- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Evet biz daha bu işin başındayız aslında. Cok stresli bi dönemmiş insallah cok beklemeden kavusuruzDusunme cnm oyle. Su an sadece dogal yollari deniyorsunuz anladigim kadariyla tibbi yardim almaya baslamadin. En kotusu tibbi yardimla kavusursun bebegine boyle dusun. Sana bir ornek vereyim. Ben ilk kizimi istedigimde benle beraber bir arkadas daha vardi bebek isteyen isyerimde. Kac kere tup bebek denediler bilmiyorum cok anlatmazdi ama 2 tane garanti biliyorum. Ben ortancaya hamileyken tuttu gebeligi. Hatta ikiz olacakti ama biri gelismedi. Cok sukur saglikli bir sekilde bebegini kucagina aldi. Ben 3.ye hamile kaldim 3 ay sonra ondan haber geldi(tayini cikmisti gitmislerdi) ikinciye hamile kalmis hem de dogal yollardan kendiliginden. Aradim konustuk sok oldum ogrendigimde dedi. Cok sukur o da sag saglim 2. Bebegini kucagina aldi simdi. Umudunu yitirme ve kotu dusunme lutfen.
Ayşem evliliğinin tadını çıkar bitanem. Rabbim sana bir evladı nasip ettiyse vakti şaşmaz. Bugunlerini üzülerek geçirme. Hem çok gençsin hem de yeni evlisin. Çocukları seviyorsun biliyorum. Psikolojini bozmana sebep olması iyi değil. Esinle güzel vakit geçir onu da uzdugunun farkındasın di mi...yapma bebeğim ...Dikkat etmeye başlıyorum bugün yine abla haklısın ne kadar zayıf olsam o kadar iyidir
ne sen sor ne ben soyliim. Dengem bozuldu iyice adetim gecikti baya. Hem mideme hep psikolojime yansıdı. Hamile olmadıgımı biliyodum ama yine de icimde hep bi umut vardı işte. 2 saat oncede adet oldum. Artık yoruldugumu hissediyorum. Yiyip icmeyede dikkat edesim gelmiyo boyle olunca. Duygusal bi hafta gecirdim kendi kendimi telkin ediyorum ama biyere kadar. Herseyden vazgecesim geliyo. Bi yandan da güclü durmaya calısıyorum esime karsı etrafa karsı. Icimde fırtına koparken dısarı güclü görünmek de beni yoruyo. Eşim beni aglarken görsün istemiyorum kendimi tutuyorum ama o gözlerimin buğusundan anlıyo zaten. Çok dua ediyorum, Allah hüzünlü kalpleri sever diye kendimi teselli ediyorum.
Kız eski mezun....çok yeme bak....Sağol canım,şimdi Bengi'nin tarifi yapcam enfes gözüküyorrr
İyiyim bebeğim . Eşimin okuluyla kar görmeye gittik. Keyifli bir kar tatili yaptık.
Beyran içiyorlar.360 ta dünyayı yiyen adamlar Gaziantep te offfff izlemeyin
Haklısın ablacım adet olduktan sonra icimdeki o sıkıntı geçti biraz cok şükürAyşem evliliğinin tadını çıkar bitanem. Rabbim sana bir evladı nasip ettiyse vakti şaşmaz. Bugunlerini üzülerek geçirme. Hem çok gençsin hem de yeni evlisin. Çocukları seviyorsun biliyorum. Psikolojini bozmana sebep olması iyi değil. Esinle güzel vakit geçir onu da uzdugunun farkındasın di mi...yapma bebeğim ...
Cok saol canımm insallah dedigin gibi olur biseye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inşallahüzülme canimmmm inşallah Rabbim hayırlı zamanda verecek o bebeği sen stres yapma sen sakin ol stres bu işi gerçekten çok etkiliyor ağlama Rabbim büyük dertler le sınamasın hiç birimizi biliyorum şuan senin için bundan büyük bundan önemli bir dert yok ama allaha çok şükür ki bir çok yöntem var normal yol olmasa bile birde çok eski zamanları düşün bu yöntemler yokken bir çok insan evlat hasretiyle olmuş gitmiş ama şimdii normal olmazsa aşılama tüp bir çok şey var inşallah onlara gerek kalmadan burada hep beraber göreceğiz senin bebek haberlerini seni sevdiğimizi unutma :)
Balık ister salata da olsun, ister yemekte, ertesi güne sağlık açısından bırakılmamalı diye düşünüyorum.Menu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?
Eki Görüntüle 2238604 Eki Görüntüle 2238605 Eki Görüntüle 2238606
Hahaha o ciğer degilmiymis , elmamiydiBulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)
Slm canolar okuya okuya geldim ne çok yazılmış çizilmiş gene maşallah size, mezun olan arkadaşımı cok tebrik ederim meryemozcan ne güzel okulun en zayıf öğretmeni olmak dimişimdi onlar düşünsün
Cok saol canımm insallah dedigin gibi olur biseye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?