Teşekkürler ablişşşşNe güzel... Kocaman tebriks
Hakettin canım. Çok disiplinli ogrenciydin
Bu arada ergen esprini merak ettim :)
.
Teşekkürler cınımmmYarın tartı günü benimki de yemek ayarlamışaksilik işte... gider miyim ama. Hakkımı saklı tutup başka güne olur dedim...adam olmaz diyor sevgililer günü benim için de çok anlamlı değil. Bir gün değil 365 gün incitmesin beni çiçek böcek istemem.
Biz anarşikleri bozar di mi bacım. Allah'ın Valentina sikesin şişmandir bu papaz.
Kıskanıyorum ama çatlamayacağim haftaya benimdir Allah'ın izniyleKız muhtar hayırlı olsun gene de...nasıl duygular bunlar hele bı anlat
Hayvanlarla meşguliyet stres atar canım. Eşinin nerede olduğunu biliyorsun oooh için rahat....benimki kız meslek lisesinde çalışıyor... Libidolar tavan ... Allah'tan emekliliği geldi de.... baba niyetiyle (sanırım) seni seviyoruz hocam diyorlar.gene de seninki gibi bir ortamı olmasını tercih ederdim kuzum. Dertli dertli yazasim geldi durduk yere
Sloganını tuttum bebeğim.
Kaptanliğin dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Sürpriz yapacak bence yarın bize.
hele bir salın var ya....
Zeybilcim gayret et tatlım. Bu hafta liste şansını kaçırma. Listede kendine daha çok dikkat ediyorsun. Kilolar daha hızlı veriliyor. Amacımız da bu değil mi zaten.
Canım belli bir ivme kazandıktan sonra kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz. Hep aynı saatlerde ogunlerimizi ayarlayabilirsek fazla da kaçirsak kilo almıyoruz. Benim öğünler kolay aslında. Dirençler olmasa o da bana has bir şey zannedersem benim yediklerimi yiyenler çok güzel kilo verirler.
Canım inşallah korktuğun olmaz. Tez zamanda iyileşirsin merak etme.
Ah Dilancim komple aç olunca kıtlık sinyalleri sana muhalefet eder. Keşke sabah okusaydim bu mesajı...yoğurt süt yumurta ye derdim en azından.
Tahmin ediyorum canım yıllardır gitmek istedim bi kısmet olmadı ama bu yaz hayırlı işlerimiz olabilirBide gitsen hayran kalırsın zaten cok özlüyorum Samsunumu
Normalde bu menüyü çok az diye onaylamam ben ama yarın cuma diye güzel diyorumMenumu simdiden yazayimda bisey yemeyim :)
11:00 yarım muz 13:00 de muzun doger yarisi :)
15:00 bi kase ıspanak bikase yogurt
Belki geceye dogru acikirsam limonlu yogurt yiyebilirim
oynakbasi34 Elhan
Güzel menü ablacım gün boyu temizlikti misafirdi derken bence o böreği yakmışsındır zaten sana güvendiğim için böreğin hiç gözüme batmadı,afiyet olsun canım.Hayırlı akşamlar misafirlerimizi ağırladık işler de kısmen bitti işler tam hiç bitmez tabii menüm
Sabah 9, 00 da tarhana çorba bi haşlanmış yumurta
11,45 fırından çıkınca bi gül böreği yarım kaşık yulaf 3_4 kuru üzümlü acı biberli 3 kaşık yoğurt akşam 18. 00 yarım porsiyon fırın sebze iki kaşık yoğurtlu bi haşlanmış yumurta bi kaç ceviz leblebi bir kaysı su bi litre civarı biraz daha içicem spor ev temizliği
Evet kesinlikle, herşey buraya yazmakta bitiyo gerçekten,boşuna kendi başımıza yaptığımızda fire vermiyoruz,nasıl yazarım korkusuna yememeyi tercih ediyoruzEvet menü bildirimi çoooooook önemli arkadaşlar kaçırsak bile me nümüzü yazalım başka çare yok sadece kendini kandırıyor insan yazmadan istikrarlı olunmuyor bi yerde cozutuyosun
Gidersen eger pidesini yemeden dönme :)Teşekkürler ablişşşş
espriyi salla
Teşekkürler cınımmmsanki içimde kelebekler uçuşuyo ,bayramlıklarını giymek için sabırsızlanan çocuk gibi kıpır kıpırım mezun olmuş gibi hissediyorum ayol nasıl hissetcem gururlu ve ince
Zeybilin listeye girmesi konusunda eminmisin şekerim yani yarıyolda kalma korkun yok sanırım,arkadaş en son Pazartesi yazmış ondan öncede cuma
Tahmin ediyorum canım yıllardır gitmek istedim bi kısmet olmadı ama bu yaz hayırlı işlerimiz olabilir
Bende cuma diye hafif gecsin dedim bakalim yarini bi atlatayimda haftaya daha guzel olacak insallahNormalde bu menüyü çok az diye onaylamam ben ama yarın cuma diye güzel diyorum
Yarın tartı günü benimki de yemek ayarlamış
Biz anarşikleri bozar di mi bacım. Allah'ın Valentina sikesin şişmandir bu papaz.
