Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hasibecim omlet pek leziz görünüyor ..
Şahane menülerin. pek dengeli maşallah ya. gurur duyuyorum seninle ...

Bende sade 1 turk kahve ictim.cok ozur dileyerek...
Bilmemki bi anda koktu burnuma,yaptim ictim
Afiyet olsun canım. Kahve ve kokusu dayanılacak gibi değil.

Ben de içiyorum canım biraz da tarçın la türk kahvesi iyi geliyo
Favorim sütlü tarçınlı Türk kahvesi spor öncesi harika gidiyor da aklıma gelmiyor giderken

Kek dışında her şey harika. senin yerinde olsam vakit kaybetmez listeye 7'li rakamlara gelmeden girerdim. Motivasyonuna çok katkısı olur tatlım.

Sağ ol bitanem. çocugun duzelmesine sevindim. Çiçek gibiler hemencecik solup az bı bı ilgi ihtimamla kendine geliyorlar. Pide türü her şeyi çok severim ben de. Ölçüyü kaçırmamayı başta öğrenseymişim hayat daha kolay olurmuş. Ayrana hiç acımadım canına okudum

afiyet olsun hasibecim omlet harika görünüyor be hilal canım tanışmadık seninle

ablacım listeyi etkilemekten korkuyorum kötü olarak o yüzden 80.0 da listeye girerim olur mu en azından 6 li haneleeri görebilirim belki o zaman

Liste sorun değil bebeğim. Gönlüne nasıl yatiyorsa öyle davran. Her şekilde yanındayız. Oklavayla kimse ölmedi şimdilik iki üç tane yer oturursun en fazla. 80 de bekliyorum bakalım.

Waaaaaaaav Dilooooo hadi ince belli gelinlik modellerine yavaş yavaş bakalım kız

Hasibecim omlet pek leziz görünüyor ..
Şahane menülerin. pek dengeli maşallah ya. gurur duyuyorum seninle ...

Sagol cnm. Insallah bu sefer olacak. Senle gulsahla efil efil sahilde dolascaz bu yaz

Bulamiyorum yi ve menülerini çok kıskandım of yaaaakeşke benim de öyle menülerim olsa...
@Lilimam25 lilim nerede ya....gelmedi kaç saattir. cıkks da cıkks sesi işitip gelebilir mi acep...malum olur desem

Estagfirullah abla sizin menulerinizin yaninda benim daha sizden ogrenecek cok seyim var

Memnun oldum hilalcim

Ayyy kizlar alinti yaptim arkadasim aradi. Bekledigi bir sey vardi cok sukur olumlu sonuclanmis. o kadar sevindimki hemen aradim. mutluluktan agladim resmen. Esim mutfaktan cikti geldi ne oldu neden agliyorsun diye. Darisi tum haber bekleyenlerin basina insallah... sevincimi sizinlede paylasmak istedim.

Bu kararlılık ve bilinçle tez zamanda muradına erersin kuzum. Arkadaşın terfi mi etti? Hamile mi kaldı, boşandı mi, velayeti mi kazandı aklımda deli sorular. Hayırlısı olsun de geç...ama geçemem ki iştededigin gibi darısı bütün haber bekleyenlere basina...

Cuma menu
kahvalti 11:00
1 kupa form cay
1 kase soganli kuru patlican kavurma
2 zeytin
1 dlm k ekmegi
13:30
1 kase dunden kalmis guvec
17:00 aksam
1 yemek tabagi çapi kadar hamsi tava
Kapaniş
2 litre su.
simdide 1 saat tempolu yuruyus yapcam
Menü süper tebrik ederim 5de bırakıyorsun yemeyi bnm bey 8de geliyor işten 9da yiyoruz yemek

Güzel menü erken kapatmışsın akşm yemeği
Oh güzel menü resimleri iştah acıyor kaçamaksz atlatmışın gününü

Süper menü özendim vallahi ben bugün kaçamak yaptım hiç yazmıcam bu nedenle

Kefir yapmayı bilen var mı hanımlar

Çok severim hep hazır alırdım evde denemeye karar verdim 2.kez denedim ama tadı hazırlara benzemesi yahu nerde hata yapıyorum aceba

Aktardan maya aldım ılık süte mayayı koydum tahta kaşıkla karıştırdım tülbentle kavonozun ağzını kapatıp fırına koydum 24saat beklettim aceba nerde hata yapıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…