Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banuşum sabit gelsen de çok sevinirdim eksi olman daha da sevindirici canım. Kızların da dediği gibi iyi gidiyorsun gerçekten. Umudum çok asilmaya başladın çunku. İzin alırsan bu motivasyon yavaşlar. Biz raziyiz birkaç hafta varsın derece almayalım bu arada daha da güçleniriz.

Sonuna kadar katiliyorum canım dediklerine.
Lilimam bebeğim Arif olan understand ...Tubişi de kendine benzettin ya...hem bir kerem ben sizden daha iticiyim.Çok pis iterim. Hele bı öte git....koydun gene koca totoşunu yanıma ...ya git biraz...nefes alayım azıcık ....uffff smile koydum bura...okuldayim yazamıyorum da...

Pigmegillerdenim
1.60 ..

Tiyatroyla uğraşman ne güzel. Tebriks.
Amatör olarak dimi ?

Şükür iyiyim lilişim ama bi hafta dır kendimi yorgun hissediyordum izne ayrılmayı bile düşündüm spor ev vs derken baya yoruldum spor yaparken kazandığım bi tecrübe var tam bitti artık yapamıyorum dediğin anda pes etmeyip sabredersen açılıyosun ve daha güzel yapmaya başlıyosun çok etkilenmiştim bu durumdan o yüzden bu hafta yeniden başlıyor gibi yeni yine yeniden slogan tutuyorum inş

Hızlı verilen kilo hızla geliyor ...
Metabolizmamınn içine etmemin sebebi bilinçsizce yapılan detokslar...

------

Oğlum ishal olmuş karın ağrısı okuldan aradılar
İyi ki kızım evdeydi gidip almış hemen kardeşini ..
Zira isten cikmam mümkün değildi ..
Böyle olunca çok üzülüyorum

Erken yaşta olgunlasiyor çalışan annelerin çocukları..

2.siniftan beri boynunda anahtarıyla kendi eve giriyor .. o halinden memnun ama ben hep vicdan yaparım..

Neyse tadınız kaçmasın su an iyi ben de yoldayım zaten eve gidiyorum hemen patates hasliyayım iyi gelir.

Türkiye için çokta pigme sayılmayız aslında :)

Konservatuarda tiyatro okudum aslında ama mezun olmadım,ikinci yılımda bıraktım.

Aaa neden. Kendi tercihinmiydi bırakman.
Keşke devam etseydin diicem.
En büyük isteğim di benim tiyatro yapmak yahut gazetecilik :)
Hatta bir ara radyo da çalıştım amatör bir gazetede ufak bir iş yaptım ama devamı gelmedi fazla cesur değilim.
Garantici kisiligim . Risk sevmem :)

Yani evet. Olayın bu kısmı da var..
Mücadeleye dahil oluyorlar bir şekilde ..

Sağol canım

Hala yapabilirsin geç diil :) Ben kendi isteğimle bıraktım,eğitim istediğimi vermedi bana çünkü.Biliyorsun bizdeki eğitim sistemini,alternatif bi eğitim alırım daha iyi düşündüm:)

İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…