Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet biz daha bu işin başındayız aslında. Cok stresli bi dönemmiş insallah cok beklemeden kavusuruz

Dikkat etmeye başlıyorum bugün yine abla haklısın ne kadar zayıf olsam o kadar iyidir
Ayşem evliliğinin tadını çıkar bitanem. Rabbim sana bir evladı nasip ettiyse vakti şaşmaz. Bugunlerini üzülerek geçirme. Hem çok gençsin hem de yeni evlisin. Çocukları seviyorsun biliyorum. Psikolojini bozmana sebep olması iyi değil. Esinle güzel vakit geçir onu da uzdugunun farkındasın di mi...yapma bebeğim ...

üzülme canimmmm inşallah Rabbim hayırlı zamanda verecek o bebeği sen stres yapma sen sakin ol stres bu işi gerçekten çok etkiliyor ağlama Rabbim büyük dertler le sınamasın hiç birimizi biliyorum şuan senin için bundan büyük bundan önemli bir dert yok ama allaha çok şükür ki bir çok yöntem var normal yol olmasa bile birde çok eski zamanları düşün bu yöntemler yokken bir çok insan evlat hasretiyle olmuş gitmiş ama şimdii normal olmazsa aşılama tüp bir çok şey var inşallah onlara gerek kalmadan burada hep beraber göreceğiz senin bebek haberlerini seni sevdiğimizi unutma :)

Haklısın ablacım adet olduktan sonra icimdeki o sıkıntı geçti biraz cok şükür

Cok saol canımm insallah dedigin gibi olur biseye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inşallah

Menu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?

Balık ister salata da olsun, ister yemekte, ertesi güne sağlık açısından bırakılmamalı diye düşünüyorum.

Yok anam yok cidden var bende birşey

Gündüz fena değildim bileğinin ağrısı hariç hatta aksam üzere eşimi gidip aldım arabayla hava çok soğuk hasta olmasın hem suyumuz bitmiş hesabı
Akşam yemekten önce midem bir tuhafti sonra daha beter oldum bir anda sanki karlar üzerinde yatiyormuscasina üşüme tuttu
Sonra bir mide bulantısı sonuç;
Eşimin zoruyla biraz çekirdek citledim oda mide bulantim geçsin diye ana hala bulanıyor

Aleyküm selam canım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…