Hasibecim omlet pek leziz görünüyor ..Slm kizlar
13:00 omlet (1kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta) 4 cerry domates, 10 zeytin
16:00 1 cay bardagi beyaz leblebi ve cay (leblebinin yarisini yedikten sonra resim cekmek aklima geldi)
19:00 tavuk corbasi (limonlu karabiberli iyi geldi) 2 kase ictim, ispanak (corbayi 2 kase icinde resimdeki ispanagin yarisini geri bosalttim) ve 1 kase yogurt
Cocuklari yatirdim simdi cay demledik. Insallah keyifle bi cay iccez.
Eki Görüntüle 2236189 Eki Görüntüle 2236188 Eki Görüntüle 2236187
Tahmin etmiştim canım.Canım hedef kilosu olarak belirttiği rakama geldiyse az daha devam etmek isterse kiloyu daha aşağı çekilebilir
Normalde hergun yerim ama bugun bole istedim.turk kahvesi iyi geldi.acikiliyor ama sabrediyorumPeynir yumurta tüketmezmisin kahvaltıda ?
Afiyet olsun canım. Kahve ve kokusu dayanılacak gibi değil.Bende sade 1 turk kahve ictim.cok ozur dileyerek...
Bilmemki bi anda koktu burnuma,yaptim ictim
Favorim sütlü tarçınlı Türk kahvesiBen de içiyorum canım biraz da tarçın la türk kahvesi iyi geliyo
Kek dışında her şey harika.kızlar liste dışı cengaver bir ben mi kaldımoynakbasi34 kaptanım
menumu yazayım
sabah 9.30
1 dil kek 1 çay bardağı süt
12.30 öğlen
yulaf lapasi 3 kaşık sizin tarifle hanımlar
ara 1 kaşe yoğurt
akşam 17.30
1 kepce çorba
lahana salatası yoğurtlu
şu 2 lt
ve tüm gün aktif ev temizliği
Sağ ol bitanem.Peynir yumurta tüketmezmisin kahvaltıda ?
Afiyet olsun.
Saat beşten sonra acikmiyorsan çok iyi ..
Sabaha kadar leptinin dibine vuruyorsun ne güzel :)
Teşekkür ederim meryemcimleblebi aklımda,not aldım.
Patates iyi geldi WC ye çıkma sayısı azaldı ..
Çok severim cantık :) afiyet olsun.
Demek beleş olunca iki ayranı huplettin hemen :)
Slm kizlar
13:00 omlet (1kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta) 4 cerry domates, 10 zeytin
16:00 1 cay bardagi beyaz leblebi ve cay (leblebinin yarisini yedikten sonra resim cekmek aklima geldi)
19:00 tavuk corbasi (limonlu karabiberli iyi geldi) 2 kase ictim, ispanak (corbayi 2 kase icinde resimdeki ispanagin yarisini geri bosalttim) ve 1 kase yogurt
Afiyet olsun canım. Kahve ve kokusu dayanılacak gibi değil.
Favorim sütlü tarçınlı Türk kahvesispor öncesi harika gidiyor da aklıma gelmiyor giderken
Kek dışında her şey harika.senin yerinde olsam vakit kaybetmez listeye 7'li rakamlara gelmeden girerdim. Motivasyonuna çok katkısı olur tatlım.
Sağ ol bitanem.çocugun duzelmesine sevindim. Çiçek gibiler hemencecik solup az bı bı ilgi ihtimamla kendine geliyorlar. Pide türü her şeyi çok severim ben de. Ölçüyü kaçırmamayı başta öğrenseymişim hayat daha kolay olurmuş. Ayrana hiç acımadım canına okudum
Liste sorun değil bebeğim. Gönlüne nasıl yatiyorsa öyle davran. Her şekilde yanındayız. Oklavayla kimse ölmedi şimdilik iki üç tane yer oturursun en fazla.afiyet olsun hasibecim omlet harika görünüyor be hilal canım tanışmadık seninle
ablacım listeyi etkilemekten korkuyorum kötü olarak o yüzden 80.0 da listeye girerim olur mu en azından 6 li haneleeri görebilirim belki o zaman
Dilimiz pardon parmağımız kopsun...duramiyoruz işte...ben yapmıyorum ama hep Lili kiskançligindan Tuğba ve Yenosu da örgütledi ...hep o yani...
