Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ederim hepinize hemen yazdım kenara yapayım bugün :)

Günaydın canım. Yoğun görünümlü gibi görünen bu günün keyifli sürprizlerle dolu güzel bir güne dönüşmesine dilerim canım. Eş konusuyla alakalı sadece buldu bunuyor durumuna düşme diyecektim. Yoksam her zaman yanındayım canım. muhtar azası boş durmaz hesabı arada bir bakıyorum diğer takimlara nolur nolmaz diye cikkkksa sen de dahil oldun dimekbak grup bizi bozar deyip işin içinden sıyrılma....yazdıklarına kopuk kopuk cevap veriyorum ...idare et...o şişko valentinin de sülalesine rahmet gönderdim. Ahi mi tuttu nedir...teraziyi kuracaktım bu sabah neredeyse.... seviyom kız seni

ay ne güzel dua o amin cnm amin. daha da güzelleri senin olsun inş şu cuma günü yüzü hürmetine .
ben bilirim yanımda olduğunuzu şaka yapam dedim azıcık ne kusuru cnm önemseyip bir dolu güzel şeyler yazmışsın daha ne olsun. ve ben de seni seviyorum. görmeden gönül bağım oldu ne güzel

gunahimi aldın kız gece gece malzemeler olsa da yapıp yemezdim zaten ama yarın deneyebilirim

Hayırlı sabahlar tarım 67800 geçen hafta 68800 geçmiş olsun arkadaşlar hastalara şifalar diliyorum

Süpersin canım ♡ Tebrikler

geçen hafta 85.5 bu hafta 84.2

oynakbasi34

Tebrikler canım seninde sonuç harika ♡♡♡

Gecen hafta cuma 89.6
Bugun hafta cuma 88.6.
Suan bide regl donemim

Regle ye göre harika bir sonuç ♡♡♡♡ Tebrikler

Gunaydinnn

Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.7
Fark -0.7
Yuzde % -0.683

Bu hafta vucudum kendini korumaya almisti sanirim acilmaya basladim. Sali gunu bile 102.4 kiloydum ne olduysa şu 2 gunde oldu

Vayyyy 2li rakamlara çok az kalmış gözün aydın ♡♡♡♡ Tebrik ederim

***8. TAKIM 609.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / 105.8 / 0.2 / 0.19 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. HAKKI )
mavimli ( 75.3 / 75 / 0.3 / 0.40 % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / 60.6 / 0.2 / 0.33 % )
ebideryal ( 68.8 / 67.8 / 1 / 1.45 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.6 / / / % )

Umutluanne83 ( 89.6 / 88.6 / 1 / 1.12 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması: %

Bende vere vere 200 gram vermişim deli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim

Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikle takıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor

Banucum keşke izne ayrilmasan ..
Olsun ya gram gram gitsin.
Ama gitsin..
En azından liste korkusu biraz daha frenler seni...
Seni çok iyi anlıyorum faydam yok diyorsun ama seniin pozitif enerjin iyi niyetin yeterli nasıl olsa liste yok deyip hepten salarsin bu sefer psikolojik olarak iyice cokersin..
Bu yolları benden daha iyi kimse bilmez..
Yine sen bilirsin baskı olarak algılama ama gönlüm devam etmenden yana

Bencede ayrilmayin,herkezin bunyesi ayni degil,demekki sizden yavas gidecek

Aslinda ben 98.8 ile basladim ama buraya kayit oldigum gunden basliyor heralde kilo olcumu?

oynakbasi34 kesinlikle katılıyorum Nilüfer haklı. İzne ayrılma kaptanım

hehe biraz öyle oldu. bence o lapa öğlen yemeyeceksin ikindi vakti öğleyle akşamı birleştireceksin tam o vaktlik. çok da tok tutuyormuş. öyle denesene kaptanım.
ve elütfen izne ayrılma. çünkü artılar izindekilerde kaçınılmaz. bak mezunum yine de ayrılamıyorum. biliyorum ki artılar gelir. gramda olsa gidiyor ya. ne güzel yeni rakam gelmiş 105 . 200 gr gitse her ay eder 800 gr. yılda 10 killo eder. bence azımsanacak bir rakam değil.

Vayyyy 2li rakamlara çok az kalmış gözün aydın ♡♡♡♡ Tebrik ederim

Tesekkur ederim cnm insallah gorurum ikili rakamlari. Gun oturmamiz martin ilk haftasina ertelenmis o zamana insem bari 9lara kizlara surpriz olur
Bence de listeden ayrilma canim az da olsa eksi gelmek guzel bence arti gelmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…