah neredeyse.... seviyom kız seni
Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..
o inan hepimizde var duygusal yeme bozukluğu. ama irade işi herkeste olmuyor.. bunu kullan ve lütfen düzenli beslen. aç bırakma kendini cnm
hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet
demek şişman papazpuhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yokmesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha
heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısındanbenim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah.
kahvaltı aşrt deyip çekiliyorum cnm
puhaha muhtar bir değil ikiymişbugün şişiko papaza dua yollayak o vakit
senin kardeşin de numune. insan ablasına nispet yapar mı çok ayıp! iyi etmişsin cnm. o diğeri de nasiplenmiş
bu arada ben böyle değildim bu grupta oldumlaf aramızda anarşikler var yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı inş çok şişmem.
menünü beğendim tatlım. amma ekmekler gözüme battı
tebrik ederim @Themarginal harikaydın. burdan kopma ama. yoksa alıyoruz. bir de gözlerim senin arar yani
çok severim o bulgurlu ıspanağı. afiyet olsun cnm. suyu da ben uyanır uyanmaz 2 bardak içiyorum. sonra sabahla öğlen arası için masamda 1 bardak su olur bitiririm. öğlenle akşam arası 2 bardak içerim. eve gidincede yemekten önce 2 bardak içtim mi tamamdır. bardaklarım 330 mldene bak. rutine dönüyor hiç unutmuyorsun içtikçe de içesin geliyor.
puhaha ciksssss hellooooo
1 dilim fena değil. tadımlık olur o. kasma kendini. streste ilo vermeyi engeller. bu hafta harikasın
bizler iyiyiz sen nasılsın cnm?? annende ayaklanmış sanırım çok sevindim. zor olanı atlattınız gerisi kolay Allah'ın izniyle.
menü güzel de 8 köfte gözüme çok geldi. hoş karatay serbest doyana kadar diyorafiyet olsun
bu kız naptı dedim biran. gece yedin sandımyer arıyorum ben kızmaya
2. de anladım neyseki..
çok geçmiş olsun cnm. ben de öyle oluyorum suratım alev alev oluyor. ama dışarıdan ateşe bakılınca normal. bol bol ıhlamur c vitamini duş iyi gelir
Hayırlı sabahlar tarım 67800 geçen hafta 68800 geçmiş olsun arkadaşlar hastalara şifalar diliyorum
Gecen hafta cuma 89.6
Bugun hafta cuma 88.6.
Suan bide regl donemim
Gunaydinnn
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.7
Fark -0.7
Yuzde % -0.683
Bu hafta vucudum kendini korumaya almisti sanirim acilmaya basladim. Sali gunu bile 102.4 kiloydum ne olduysa şu 2 gunde oldu
Bende vere vere 200 gram vermişimdeli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim
Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikletakıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor
Bencede ayrilmayin,herkezin bunyesi ayni degil,demekki sizden yavas gidecekBende vere vere 200 gram vermişimdeli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim
Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikletakıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor
Aslinda ben 98.8 ile basladim ama buraya kayit oldigum gunden basliyor heralde kilo olcumu?***8. TAKIM 609.ETAP***
oynakbasi34 ( 106 / 105.8 / 0.2 / 0.19 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. HAKKI )
mavimli ( 75.3 / 75 / 0.3 / 0.40 % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / 60.6 / 0.2 / 0.33 % )
ebideryal ( 68.8 / 67.8 / 1 / 1.45 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.6 / / / % )
Umutluanne83 ( 89.6 / 88.6 / 1 / 1.12 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg
8. Takım Ortalaması: %
Banucum keşke izne ayrilmasan ..
Olsun ya gram gram gitsin.
Ama gitsin..
En azından liste korkusu biraz daha frenler seni...
Seni çok iyi anlıyorum faydam yok diyorsun ama seniin pozitif enerjin iyi niyetin yeterli nasıl olsa liste yok deyip hepten salarsin bu sefer psikolojik olarak iyice cokersin..
Bu yolları benden daha iyi kimse bilmez..
Yine sen bilirsin baskı olarak algılama ama gönlüm devam etmenden yana
gunahimi aldın kız gece gece malzemeler olsa da yapıp yemezdim zaten ama yarın deneyebilirim
Süpersin canım ♡ Tebrikler
Tebrikler canım seninde sonuç harika ♡♡♡
Regle ye göre harika bir sonuç ♡♡♡♡ Tebrikler
Vayyyy 2li rakamlara çok az kalmış gözün aydın ♡♡♡♡ Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?