Canım boyun kaç ? Merak ettim
Bu hafta @oynakbasi34 ve senin menülerini özel dürte dürte istiycem haberin ola Dilantoşbonusa da aynısını demek istiyorum ama O biraz alıngan sanırım o yüzden çok yaklaşamıyorum
Canım boyun kaç ? Merak ettim
tabi tatlım,hemen söyleyeyim 1.62
Banuşum sabit gelsen de çok sevinirdim eksi olman daha da sevindirici canım. Kızların da dediği gibi iyi gidiyorsun gerçekten. Umudum çok asilmaya başladın çunku. İzin alırsan bu motivasyon yavaşlar. Biz raziyiz birkaç hafta varsın derece almayalım bu arada daha da güçleniriz.Bende vere vere 200 gram vermişimdeli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim
Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikletakıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor
Sonuna kadar katiliyorum canım dediklerine.Banucum keşke izne ayrilmasan ..
Olsun ya gram gram gitsin.
Ama gitsin..
En azından liste korkusu biraz daha frenler seni...
Seni çok iyi anlıyorum faydam yok diyorsun ama seniin pozitif enerjin iyi niyetin yeterli nasıl olsa liste yok deyip hepten salarsin bu sefer psikolojik olarak iyice cokersin..
Bu yolları benden daha iyi kimse bilmez..
Yine sen bilirsin baskı olarak algılama ama gönlüm devam etmenden yana
Aynı sayılırız :) hedef kilon kaç
Seninki kaç? :)
Şimdilik 65i hedefledim ama baya zaman alacak biliyorum.Önceden 73'ten 56lara 4 ayda falan inmişliğim olmuştu ama geri aldım üstelik de fazlasıyla.O yüzden bu defa ağır ağır gidicem umarım.
Pigmegillerdenim
1.60 ..
Tiyatroyla uğraşman ne güzel. Tebriks.
Amatör olarak dimi ?
Türkiye için çokta pigme sayılmayız aslında :)
Konservatuarda tiyatro okudum aslında ama mezun olmadım,ikinci yılımda bıraktım.
YENA canım kendini yıpratma o konuda,benimde annem çalışan bir anneydi her zaman ve çok çok gurur duydum onunla hep.Çok iyi bir örnek oldu bana.
küçüklükten itibaren hayatta başa çıkamayacağın hiçbişi yokmuşçasına hissediyor insan ve bu kötü bişi diil.
Aaa neden. Kendi tercihinmiydi bırakman.
Keşke devam etseydin diicem.
En büyük isteğim di benim tiyatro yapmak yahut gazetecilik :)
Hatta bir ara radyo da çalıştım amatör bir gazetede ufak bir iş yaptım ama devamı gelmedi fazla cesur değilim.
Garantici kisiligim . Risk sevmem :)
Hala yapabilirsin geç diil :) Ben kendi isteğimle bıraktım,eğitim istediğimi vermedi bana çünkü.Biliyorsun bizdeki eğitim sistemini,alternatif bi eğitim alırım daha iyi düşündüm:)
Tabii ki . Hedefim brodwey zaten
Nalet olsun içimde ki mütevazı kişiliğe
şekerim bu kadar mütevazi olma,oscarı hedeflemek falan daha senlik olurdu bence:)
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın görüşmeyeliSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah ....Aminnnn
Bu sabah saat kurdum sırf eşim gitmeden rahat rahat listemizi hazirliyayim diye
Umarım herkes çok güzel rakamlar.görür listede
Kuzummmmm nasılsın gorusmeyeli
Oyyyyy bizde seni çok seviyoruz Kuzummmmm ♡♡♡♡♡
Ömür boyu bir daha hiç Kilo derdi yaşama inşallah. ..Aminnnn
Rabbim bizlere de nasip etsin mezun olup Fit olarak yaşamayıAminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?