Waaaaaaaav Diloooooİyi geceler fındık hatunlarr
Menüm:
Uyandığımda (7.00)
Elma
Kahvaltı (12.00)
Çökelekli omlet
Salatalık domates
Çay
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
19.00
Ezogelin çorbası
Salata
1 lt su ve 1 saat yürüyüşElhan oynakbasi34
Waaaaaaaav Dilooooohadi ince belli gelinlik modellerine yavaş yavaş bakalım kız
Hasibecim omlet pek leziz görünüyor ..
Şahane menülerin. pek dengeli maşallah ya. gurur duyuyorum seninle ...
Bulamiyorum yi ve menülerini çok kıskandım of yaaaa keşke benim de öyle menülerim olsa...
@Lilimam25 lilim nerede ya....gelmedi kaç saattir.cıkks da cıkks sesi işitip gelebilir mi acep...malum olur desem
afiyet olsun hasibecim omlet harika görünüyor be hilal canım tanışmadık seninle
ablacım listeyi etkilemekten korkuyorum kötü olarak o yüzden 80.0 da listeye girerim olur mu en azından 6 li haneleeri görebilirim belki o zaman
Bu kararlılık ve bilinçle tez zamanda muradına erersin kuzum. Arkadaşın terfi mi etti? Hamile mi kaldı, boşandı mi, velayeti mi kazandı aklımda deli sorular. Hayırlısı olsun de geç...ama geçemem ki işteSagol cnm. Insallah bu sefer olacak. Senle gulsahla efil efil sahilde dolascaz bu yaz
Estagfirullah abla sizin menulerinizin yanindabenim daha sizden ogrenecek cok seyim var
Memnun oldum hilalcim
Ayyy kizlar alinti yaptim arkadasim aradi. Bekledigi bir sey vardi cok sukur olumlu sonuclanmis. o kadar sevindimki hemen aradim. mutluluktan agladim resmen. Esim mutfaktan cikti geldi ne oldu neden agliyorsun diye. Darisi tum haber bekleyenlerin basina insallah... sevincimi sizinlede paylasmak istedim.
Tartın pek şirin amaBildirim mi...ayağıma sıkmışım bu hafta...ben nerede yanlış yaptım anlamaya çalışıyorum tatlım. hiç sallamadığım kadar totoşu salladım durdum oysa direniş devam edecek .
Kilo bildirimim
Eki Görüntüle 2235993
Geçen hafta 60.8
Fark 200 Gr.
Menü süper tebrik ederim 5de bırakıyorsun yemeyi bnm bey 8de geliyor işten 9da yiyoruz yemekCuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam
Güzel menü erken kapatmışsın akşm yemeğikızlar liste dışı cengaver bir ben mi kaldımoynakbasi34 kaptanım
menumu yazayım
sabah 9.30
1 dil kek 1 çay bardağı süt
12.30 öğlen
yulaf lapasi 3 kaşık sizin tarifle hanımlar
ara 1 kaşe yoğurt
akşam 17.30
1 kepce çorba
lahana salatası yoğurtlu
şu 2 lt
ve tüm gün aktif ev temizliği
Oh güzel menü resimleri iştah acıyor kaçamaksz atlatmışın gününüSlm kizlar
Süper menüİyi geceler fındık hatunlarr
Menüm:
Uyandığımda (7.00)
Elma
Kahvaltı (12.00)
Çökelekli omlet
Salatalık domates
Çay
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
19.00
Ezogelin çorbası
Salata
1 lt su ve 1 saat yürüyüşElhan oynakbasi34
Süper menüözendim vallahi ben bugün kaçamak yaptım hiç yazmıcam bu nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?