- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yaaa ne guzel benimde hayalimdipuhaha canım yaaa güldürdün beni.
zengin değiliz benceçünkü gelen gidiyor.
eşcağızımla biz iki memurduk. onun hayaliymiş çiftlik kurmak. varımızı yoğumuzu döktük koyduk ortaya çiftlik kurdu abisiyle. sonra abisiyle ayrıldı tabi baya zarar etti. abisi dolandırdı bizihayalim de hayalim diye tutturup tek başına kurdu bu defa. zerre anlamam hayvan işinden çünkü ödleğim ben o ben işteyken gidip hayaliyle eğleniyor bu defa da getirisinden çok götürüsü olursa elimden onu kimse alamaz
büyükbaş inek dana buzağı falan var. yani şaka değildi vallahi bildiğin öküzlerle takılıyor
E ebideryal veumutluanne83 tebrik ederim.. yüzdeniz 1 üzeri çok başarılı. Daim olsun .
Emeğine sağlık banucumoynakbasi34
Bindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisibildirimler MaşAllah çok güzel herkesler ekside. Meryem cnm senin ki kastan ağır basıyordur hiç sıkma canını. çünkü görüntü baya fit.
Allah benim iyiliğimi versinMeryem im bence sen beni. Bekliyosun ağırdan alıyosun beni heveslendirmek için
Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.Bonus hasta olduğu için gelemedi bildirim yapmaya.
Geldiğin de anlatır genel olarak kötü bir hafta geçirdiğini söyledi ..
Geçmiş olsun @Bonus
Sen ne minnoş bir şeysin böyle...şöyle ağız tadıyla bir kizamiyorum
Yenooooooo benimle aynı boydaPigmegillerdenim
1.60 ..
Tiyatroyla uğraşman ne güzel. Tebriks.
Amatör olarak dimi ?
Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.Türkiye için çokta pigme sayılmayız aslında :)
Konservatuarda tiyatro okudum aslında ama mezun olmadım,ikinci yılımda bıraktım.
Dostlara selam spora devamŞükür iyiyim lilişim ama bi hafta dır kendimi yorgun hissediyordum izne ayrılmayı bile düşündüm spor ev vs derken baya yoruldum spor yaparken kazandığım bi tecrübe var tam bitti artık yapamıyorum dediğin anda pes etmeyip sabredersen açılıyosun ve daha güzel yapmaya başlıyosun çok etkilenmiştim bu durumdan o yüzden bu hafta yeniden başlıyor gibi yeni yine yeniden slogan tutuyorum inş
Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.Hızlı verilen kilo hızla geliyor ...
Metabolizmamınn içine etmemin sebebi bilinçsizce yapılan detokslar...
------
Oğlum ishal olmuş karın ağrısı okuldan aradılar
İyi ki kızım evdeydi gidip almış hemen kardeşini ..
Zira isten cikmam mümkün değildi ..
Böyle olunca çok üzülüyorum
Erken yaşta olgunlasiyor çalışan annelerin çocukları..
2.siniftan beri boynunda anahtarıyla kendi eve giriyor .. o halinden memnun ama ben hep vicdan yaparım..
Neyse tadınız kaçmasın su an iyi ben de yoldayım zaten eve gidiyorum hemen patates hasliyayım iyi gelir.
Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...Aaa neden. Kendi tercihinmiydi bırakman.
Keşke devam etseydin diicem.
En büyük isteğim di benim tiyatro yapmak yahut gazetecilik :)
Hatta bir ara radyo da çalıştım amatör bir gazetede ufak bir iş yaptım ama devamı gelmedi fazla cesur değilim.
Garantici kisiligim . Risk sevmem :)
şekerim bu kadar mütevazi olma,oscarı hedeflemek falan daha senlik olurdu bence:)
Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.@sonundaoldu kuzum eşin ne iş yapıyor.. inekler öküzler deyince ben latife ediyorsun sanıyordum.
Zenginmisiniz siz yoksa çiftliğiniz falan mı var. Hanimagamisin yoksa sen ?
Öküzler iyidirpuhaha canım yaaa güldürdün beni.
zengin değiliz benceçünkü gelen gidiyor.
eşcağızımla biz iki memurduk. onun hayaliymiş çiftlik kurmak. varımızı yoğumuzu döktük koyduk ortaya çiftlik kurdu abisiyle. sonra abisiyle ayrıldı tabi baya zarar etti. abisi dolandırdı bizihayalim de hayalim diye tutturup tek başına kurdu bu defa. zerre anlamam hayvan işinden çünkü ödleğim ben o ben işteyken gidip hayaliyle eğleniyor bu defa da getirisinden çok götürüsü olursa elimden onu kimse alamaz
büyükbaş inek dana buzağı falan var. yani şaka değildi vallahi bildiğin öküzlerle takılıyor
Etti mi üç
Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.Ben de gidiyom artık .
Sonra nerdesin , neden gelmiyorsun demeyin .
Oğlum patatesini ham yapıyor ben de az iş miş yapayım.
Yarın gezmeye gidiyorum çünküsü iş kalmasın .
Hepinize mutlu , huzurlu , sağlıklı haftasonları
Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....Kızlar listemi de paylaştım ♡♡♡♡
Ya büyük kız bana da bulastirdi sanırım hastalığınıbaşım catliyacak gibi, burnum akmaya başladı hapşırık başladı birde nedense inanılmaz bir mide bulantısı var
Cadı hasta hesapta gezmeye gitme planları yapıyorTabi beni hasta ettin gez diyorum eee yattikca daha kötü oluyorum bari gidip hava alayım diyor tabi bakalım arkadaşları tamam derse
Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.Cuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam
Sagol tatli dilli ablam.hic birakilirmiiiBindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisiBir kilo gitse hiç fena olmayacaktı. Regl yok...sıkıntı yok...ödem yok....bahanesi ney bı anlayabilsem...Kızların eksisi çok olsun buna seviniyorum en azından.
