- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Babanın sözleride beni benden aldı sen böyleyken kardeşin nasıl öyle diycem ama aynı ailede bukadar zıt kardeşler olabiliyo,misal babam ve halalarımda kardeş ,babam dünya iyisiyken zıtlıktan örnek verdiğime göre halalarımın nasıl olduğunu dememe gerek yok sanırım
Evet canım bugün harbi fena olmuştelafi edecek bişey bile yapmamışsın,Hilalin dediği gibi neden bisikletini kullanmıyosun? Eşinin salona getirmesini bekleme o getirene kadar yatak odasında devam et lütfen kaptanım ve mutlaka buraya yaz.
Hasibecim bak zukkuma sır verdim sende dinle,grubumuza dahil oldun yani o sembolü ısrarla iste sana da verirler liste öncesiama bugün pazarya kazen sanırım buralarda olmuyo pazartesiye ısrar et
Kız kelebeğin nesinden korkuyorsunuz alemsiniz valla@zukkum
N
Neye göre, nasıl değerlendiriliyor, veriliyor :)
Hadi bakalım, beklemedeyiz. Bizi de görürler diyorsun ♡
Sloganımız ne?
Kelebek gibi uçarım,
Arı gibi sokarım mı?
Kelebek gibi hafifleyeceğiz inşallah. Sloganın güzelmiş...ağzımızda bal...kuyruğumuzda zehir var...bizden korkulur
Kız Asibe helal olsun sana .Slm kızlar
Bugün kayinvalideme gittik köye. Orda hem göze batmamak hem de çok yememek için oruç tuttum.
Bu gece meryem çok uyandı yine. sahura 15 dk kala uyandım. Alarmı kapatmisim hatırlamıyorum. Bu yüzden çabucak sahur yaptım.
Sahurda 3 yumurta tavada, 10 zeytin, 1 dlm beyaz peynir
İftarda yoğurt çorbası, salata, ızgara tavuk
tamam ablacım. 1.tekil kişi olarak yani ben. İnşallah bi daha yapmam... Yapanlarıda kınıyıcamm..umutluanne83 yaramaz kedicik " vurun vurun" sözleri hem mavişim hem senin için söylenmişti ... Vur vur deseydim "sen" ikinci tekil kişi olurdu. Vurun sözünde "siz"ikinci çoğul kişi oluyor. Barı sen bu hataya düşmeseydin arkadaşlarım hep kaçamak yapıyor ve ben buna dayanamiyorum
5.5 aylık abla. Uykusunda yüz üstü dönmeye çalışıyor memesi çıkıyor başlıyor ağlamaya ya da söylenmeyeKız Asibe helal olsun sana .Meryemcik'e geçmiş olsun. Toparlayamadi sanırım. Kaç yaşındaydı unuttum. Gündüz iyi miydi barı?
Hafta sonları en zayıf yanımız... Düşman ensemizde boş bir animizi yakalamaya çalışıyor tetikte olmakta fayda var canım. Yapanları kinayalim bence de. Hep yanındayım.tamam ablacım. 1.tekil kişi olarak yani ben. İnşallah bi daha yapmam... Yapanlarıda kınıyıcamm..
Hafta sonları en zayıf yanımız... Düşman ensemizde boş bir animizi yakalamaya çalışıyor tetikte olmakta fayda var canım. Yapanları kinayalim bence de. Hep yanındayım.
Aman Allahım aylık mi dedin5.5 aylık abla. Uykusunda yüz üstü dönmeye çalışıyor memesi çıkıyor başlıyor ağlamaya ya da söylenmeye
Sagol abla. Napalim bu aralar boyle uykusuz gececek. Cocuklar kolay buyumuyorlar. Zaten duskunumdur anneme ama annemin kiymetini anne olunca daha iyi anladimAman Allahım aylık mi dedinçok küçükmüş yavrucak. Ateşi çıkmasın da napacaksin uykunun bölünmesiyle kal bari. Sağlıkla büyüt
Günaydın diloşum aman şükür az yemişsin yine de akşamları bulgur koyma önüne.Günaydınnn:)
Elhan
2-3 kaşık bişiydi ben zaten korkudan tabağına gıdım gıdım alan bir tipe dönüştüm artık aklım çıkıyor güzel gidişat bozulur diye :)
Haftasonunu eksiyle atlatman güzel başarı tebriksGunaydın takım arkadaskarımm. Cocuklar gıttı okula,,minik prensesımle ben kaldım. Sabahlarıda soguk oluyorkii, ınsan yataktan cıkmak ıstemıyoo valla.
Cuma:88,6 idi.
PAZARTESİ KONTROL TARTISI:88,3
sukur artıs yok
Elhan oynakbasi34
Gunaydin arkadaşlar...kontrol tartım
61.5 +900 fazlalık var. Bu hafta da cebelleşmeye devam. 15 gün arayla tekrar regl oldum. Bana doktor yolu göründü. Önce bir degerlerime baktiracağim sonra bir jinekolog.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?