Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Listeden izinli olanlara da veriliyor ama dediğin gibi diğer kaptanlar aldıysa bizde talep ederiz sembolerimizi

En ıyısını dusunmussun cnm. Basarılar insallah azimle kullanırsın bisikleti. Radyo dınle ustundeyken, guzel sohbetler denk geliyor

oynakbasi34

En azindan tv karşında daha iyi olur en kötü ihtimalle müzik kanalı açıp yaparım

kız millet ne ses çıkarıyor bosversene hem bende de var di bence oda dışına çıkmıyor sesleri sonuçta manyetik değil ki hatır huzur ses çıkarsın :))

kız millet ne ses çıkarıyor bosversene hem bende de var di bence oda dışına çıkmıyor sesleri sonuçta manyetik değil ki hatır huzur ses çıkarsın :))

Ay ne bileyim eşim o konuda daha hashas milleti kapiya getirmeyin diyip durur

ayyyyy kelebeğim de gelmiş aslında çok korkarım bu canlıdan ama niyeyse emojisi pek bir sempatik

Hayirli olsun canım ♡ inşallah kep sahibi olduğunu da görürüz ♡♡♡

Ay ne bileyim eşim o konuda daha hashas milleti kapiya getirmeyin diyip durur

Hayirli olsun canım ♡ inşallah kep sahibi olduğunu da görürüz ♡♡♡
inşallah canimmm :)

Ayy sende mi kelebekten korkuyosun,bende bende,üzerime konsa çığlık çığlığa kalıyorum ama resimleri çok hoşuma gider
yok lili ben öyle bagirmam ama tırsıyorum :/ aynı oda da uyuyamam

Kız kelebeğin nesinden korkuyorsunuz alemsiniz valla zukkum
korku kız bu gülme valla millete söylemeye utanırım cussemi gören kahkahayı basar herhalde

Kızlar bugün hiç rejim yapamadım canım hiç çekmedi itiraf ediyorum nolur affedin menümü paylaşmayayım bugünlük.
dökül dökül bakalım neler yedin

Ben dün de unutmuşum menumu .kimse de abla niye yazmadın demiyor. Üzülsem mi sevinsem mi
ablacım sen dünü boşver bugünden bahset neler yedin bakeemmm :) köfteler nasıldı güzel kizardimi offff offf

Sorma
Kahvaltıda pancake, öğlen ve akşamı birleştirdim pizza yedim karbonhidratın dibine vurdum

Böcüklerden korkan kelebekimnar gibi kizardilar sorma çerez gibi bir varmış bir yokmuş oldular. Eşime birkaç tane ayırdıktan sonra kalanını paketleyip kızların eşlerine gönderdim evde durmaları sakıncalı ne de olsa Allah seni inandirsin bir tane bile yemedim. Sadece dün gece eşime birkaç tane pişirmiştim kalmayabilir diye ...........o da yalan olmasın bir çatal zorla yedirdi. Canım yemediğimiz her ciss için sevinelim. Sanki yedim diyelim ....
Gelelim bugünkü menüye
Sabah 8.30 Bir buçuk yumurta, peynir, iki ceviz, iki kayısı, iki antinkuntin, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Bir mercimekli köfte, bir kuru dolma, iki yemek kaşığı kereviz salatası, iki antinkuntin
16.00 Sade Türk kahvesi
Bitki çayı demledim dört bardak içerim. Su ölçemedim bugün....
oynakbasi34

Kelebek nedir, ne işe yarar :)
Tatlışım bildiğin böcük. Önce tırtıl oluyorlar sonra Allah'ın bir lütfu kanatları çıkıyor rengarenk çiçeklerin üzerinde uçup duruyorlar. Bir söylentiye göre bir günlük ömürleri varmış çok yazık ... Ne işe yaradığını valla bilmiyorum uçup duruyorlar işte
Tembelim koalam mesajın çok hoşuma gitti. Balımmmm

Nolur yanlış anlama cevabimi
Her takımın bir sembolü var . Bizimki de kelebek. Kimlik kartı gibi bir şey
He denk gele gele kelebek denk geldi desene. Çok korkarım, ismi geçtiğinde bile tüylerim diken diken olur. Peki nasıl alabiliyormuşuz, ürkütücü gözüken, ancak tatlı bir varlık olan kelebeği :)

He denk gele gele kelebek denk geldi desene. Çok korkarım, ismi geçtiğinde bile tüylerim diken diken olur. Peki nasıl alabiliyormuşuz, ürkütücü gözüken, ancak tatlı bir varlık olan kelebeği :)
Canım takıma girip aktif bir üye olduğunda veriyorlar. Almak için herhangi bir kahramanlık yapmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…