Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Allahtan kız evde de onun internetine girdim gerçi baya söyleniyor sanırsıniz Anne o Evlat ben
Neyse açtı da sizlere bakabildim derken okuldan aryan arayan olunca ancak mesajımı yazabildim

Toplantı iyi geçti ama sınıftan uzun zamandır gormedigim bir arkadaşı görünce gözlerime inanamadım hatun psikolojik olarak çökmüş ve resmen hastanelik olmuş geçen carsambadan beri doğrudüzgün hiç bir şey yememis
Toplantıdan sonra oturup iki saat dil döktük ama yok hatun yaşadığı olaylardan ve eşinin duyarsız kalmasından fazlasıyla etkilenmiş

Eve geldiğimden beri de ne yapabiliriz diye konuşup durduk Kızlar dualarinizi eksik etmeyin 2 evladı var Rabbim onların yüzü suyu hürmetine toparlanmasını nasip etsin inşallah ....Aminnnn

Kız benim öz kizkardesim bile nispet pesindeydi bugün öğlen yok eniştem bir şey almadı mi falan diye Dedim daha dur akşama var nasılsa daha
Sonra 14. Evlilik yildonumumuzde eşimin aldığı güleri whatsupp durumuna koydum
Denyo yaaa adam işinden kovulmus hala sevgililer günü diyor bana bende sırf kusursuz diye hiç yapmadığım şeyi yaptım gerçi sonradan baktım da bir fesat daha girip bakmış normalde görsem selam vermem ama hatun sıkı takipte Bir daşla iki karga avladim kudursunlar dursunlar

Ayyyy kepim gelmiiiiş

Hayirli ugurlu olsun canım ♡♡♡♡ Darısı başımıza

kaptanım da menü yazsın bence. ben de onu beklemedeyim. akşamları yazıversin ben okurum sabah oynakbasi34

Kız ne öyle anarşik anarşik konuşuyorsun Tabi kepini aldın diplomani duvara astin

Evet kaptancım neden senden menü gelmiyor hele anlat oynakbasi34

Anammmmm Takımda ayaklanma var
Tamam tövbe pes ettim birazdan yazıyorum

bizim kızlar saldı haaaa. @Bonus oynakbasi34 zukkum (ama onun nedeni var tabi) Zarpy @Zeybil1

Toparlanmaya çalışıyorum kuzummmmm ♡♡♡♡

Neyse geleyim bugün yediklerime;

Uyanınca 06.00da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
4 kaşık yulaf ( sütlü )

Ara 09.30da
1 duble şekersiz Türk kahvesi

ara 11.30
2 şekersiz çay
1 poğaça

Öğlen 14.30da
4 kaşık kıymalı karnabahar
2 çatal yoğurtlu makarna ( kızın kalanını bitirdim dökülmesin diye )

Ara 15.45de
1 şekersiz Nescafe

Akşam 18.45de
3 yumurta sahanda
2 dilim ekmek

Sabah beri ancak 1 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim

Ben biliyordum sürpriz yapacağını...güzel güzel...bana kalsa akşam iki dilim ekmek çok ama sizi etkilemiyor bı şey demicem o yüzden

Ben biliyordum sürpriz yapacağını...güzel güzel...bana kalsa akşam iki dilim ekmek çok ama sizi etkilemiyor bı şey demicem o yüzden

Yok kız beni etkiliyor serenalari etkilemiyordu
evde pek bir şey kadı yarın inşallah aksam üzere alışverişe gideceğim sonra eski düzenine göre beslenecegim inşallah

Allahım salatalık malzeme fiyatları bari düşsün yarına ...Çok amin

Oyyyy öperim zeynoyu.
Tekrar geçmiş olsun annesi

Sagol cnm. Beraber yattik ya sanirim bana satti hastaligi sanki dil kokumde bogazimda yaralar var gibi hissediyorum. Esimde yrn oruc tutma ilac ic iyice kotu olmadan diyor.

