Senden çok aşırı umutluyum bu hafta nedense..
Şöyle milatmi desek, miadmı desek :) heh işte öyle bişey olcak ve seni durduramiicaz bidaa..
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
Uygun zamanda alalım ozaman,unutacağımı sanmıyorsun inşallahVar tabi olmaz mı
Daha iyi ablişkommm sağolLilimam nasıl oldu bebiş daha iyidir inşallah
moncuk he mi
Şu net işin inş çabuk çözülür ben çektim sıkıntısını deli oldum
Gunayyddiinnnnn
Boyle deme cnm yaa. Senin stres yapmaman lazim. Mutlaka bir vakti vardir Rabbim ayarlamistir onu uzulme sen.
Benim rahmetli halam yapardi ben cocukken hatirliyorum hatta bir hareket daha yapardi ama nasil anlatabilirmiyim bilmiyorum. Yere bacaklarini yana kivirarak otururdu mesela saga kivirirdi. Sonra ayaga kalkmadan totosunu hafif yukselterek bacaklarini sola gecirip otururdu. Totosu yere degdiginde tekrar ayni hareketi diger tarafa dogru yapardi. Insallah anlatabilmisimdir
oynakbasi34 banucum beslenmeyle alakalı dışkının renk değişikliği ..
Ben mesela ıspanak yedigum de asma yaprağı yediğimde (yalnız sarma değil dikkat edin)
Dediğin renkte oluyor..
Sabah sabah pek bir havalı kahvemi içerkenpoh muhabbeti pek yaman çelişki he
Bu arada o dediğin boncuk aramayı ben gerçekten yaptımoğlum yuvarlak mıknatıs yutmustu zamanın da
Ben panik halde acile git röntgen vb. Dr panik yapmayın çıkış kanalına girmiş bile annesi dedi..
Sadece takip edin çıkıp çıkmadığını..
2 gün sonra deşerken gordumde rahatladım :)
Deyip poh muhabbetinii kapatıp daha minnoş konulara diyorum
Uygun zamanda alalım ozaman,unutacağımı sanmıyorsun inşallah
Daha iyi ablişkommm sağolyoğurduna nişasta karıştırdım anında etki etti inanamadım valla geçen gün keşke sende oğluşuna yapsaydın ama aklında bulunsun abla zaten biliyosundur
Ay inşallah şimdilik sağ olsun komşudan giriyorumPazartesi eşim hattimin operatörünü değiştirecek benim adima olsaydı bugün hallederim ne güzel ama yeni numara da istemedim o yüzden hadi bekliyorum dedim mecbur
Anladım nasıl kast ettiğinibence mantıklı hem üst baçalar da çalışır ♡
hatırlıyorum sanki o zamanları yada daha evvel anlatiyan aklımda kalmıştır
Kaptanım hattın faturalıysa ve yeni döneme girmişsen bence şimdi taşıma ,fatura kesim tarihine minumum 3 gün kala taşı çünkü 3 güne taşınıyo,boşuna iki operatöre fatura ödemiş olmaAy inşallah şimdilik sağ olsun komşudan giriyorumPazartesi eşim hattimin operatörünü değiştirecek benim adima olsaydı bugün hallederim ne güzel ama yeni numara da istemedim o yüzden hadi bekliyorum dedim mecbur
Anladım nasıl kast ettiğinibence mantıklı hem üst baçalar da çalışır ♡
hatırlıyorum sanki o zamanları yada daha evvel anlatiyan aklımda kalmıştır
Kaptanım hattın faturalıysa ve yeni döneme girmişsen bence şimdi taşıma ,fatura kesim tarihine minumum 3 gün kala taşı çünkü 3 güne taşınıyo,boşuna iki operatöre fatura ödemiş olma
Bakalım daha fazla artı yaparsam ac kaldıgım günlere yazık olucak zaten :)Bende artı geldim bu hafta önümüzdeki cuma ikimizde güzel sonuç alalım inş takımıda 1 liğe taşımaya çalışırız :))
Mutlaka öyledir de 'ya hic olmazsa' diye düsünüyorum bazenGunayyddiinnnnn
Boyle deme cnm yaa. Senin stres yapmaman lazim. Mutlaka bir vakti vardir Rabbim ayarlamistir onu uzulme sen.
Benim rahmetli halam yapardi ben cocukken hatirliyorum hatta bir hareket daha yapardi ama nasil anlatabilirmiyim bilmiyorum. Yere bacaklarini yana kivirarak otururdu mesela saga kivirirdi. Sonra ayaga kalkmadan totosunu hafif yukselterek bacaklarini sola gecirip otururdu. Totosu yere degdiginde tekrar ayni hareketi diger tarafa dogru yapardi. Insallah anlatabilmisimdir
Mutlaka öyledir de 'ya hic olmazsa' diye düsünüyorum bazen
Bengi Kurtcebeden muzlu kek ve Refikanın mutfağından çikolatalı ıslak kek diyorum en başta o zamanUygun zamanda alalım ozaman,unutacağımı sanmıyorsun inşallah
Daha iyi ablişkommm sağolyoğurduna nişasta karıştırdım anında etki etti inanamadım valla geçen gün keşke sende oğluşuna yapsaydın ama aklında bulunsun abla zaten biliyosundur
Sağol canım,şimdi Bengi'nin tarifi yapcam enfes gözüküyorrrBengi Kurtcebeden muzlu kek ve Refikanın mutfağından çikolatalı ıslak kek diyorum en başta o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?