Vay be. Yolumuz uzun desene :)Canım takıma girip aktif bir üye olduğunda veriyorlar. Almak için herhangi bir kahramanlık yapmıyoruz.
Sen aktifsin bugün yarın teklif edilirse alırsın canım. Benim eski takımım yengeçti. Ben de yengeç sevmem. Kelebek güzel en azından.Vay be. Yolumuz uzun desene :)
O ney laPazar menu
1kupa form cay
Kahvaltı 1rafadan yümi
Peynır 2_3 catal
3zeytın
1dlm k. Ekmegı
Oglen
2dılım hamur kızartma
Cay
Aksam
1 tabak Koy tavugu fırında, yanında patates
1saat tempolu yuruyus
2lt su
Hadi bakalım, beklemedeyiz. Bizi de görürler diyorsun ♡Sen aktifsin bugün yarın teklif edilirse alırsın canım. Benim eski takımım yengeçti. Ben de yengeç sevmem. Kelebek güzel en azından.
Kelebek gibi hafifleyeceğiz inşallah. Sloganın güzelmiş...ağzımızda bal...kuyruğumuzda zehir var...bizden korkulurHadi bakalım, beklemedeyiz. Bizi de görürler diyorsun ♡
Sloganımız ne?
Kelebek gibi uçarım,
Arı gibi sokarım mı?
Akşam yemeğini de yiyeyim de, menüyü yazarım :)Kelebek gibi hafifleyeceğiz inşallah. Sloganın güzelmiş...ağzımızda bal...kuyruğumuzda zehir var...bizden korkulur
neyse azcıkın pazar keyfi. Pizza götürenlerde varr.onlara bişiyyy demiyonuzzzO ney lahamur kızartma mı....bile bile lades yani ...Vurun vurun öldürün beni...
bakk hocamm bakk... İspiyoncu öğrenci gibi oldumorma
Kahvaltıda pancake, öğlen ve akşamı birleştirdim pizza yedimkarbonhidratın dibine vurdum
Güncelleme:
Bugün geç kahvaltı yaptım, canım istememişti.
Saat 12:00
1 kaşarlı omlet
1 kuşburnu çayı
1 domates
5 dilim salatalık
2 kornişon turşu
Saat 15:00
1 elma
Saat 17:00
3-5 Leblebi
Saat 18:00
Salata
Tavuk ızgara
2-3 kaşık pilav (dayanamadım)
Su:
Yarım litre
Tamam tamam biliyorum. Bugün ufak bir kaçamak yaptım, kabul ediyorum. Ama ne yapayım, keyifsizim hala, sanki bir ağırlık var üstümde
Sadece yarın mı tüm hafta demek istedin herhaldeCanım yarın bugünü telafi edecek şekilde bir şeyler hazırla kendine.
 ben zigzag yaptım bir kereneyse azcıkın pazar keyfi. Pizza götürenlerde varr.onlara bişiyyy demiyonuzzz
O ney lahamur kızartma mı....bile bile lades yani ...Vurun vurun öldürün beni...
Pizza pankek götürenler de bulguru kaşıklayanlar da suçludur. Ahan da didim işte.neyse azcıkın pazar keyfi. Pizza götürenlerde varr.onlara bişiyyy demiyonuzzz
Keyifsizlik hata yapmaya mazeret değil tatlım. Sana zarar vermeyecek bir şey seçebilirdin. İsteseydin olurdu...Bir poşet dolusu kelebeği bu gece pencerene bırakabilirim demedi demeGüncelleme:
Bugün geç kahvaltı yaptım, canım istememişti.
Saat 12:00
1 kaşarlı omlet
1 kuşburnu çayı
1 domates
5 dilim salatalık
2 kornişon turşu
Saat 15:00
1 elma
Saat 17:00
3-5 Leblebi
Saat 18:00
Salata
Tavuk ızgara
2-3 kaşık pilav (dayanamadım)
Su:
Yarım litre
Tamam tamam biliyorum. Bugün ufak bir kaçamak yaptım, kabul ediyorum. Ama ne yapayım, keyifsizim hala, sanki bir ağırlık var üstümde
Allah'ım yine bulgur pilavı hem de ölçü yok....bir tencere kesinMini mini mönüler:)
Kahvaltı (13.00 eh malum pazar günü:)
1 tabak menemen
4-5 leblebi
2 bardak Çay
Ara (16.00)
Sade türk kahvesi
Ara (18.00)
1 elma
Akşam (20.00)
bulgur pilavı
salata
1 lt su ve spor yokoynakbasi34 Elhan
Sağlıklı olsunlar varsın dağitsinlar canım. Kirlenen dağılan evde mutluluk huzur en önemlisi hayat vardır tatlım...O kadar spora gidebilmek için evde belki 3 saat mutfakta uğraştım akşam ütü falan yaptım ama sayılan spor haksızlık bu ev işleri de sayılsın arkadaşlar ya İşte şimdi pazar enkazo her taraf karışık hadi gelde otur yat ben ev halkını hiiiç güzel alıştırmadım kabul ediyom zaten neyse onlar iyi olsun yeter ki
Evet ınsallah verırsınde goruruz canm..hepimiz ıcın... ben zigzag yaptım bir keregörürsün bak cumaya vermiş olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?