Kıskanıyorum ama çatlamayacağim haftaya benimdir Allah'ın izniyleKız muhtar hayırlı olsun gene de...nasıl duygular bunlar hele bı anlat
Hayvanlarla meşguliyet stres atar canım. Eşinin nerede olduğunu biliyorsun oooh için rahat....benimki kız meslek lisesinde çalışıyor... Libidolar tavan ... Allah'tan emekliliği geldi de.... baba niyetiyle (sanırım) seni seviyoruz hocam diyorlar.gene de seninki gibi bir ortamı olmasını tercih ederdim kuzum. Dertli dertli yazasim geldi durduk yere
Sloganını tuttum bebeğim.
Kaptanliğin dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Sürpriz yapacak bence yarın bize.
hele bir salın var ya....
Zeybilcim gayret et tatlım. Bu hafta liste şansını kaçırma. Listede kendine daha çok dikkat ediyorsun. Kilolar daha hızlı veriliyor. Amacımız da bu değil mi zaten.
Canım belli bir ivme kazandıktan sonra kaçamak yapmayı aklımıza getirmiyoruz. Hep aynı saatlerde ogunlerimizi ayarlayabilirsek fazla da kaçirsak kilo almıyoruz. Benim öğünler kolay aslında. Dirençler olmasa o da bana has bir şey zannedersem benim yediklerimi yiyenler çok güzel kilo verirler.
Canım inşallah korktuğun olmaz. Tez zamanda iyileşirsin merak etme.
Ah Dilancim komple aç olunca kıtlık sinyalleri sana muhalefet eder. Keşke sabah okusaydim bu mesajı...yoğurt süt yumurta ye derdim en azından.
Pide ve menemen aklımdaGidersen eger pidesini yemeden dönme :)
Bende bende,demeyi unutmuşum bayıldımÇok yaşa emiacayip güldüm şişko papaza..
Bakış açına sağlık
Yok abartmamışsın gayet güzel canımBugün:
10:00 | 1 kase yoğurt
11:15 | 1 muz
13:20 | 2 dilim yumurtalı ekmek
15:30 | 1 elma
17:30 | dün kalan taze fasülye 5 kaşık kadar
Su: yarım litre
Abartmış mıyım
Zeynep hasta cnm dun ve gece atesliydi bugun 2 kere verdim ates dusurucu simdilik iyi gibi oynuyorlar ablasiylaGeçmiş olsun hasibecim.
Şimdi alintinda gördüm kim hasta ?
Bozulma ... Bunlar hep kapitalist oyunlar :))
Başkasının belirlediği günde neden hediye alsın ki sana,istediği zaman alsın.
@Bonus en son menümü birazdan yazcam demiştin ben hala bekliyorumnerelerdesin ayol bi geliyo bi kayboluyosun bizi kendinden mahrum etme şekerim
Bulamiyorum küçüğüne çok geçmiş olsun canım.
Geçen hafta babamın ameliyatı vardı ama bu hafta bi bahanem de yok ne yazık ki :)
Canım benim, bu akşam mutlaka menümü yazıcam:)
Oyyyy öperim zeynoyu.Slm kizlar
Zeynep hasta cnm dun ve gece atesliydi bugun 2 kere verdim ates dusurucu simdilik iyi gibi oynuyorlar ablasiyla
Ayni sekilde dusunuyorum. Bizimde ozel gun takintimiz yoktur. Dogumgunumuzu bile cogu zaman hediyesiz sozel olarak kutlariz.
