Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi ya :))
Olsun be delilik iyidir
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeker

@meryemozcan27 sana gelsin. Turku seviyormuşsun dedi kuşlar...

Amatör bir grup ama çok severim yorumlarını.
Kürtçe Türkçe çok güzel yorumluyorlar ..
Türküyü bende çok severim artık kızımda çok seviyo türkü çıkınca çocuk direkt hüzünleniyo yahu anne karnını özlüyo sanırım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sonunda büyük kız benide tam yamulttu durup durup sarılıp öptü len yürü git bak benide hasta edeceksin dedim durdum ama o inatla ne yani ben mikropmuyum diyip durdu

Dün birde eşimle ufaktan kapisinca giremedim buraya Adam beni deli etti sebepte okadar saçma ki Esimin halasi çaya bekliyordu bende eşime hadi kızlar kalsın bir saat kadar uğrayıp dönelim dedim anam sensin halana gidelim diye yok efendim çok dusuncesizmisin adam köpek gibi çalışıyor demiyorum da işin gücün gezmek demezmi
Tabi benim salter attı o an sonuçta hem kendi akrabası hemde kendi demişti gideriz diye üstelik kaç haftadır birlikte hiç bir yere gitmiyoruz sonunda bizimki tabi özür diledi ama ben sinirden aglayinca mi ne Grip iyice azdı
Göz nezlesi de var şu anda resmen gözler sipir sipir akıyor

Tak kuzum tak da valla yatigigim yerden zor yazıyorum gözlerde akinca bana iki gün müsaade hemen toparlanıyor inşallah ıhlamur ve limonlu şu dayayarak

Banucum çattın diyeyim
oynakbasi34

Yok yok iyi böyle

Sayfayı gereksiz yere işgal ettiğime göre artık gidebilirim

İşgal ne demek kuzum sen her zaman yaz yeterki ♡♡♡♡ Seviliyorsun ♡♡♡♡

Günaydın ablam emarım geçen gece çekildi sonuç bekliyorum

İlk sayfadaki metabolizma hızlandırıcıyı içiyorum tok tutuyor beni hoşuma gitti
Sen nasılsın ablam oglun nasıl oldu iyilestimi geçmiş olsun

Tünaydın gençlik. oku oku ancak geldim..

Hayalinin peşinden koşmuş hee :)

İnşallah zarar etmez bu sefer yoluna girer herşey canım

Abisinin dolandırmasida pes yani..

hiç deme ne hayalmiş arkadaş
abisi öyle böyle dolandırmadı cnm. 120 bin çiftlik borcu vardı 90 bize kaldı 30 ona.
çiftliğin tarktörü makineleri ona kaldı , eşimin bekarken tek başına aldığı aracı bozup (tamirci at arabasına dönmüş bu abi demiş eşime) bize onu verdi!
hayvanları da 2 o aldı 1 bize ! babası da sen çalışıyorsun yaparsın deyip ona sırt çıktı!
Allah ıslah etsin ne diyim.
Yaaa ne guzel benimde hayalimdi

ay bilmiyorum ucuk bana hiç hitap etmiyor
inş sen de hayallerini gerçekleştirisin o zaman

hanımağa ve ben hiç yan yana bie gelemeyiz cnm
aman beni sinir etmesin borca sokmasın da naparsa yapsın

Kız Azrail gibi ensemdesin Şaka bir yana ama cidden sen soracaksın diye yerken bir daha düşünüyorum
Cansın ♡♡♡♡

kaptanım çabuk düzel. spor olmasa da yeme içmeye dikkati elden bırakma geçmiş olsun.

çok şşükür menü süper.. kahvaltı var ara var akşam kararında MaşAllah

Arkadaşlar, benim moralim yerle yeksan, hiç huzurum keyfim yok. Müsadenizle 2 gün inzivaya çekilsem olur mu? Yoksa diskalifiye mi olunuyor?

yok diskalifiye olmazsın da anlat dinleriz belki faydamız dokunur cnm. inş. Rabbim feraha kavuşturur.

ben aslinda 2 gündür çok hüzünlüyüm mugedeki zavallı kızcağız yüzünden izleyeniniz varmi

ben de sosyal medyadan denk geldim. çok üzüldüm de o iş bence karışık.öldürme hadi kaza falan da yakma cese de hunharca yaklaşma anlkayamadım. tabi sınanmadığımız dertle ilgili konuşmam da doğru değil. Rabbim o tür pis mahlukatlara evlat nasip etmesin inş.

ayyy haşlamasını severim. cnm istedi benim de ama yapamıyorum. ilk kez denedim rametli babam aradı napıyorsun diye. dedim dağınık köfte. o ne dedi dedim içliköftenin dağılmışı

Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr
oohh MaşAllah..

Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)

ben de bu taktiği kullandım. az az herşeyden yemeye çalıştım. ayrı ayrı şeyler yapmak benim için zordu. tıkandığım anda yememeyi tercih ettim.

senden de hiçbir kaçmıyor
bu arad korkmadığı 2 hayvandan biri kelebek diğeri uğur böceği. sinekten bile korkarım onun haricinde

puhahah ben de ne diyor hemşerim düye okuyordum

hasibe snein hedef kesin gelici. diyet yaparken ben de karrlılığı severim sonunu getiririm.
çözüm üretirim. çaaresizdim mecburen yedim demem. ya yemem, ya yemiş gibi yaparım ya da benzer çözümler bulurum.
Başından sonuna kadar katılıyorum nokta
ben de bene de
canımmmm

Kaptanım şekerim öncelikle geçmiş olsun ama bu hastalık öyle tavuk göğsüyle falan geçmez biliyosun o yüzden tamam spor falan yapamıyosun ama bol ıhlamur nane limon ve diğer bitki çaylarıyla tavuk suyuna limonlu çorbalar içiyosun,sana enerji vermeyecek karbonlardan da uzak duruyosun canım boşa bahane etme mecbur kaldım diye
Eşine gelince bugünlerde hoş gör alttan al bence,işten çıktığı için ister istemez canı sıkılıyodur ,gereksiz çıkışları olabilir geçecek inşallah,sizin birbirinizi sevmenizi ben çok seviyorum oynakbasi34

Günaydın Kadınlar Kulübü'nün mankenleri, nasılsınız? Anneli kızlı bizi soracak olursanız, şükür çok iyiyiz. Yarından sonra 5. Ayımıza gireceğiz, 4. Ayında karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlamıştı, bugün de bir sırt bir yüz üstü derken hoşuna gidince yatakta yuvarlanmaya başladı♡

Heyecanımızı babadan sonra sizinle de paylaşalım dedik :)

zarp bey @Zarpy nerelerdesin canım

D Deliidivane aysecimmm nasıl gidiyor hayat inşallah biran evvel bebeğine kavuşursun Rabbim tüm isteyenlere içinde de sana tez zamanda bebek nasip etsin inşallah
Aminnn. Bu ara biraz yogun gidiyo yatılı misafirim vardı sen naptın nerelerdesin döndün mü

Denicem insallah abla bi yorgunlugum cıksın bu aralar yoruldum biraz. Sonra denicem zayiflamama da yardimci olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…