Sanırım senin insiyatifinde bu kelebekler kaptanımoynakbasi34 yani üyenin gruba yeterince vakit ayırdığına düzenli paylaşım yaptığına listeye girme ihtimalinin yüksek olduğuna kanaat getirirsen alınabiliyor sanırım,çünkü birden fazla kişi dikkatimi çekmişti listeye girmeden sembolü aldığı bak zukkum da listede değil ama aldı,ışılduru da aldı sanırım bu takımın eski mezunu yani O'nu tanımadığım için durumunu bilmiyorum.
En ıyısını dusunmussun cnm. Basarılar insallah azimle kullanırsın bisikleti. Radyo dınle ustundeyken, guzel sohbetler denk geliyor
oynakbasi34
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimle kuzuyu havuza getirdiko serin sularda yuzerken bende sizlere bir bakayım dedim ♡
Eve gidince de az dinlenip temizlige girisecegim biraz hem eşime bisikleti salona aldirayim
Kesinlikle bundan sonra bisikleti de tekrar kullanacağım ♡ inan dünden beri ben bile kendime kızıyorum sonuçta vermek istiyorum ve bunun için BENİM bir şey yapmam gerekmaalesef sihirli deynek bulan olmadı şimdiye kadar
Biz teşekkür ederiz Takımın Melek Ablası ♡♡♡♡♡
Benim bildiğim listeye girmeden alınmıyor ama belki nasılsa kesin listeye Giricek diye talep eden olmuşturbir arastirayim sıkıntı yoksa bizde talep ederiz azimli kelebeklerimize ♡♡♡♡
Canım benim yatak odasıyla karşı dairenin yatak odası yan yana diye rahatsızlık veririm korkusuna binmiyorum gerçi çok ses yapmıyor bence ama karşı komşuyu pek tanımıyorum yeni taşındı nasıl bir tiptir sonra sıkıntı olmasın hesabıama salona alınca sıkıntı yok çünkü alt komşum da dünya tatlısı yan komşu da öyle üst komşu kendi patirti yaptığı için ses edemez hem sabah erkenden bişey de yatak odalarina uzak kalıyor ses gitmez ♡
kız millet ne ses çıkarıyor bosversene hem bende de var di bence oda dışına çıkmıyor sesleri sonuçta manyetik değil ki hatır huzur ses çıkarsın :))
ayyyyy kelebeğim de gelmiş aslında çok korkarım bu canlıdan ama niyeyse emojisi pek bir sempatik
Ayy sende mi kelebekten korkuyosun,bende bende,üzerime konsa çığlık çığlığa kalıyorumayyyyy kelebeğim de gelmiş aslında çok korkarım bu canlıdan ama niyeyse emojisi pek bir sempatik
Kız kelebeğin nesinden korkuyorsunuz alemsiniz vallaAyy sende mi kelebekten korkuyosun,bende bende,üzerime konsa çığlık çığlığa kalıyorumama resimleri çok hoşuma gider
inşallah canimmm :)Ay ne bileyim eşim o konuda daha hashas milleti kapiya getirmeyin diyip durur
Hayirli olsun canım ♡ inşallah kep sahibi olduğunu da görürüz ♡♡♡
yok lili ben öyle bagirmam ama tırsıyorum :/ aynı oda da uyuyamamAyy sende mi kelebekten korkuyosun,bende bende,üzerime konsa çığlık çığlığa kalıyorumama resimleri çok hoşuma gider
dökül dökül bakalım neler yedinKızlar bugün hiç rejim yapamadım canım hiç çekmedi itiraf ediyorumnolur affedin menümü paylaşmayayım bugünlük.
ablacım sen dünü boşver bugünden bahset neler yedin bakeemmm :) köfteler nasıldı güzel kizardimi offff offfBen dün de unutmuşum menumu .kimse de abla niye yazmadın demiyor. Üzülsem mi sevinsem mi
Sormainşallah canimmm :)
yok lili ben öyle bagirmam ama tırsıyorum :/ aynı oda da uyuyamam
korku kız bu gülme valla millete söylemeye utanırım cussemi gören kahkahayı basar herhalde
dökül dökül bakalım neler yedin
ablacım sen dünü boşver bugünden bahset neler yedin bakeemmm :) köfteler nasıldı güzel kizardimi offff offf
Böcüklerden korkan kelebekiminşallah canimmm :)
yok lili ben öyle bagirmam ama tırsıyorum :/ aynı oda da uyuyamam
korku kız bu gülme valla millete söylemeye utanırım cussemi gören kahkahayı basar herhalde
dökül dökül bakalım neler yedin
ablacım sen dünü boşver bugünden bahset neler yedin bakeemmm :) köfteler nasıldı güzel kizardimi offff offf
Canım yarın bugünü telafi edecek şekilde bir şeyler hazırla kendine.Sorma
Kahvaltıda pancake, öğlen ve akşamı birleştirdim pizza yedimkarbonhidratın dibine vurdum
BebeğimBugün yorgunsun yarın misafirleri atlat bi kendine gel kendi yaptığının birebir aynısını istiyorum ben hemen yapcam cınımzaten seni sevmediğim için başka yerlerde olmana hemen salça oluyorum demi
Kelebek nedir, ne işe yarar :)@Kazen Büyük Patron zahmet olmazsa aşağıda yazan arkadaslara da bir ara kelebeklerini kondururmusunuz ♡♡♡
zukkum
umutluanne83
@Zarpy
@ISILDURU
@Ucukkacikk
@Bonus
İnşallah unuttuğum yokturSimdiden teşekkür ederiz ♡
Neye göre, nasıl değerlendiriliyor, veriliyor :)Listeye girince ben de isterim
Tatlışım bildiğin böcük. Önce tırtıl oluyorlar sonra Allah'ın bir lütfu kanatları çıkıyor rengarenk çiçeklerin üzerinde uçup duruyorlar. Bir söylentiye göre bir günlük ömürleri varmış çok yazık ... Ne işe yaradığını valla bilmiyorum uçup duruyorlar işteKelebek nedir, ne işe yarar :)
Nolur yanlış anlama cevabimiN
Neye göre, nasıl değerlendiriliyor, veriliyor :)
He denk gele gele kelebek denk geldi desene. Çok korkarım, ismi geçtiğinde bile tüylerim diken diken olur. Peki nasıl alabiliyormuşuz, ürkütücü gözüken, ancak tatlı bir varlık olan kelebeği :)Nolur yanlış anlama cevabimi
Her takımın bir sembolü var . Bizimki de kelebek. Kimlik kartı gibi bir şey
Canım takıma girip aktif bir üye olduğunda veriyorlar. Almak için herhangi bir kahramanlık yapmıyoruz.He denk gele gele kelebek denk geldi desene. Çok korkarım, ismi geçtiğinde bile tüylerim diken diken olur. Peki nasıl alabiliyormuşuz, ürkütücü gözüken, ancak tatlı bir varlık olan kelebeği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?