Allah benim iyiliğimi versinbana da böyle olduğunu söylese vücudum ben de boş yere dertlenmesem tatlım sen beni geçecek gibisin...bu ağır aksak halim onu gösteriyor.
Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.
Yenooooooo benimle aynı boydapigmelik de güzel ya...
Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.
Dostlara selam spora devam
Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.
Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...
Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.
Öküzler iyidirbaşka zeval olmasın
Etti mi üç
Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.genç hatunlar bilginize
Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....Geçmis olsun. Moralini yuksek tut...çabuk iyileş canım....
Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.
Canımm teşekkür ediyorum ben de seni çok tebrik ediyorum tekraroynakbasi34 kaptanım kızlarda yazmış zaten sakın ayrılma hem bak artık menüde paylaşacaksın,ben hergün özellikle seni dürtcem yaz diye bonusa şimdiden telefonla ulaşabilecek ulaşsın bence son dakkaya panik olunur numarası olanlarda görmeyebilir, YENA ablacım sen arasan olmaz mı
Thinkerwoman canım tekrar tebrik ederim arada uğra muhabbete katıl canım
zukkum tebrikler cicim sen iyi verdinde yokluğunda senin kuzuyu kurt kapmış gördünmü D Deliidivane
Canımm ablacığım, çok teşekkür ederim.Güzel, kibar, iyi niyetli marginalim. Allah mezuniyetini kutlamayı bize nasip etti çok şükür. Senin adına çok mutluyum. Bu güzel fizikte bizim de birazcık tuzumuz olabildiyse ne mutlu bize. Kaptanımın da dediği gibi bir daha kilo problemi yaşama tatlım. Sağlıklı huzurlu güzel bir ömrün olsun.
Emin ol biz de senin gerilimli menülerini özledik.
Dağ dağa kavuşmaz....bana arkadaşını söyle ....evdeki hesap... sırrını söyleme dostuna...tostumu yedim....
Too you Babyasosyal hatunum benim.
Terlemiş çok şükür. Bugün daha iyi hisseder eminim.
Hep zariftin yine öyle cevap vermişsin güzel kaptanımSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah ....Aminnnn
Bu sabah saat kurdum sırf eşim gitmeden rahat rahat listemizi hazirliyayim diye
Umarım herkes çok güzel rakamlar.görür listede
Kuzummmmm nasılsın gorusmeyeli
Oyyyyy bizde seni çok seviyoruz Kuzummmmm ♡♡♡♡♡
Ömür boyu bir daha hiç Kilo derdi yaşama inşallah. ..Aminnnn
Rabbim bizlere de nasip etsin mezun olup Fit olarak yaşamayıAminnn
Buram buram koktu bi an.zayiflama doneminde sade kahveyi canim istiyor.normalde aklima gelmezdiBen de içiyorum canım biraz da tarçın la türk kahvesi iyi geliyo
oynakbasi34 Banuşum 14. Takımın kilo bildirimlerinde bir not dikkatimi çekti. Üyenin açıklamasında hedef kilosunu revize etmek istiyor diye bir not düşülmüştü. Bunun bir kuralı var mı ? Hedef kilomuzun altına mi üstüne mi değişiklik yapılabiliyor? Bilgin var mı canım?
oynakbasi34 kaptanım kızlarda yazmış zaten sakın ayrılma hem bak artık menüde paylaşacaksın,ben hergün özellikle seni dürtcem yaz diye bonusa şimdiden telefonla ulaşabilecek ulaşsın bence son dakkaya panik olunur numarası olanlarda görmeyebilir, YENA ablacım sen arasan olmaz mı
Thinkerwoman canım tekrar tebrik ederim arada uğra muhabbete katıl canım
zukkum tebrikler cicim sen iyi verdinde yokluğunda senin kuzuyu kurt kapmış gördünmü D Deliidivane
ben girmiyorum canım listeye yani en azından 79.9 uygun görene kadar girmiyim dedim kendi kendimekaptanım hilal listeye ne zaman giriyordu??
Cuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam
Bindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisiBir kilo gitse hiç fena olmayacaktı. Regl yok...sıkıntı yok...ödem yok....bahanesi ney bı anlayabilsem...Kızların eksisi çok olsun buna seviniyorum en azından.
Allah benim iyiliğimi versinbana da böyle olduğunu söylese vücudum ben de boş yere dertlenmesem tatlım sen beni geçecek gibisin...bu ağır aksak halim onu gösteriyor.
Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.
Yenooooooo benimle aynı boydapigmelik de güzel ya...
Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.
Dostlara selam spora devam
Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.
Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...
Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.
Öküzler iyidirbaşka zeval olmasın
Etti mi üç
Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.genç hatunlar bilginize
Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....Geçmis olsun. Moralini yuksek tut...çabuk iyileş canım....
Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.
Bugünkü menüm
Sabah 9.30 Bir buçuk yumurta, peynir, çeyrek tb ekmeği üzerine salça, birkaç zeytin ,üç acı yeşil biber
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Okulda ikram varmış , bir cantığın( bildiğin etli pide... bir çay tabağı büyüklüğünde) kıyma kısmı ,
iki ayran( beleş olunca)
18.00 Avuç içi kadar et ızgara, ızgara kırmızı biber
Bitki çayı, bir buçuk litre su ve devamında su içilecek
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?