Tesekkur ederim cnm
Gecmis olsun cnm
Afiyet olsun canım. Günü hafif geçirip dengelediğin için börek etkisini yitirmiştir diye düşünüyorum. UmarımHayırlı akşamlar misafirlerimizi ağırladık işler de kısmen bitti işler tam hiç bitmez tabii menüm
Sabah 9, 00 da tarhana çorba bi haşlanmış yumurta
11,45 fırından çıkınca bi gül böreği yarım kaşık yulaf 3_4 kuru üzümlü acı biberli 3 kaşık yoğurt akşam 18. 00 yarım porsiyon fırın sebze iki kaşık yoğurtlu bi haşlanmış yumurta bi kaç ceviz leblebi bir kaysı su bi litre civarı biraz daha içicem spor ev temizliği
Canım yumurta, yoğurt, peynir de benim kurtarıcılarım.Börek yesemde tatlıya sabretttim akşam sebze mi yemeye dengelemeye çalıştım ama yazıcak olamasam muhtemel tatlı biraz daha atıştırmalık lar dan yumurta yerine kesin yiyebilirdim haşlanmış yumurta bana iyi geliyo direk kesiyo yemek hevesimi acil durum freni gibi
Uçuğum senin adın da Ayşe miydiMenumu simdiden yazayimda bisey yemeyim :)
11:00 yarım muz 13:00 de muzun doger yarisi :)
15:00 bi kase ıspanak bikase yogurt
Belki geceye dogru acikirsam limonlu yogurt yiyebilirim
oynakbasi34 Elhan
Zeybil umudumu kırıyor gibi...hala yok...Teşekkürler ablişşşş
espriyi salla
Teşekkürler cınımmmsanki içimde kelebekler uçuşuyo ,bayramlıklarını giymek için sabırsızlanan çocuk gibi kıpır kıpırım mezun olmuş gibi hissediyorum ayol nasıl hissetcem gururlu ve ince
Zeybilin listeye girmesi konusunda eminmisin şekerim yani yarıyolda kalma korkun yok sanırım,arkadaş en son Pazartesi yazmış ondan öncede cuma
Tahmin ediyorum canım yıllardır gitmek istedim bi kısmet olmadı ama bu yaz hayırlı işlerimiz olabilir
Tatlı dillim güler yüzlüm...senin de diline sağlık...Çok yaşa emiacayip güldüm şişko papaza..
Bakış açına sağlık
Yeme kız...açız ama mutluyuz.Persembe menu
10:30
Kahvalti sahanda 1 yumurta
1 yemek ksg peynir
2 zeytin
1 kupa form cay
14:30
Gittigim yerde 1 kase bulgur salatasi cay
1 saat 5,5 km\hiz yuruyus
Aksam yemedim,yemiycem..
2 litre su
Yatmadan 1 form cay daha icebilirsem eger.
CıkkksBugün:
10:00 | 1 kase yoğurt
11:15 | 1 muz
13:20 | 2 dilim yumurtalı ekmek
15:30 | 1 elma
17:30 | dün kalan taze fasülye 5 kaşık kadar
Su: yarım litre
Abartmış mıyım
Allah seni bildiği gibi yapsın. Tok insanı acıktırırsin sen...çok güzel görünüyorlarBugunku menum;
Sahurda karnibahar pilavi, yogurt, dunden kalan yulaf lapasi (sarjim yoktu resim cekemedim)
Iftarda roka, domates ve firin mantarla salata, yogurt, kiremitte tavuk gogsu, patates, havuc, kirmizi biber (malzemeleri kapta karistirdim 1 yk zeytin yag, az tuz, kekik, nane)
Eki Görüntüle 2235859
Yeme kız...açız ama mutluyuz.
Evet abla Ayse. Evet pek istahimda yok zaten hafif oldu menüm :)Afiyet olsun canım. Günü hafif geçirip dengelediğin için börek etkisini yitirmiştir diye düşünüyorum. Umarım
Canım yumurta, yoğurt, peynir de benim kurtarıcılarım.
Uçuğum senin adın da Ayşe miydigüzel menü kaynanaya rağmen. Öperim seni harikasın.
Zeybil umudumu kırıyor gibi...hala yok...
Tatlı dillim güler yüzlüm...senin de diline sağlık...
Yeme kız...açız ama mutluyuz.
Cıkkksabarmamışsın.Yumurtali ekmeği yağda kızartmadin di mi...su az sadece
Allah seni bildiği gibi yapsın. Tok insanı acıktırırsin sen...çok güzel görünüyorlarafiyet olsun. Patatesi az yemişsindir inşallah. Diyetten beri havuç, patates hayatımda yok gibi neredeyse...
Tatlı Ayşem benim.Evet abla Ayse. Evet pek istahimda yok zaten hafif oldu menüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?