Havucta patateste kucuk 1 adetti cnm.

Veeeee ikinci mezuniyetimiz de ilan edilmiş ♡♡♡♡♡@Themarginal hayırlı olsun mezuniyetin bir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn

Eki Görüntüle 2235766
8. Takımdan @Themarginal 12 haftada 6,6 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayıtıklayınız.

Bugünkü Menüm:

Sabah uyandığımda (7.00)
Sade türk kahvesi (sabah sabah nerden aklıma estiyse artık,daha kargalar bile şeetmeden)

Kahvaltı (11.00)
Yoğurt içine yulaf ezmesi,ceviz fındık üzüm vs.
7 zeytin
Salatalık domates

Ara öğün (15.00)
Kivi

Akşam (19.00)
Ispanak ama içinde böyle burgur falan da vardı,babam hemoroid ameliyatı olduğu için evde pek bilmediğim garip ama lifli şeyler pişiyor :)

Elhan oynakbasi34 bu ara hava çok soğuk,soğuk olunca su içmek tam bi zulüme dönüyor o yüzden sadece yarım litre içebildim zorla o da

Gayet güzel bir menü canım tebrikler
Su olayı bende de sıkıntı canım ama onuda düzene sokariz inşallah

Karnım tok olmasına rağmen gözlerim faltaşı gibi açıldı eline sağlık canım enfesss ama Meryem abla gibi bende kilo verme sürecinde nerdeyse hiç yemedim( bikaç dilim 3 ayda)

Bu Şişko Valentina sayesinde dereceye girebiliriz kızlar Takimlara baktım da akşam yemekleri kaçamaklarla dolu....ohhhh yandan

Sorması ayıp arkadaşının neyi varmış ki kaptanım

Hele şükür bebişim artık kaçmak yok bu arada eşime sordum salata malzemelerinin fiyatı biraz düşmüş

İyi akşamlar kızlar ben geldim
Menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de bir adet rafadan yumurta, 3 yeşil zeytin, bir dilim tb ekmeği üzerine krem peynir ve çay
Ara bir fincan latte
Öğlen 1de nohutlu kereviz yemeği
Ara bir dilim limonlu kek sormayın olan oldu
Akşam 5te bir porsiyon et kavurma
Şimdi çay
Bu perşembe günleri nedense hep çok yiyesim geliyor neden bilmiyorum

Angelli bi arkadaş vardı nicki tam hatırlayamadım o da yok,zeybil desen zaten bikaç günde bir geliyo , @umutluanne83 kalıcı çıktı maşallah ,@Ucukkacikk desen zukkum suz gelmiyo

geldim canım buradayım ucukcugumm kız sen benim hasretime dayanamayıp kendini yemeğe mi verdin nerede kaldı yarisimiz

bizim kızlar saldı haaaa. @Bonus oynakbasi34 zukkum (ama onun nedeni var tabi) Zarpy @Zeybil1

geldim canım nasilsiniz

merhaba hanımlar nasılsınız şu yulaf lapasini tarifini istemiştim ama kimse söylemedi
hemen unuttunuz mu beni yanii askolsun

annem gitti bugün yeri çok belli yatağı boş kaldı inşallah yarın sagsalim dikişleri alınır sorunsuz atlatır 6 hafta çok dikkat etmesi gerekiyor yarın evde büyük temizlik var allah yardımcım olsun

sabah itibariyle aranıza.dönerim menüleri paylaşır bildirim yaparım inşallah bugünü hafif geçirdim dukanimi da.yaptım insan yarın güzel bir eksi gelir 84 leri görürüm

sizleri özledim valla ne yalan söyleyeyim

Yok yağda kızartmadım

Herkes sağlıklı olsunda varsın evine dönsün canım.... bizde seni özledik beybisi dön artık,sayende uçuğunda yüzünü görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…