Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar listemi de paylaştım ♡♡♡♡

Ya büyük kız bana da bulastirdi sanırım hastalığını başım catliyacak gibi, burnum akmaya başladı hapşırık başladı birde nedense inanılmaz bir mide bulantısı var

Cadı hasta hesapta gezmeye gitme planları yapıyor Tabi beni hasta ettin gez diyorum eee yattikca daha kötü oluyorum bari gidip hava alayım diyor tabi bakalım arkadaşları tamam derse

Yaaa ne guzel benimde hayalimdi

bildirimler MaşAllah çok güzel herkesler ekside. Meryem cnm senin ki kastan ağır basıyordur hiç sıkma canını. çünkü görüntü baya fit.
Bindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisi Bir kilo gitse hiç fena olmayacaktı. Regl yok...sıkıntı yok...ödem yok....bahanesi ney bı anlayabilsem...Kızların eksisi çok olsun buna seviniyorum en azından.

Meryem im bence sen beni. Bekliyosun ağırdan alıyosun beni heveslendirmek için
Allah benim iyiliğimi versin bana da böyle olduğunu söylese vücudum ben de boş yere dertlenmesem tatlım sen beni geçecek gibisin...bu ağır aksak halim onu gösteriyor.

Bonus hasta olduğu için gelemedi bildirim yapmaya.
Geldiğin de anlatır genel olarak kötü bir hafta geçirdiğini söyledi ..

Geçmiş olsun @Bonus
Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.

Geliyor gönlümün efendisi Elhan
Sen ne minnoş bir şeysin böyle...şöyle ağız tadıyla bir kizamiyorum

Pigmegillerdenim
1.60 ..

Tiyatroyla uğraşman ne güzel. Tebriks.
Amatör olarak dimi ?
Yenooooooo benimle aynı boyda pigmelik de güzel ya...

Türkiye için çokta pigme sayılmayız aslında :)

Konservatuarda tiyatro okudum aslında ama mezun olmadım,ikinci yılımda bıraktım.
Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.

Dostlara selam spora devam

Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.

Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...

şekerim bu kadar mütevazi olma,oscarı hedeflemek falan daha senlik olurdu bence:)

@sonundaoldu kuzum eşin ne iş yapıyor.. inekler öküzler deyince ben latife ediyorsun sanıyordum.
Zenginmisiniz siz yoksa çiftliğiniz falan mı var. Hanimagamisin yoksa sen ?
Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.

Öküzler iyidir başka zeval olmasın

@Lilimam25 cııkssss hemi
Seni gidi seni
Etti mi üç

Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.genç hatunlar bilginize

Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....Geçmis olsun. Moralini yuksek tut...çabuk iyileş canım....

Cuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam
Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.

Sagol tatli dilli ablam.hic birakilirmiii
Beli bol gelen kiyafetleri gorunce
Aman amannn :)

Canımm teşekkür ediyorum ben de seni çok tebrik ediyorum tekrar

Canımm ablacığım, çok teşekkür ederim.

Hep zariftin yine öyle cevap vermişsin güzel kaptanım

Bugünkü menüm
Sabah 9.30 Bir buçuk yumurta, peynir, çeyrek tb ekmeği üzerine salça, birkaç zeytin ,üç acı yeşil biber
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Okulda ikram varmış , bir cantığın( bildiğin etli pide... bir çay tabağı büyüklüğünde) kıyma kısmı ,
iki ayran( beleş olunca)
18.00 Avuç içi kadar et ızgara, ızgara kırmızı biber
Bitki çayı, bir buçuk litre su ve devamında su içilecek
oynakbasi34

Canım hedef kilosu olarak belirttiği rakama geldiyse az daha devam etmek isterse kiloyu daha aşağı çekilebilir

haftaya bomba gibi gelir kız benim kuzum

kaptanım hilal listeye ne zaman giriyordu??
ben girmiyorum canım listeye yani en azından 79.9 uygun görene kadar girmiyim dedim kendi kendime

kızlar liste dışı cengaver bir ben mi kaldım oynakbasi34 kaptanım

menumu yazayım

sabah 9.30

1 dil kek 1 çay bardağı süt

12.30 öğlen

yulaf lapasi 3 kaşık sizin tarifle hanımlar

ara 1 kaşe yoğurt

akşam 17.30
1 kepce çorba
lahana salatası yoğurtlu

şu 2 lt

ve tüm gün aktif ev temizliği

Cuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam

Peynir yumurta tüketmezmisin kahvaltıda ?
Afiyet olsun.
Saat beşten sonra acikmiyorsan çok iyi ..
Sabaha kadar leptinin dibine vuruyorsun ne güzel :)

Teşekkür ederim meryemcim leblebi aklımda,not aldım.
Patates iyi geldi WC ye çıkma sayısı azaldı ..

Çok severim cantık :) afiyet olsun.
Demek beleş olunca iki ayranı huplettin hemen :)

Slm kizlar

13:00 omlet (1kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta) 4 cerry domates, 10 zeytin

16:00 1 cay bardagi beyaz leblebi ve cay (leblebinin yarisini yedikten sonra resim cekmek aklima geldi)

19:00 tavuk corbasi (limonlu karabiberli iyi geldi ) 2 kase ictim, ispanak (corbayi 2 kase icinde resimdeki ispanagin yarisini geri bosalttim) ve 1 kase yogurt

Cocuklari yatirdim simdi cay demledik. Insallah keyifle bi cay iccez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…