Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çekerHadi ya :))
Olsun be delilik iyidir
Türküyü bende çok severim artık kızımda çok seviyo türkü çıkınca çocuk direkt hüzünleniyo yahu anne karnını özlüyo sanırım
@meryemozcan27 sana gelsin. Turku seviyormuşsun dedi kuşlar...
Amatör bir grup ama çok severim yorumlarını.
Kürtçe Türkçe çok güzel yorumluyorlar ..
Şimdi çıkıyorum döndüğümde kaptandan menü ve bisiklet süresi bekliyorum haberi olsunoynakbasi34 yorumlamak için değil doğrusuyla yanlışıyla herkes görsün bir iki bişey desin ki kaptanişkomda kendine gelsin diye taktım hem yorumlarımda tabi neyim eksik
Sayfayı gereksiz yere işgal ettiğime göre artık gidebilirim
Günaydın ablam
Hayalinin peşinden koşmuş hee :)
İnşallah zarar etmez bu sefer yoluna girer herşey canım
Abisinin dolandırmasida pes yani..
Yaaa ne guzel benimde hayalimdi
Bindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisiBir kilo gitse hiç fena olmayacaktı. Regl yok...sıkıntı yok...ödem yok....bahanesi ney bı anlayabilsem...Kızların eksisi çok olsun buna seviniyorum en azından.
Allah benim iyiliğimi versinbana da böyle olduğunu söylese vücudum ben de boş yere dertlenmesem tatlım sen beni geçecek gibisin...bu ağır aksak halim onu gösteriyor.
Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.
Sen ne minnoş bir şeysin böyle...şöyle ağız tadıyla bir kizamiyorum
Yenooooooo benimle aynı boydapigmelik de güzel ya...
Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.
Dostlara selam spora devam
Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.
Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...
Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.
Öküzler iyidirbaşka zeval olmasın
Etti mi üç
Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.genç hatunlar bilginize
Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....Geçmis olsun. Moralini yuksek tut...çabuk iyileş canım....
Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.
Kız Azrail gibi ensemdesinŞaka bir yana ama cidden sen soracaksın diye yerken bir daha düşünüyorum
Cansın ♡♡♡♡
Dünki menüm
10:30 1.5 yumurta , bi dilim peynir,bikac domates, bi kucuk dilim tahin helva ,cay
14:00 bi kücük muz
18:00 4 fırın köfte bir iki dilim fırında patates, salata, iki kaşık fasulye piyazı
1.5 litre su
oynakbasi34 @meryemozcan27
Arkadaşlar, benim moralim yerle yeksan, hiç huzurum keyfim yok. Müsadenizle 2 gün inzivaya çekilsem olur mu? Yoksa diskalifiye mi olunuyor?
ben aslinda 2 gündür çok hüzünlüyüm mugedeki zavallı kızcağız yüzünden izleyeniniz varmi
Teşekkür ederim canım işlerim az kaldı. Tadımlık küçük bir tabak ikram edebilirim tabi buyur gel beklerim Hilalcim. Antep'ten birazcık bir şeyler kapmisim yiyenler bir daha istiyor maalesef.İçli köfteyi yapayım fotoğraf paylaşicam bakalım görüntüsünü beğenecek misiniz
oohh MaşAllah..Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr
Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)
Sanırım senin insiyatifinde bu kelebekler kaptanımoynakbasi34 yani üyenin gruba yeterince vakit ayırdığına düzenli paylaşım yaptığına listeye girme ihtimalinin yüksek olduğuna kanaat getirirsen alınabiliyor sanırım,çünkü birden fazla kişi dikkatimi çekmişti listeye girmeden sembolü aldığı bak @zukkum da listede değil ama aldı,ışılduru da aldı sanırım bu takımın eski mezunu yani O'nu tanımadığım için durumunu bilmiyorum.
Tatlışım bildiğin böcük. Önce tırtıl oluyorlar sonra Allah'ın bir lütfu kanatları çıkıyor rengarenk çiçeklerin üzerinde uçup duruyorlar. Bir söylentiye göre bir günlük ömürleri varmış çok yazık ... Ne işe yaradığını valla bilmiyorum uçup duruyorlar işte
Tembelim koalam mesajın çok hoşuma gitti. Balımmmm
Slm kızlar
Bugün kayinvalideme gittik köye. Orda hem göze batmamak hem de çok yememek için oruç tuttum.
Bu gece meryem çok uyandı yine. sahura 15 dk kala uyandım. Alarmı kapatmisim hatırlamıyorum. Bu yüzden çabucak sahur yaptım.
Sahurda 3 yumurta tavada, 10 zeytin, 1 dlm beyaz peynir
İftarda yoğurt çorbası, salata, ızgara tavuk
ben de bene deBaşından sonuna kadar katılıyorum nokta
canımmmm
Şahanesin bak gördünmü nasıl gidiyorSlm kizlar gunaydin
Cuma 101.7
Pazartesi 101.1
Fark -0.6
Valla 100 gr bile eksi gorsem motivasyonum artiyor. Boyle giderse gun oturmasina 90larda gitcem insallahŞahanesin bak gördünmü nasıl gidiyor
Bonusum nerde diye ararken burada buldum, canım nasılsın
Neden? Menü yazabilince belli kimseler yorum yapamaz falan mı diyorum?
Böyle bi sorun yok cidden öyle anlamayın herkesin amacı belli kimsenin yorumuna lafım yok sağolsun herkes.
Abla kelebek isareti neyi ifade ediyo@Kazen Büyük Patron zahmet olmazsa aşağıda yazan arkadaslara da bir ara kelebeklerini kondururmusunuz ♡♡♡
@zukkum
@umutluanne83
@Zarpy
@ISILDURU
D Deliidivane
@Bonus
İnşallah unuttuğum yokturSimdiden teşekkür ederiz ♡
Aminnn. Bu ara biraz yogun gidiyo yatılı misafirim vardı sen naptın nerelerdesin döndün müzarp bey@Zarpy nerelerdesin canım
D Deliidivane aysecimmm nasıl gidiyor hayat inşallah biran evvel bebeğine kavuşursun Rabbim tüm isteyenlere içinde de sana tez zamanda bebek nasip etsin inşallah
Takımın sembolü imiş, hadi gözün aydın, sen de uçuyorsun, bir tek biz kaldık :)Abla kelebek isareti neyi ifade ediyo
Denicem insallah abla bi yorgunlugum cıksın bu aralar yoruldum biraz. Sonra denicem zayiflamama da yardimci olur hemCanım hayırdır canını sıkan şey inşallah önemli bir şey değildirRabbim derdine derman verir inşallah kuzum ♡
Sıkıntı yok canım henüz listede değilsin hem öyle iki günle diskalifiye olmak olmaz ♡ Sen iyi ol yeter
İnşallah sende yakında bizlerle mucizenin yıla çıktığının müjdesini paylasirsin ♡♡♡♡ dayanabilirsen dene canım sonuçta hem sevap hemde şifa kazanirsin inşallahDualarımız seninle ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?