Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol canım

Hep hareket halindeler ya o yüzden terlemeleri,ince giydrimek lazım ..

Sizin düğün ne zamandı az kaldı dimi ?

Son düzenleme:
sonundaoldu kuzum eşin ne iş yapıyor.. inekler öküzler deyince ben latife ediyorsun sanıyordum.
Zenginmisiniz siz yoksa çiftliğiniz falan mı var. Hanimagamisin yoksa sen ?

puhaha canım yaaa güldürdün beni.
zengin değiliz bence çünkü gelen gidiyor.
eşcağızımla biz iki memurduk. onun hayaliymiş çiftlik kurmak. varımızı yoğumuzu döktük koyduk ortaya çiftlik kurdu abisiyle. sonra abisiyle ayrıldı tabi baya zarar etti. abisi dolandırdı bizi hayalim de hayalim diye tutturup tek başına kurdu bu defa. zerre anlamam hayvan işinden çünkü ödleğim ben o ben işteyken gidip hayaliyle eğleniyor bu defa da getirisinden çok götürüsü olursa elimden onu kimse alamaz
büyükbaş inek dana buzağı falan var. yani şaka değildi vallahi bildiğin öküzlerle takılıyor

Hele D Deliidivane yavrum
-I'm fine...... diye cevap verip
-abla bu ne diyooo
dedi Meryem ablaya,bayıldım çok tatlıydı

haha orda ben de koptum ya nasılda ciddiye aldı onu. o da bildiğin dalga geçti şaka diye diye neyse daha da günahını almayalım

ya var ya bu muhabbete katılmasam çatlrdım cnm hep birlikte itelim o zaman

ne izni.. sen ve izin aynı cümlede çok uyumsuz oldunuz cnm. cık cık olmaz aklından da geçirme bir daha

heee o benim içine eden.
geçmiş olsun kuzuya. ben de senin gibi düşünüyorum. bugün öğretmenimiz hastaymış mesaj atmış yollamayın diye sabah gördüm. çocuğu halasına yolladık. üzüldüm orda burda büyüyor diye de anlıyor çok şükür artık. neden çalıştığımın frkında. hatta bazen işe gitmen lazım anne yoksa bu mamaları alamayız diyor kuzum

Hayalinin peşinden koşmuş hee :)

İnşallah zarar etmez bu sefer yoluna girer herşey canım

Abisinin dolandırmasida pes yani..

Gecmis olsun canim barisa.
Bizim en cok vicdan yaptigimiz seydir bu. Benim cocugum evde 39 derece atesle yatar ama onu birakip baska cocuklara bakmaya gitmek zorundayim. Boyle durumlarda nobetlerde agladigim (arkadaslarim adinada konusayim agladigimiz) olmustur. Hele o zaman sikinti yapan cocuguyla ilgilenmeyen anneler oldugu zaman cok kiziyorum onlara (icimden). Iste bizim isinde kotu taraflarindan biri.

Sağol canım

Hep hareket halindeler ya o yüzden terlemeleri,ince giydrimek lazım ..

Sizin düğün ne zamandı az kaldı dimi ?

ISILDURU dugun dugun dugun dugun

Ya dimi sizin işin hem iyi yani hem kötü yanı işte ...

Hahaha Gülşah düğünde şişko kalacak :)

Ben de gidiyom artık .
Sonra nerdesin , neden gelmiyorsun demeyin .

Oğlum patatesini ham yapıyor ben de az iş miş yapayım.
Yarın gezmeye gidiyorum çünküsü iş kalmasın .

Hepinize mutlu , huzurlu , sağlıklı haftasonları

***8. TAKIM 609.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / 105.8 / 0.2 / 0.19 % )
mavimli ( 75.3 / 75 / 0.3 / 0.40 % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / 60.6 / 0.2 / 0.33 % )
ebideryal ( 68.8 / 67.8 / 1 / 1.45 % )
Bonus ( 105 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 64.6 / 64.5 / 0.1 / 0.15 % )

Umutluanne83 ( 89.6 / 88.6 / 1 / 1.12 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( 82 / 81.6 / 0.4 / 0.49 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması: 0.513 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…