Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

moncuk he mi

Şu net işin inş çabuk çözülür ben çektim sıkıntısını deli oldum

Ay inşallah şimdilik sağ olsun komşudan giriyorum Pazartesi eşim hattimin operatörünü değiştirecek benim adima olsaydı bugün hallederim ne güzel ama yeni numara da istemedim o yüzden hadi bekliyorum dedim mecbur

Anladım nasıl kast ettiğini bence mantıklı hem üst baçalar da çalışır ♡

hatırlıyorum sanki o zamanları yada daha evvel anlatiyan aklımda kalmıştır

Çok sevindim canım.
Evet ya biliyordum bu formülü ama hiç aklıma gelmedi ki..

Anlatmışımdır :) yeni değil çünkü

Kaptanım hattın faturalıysa ve yeni döneme girmişsen bence şimdi taşıma ,fatura kesim tarihine minumum 3 gün kala taşı çünkü 3 güne taşınıyo,boşuna iki operatöre fatura ödemiş olma

Kaptanım hattın faturalıysa ve yeni döneme girmişsen bence şimdi taşıma ,fatura kesim tarihine minumum 3 gün kala taşı çünkü 3 güne taşınıyo,boşuna iki operatöre fatura ödemiş olma

İyi de şu anda hiç paketim yok görünüyor netten bakınca
Bakalim artık olmadı dediğin gibi yaparım garanti olur

Şimdi tekrar baktım da eski paketimi gösteriyor çok şükür ♡ artık kendi internetimden girerim gönül rahatlığı ile ♡♡

Mutlaka öyledir de 'ya hic olmazsa' diye düsünüyorum bazen

Yarışmamız 610. Etap sonuncusu 8. Takımdan D Deliidivane

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Bengi Kurtcebeden muzlu kek ve Refikanın mutfağından çikolatalı ıslak kek diyorum en başta o zaman

Mutlaka öyledir de 'ya hic olmazsa' diye düsünüyorum bazen

Dusunme cnm oyle. Su an sadece dogal yollari deniyorsunuz anladigim kadariyla tibbi yardim almaya baslamadin. En kotusu tibbi yardimla kavusursun bebegine boyle dusun. Sana bir ornek vereyim. Ben ilk kizimi istedigimde benle beraber bir arkadas daha vardi bebek isteyen isyerimde. Kac kere tup bebek denediler bilmiyorum cok anlatmazdi ama 2 tane garanti biliyorum. Ben ortancaya hamileyken tuttu gebeligi. Hatta ikiz olacakti ama biri gelismedi. Cok sukur saglikli bir sekilde bebegini kucagina aldi. Ben 3.ye hamile kaldim 3 ay sonra ondan haber geldi(tayini cikmisti gitmislerdi) ikinciye hamile kalmis hem de dogal yollardan kendiliginden. Aradim konustuk sok oldum ogrendigimde dedi. Cok sukur o da sag saglim 2. Bebegini kucagina aldi simdi. Umudunu yitirme ve kotu dusunme lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…