Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kazan magazin izlemekle mesgulmus bugün. Ece erkene kıl olmuş başlık açmış bugün

Kız kelebeğin nesinden korkuyorsunuz alemsiniz valla @zukkum

Degisikmis. Bunu da duyduk

N

Neye göre, nasıl değerlendiriliyor, veriliyor :)

Meryem abla cevap vermiş

Hadi bakalım, beklemedeyiz. Bizi de görürler diyorsun ♡
Sloganımız ne?

Kelebek gibi uçarım,
Arı gibi sokarım mı?

Wuuuuuu

Kelebek gibi hafifleyeceğiz inşallah. Sloganın güzelmiş...ağzımızda bal...kuyruğumuzda zehir var...bizden korkulur

Wuuuuhuuuuuu

Kız Asibe helal olsun sana . Meryemcik'e geçmiş olsun. Toparlayamadi sanırım. Kaç yaşındaydı unuttum. Gündüz iyi miydi barı?

tamam ablacım. 1.tekil kişi olarak yani ben. İnşallah bi daha yapmam... Yapanlarıda kınıyıcamm..

Kız Asibe helal olsun sana . Meryemcik'e geçmiş olsun. Toparlayamadi sanırım. Kaç yaşındaydı unuttum. Gündüz iyi miydi barı?
5.5 aylık abla. Uykusunda yüz üstü dönmeye çalışıyor memesi çıkıyor başlıyor ağlamaya ya da söylenmeye

tamam ablacım. 1.tekil kişi olarak yani ben. İnşallah bi daha yapmam... Yapanlarıda kınıyıcamm..
Hafta sonları en zayıf yanımız... Düşman ensemizde boş bir animizi yakalamaya çalışıyor tetikte olmakta fayda var canım. Yapanları kinayalim bence de. Hep yanındayım.

Aman Allahım aylık mi dedin çok küçükmüş yavrucak. Ateşi çıkmasın da napacaksin uykunun bölünmesiyle kal bari. Sağlıkla büyüt
Sagol abla. Napalim bu aralar boyle uykusuz gececek. Cocuklar kolay buyumuyorlar. Zaten duskunumdur anneme ama annemin kiymetini anne olunca daha iyi anladim

Gunaydın takım arkadaskarımm. Cocuklar gıttı okula,,minik prensesımle ben kaldım. Sabahlarıda soguk oluyorkii, ınsan yataktan cıkmak ıstemıyoo valla.
Cuma:88,6 idi.
PAZARTESİ KONTROL TARTISI:88,3
sukur artıs yok
Elhan oynakbasi34

Son düzenleme:
Haftasonunu eksiyle atlatman güzel başarı tebriks

Gunaydin arkadaşlar...kontrol tartım
61.5 +900 fazlalık var. Bu hafta da cebelleşmeye devam. 15 gün arayla tekrar regl oldum. Bana doktor yolu göründü. Önce bir degerlerime baktiracağim sonra bir jinekolog.

Canım tüm menüleri takip ettiğim gibi :)
Seninkinede bakıyorum.
Kuş kadar yiyorsun .

Bence plato evresindesin.. metabolizman direnişte :)

Rahat ol bir iki haftaya eksiye geçer yeniden. Yahut beslenme sisteminimi degistirsen. misal sabahları tb ekmek eklesen kahvaltina ..
Sen bilirsin tabii örnek sadece ..
Yahut akşam yemek saatini daha erkene ceksen..

Bana kalsa boyuna göre kilon gayet iyi.. neyin ayak diremesi anlamıyorum ..
Sonrada öpüyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…